BillMcGaughey.com

naar: Samenvatting Page

 

Het verhaal van betrokkenheid Bill McGaughey met deze editie

Bill McGaughey (2009)

de vroege jaren

William Howard Taft ( “Bill”) McGaughey, Jr. (genoemd naar zijn vader, die werd geboren in de presidentsverkiezingen jaar van 1912) is al lange tijd voorstander van kortere werktijden geweest.

Bill McGaughey werd voor het eerst blootgesteld aan dit idee in 1957 toen hij een Telluride Association Summer Program (TASP) kamp voor Amerikaanse middelbare scholieren in Deep Springs, Californië, in de woestijn direct ten noorden van Death Valley National Park bezocht. Het programma in combinatie studie met andere activiteiten.

In een informeel gesprek met McGaughey een dag, een medestudent genaamd Robert Mogielnicki schetste het vooruitzicht van een economie waar machines in toenemende mate deed het werk dat de menselijke werknemers nu te behandelen. Omdat de arbeidsproductiviteit verbeterd, zou minder werknemers nodig zijn om de economische functies uit te voeren, waardoor een druk op de werkgelegenheid. Een mogelijke oplossing zou zijn om werkschema's te snijden op een punt waar de productie behoeften en wensen waren in evenwicht. Zelfs als machines negentig procent van de productieve arbeid kon behandelen, zouden mensen nodig zijn voor de resterende tien procent. De overheid kan de werkweek dienovereenkomstig te snijden.

McGaughey was geïntrigeerd door dit idee. Het bleef in zijn hoofd jaren later, toen hij betrokken bij de Young Republikeinse Liga van Minnesota werd. McGaughey had in Michigan gegroeid, maar naar Minnesota in 1965 na zijn afstuderen aan de universiteit was verhuisd. The Young Republikeinse League in 1966 of 1967 besloten om haar leden aan te moedigen om onderzoeksprojecten die kunnen ontwikkelen tot beleidsvoorstellen voor de Republikeinse partij te ondernemen. McGaughey, lid, besloten om het idee dat arbeidstijdverkorting een hulpmiddel om de werkloosheid te snijden zou kunnen worden te verkennen. Als de vraag naar arbeid onvoldoende om de ondersteuning van een 40-urige werkweek was, zou volledige werkgelegenheid worden bereikt op een lager niveau van de wekelijkse uren.

De reden dat McGaughey heeft aangesloten bij de Young Republikeinse League of Minnesota toen was dat hij wilde de presidentiële kandidatuur van George Romney, toen gouverneur van Michigan te ondersteunen. Zijn vader, William McGaughey, was vice-president van de American Motors Corporation belast met de communicatie wanneer Romney was CEO geweest. De twee mannen waren nauw samen voor meer dan twintig jaar gewerkt. Ook, had Bill Jr. in de zomer van 1953. Drie jaar een zomerkamp in Canada met oudere zoon Romney's, Scott gegaan, later, hadden ze ook genomen elektrische bedrading en lassen klassen samen op Cass Technical High School in Detroit. In ieder geval, het idee dat zijn vaders vroegere collega en voortdurende vriend was een serieuze mededinger voor het presidentschap was enorm spannend om jonge Bill McGaughey.

Het mocht niet zo zijn, echter. Gouverneur George Romney, ooit een presidentiële koploper onder Republikeinen, vervaagde in populariteit na te suggereren dat hij was “gehersenspoeld” door de administratie Johnson met betrekking tot de oorlog in Vietnam. Zoals bleek uit peilingen dat Richard Nixon de New Hampshire primaire Republikein zou winnen door een aardverschuiving, Romney eindigde zijn presidentiële campagne in eind februari 1968. Ook de Jonge Republikeinse League onderzoeksproject nooit gekomen, althans niet met deelname McGaughey's. Het was tijd voor hem om in plaats daarvan richten op betaald werk.

Bill McGaughey had besloten in de boekhouding te gaan. Na zijn afstuderen aan Yale in 1964, werd hij kort ingeschreven in een MBA-programma aan de Rutgers University in Newark, New Jersey; maar toen hij impulsief besloten om drop-out van het programma om onmiddellijk werk te zoeken in Minnesota. Hij kwam in die staat in januari 1965 en vonden een boekhoudkundige baan bij de Minnesota Department of Welfare twee maanden later. Hij werkte daar voor een jaar en dan stoppen met zijn baan, met de bedoeling om schrijver te worden. Hij vond ook en gepatenteerd een bordspel.

Maar die activiteiten niet de huur te betalen, zodat McGaughey nam boekhoudkundige cursussen aan de Universiteit van Minnesota in de voorbereiding op het nemen van de CPA-examen. Door een wonder, nam hij en geslaagd voor het examen in november 1971. Hij bracht zes maanden in 1972 werken voor een accountantskantoor in Minneapolis. In het volgende jaar, trouwde hij. Dan, in januari 1974 begon hij te werken in een cost-accounting functie bij American Hoist en Derrick Company in St. Paul, Minnesota. Bill McGaughey was er voor de komende vijf jaar.

McGaughey boekhoudkundige belangen of andere manier bracht hem terug naar de kortere werkweek kwestie. Hij bezocht de belangrijkste openbare bibliotheek in St. Paul, bladerde door middel van boeken en tijdschriften, nam materialen uit, en samengesteld relevante artikelen en informatie. Zijn interesse gericht op de relatie tussen economische productie, werkgelegenheid, productiviteit, en werktijden. McGaughey gecompileerd zijn eigen tabellen van informatie die is verkregen in de bibliotheek. In 1976, hij persoonlijk deed een onderzoek van de arbeidstijd verhoor vijftig tot honderd personen in de St. Paul buitenwijken. Hij werd een autodidact expert op dit gebied.

een wetsvoorstel in het Congres

In de tussentijd, McGaughey begonnen met een community-based organisatie om kortere werktijden die hij “Algemeen Comité voor een kortere werkweek” genoemd ondersteunen. De naam werd gekozen omdat vakbondsleden in Detroit en elders een organisatie genaamd “All Unions Comité voor een kortere werkweek” had gevormd. De leider was Frank Runnels, hoofd van de UAW local # 22. Deze groep hield een rally in Dearborn, Michigan, is in april 1978 waarbij 700 deelnemers met inbegrip van de UAW president, Douglas Fraser, en een lid van het Congres, John Conyers aangetrokken. Vertegenwoordiger Conyers werd overgehaald om een ??wetsvoorstel in het Congres, HR-11784, waarin werd voorgesteld om de standaard werkweek terug te brengen tot 35 uur over een periode van vier jaar, verhoging van het tarief van overuren om dubbele tijd, en verplicht overwerk verbieden te introduceren.

