BillMcGaughey.com

naar: persoonlijke verteller

 

Ik betaal andermans mobiele telefoon of rekeningen kabel

door William McGaughey, Jr.

 

Op een dag, toen ik mijn maandelijkse bankafschrift controleren, merkte ik dat een last van $ 166,30 werd gemaakt om mijn bankrekening op 23 december 2010 van verwijzingen Sprint. Ik ben niet een Sprint klant. Ik belde het telefoonnummer staat vermeld op de verklaring alleen om te leren dat het gesprek niet kon worden voltooid als gekozen. Ik belde Sprint om te vragen voor een uitleg. Iemand had hun factuur betaald via de telefoon, het geven van mijn bankrekening nummer en banknummer voor rekening van waaruit de betaling zou worden gemaakt. Wie dit was, vroeg ik. De klant vertegenwoordiger zou me niet vertellen, onder vermelding van "persoonlijke levenssfeer". Sprint was het beschermen van de privacy van haar klanten.

Op 25 januari 2011, dezelfde "klant" (of de persoon die belt vanuit dezelfde telefoon) betaald twee andere Sprint rekeningen. Een daarvan was voor $ 212,17 en de andere voor $ 451,61. Elders in mijn verklaring, zag ik een last van $ 308,39 referencing Qwest. Ik gebruik Qwest voor mijn land-line telefoon, maar de lading is rond de $ 40 per maand. Nogmaals, kon mijn oproep aan het gerefereerde telefoonnummer niet worden voltooid als gekozen. Nogmaals, een vertegenwoordiger van de klant vertelde me dat de betaling was geroepen in. Iemand moest het rekeningnummer en banknummer voor mijn bankrekening.

Het is niet moeilijk om dergelijke informatie te verkrijgen. Als ik een winkelbediende een cheque ter betaling van goederen, kan de griffier noteren het rekeningnummer en het banknummer van mijn rekening. Het is afgedrukt op de cheque. Wat is om te voorkomen dat iemand van het betalen van al zijn vrienden 'mobiele telefoonrekeningen? Heeft Sprint of Qwest hebben een aantal andere maatregelen om ervoor te zorgen dat de beller bevoegd was om mijn bankrekening te laden? Blijkbaar niet. De klant vertegenwoordiger toegegeven. Qwest, zoals Sprint, zou me niet vertellen wie was het opladen van mijn bankrekening, omdat die de privacy regels zouden overtreden. Ik werd geadviseerd om contact op met de fraude-eenheid van mijn bank om teruggave van het geld gestolen van mij te zoeken.

Ik heb bellen met de fraude-eenheid van het Amerikaanse Bank. Een zaak werd geopend. Mijn totale verlies bedroeg $ 1,128.47.

De vertegenwoordiger van fraude adviseerde me om onmiddellijk naar een bankkantoor en sluit mijn bankrekening, waardoor er genoeg geld op de rekening-courant aan de bestaande rekeningen te dekken.

Zou het Amerikaanse Bank uiteindelijk de identiteit van de dieven te leren, zodat het me kon vertellen? Nee, deze informatie zal vertrouwelijk blijven. De enige manier om erachter te komen wie was het opladen van mijn rekening was een politierapport indienen. De lokale politie zou kunnen besluiten om te onderzoeken en te vervolgen de diefstal. Ze kunnen dan dagvaarden Sprint en Qwest, dwingen hen te onthullen die de frauduleuze kosten had gemaakt. Op een omgekeerde geel-pagina's directory, heb ik geleerd dat de telefoonnummers die door de dieven werden geassocieerd met adressen in Noord-Carolina en New Jersey.

Ik belde de Minnesota procureur-generaal kantoor om informatie over "privacywetten 'dat de dieven beschermde zoeken. De man die de telefoon beantwoordde geen antwoord op die vraag niet weten. Echter, had de procureur-generaal kantoor een boekje geven stappen die het slachtoffer zijn van diefstal van identiteit moet nemen gepubliceerd. Naast contact opnemen met de lokale politie, moet ik contact opnemen met de FBI, Better Business Bureau, de Federal Trade Commission, en misschien een aantal andere organisaties. Toen ik belde, genoemd een FBI-vertegenwoordiger me naar een website waar ik algemene informatie over mijn situatie zou kunnen vertrekken.

Ik heb een bezoek aan de bank kantoor en had een lang gesprek met de medewerker van de klantenservice. Ik moest beslissen of ik wilde de rekening af te sluiten. Zeker dat zou helpen om me te beschermen tegen verdere kosten die de personen die mijn accounts had benaderd. Echter, ik had minstens twintig automatische betalingen aan nutsbedrijven en andere leveranciers gekoppeld aan mijn bankrekening.