Bill McGaughey, een accountant, werd een enthousiaste aanhanger van die inspanningen. Ironisch genoeg, zijn vader was toen senior vice president van de National Association of Manufacturers, een organisatie die werk maken van de kortere werkweek agenda had verzet in het begin van de 20e eeuw en was blijven verzetten tegen deze maatregel. Maar hij was ook tolerant van de inspanningen van zijn oudste zoon. Bij toeval, Representative John Conyers woonde in hetzelfde wooncomplex, “Harbour Square”, zoals de oudere McGaugheys. Een andere bewoner (behalve wanneer hij leefde in het huis van de Vice President's) was de Amerikaanse Senator Hubert Humphrey. De jongere Bill McGaughey bezocht vaak zijn ouders in Washington DC voor dat ze verhuisd van die stad in het midden van de jaren 1980.

De vakbond gebaseerde campagne voor minder uren kwam tot een hoogtepunt in 1979. De All Unions Comité hield een rally in Washington, DC, in april 1979, waarbij werd aangekondigd dat de hoorzittingen over de Conyers wetsvoorstel in de Tweede Kamer van de Arbeid zal worden gehouden en Commissie Onderwijs in oktober van dat jaar. Tegen die tijd, had dertien leden van de Tweede Kamer cosponsors geworden. Sommigen zagen kortere werkweek wetgeving als een manier om het doel van de Humphrey-Hawkins bill bereiken (ofwel “de volledige werkgelegenheid en Balanced Growth Act”, besloten tot een jaar eerder, die volledige werkgelegenheid een prioriteit van de federale regering had gemaakt.

De driedaagse hoorzitting over HR-11784 geopend op 23 oktober 1979. Bill McGaughey, zijn baan bij American Hoist hebben onlangs verloren, was in staat om de gehele hoorzitting bij te wonen. De eerste dag werd gegeven aan getuigenissen van voorstanders van deze wetgeving, die Rep. James Oberstar opgenomen uit het noorden van Minnesota en de burgemeester van Detroit, Coleman Young. De tweede dag aanbevolen getuigenis van tegenstanders van het wetsvoorstel, voornamelijk vertegenwoordigers van de zakelijke belangen. Op de derde dag, academische deskundigen onder wie prof Wassily Leontief van NYU, winnaar van de 1973 Nobelprijs voor de Economie, sprak voor en tegen de wetgeving. Leontief gesteund. Dat was de high water mark van-union ondersteunde wetgeving op dit gebied. Er waren geen Senaat sponsors.

Bill McGaughey had voor het eerst ontmoet Rep. Conyers en zijn assistent Neil Kotler toen ze naar St. Paul, Minnesota, kwam om deel te nemen aan een conferentie in Concordia universiteit. Na de hoorzitting, bezocht hij vaak het kantoor van de congreslid's. In de vroege jaren 1980, Rep. Conyers introduceerde een ander wetsvoorstel, HR-1784, waarin werd gepleit voor een 32-urige werkweek, zich lenen tot de oprichting van vier dagen van acht uur per week. Deze latere factuur niet hoorzittingen ontvangen. Echter, een andere van zijn wetgevende ventures niet slagen. Conyers was de belangrijkste House sponsor van de Martin Luther King vakantie factuur, die president Reagan ondertekend in de wet in 1983.

McGaughey schreef een aantal artikelen over werk-time problemen tijdens deze periode dat in de grote dagbladen werden gepubliceerd. De New York Times publiceerde een van zijn artikelen op 13 november 1979 een korte tijd na de Congressional hoorzittingen. De Los Angeles Times publiceerde een ander op 25 juni 1982. Er waren ook artikelen in de Christian Science Monitor, St. Louis Post-Dispatch, en (Minneapolis) Star Tribune. Bovendien, Rep. Conyers zet een aantal van geschriften McGaughey op werktijd in de Congressional Record. McGaughey deed ook een aantal radio-interviews over dit onderwerp waaronder één op de Diane Rehm Show in Washington, DC op het moment van de 1982 arbeid rally in die stad.

een boek

In de tussentijd had McGaughey geschriften gevorderd tot het punt dat hij in staat was om een ??boek zelf te publiceren. Hij richtte zijn eigen uitgeverij onder de naam Thistlerose Publications. Zijn eerste publicatie, een kortere werkweek in de jaren 1980, kwam uit in 1981. Rep. John Conyers droeg een voorwoord. Het boek werd in eerste instantie bevorderd door een mailing naar academici die betrokken zijn bij arbeidsvraagstukken. Enkele honderden exemplaren werden verkocht op deze manier. Uiteindelijk boeken groothandelaren bestelde exemplaren. Hoewel de omzet bescheiden waren door commerciële normen, het boek heeft een zekere invloed onder personen afgestemd om dergelijke problemen te bereiken.

Een kortere werkweek in 1980 auteur gereflecteerd door een accountant. Steunend op informatie in Monthly Labor Review en andere Department of Labor bronnen, het bevatte veel statistische informatie over de werktijden. De meeste van de standaard argumenten voor en tegen het idee van het verminderen van de werktijd om de werkgelegenheid te versterken werden opgenomen in het boek. Aparte hoofdstukken had uitsluitend betrekking op de volgende bezwaren: 1. De kortere werkweek moet wachten tot de productiviteit verbetert. 2. Werknemers hebben ervoor gekozen om hun inkomen te verhogen in plaats van meer tijd af van het werk. 3. Om de werkweek te verminderen zou de inflatie verergeren.

Een sectie “Erkenning” in het boek geeft een kijkje in het leven McGaughey's op dit moment. Hij schreef:

“Mijn eerste pogingen om informatie te verzamelen over het werken uren werden gemaakt als een kandidaat-lid van een issues studiegroep gesponsord door de Young Republikeinse League of Minnesota. Een tijd lang was ik ervan overtuigd dat de kortere werkweek probleem was een Republikein probleem. Het zou volledige werkgelegenheid te brengen zonder de noodzaak voor de massale overheidsuitgaven, zou het welzijn kosten te besparen, en revitaliseren van de private sector. Ik was blijkbaar alleen in mijn enthousiasme voor deze specifieke aanbeveling.

Uiteindelijk, de verleidingen van one-issue politiek won, en ik was verhuisd naar gemeenschappelijke oorzaak te maken met personen wier politieke standpunten zou eens onaangenaam hebben geleken. Door middel van een reeks openbare bijeenkomsten vormden we een groep die zichzelf noemt “Algemeen Comité voor een kortere werkweek.” Deze organisatie is regelmatig bijeen op een of andere tak van de Minneapolis openbare bibliotheek voor de afgelopen twee en een half jaar.

Ik voor het eerst ontmoette Rep. John Conyers en zijn wetgevende assistent, Neil Kotler, op een dag lang conferentie over volledige werkgelegenheid gehouden in St. Paul in oktober 1978. Ze waren zo vriendelijk om onze eigen acties serieus te nemen, en dus om ons te verbinden met gebeurtenissen die op nationaal niveau werden ontvouwen.

In april 1979 nam ik deel aan de Nationale All Unions Conference en de wetgevende lobby in Washington, DC, en daar ontmoette Frank Runnels, Henry Foner, Fred Gaboury, en anderen die een toonaangevende rol in de Unie streven naar minder uren. Velen van ons waren weer terug in oktober naar de Tweede Kamer subcommissie hoorzittingen over H. R. 1784, waar we keken naar de oppositie druk bezig het land te redden van volledige werkgelegenheid te wonen.
Een persoonlijke gevecht met de werkloosheid in het afgelopen jaar gaf me de kans om deze gedachten op papier zetten in een meer georganiseerde manier.”

McGaughey's Twin Cities groep, Algemene Commissie voor een kortere werkweek, gestaakt na de jaren 1970. De groep regelmatig bijeen, het aantrekken van een tiental deelnemers op zijn hoogtepunt. Het sponsorde ook een openbare wandeling rond Lake Calhoun in Minneapolis dat sommige media aandacht gekregen. Voordat hij werd verkozen tot de Amerikaanse Senaat, werd Paul Wellstone losjes verbonden aan deze groep. Hij en McGaughey, die beiden werkten in het zelfde gebouw voor twee jaar, samen geluncht meerdere malen. Maar Wellstone, eenmaal verkozen, was afkerig aan te dringen op iets dat draagvlak ontbrak.

Eugene McCarthy

In 1982, de voormalige Amerikaanse senator Eugene McCarthy besloten te lopen voor zijn oude zetel in de Senaat. Na het lezen van de campagne McCarthy's in de krant, Bill McGaughey contact op met de campagne personeel. Tot zijn verbazing kreeg hij te horen dat de senator willen lunchen met hem.

En zo McCarthy en McGaughey werd persoonlijk verworven. De laatste bood om een ??campagne evenement te organiseren op de Labour Center in St. Paul, waar de kandidaat-McCarthy zijn ideeën met betrekking tot werktijden zou presenteren. Een professioneel ontworpen poster is gemaakt voor dit evenement. Tientallen exemplaren gedrukt en verspreid in de stad. Het evenement was een succes. Bill McGaughey later vergezeld McCarthy en de belangrijkste supporters om een ??evenement in St. John's University in Collegeville, waar McCarthy ooit had voorbereid om monnik te worden. Echter, Mark Dayton, een erfgenaam van de Dayton warenhuis (Target Corp.) fortuin, ging op om hem te verslaan in de DFL primaire. De republikeinse zittende, Dave Durenberger, won de algemene verkiezingen.

Mede dankzij het feit dat zijn ouders in Washington, DC woonde, Bill McGaughey was in staat om een ??persoonlijke relatie met de voormalige senator die vrucht in 1989 in de publicatie van een boek droeg handhaven. McCarthy woonde toen in Woodville, Virginia, in Rappahannock provincie ten zuidwesten van Washington, DC, maar als directeur van Harcourt Brace, vaak tijd bracht hij in de hoofdstad van de natie. McCarthy bezocht het condominium van de ouders McGaughey bij Harbor plein en de twee hadden samen lunchen in het centrum van restaurants. Uit deze bezoeken kwam belangstelling voor de gezamenlijke productie van een boek over het werk van de tijd. McCarthy had ideeën over recreatie en economische afval; McGaughey was meer de nummers man.

boek McCarthy en McGaughey's, uitgegeven door Praeger, was getiteld “Niet-financiële Economics: The Case for Shorter Hours of Work”. Een prominente thema was het idee dat de Amerikaanse economie, die tevreden basisbehoeften, werd steeds meer gericht op wat de auteurs genaamd “economische afval”, verwijzend naar producten die niet meer aan de menselijke behoeften te bevredigen of te verrijken de ervaring van het leven, maar waren in plaats daarvan moeten worden beschouwd in het beste geval als “noodzakelijk kwaad”. Sectoren van de economische groei, zoals gokken, misdaad, de criminele-justitie, oorlogen, commerciële reclame, en de medische industrie waren voorbeelden van deze uitgang. Het algemene idee was dat we zouden allemaal beter af beknotting van de productie van dergelijke dingen en gewoon tijd door te brengen in het doen zoals wij het wilden. En, natuurlijk, numerieke argumenten werden gedaan om de concepten uit te leggen.

Toen het boek uitkwam in 1989, was het niet een commercieel succes. Voor een ding, de aankoopprijs van $ 55,00 per exemplaar was een beetje aan de dure kant. Voor een ander, was er weinig of geen promotie. Toch McGaughey vond het een grote eer een boek over zijn favoriete onderwerp met senator McCarthy te hebben co-auteur. Na acht jaar van de regering-Reagan, de politieke wind waren niet gunstig voor hun beleid voorstel, maar je weet nooit wat er kan de situatie in de komende jaren.

De ironie was dat McGaughey, die aanvankelijk had duwde de kortere werkweek idee in het kader van de Republikeinse politiek, was het vinden van ondersteuning van voornamelijk Democraten. En, met het getij loopt uit over dit onderwerp in de Reagan-jaren, was het slechts een paar buitengewoon toegewijd en moedig Democraten, die de oorzaak zouden steunen.

Een tweede ironie in dit geval was dat McGaughey eerste grote hoop, de verkiezing van George Romney als president, werd getorpedeerd door de inspanningen van partijdige Democraten zoals senator McCarthy. Hij was het immers die goddeloos commentaar had op Romney's self-toelating van “hersenspoeling” dat deze procedure niet nodig was; een “lichte spoeling” zou voldoende zijn om Romney's van gedachten te veranderen zijn geweest. Maar nu was alles vergeten en vergeven. George Romney zich leek te nemen in pas toen McGaughey's vader schreef zijn voormalige collega en baas over zijn zoon recent gevormde relatie met Eugene McCarthy.

de wervelwind gebeurtenissen van 1991

Zoals het laatste decennium van de 20ste eeuw naderde, werd Bill McGaughey kennis te maken met de leden van UAW lokale 879 in St. Paul, in het bijzonder de voorzitter Tom Laney. Hij had voor het eerst van hem gehoord van Paul Wellstone. Laney was een ondernemende man naast het feit dat een fervent vakbondsman.