Was er een manier dat de bank alle autorisaties tegelijkertijd kunnen veranderen?

De klant vertegenwoordiger gecontroleerd en geleerd dat dit niet kan worden gedaan. Ik zou dienen apart contact alle leveranciers, zowel voor de AutoPay vergunningen overschakelen naar mijn nieuwe bankrekening en om ervoor te zorgen dat er genoeg geld op de rekening als de wijziging niet kon worden gemaakt in de tijd. Ik wist dat een aantal rekeningen op AutoPay waren te wijten aan worden betaald in de komende dagen. Ik hield de oude rekening open staan ??voor die kosten tegemoet te komen.

Waarom niet gewoon de bestaande bankrekening te houden? De medewerker van de klantenservice vertelde me dat de bank zou me vergoeden voor diefstallen reeds gemaakt van mijn betaalrekening; maar als dit gebeurde in de toekomst, zou ik op mijn eigen. De bank zou me niet terug te betalen voor ongeoorloofde kosten aan mijn bestaande account als ik opengehouden het. Ik besloot dat het verstandig is om de bankrekening te sluiten en openen een nieuwe.

Hoe zit het met de bescherming debetstand rekening gekoppeld aan mijn bankrekening? Het was een groot persoonlijk gemak voor $ 10.000 van de kredietverlening aan controles en andere kosten gemaakt om mijn bankrekening te dekken als de rekening was debetsaldo. Na het sluiten van de rekening, heb ik geleerd dat de bank zou me slechts $ 500 debetstand bescherming voor het nieuwe account.

Ik was nogal ongelukkig over dit. Waarom zou ik worden gestraft omdat hij een slachtoffer van diefstal van iemand anders. De medewerker van de klantenservice met mij eens. Ze belde de afdeling die verantwoordelijk is voor de bescherming van rekening-courantkrediet, maar deze afdeling weigerde om de lening limiet terug te verhogen tot $ 10.000. Ik werd geadviseerd om terug te komen morgen om te zien of er een manier om een ??andere lijn van het krediet gekoppeld aan mijn bankrekening te openen was.

Na het verlaten van de bank, bezocht ik de 4e politiedistrict hoofdkwartier van de politie-afdeling Minneapolis. Een man aan de balie nam informatie van mij over de diefstal. Hij zei dat de politie werden overspoeld door gevallen van witteboordencriminaliteit. Het verlies moest $ 10.000 overschrijden voordat het een prioriteit voor onderzoek zou worden. (Zo veel voor het idee dat we uiteindelijk de identiteit van de dieven 'zou leren wanneer Sprint en Qwest werden gedagvaard.) De officier deelde mijn afschuw met een systeem dat mensen in staat stellen om rekeningen te betalen via de telefoon als ze andere mensen bankgegevens gehad. Hij stelde voor het verplaatsen naar een ander land. Maar in ieder geval mijn geval had nu een verslag en een verslag nummer.

Ik bracht de rest van de middag roepen organisaties waarvan de rekeningen ik betaald via AutoPay. systeem van elke onderneming was anders. Een credit-card bedrijf was in staat om te veranderen naar een nieuwe account via de telefoon. Een ander moest ik voor het invullen van een nieuw formulier per post en voorzien van een nietige controleren. Een ander had me maken de veranderingen op haar website. De verandering in rekeningnummers kan overal tussen een dag nemen om een ??maand te verwerken.

Ik was nogal zenuwachtig over credit-card betalingen, want als betalingen te laat of geretourneerd, de rente zou kunnen worden drastisch toegenomen. Mijn bestaande tarieven waren tussen de 4 en 5%. Als een AutoPay betaling niet kon worden, zou de rente per direct te verhogen tot tussen de 25% en 30%. Wie weet wat er kan gebeuren als hypotheeklasten niet proces.

Mijn doel in het terug te keren naar de bank de volgende dag was het om te zien of de medewerker van de klantenservice een manier om de $ 10,000 lijn van het krediet voor de bescherming van rekening-courantkrediet te herstellen kon vinden. Blijkbaar zou de afdeling die verantwoordelijk is voor deze credit geen krimp uit het aanbod van een $ 500 limiet. De foto klaarde na de vertegenwoordiger gecontroleerd met haar leidinggevende. Hij adviseerde haar naar de fraude unit noemen. De vertegenwoordiger van de fraude zei dat ze kon helpen. Na het zetten ons in de wacht voor een lange periode van tijd, hebben we het beheer van de kredietlimiet voor de bescherming debetstand weer verhoogd naar $ 10.000 te krijgen.