Uitgenodigd om zijn huis voor een kerstfeest, McGaughey ontmoette Jose Quintana, een ander lid van Local 879, die verhalen te vertellen over de arbeidssituatie in Mexico gehad. Arbeiders werden georganiseerd in een gigantische arbeid confederatie genaamd de “Confederatie van Mexicaanse Arbeiders” of “Confederación de Trabajadores de México” (CTM), die nauw werd geassocieerd met Mexico's regerende partij. Haar leider, Fidel Velázquez, een autoritaire type was in het kantoor al vijftig jaar.

De arbeiders bij Ford's Cuautitlan fabriek in de buurt van Mexico-Stad had geprotesteerd hun werkomstandigheden. De overheid kwam tussenbeide en een werknemer genaamd Clito Nigno werd neergeschoten en gedood. Meer protesten volgde. De Cuautitlan arbeiders droegen zwarte linten ter nagedachtenis van hun gevallen associëren.

Tom Laney had het idee van het organiseren van een conferentie in St. Paul aan het einde van januari 1991 tot de arbeidssituatie in Mexico te bespreken. Drie vertegenwoordigers van de oppositie de vakbond had toegepast op de Verenigde Staten om te komen om te getuigen over de situatie aan de Cuautitlan Ford-fabriek. Daarnaast werden vakbondsleden uit Canada en de Verenigde Staten uitgenodigd, waaruit blijkt continentale solidariteit met hun Mexicaanse broers. Na het trekken aan wat touwtjes, Laney kreeg goedkeuring voor de Mexicaanse vakbondsleiders om het land binnen en wonen de conferentie.

De drie-daagse conferentie, getiteld “Concurrentie versus Solidariteit in een tijdperk van Free Trade”, werd gehouden in Macalester College in St. Paul. Hoewel de Mexicaanse vakbondsleden waren de aanbevolen luidsprekers, vele andere vakbondsleden ook bijgewoond, waaronder Joe Fahey uit Californië, Jack Hedrick uit Missouri, en Mary McGinn en Matt Witt van Labor Notes in Michigan. Een andere deelnemer was Mark Ritchie, oprichter van het Instituut voor het Instituut voor Landbouw en Handel beleid en later Minnesota minister van Buitenlandse Zaken. Uit deze conferentie kwam de vorming van een nieuwe organisatie die bekend werd als de Minnesota Fair Trade Coalition. Een mede-oprichter, Bill McGaughey woonde het grootste deel van zijn vergaderingen in 1991 en 1992.

Het jaar 1991 was een wervelwind van handelsgerelateerde activiteiten. vertegenwoordigers van de groep, waaronder McGaughey ontmoeting met Minnesota minister van Buitenlandse Zaken, Skip Humphrey, kort voor Humphrey's geplande reis naar Mexico met een delegatie mensenrechten. Ze hield een persconferentie met Senator Wellstone oppositie tegen NAFTA versnelde uitbreiding uit te drukken. In de tweede week van april, McGaughey en anderen opgestapeld in een gehuurd busje naar openbare hoorzittingen van de Amerikaanse International Trade Commission te wonen en bieden openbare getuigenis. Dan, twee weken later, het was buiten naar de jaarlijkse Labor Notes conferentie in Dearborn, Michigan, waar de handel beleid en praktijken waren een hot topic. Hun Mexicaanse vrienden uit de januari-conferentie ook bijgewoond.

Bill McGaughey had wat snel onderzoek naar de handel en -praktijken Amerikaanse gedaan. Vanuit dit, leerde hij dat iedere burger een verzoekschrift kan indienen bij een commissie in het kantoor van de Trade Representative's Amerikaanse uitdagend recht van een land om de handel uitkering onder het stelsel van algemene preferenties als het land geschonden internationaal erkende rechten van werknemers. Mexico was een dergelijk land. Tom Laney, Jose Quintana, en McGaughey besloten de uitdaging aan te maken. Met video-opname van getuigenissen van hun drie Mexicaanse vrienden en een schriftelijke samenvatting van de argumenten, bereidden zij een lange petitie waarin de redenen waarom handelspreferenties moet worden ingetrokken in het geval van Mexico en stuurde deze en twintig kopieën naar het kantoor van de handel vertegenwoordiger. Het was in de e-mail van 15 mei.

De wervelwind van de activiteiten voortgezet. Kwam er een brief vraagt ??vrijwilligers om internationale waarnemers bij een gerechtelijk bevel unie verkiezing bij de Cuautitlan Ford-fabriek in Mexico-Stad, op 3 juni zijn, 1991. McGaughey besloten om de oproep te beantwoorden. kantoor Senaat Paul Wellstone's welwillend geleverd hem met een brief van de senator, die vroeg om een ??volledig verslag van zijn waarnemingen in Mexico ondertekend. Een lid van UAW lokale # 879, Skip Pepin, en hij was de enige buitenlandse waarnemers.

Samen met lokale vakbondsleden, de twee Amerikanen uit Minnesota wachtte twintig uur buiten de fabriek poorten van de Ford-fabriek in afwachting van de verkiezingsuitslag als supporters van de onafhankelijke vakbond maakte toespraken en riepen leuzen in aanwezigheid van 2.000 zwaar bewapende politie. Op het einde, de zittende overheid gesponsorde unie, CTM, won herverkiezing met een marge van 1.325 tot 1.112 stemmen amid geruchten van fraude. Met de hulp van Matt Witt, McGaughey diende zijn rapport aan Senator Wellstone. Er was ook een mogelijkheid, de volgende dag, voor een ontmoeting met leden van een onafhankelijke vakbond, Frente Autentico Trabajo, om hun mening over de zaak te leren.

In augustus, Bill McGaughey reed oosten om zijn ouders te zien en te bezoeken met vakbondsactivisten in Boston en New York City. Hij bezocht ook Congressional kantoren, de AFL-CIO, het Internationaal Arbeidsbureau, en de Internationale Arbeidsorganisatie Rechten Onderwijs en Onderzoek Fonds in Washington, DC Terwijl in Washington, leerde hij dat zijn, Laney's en petitie Quintana's naar Mexico de voordelen eindigen onder de algemene Preferentieel stelsel was geweigerd. Dit was geen verrassing.

De Minnesota Fair Trade Coalition gastheer voor een nationale conferentie over de vrije handel in de eerste week van september. Sommige mensen McGaughey op het Frente Autentico Trabajo in Mexico City had ontmoet waren aanwezig, samen met Lori Wallach van Public Citizen, Jerry Tucker van UAW New Directions, Bob leeftijden van Winnipeg, en Dan Leahy van Olympia, Washington. De conferentie, georganiseerd door professor Peter Rachleff, werd opnieuw gehouden op Macalester College in de Weyerhauser kapel.

De spreker was bisschop Tom Gumbleton van Detroit, waarvan bekend is dat radicale opvattingen hebben. Het doel van deze conferentie was om een ??nationale organisatie te creëren. Als dat zo is, de conferentie is mislukt; maar het kwam bij elkaar groep personen uit verschillende delen van het land, die later in hun eigen gemeenschappen georganiseerd handelsgerelateerde activiteiten. Public Citizen, in het bijzonder uitgegaan van een actieve rol in de oppositie tegen de vrije handel.

Deze daling, de Minnesota Fair Trade Coalition geformaliseerd haar organisatie, commissies op te richten en het ontvangen van een infusie van vers bloed. Met de hulp van een groep van huisvesting voorstanders “Up and Out of Poverty St. Paul”, haar leden picketed het hoofdkwartier van Green Giant het uitblijven van afvalwater faciliteiten te installeren op hun voedselverwerkende plan Irapuato, Mexico protesteren, en in het proces geleerd dat het bedrijf van plan om de lang beloofde faciliteiten in het begin van 1992. een maand later te installeren, bij temperaturen onder nul, de handel activisten deelgenomen aan een kerst open huis bij het huis van de Minnesota gouverneur en had wat emotioneel geladen, kleurrijke uitwisselingen met de gouverneur zelf.

In oktober, Raul Escobar kwam uit Mexico naar de Minnesota AFL-CIO staatsovereenkomst pakken. Hij verbleef in het Laney thuis. Bill McGaughey herinnert eraan dat hij gaf het diner gasten een informele Spaanse les op het diner op een avond. Tom Laney genoemd Escobar een “cine estrella” (filmster) na het bekijken van zijn dynamische conventie prestaties op videoband.

Tom Laney en Rod Haworth en Ted La Valley, collega-leden van UAW Local # 879, en Bill McGaughey volgde nog een tweedaagse conferentie over de Noord-Amerikaanse Vrijhandelsovereenkomst in het Minneapolis congrescentrum in eind november. In tegenstelling tot eerdere verwachtingen, deze conferentie was uniek in het verstrekken van een balans van standpunten tussen voor- en tegenstanders van de voorgestelde handelsovereenkomst. Het was hier dat McGaughey eerst ontmoette Pharis Harvey van de Internationale Arbeidsorganisatie Rechten Onderwijs en Onderzoek Fonds en Thea Lee, momenteel Deputy Chief of Staff op nationaal AFL-CIO.

Een overeenkomst tussen de VS en Mexico-Canada Free Trade (een ander boek)

Gedurende 1991 Bill McGaughey was het samenstellen van materiaal voor een boek over de handel. Belangrijkste bronnen van informatie over fotokopieën van artikelen over gerelateerde onderwerpen samengesteld door Jose Quintana, Canadese Dimension tijdschrift, een voorschot kopie van het manuscript voor aankomende boek van Dan LaBotz Een wurgen Embrace, David Morris’ The Trade Papers, diverse krantenartikelen en andere materialen.

Al deze informatie werd samengevoegd in een zelf-gepubliceerde boek dat de discussie over de aanstaande North American Free-Trade Agreement (NAFTA), achtergrondinformatie over de economie van Mexico en Canada, een algemene bespreking van “business totalitarisme”, en speculaties gecombineerd met betrekking tot een alternatief voor de vrije handel. Het schrijven was voltooid in december 1991 en het boek zelf werd gepubliceerd in februari 1992.

McGaughey's boek is misschien wel de eerste anti-NAFTA boek op de markt kwam zijn geweest. Het verkocht redelijk goed en werd vaak besteld en herschikt door het boek van groothandelaren te verkopen aan bibliotheken en boekwinkels. De titel was een overeenkomst tussen de VS en Mexico-Canada Free Trade: Do We Zeg enkel Nr? (Op dit punt, de term NAFTA was nog niet in gemeenschappelijk gebruik.) McGaughey woonde eens een toespraak over handelskwesties door een vakbond woordvoerder die hem vertelde dat, toen ze voor het eerst werd aangenomen, werd ze een exemplaar van dit boek gegeven om te lezen. Maar McGaughey zelf had een kleine rol in de publieke discussie die in de komende maanden en jaren voorafgaand aan NAFTA goedkeuring door de Amerikaanse Senaat in 1993 plaatsvond.

Bill Clinton zich bezighoudt met handelskwesties

Het vorige jaar, 1992, was een Presidential-verkiezingsjaar. Kandidaat Bill Clinton kwam naar Minneapolis in april. Omdat het een gezellig soort, hing hij rond na zijn toespraak in Peavey plaza om handen te schudden met mensen. Als Clinton benaderd, Bill McGaughey overhandigde hem een ??kopie van een overeenkomst tussen de VS en Mexico-Canada Free Trade. De presidentskandidaat leek geschrokken van deze verhuizing en snel verplaatst naar andere mensen. Daarna echter, kwam er een vrouw terug naar McGaughey vroeg hem om zijn naam en adres te schrijven op een stukje papier. Een korte tijd later, niet een maar twee bedankje brieven kwamen uit de Clinton-campagne, met de belofte dat, indien verkozen, Bill Clinton zou het boek in het Witte Huis te lezen.

Als dat nog niet genoeg is, Bill Clinton kwam terug naar Minneapolis om campagne te voeren nadat de Democratische conventie in gezelschap van zijn vice-presidentiële pick, Al Gore. Nogmaals, Bill McGaughey was in de menigte met een exemplaar van zijn boek dat hij van plan was dit keer naar Gore te geven. Maar het was het kudde Clinton in plaats van Gore, die de ronde handen schudden gemaakt. Aangezien Gore was niet beschikbaar, McGaughey weer hield een exemplaar van zijn boek aan Clinton. “Nee, dank je, ik heb al een kopie,” zei de kandidaat. “Het is een interessant boek.”