Er was slechts één vangst. Als de reserve werden verhoogd, moest ik de oude bankrekening onmiddellijk te sluiten. Blijkbaar, de bank was bang dat ik te veel krediet zou hebben ten opzichte van mijn inkomen. Ik moest snel een beslissing te nemen over het sluiten van de rekening. Ik was van plan om de betalingen naar verwachting in de komende paar dagen van het oude account te dekken. Nu een aantal van deze betalingen zou stuiteren. Mijn enige mogelijkheid was om te bellen als velen van hen als ik kon om te proberen om alternatieve betalingsregelingen te maken of anders vergiffenis voor mijn falen om te presteren.

Het was laat vrijdagmiddag. Veel van deze bedrijven zaken deed op maandag tot en met vrijdag tussen de uren van 08:00 en 17:00 Ik wist dat een betaling was te wijten aan de volgende dag, zaterdag, voor een bepaalde creditcard. Mijn enige hoop was om te onderhandelen over alternatieve regelingen aan de telefoon. Veertig minuten was ik in de wacht gezet, het luisteren naar een opname over hoe belangrijk mijn oproep was aan het bedrijf. Tot slot, antwoordde een vrouwelijke klantenservice-vertegenwoordiger. Ze vertelde me dat ik voor AutoPay zouden kunnen overschakelen naar een nieuwe bankrekening door een bezoek aan de website van de vennootschap.

Terwijl ik in de wacht, had ik geprobeerd om de website van het bedrijf te navigeren. Blijkbaar had ik het jaren eerder gebruikt voor het opzetten van de AutoPay functie. Toen ik voor het eerst de site geopend, heb ik geleerd dat de credit-card bedrijf was in een faillissement. Misschien is dat het beperkte budget dat zij voor de klantenservice op dit uur toegelicht.

Ik heb geprobeerd om het deel van de website met betrekking tot mijn account. Helaas, ik had het wachtwoord vergeten. Ik kreeg instructies voor het resetten van het wachtwoord. Elke keer dat ik volgde de aanbevolen routine, kreeg ik de volgende foutmelding: "Fout staging e-mail voor ChangePassword". Het wachtwoord moest zes en twintig letters, met ten minste één woord en een nummer, etc., etc. Ik probeerde verschillende wachtwoorden maar niets werkte. Ik bleef steeds dezelfde foutmelding. Daarom kon ik niet het deel waar mijn AutoPay kan worden overgestapt naar een nieuwe bankrekening te openen.

Wanneer de klant vertegenwoordiger was eindelijk aan de lijn, wist ik genoeg om haar advies af te wijzen over het maken van de verandering via de website. Ik legde mijn onvermogen om mijn wachtwoord te wijzigen. De vrouw hield "sirring" mij als legde ze uit dat ze niet kon helpen met de website. Ik vroeg wat er kan worden gedaan. Ik kon een telefoon betaling te doen, maar er was een $ 12 service charge voor de uitoefening van deze optie. Op dit punt, $ 12 zag eruit als een koopje als het telefoonboek betaling zou me helpen voorkomen dat in gebreke over de verplichting van morgen.

Uiteindelijk, echter, zou ik de bankrekening informatie voor AutoPay veranderen. Als de website dit niet zou toestaan ??en als de telefoon vertegenwoordigers waren geen idee over computers, hoe kan ik dit te bereiken verandering? E-mailberichten niet werden geaccepteerd. De enige manier, blijkbaar, was een brief aan het bedrijf op het hoofdkantoor in New York state schrijven. Zodat ik wat ik deed. Hopelijk iemand kan er mij een nieuw wachtwoord te geven of zelfs de controle-accountgegevens voor mij te veranderen.

Want het is nu zaterdag, zal ik nodig om extra gesprekken op maandagochtend om te gaan met de gesloten bankrekening te maken. Ten minste een ander bedrijf was van plan om me op te laden op zaterdag, maar dit is gelukkig niet een financiële instelling. Het ergste dat kan gebeuren zal zijn om in rekening gebracht $ 20 of zo voor een mislukte betaling poging.

Kortom, de "convenience" dat Sprint en Qwest in overeenstemming zijn klanten in zodat ze vrijelijk toegang krijgen tot andere mensen controle van de rekeningen heeft kostte me het grootste deel van de drie dagen en de verwachte financiële sancties met betrekking tot mijn gesloten houden. Hun stelende klanten kunnen privacy rechten, maar ik ga het publiek. Misschien dat iemand schelen.

 

naar: persoonlijke verteller

 

Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans

Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch

     

COPYRIGHT 2017 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden
http://www.BillMcGaughey.com/autopayk.html