De kwestie van de Noord-Amerikaanse handel wist te komen tijdens de 1992 presidentiële campagne. Kandidaat Bill Clinton kondigde zijn voornemen om milieunormen arbeid en aan te pakken in een “side agreement” NAFTA. Een staat AFL-CIO officiële later vertelde McGaughey dat de Clinton-campagne de vakbond hoofdkwartier proberen om een ??kopie van de anti-NAFTA-book te verkrijgen had gecontacteerd. Blijkbaar een vrouw in Colorado had een Clinton-campagne surrogaat geïnterrumpeerd onder verwijzing naar dit boek, maar de Minnesota AFL-CIO was niet op de hoogte met betrekking tot de distributie.

Nadat hij president werd, Bill Clinton was een groot voorstander van de NAFTA. Versneld, werd de overeenkomst fel bediscussieerd in het Amerikaanse Congres tijdens 1993. President Clinton twisted wapens aan leden van het Congres te overtuigen om het te ondersteunen. Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden goedgekeurd zijn toestemming door een 234-200 stemming op 17 november 1993; en de Senaat goedgekeurd, drie dagen later gevolgd door een 61-to-32 stemmen marge. Bill Clinton ondertekende het NAFTA implementatie wetsvoorstel in de wet in december van dat jaar.

hitting een moeilijke

Tegen die tijd, was Bill McGaughey verzanden met andere problemen. Zijn baan in gevaar, kocht hij een negen-eenheid appartementencomplex in Minneapolis in augustus 1993 en rende meteen naar het verzet van een buurt groep die geloofde het gebouw was misdaad geteisterde. Zijn geestelijk zieke broer aangekomen voor een bezoek in juni, werd al snel opgenomen in het ziekenhuis, en uiteindelijk was het middelpunt van betrokkenheid inspanningen op een staatsziekenhuis. McGaughey ontmoette ook zijn toekomstige vrouw in deze tijd toen hij te maken had met appartement gerelateerde problemen. Door middel van twee sets van de inspecteurs, de Stad van Minneapolis veroordeelde het appartementencomplex in april 1995, maar McGaughey kon uiteindelijk tot de veroordeling opgeheven door te voldoen aan hun dure werk orders te krijgen.

Ondertussen zijn baan als kosten accountant bij de Metropolitan Transit Commissie kwam er een einde mei 1996. Dat betekende een einde aan inkomen uit betaald werk en het begin van de steun van de huurinkomsten en de bestaande financiële middelen. Overeenkomstig,

politieke aandacht McGaughey verschoof van handelskwesties tot een strijd tegen stadsbestuur dat zijn levensonderhoud dreigde. Hij werd een verhuurder activist met een groep genaamd Minneapolis Property Rights Action Committee. Dit betrof een switch van links-of-centrum naar rechts-of-center politiek zoals algemeen gedefinieerd. In werkelijkheid was het een strijd tegen een corrupte stadsbestuur en de politiek van geslacht en ras gespeeld op wijkniveau.

het idee van de werkgever-specifieke tarieven

Zelfs zo, Bill McGaughey nooit volledig verlaten zijn oude belangen. Handelsbeleid en de kortere werkweek nooit zijn geest verlaten. Toen hij een conferentie van UAW New Directions in St. Louis woonde in 1992, werd hij benaderd door Don Fitz, redacteur van een Green Party publicatie genaamd Synthesis / Regeneration, die voorgesteld schrijven van een artikel. Dit leidde tot gedachten van de relatie tussen werkuren en de handel en aan het idee dat de handel het beleid en de praktijken kunnen worden gecoördineerd met de inspanningen om uren te verminderen. Kortere uren van het werk zou een standaard geassocieerd met eerlijke handelspraktijken in een wereldeconomie die voortdurend werd de verbetering in de productie-efficiëntie te worden.

Het was de kiem van een nieuw idee. Het idee was dat het handelsbeleid kan worden gebruikt als een instrument om de werkuren te verminderen, volledige werkgelegenheid te bereiken, en sparen het milieu. De tarieven waren een door de overheid opgelegde kosten die kostenbesparingen kunnen verschoven ten opzichte van het gebruik van goedkope buitenlandse arbeidskrachten, zodat de stabiliteit werkgelegenheid, ondanks de concurrentie van goedkopere ingevoerde producten kon worden gehandhaafd. En dus konden we de concurrentie de handel samen met stabiele markten en hogere inkomens in de ontwikkelde economieën. We konden tarieven gebruiken om de werkgelegenheid te voorkomen dat in de ontwikkelde landen inzakt.

De tarieven waren een goede zaak als het gebruikt wordt om een ??ordelijke overgang naar kortere werktijden wereldwijd te vergemakkelijken. Maar de tarieven moesten worden gericht aan de individuele producenten die de werkgelegenheid en de prijs beslissingen. Dus het idee van de werkgever-specifieke tarieven geboren. Een apart tarief zou worden ingesteld voor individuele werkgevers, afhankelijk van de verhouding van de kosten in het land van herkomst van een product en plaats van consumptie.

Hoewel het klinkt als een nachtmerrie, McGaughey geloofde dat computertechnologie maakte het praktisch om een ??dergelijk systeem van tarieven, gedifferentieerd naar werkgever. Hij schetste zijn voorstel als een artikel voor Synthesis / Regeneration, getiteld “A Model van Handel gericht op arbeid en het milieu”, dat verscheen in de zesde editie in het voorjaar van 1993. Deze presenteerde het idee van de tarieven als een instrument wenselijk te bevorderen wereldwijd de arbeidsvoorwaarden. Een verwant artikel, “een zoektocht naar Labor-Standaarden Auditing in de internationale handel”, dat verscheen in de negende uitgave van Synthese / Regeneratie in de winter van 1996 handelde over de feitelijke vaststelling en de handhaving van arbeidsnormen met betrekking tot uur in de internationale werken economie.

Samen in deze artikelen was er de kiem van een systeem voor het regelen van de wereldeconomie te ontwikkelen in menselijk wenselijke manier - dat wil zeggen, aan de werknemer een eerlijke kans te geven - terwijl ook het minimaliseren van schade aan het milieu door het handelsbeleid.

En dus, theoretisch belangen McGaughey had volledige cirkel komen van werktijdverkorting voor de internationale handel en terug naar uur in het kader van gereguleerde handel in een wereldeconomie. Economisch beleid moest nu worden beschouwd op een wereldwijde schaal. Maar dit idee was zijn tijd ver vooruit - in de veronderstelling natuurlijk dat de tijd uiteindelijk zou komen. Er is nog geen serieuze discussie over het gebruik van het handelsbeleid en tarieven tot hogere arbeidsnormen een regeling die onderscheid maakt tussen individuele werkgevers te bevorderen, laat staan ??geweest.

handelsbeleid Amerikaanse wordt nog steeds gedomineerd door de belangen van het bedrijfsleven waar de nationale vertegenwoordigers onderhandeld in het geheim en dan een tekst die alleen kon worden omhoog of omlaag gestemd tijdens de korte termijn is ingesteld voor de beraadslagingen vrijgegeven. Leden van het Congres waren niet toegestaan ??om wijzigingen aan te bieden. Maar dergelijke procedures waren aanvaardbaar voor zowel de Democratische en Republikeinse administraties. Weinig kan worden gedaan op dit gebied.

die de idee in academische kringen


In de tussentijd had de kortere werkweek kwestie zijn tweede wind opgedaan. In 1988 of 1989, William McGaughey, in een wereldvreemde onderneming, had brieven in de Verenigde Staten gestuurd naar enkele tientallen top bedrijfsleiders hen uit te nodigen voor een conferentie die op een bepaalde plaats en tijd in New York zal worden gehouden in het kader van de bespreking de mogelijkheid van de oprichting van een kortere werkweek in de nabije toekomst. Hoewel er geen aanvaardingen waren, had McGaughey reacties ontvangen van een aantal van deze vooraanstaande leiders met inbegrip van Ted Turner en Walter Annenberg. was een dialoog van soorten vastgesteld.

Een jaar later, William McGaughey een conferentie bijwoonde in Hofstra University, waar hij een ontmoeting had David Macarov, een professor van het sociale werk aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, die werk en vrije tijd bestudeerd. Een andere deelnemer, John Neulinger, een professor in de psychologie aan het City College of New York, was een invloedrijk boek in 1974, The Psychology of Leisure gepubliceerd en later medeoprichter van een organisatie genaamd Vereniging voor de beperking van de menselijke arbeid. Hij gaf haar nieuwsbrief. Toen Neulinger plotseling overleed in juni 1991 Macarov gevraagd McGaughey en University of Iowa leisure-studies professor, Benjamin K. Hunnicutt, om meer dan dit project nemen. De nieuwsbrief voortgezet gedurende een tijd onder Hunnicutt's richting.

In 1992, Professor Juliet Schor van Harvard publiceerde een best verkochte boek, The Overwerkt Amerikaanse: de Onverwachte Daling van Leisure. Het omvatte citaten van business leaders wie McGaughey had opgevraagd. Schor's boek zet dit lang verwaarloosde kwestie weer op de kaart van serieuze discussie, hoewel het Amerikaanse bedrijfsleven was niet van plan om van koers te veranderen.

Professor Benjamin Hunnicutt organiseerde een conferentie over werk en vrije tijd aan de Universiteit van Iowa over dit tijdstip waarop William McGaughey was een gekenmerkte spreker. Onzeker van de route fromMinneapolis naar Iowa City, McGaughey herinnert eraan dat hij aankwam op de conferentie nadat het was begonnen en snel had om kleren voordat ze op het podium te veranderen. Er was een diner na het programma waarin de deelnemers leerde kennen.

Dan, in 1996, Hunnicutt organiseerde een nog ambitieuzer conferentie, opnieuw aan de Universiteit van Iowa, die de deelname van grootheden als zuster Helen Prejean, Eugene McCarthy, Jerry Tucker van UAW New Directions, en Betty Friedan inbegrepen. Op deze conferentie, Bill McGaughey voorgesteld, en de groep is goedgekeurd, het idee dat de groep een verklaring uitgeven waarin wordt opgeroepen tot een vierdaagse, 32-urige werkweek in het jaar 2000. Dit werd bekend als de Iowa City verklaring. Een andere deelnemer, Robert Bernstein, gaf de groep een waardevolle bron in de oprichting van een kortere werktijd discussie lijst aan swt.org. Twintig jaar later, heeft het bleef onder de 86 actieve deelnemers.

Ben Hunnicutt samen een derde conferentie aan de Universiteit van Iowa in 2012 waarin Bill McGaughey weer bijgewoond. Juliet Schor was de belangrijkste spreker. Hunnicutt werd vervolgens het schrijven van een boek, Free Time: The Forgotten American Dream, gepubliceerd in 2013, waarin deze politieke kwestie met betrekking tot Walt Whitman's idee van “hogere vooruitgang” en andere idealen van een vrije samenleving. Documentairemaker John de Graaf ook bijgewoond. Er waren echter geen gesprekken voor onmiddellijke politieke actie.

geworpen in de politieke arena

Bill McGaughey belangen was verschoven, in het eerste decennium van de 21e eeuw, weg van de kortere werkweek kwestie van bezorgdheid met betrekking tot zijn real-estate bedrijf en electorale politiek. Na zijn flat werd veroordeeld, was hij nauw betrokken bij de activiteiten van de Minneapolis Property Rights Action Committee, een politiek militante groep. De activiteit piekte in 1998 en 1999, toen de groep bestormde en vervolgens stilgelegd een vergadering van de Minneapolis gemeenteraad op de vrijdag voor de Hervorming Partij kandidaat Jesse Ventura werd verkozen tot gouverneur van Minnesota.

Dan, in 2001, de razende verhuurders, lang gezien als schurken in de politieke cultuur van de stad, gesteund kandidaten voor burgemeester en gemeenteraad president dat de gevestigde exploitanten in die kantoren verdreven. McGaughey en een ander lid in 2006 nam het leiderschap van die groep. Kwesties in verband met werktijden tijdelijk vergeten.

Toch had McGaughey getrokken in de activiteiten van de Partij van de Hervorming, later Independence Party, als gevolg van de verkiezingen van 1998. Hij volgde zijn eerste partij conventie in St. Cloud, Minnesota, in 2002. De partij voorgedragen kandidaat voor de Amerikaanse Senaat. Geloven de positie van die kandidaat te conventioneel, McGaughey besloot om zijn eigen hoed gooien in de ring.

Enigszins impulsief, Bill McGaughey liep een campagne opgezet om zich te onderscheiden van de twee grote partijen tot een maximum graad. Om de Democraten, de partij van minderheden en politieke correctheid irriteren, besloot hij om “waardigheid voor blanke mannen” te ondersteunen. Om de Republikeinen, de partij van het Amerikaanse bedrijfsleven irriteren, kondigde hij zijn steun voor een 32-urige werkweek te bereiken in 2010. De campagne had een bepaalde resonantie. McGaughey eindigde als tweede onder de drie kandidaten in de primaire, met 8.482 stemmen of 31 procent van het totaal aantal uitgebrachte stemmen. De winnende kandidaat werd gehouden om onder de 50 procent van de stemmen.

Zijn honger naar electorale politiek gewet, McGaughey kondigde zijn kandidatuur voor het presidentschap. Hij zou lopen als een democraat. In januari 2004, McGaughey reisde naar Louisiana om deel te nemen in de presidentiële primair van die staat. Het was een vijf weken durende campagne, met optredens in steden in alle delen van de staat. De campagne kwestie belangrijkste was ondersteuning van de werkgever-specifieke tarieven. Het resultaat was dat McGaughey, waarvan er één reporter bestempeld als een “trade protectionistische”, eindigde als vijfde onder de zeven kandidaten, met 3.161 stemmen of 2 procent van het totaal. John Kerry won Louisiana Democratische primaire maar verloren aan George W. Bush in november.

Nu verslaafd aan electorale politiek, McGaughey werd een kandidaat in een aantal andere rassen, variërend van lokaal tot nationaal. De high watermark van zijn carrière als een politieke kandidaat, in termen van de stemmen gekregen, kwam in 2008 toen, als kandidaat van de Independence Party voor het Congres in het vijfde district, ontving hij 22.318 stemmen, of 6,92 procent van het totaal. Jesse Ventura was een van degenen die hem feliciteerde. Echter, de daaropvolgende campagnes waren minder indrukwekkend.

Running for gezaghebber met Bob Carney in de 2010 Republikeinse primaire, McGaughey kreeg 9856 stemmen, of 7,56 procent van het totaal. Toen viel de bodem uit. McGaughey, die van de Republikeinse voorverkiezing voor Minnesota House District 59-B enkele weken trok zich voor de verkiezingen, kreeg slechts 79 stemmen of 44,6 procent van het totaal. In 2016 ontving hij een karige 17 stemmen als kandidaat in de Democratische presidentiële primaire terugkerend New Hampshire naar de twin problemen - een kortere werkweek en waardigheid voor blanke mannen - dat de focus van zijn 2002 campagne voor de Amerikaanse Senaat in Minnesota was geweest. Dit was een verschrikkelijke resultaat. Er moest iets te geven.

de meertalige website

In 2001, had Bill McGaughey een website op http://www.worldhistorysite.com gemaakt om zijn recent verschenen boek, vijf tijdperken van de beschaving te bevorderen. Die ene werd gevolgd door een tiental andere sites over verschillende onderwerpen. Een van hen was http: // www.shorterworkweek.com, die, zoals de naam al doet vermoeden, was gewijd aan artikelen met betrekking tot de tijd werken. Het werd opgericht in 2007. In 2016, de site bevat bijna zestig verschillende artikelen over dit onderwerp. Naast het verschijnen in het Engels, de meeste van hen hadden vertalingen in het Frans, Spaans, Duits, Portugees en Italiaans. De site als geheel ontving 400 tot 500 bezoeken per dag en 1.100 hits. Bewustwording van een oorzaak werd effectief bevorderd door dergelijke middelen, hoewel de oorzaak zelf inactief bleef.

John de Graaf de organisatie en een nieuwe poging

John de Graaf, de Seattle documentaire filmmaker die eens had benaderd McCarthy en McGaughey voor een interview in een komende documentaire, was inmiddels bouwde een indrukwekkende organisatie rond werk-time zaken. Het thema was “Take Back Your Time”. De Graaf een boek uitgegeven met die naam die werd gepubliceerd in 2003. Hij heeft ook bedacht de term “Affluenza”, de titel van een ander boek van de Graaf. Hij speelde een actieve rol in “de Geluk initiatief” van de Bhutan overheid die menselijk geluk op een lijn met het bruto nationaal product in het evalueren van prestaties van een samenleving. Omdat 23 oktober is de dag waarop de Amerikanen werken hetzelfde aantal uren als Europeanen doen in een jaar, de Graaf en collega's hield een speciale viering op die dag voor de Amerikanen bewust van hun ongewone werk-time last ten opzichte van andere geïndustrialiseerde landen te maken.

Nu John de Graaf kondigde aan dat zijn organisatie een driedaagse conferentie in Seattle zou houden op 25-27 augustus 2016, ten behoeve van strategievorming en het vinden van steun voor initiatieven op het gebied van de werktijd. Zal worden gehouden in Seattle University, werd het evenement met de titel de “Nationale Work-Leisure Balance & Vacation Commitment Summit.” Personen die de e-mail ontvangen werden uitgenodigd om voorstellen in te dienen voor een presentatie op deze conferentie. “We zijn niet op zoek naar smalle onderzoek,” zei de aankondiging, “maar voor grote ideeën voor culturele, werkplek en wijziging van het beleid. We zoeken naar ideeën die de capaciteit hebben om onze cultuur te veranderen, of dat bieden een diepgaande kritiek of analyses van trends en ontwikkelingen in de campagne voor meer werk en vrije tijd balans.”

Dit was recht steegje McGaughey's. Denken dat het voorbij is, besloot hij dat de tijd rijp is om de kortere werkweek campagne te doen herleven dat hij decennia eerder was begonnen was. De conferentie aankondiging gesuggereerd dat relevante onderwerpen van gesprek kunnen zijn “vakantie tijd, familie en ziekteverzuim, kortere werktijden, flexibel werk en verlichting van de rat race.”

Ondanks de verwijzing naar kortere werktijden, hebben daar niet te zijn een focus op het grote doel van het elimineren van een hele dag werken in de normale werkweek, zodat een vierdaagse werkweek kan worden bereikt. Het zou kunnen zijn dat de kortere uur activisten wilde niet worden gezien als naïeve dromers. De kortere werkweek voorstel was opgevoed en zo vaak afgewezen dat “realisten” zou terugdeinzen, zelfs het verhogen van het onderwerp.

Maar McGaughey had geen reputatie te beschermen. Denken dat het voorbij is, besloot hij dat de tijd rijp om te pleiten voor een 32-urige werkweek moet worden bereikt door de federale wetgeving was. “De historische strijd voor vrije tijd” - - niet gezien als een reeks van gebeurtenissen in het verleden, maar van potentiële gebeurtenissen uitgevoerd in de toekomst zou dit een aanpassing van een van de voorgestelde thema's.

En dus schreef hij John de Graaf de volgende e-mailbericht op
25 maart 2016:

John,

Mijn vrouw en ik zijn van plan om de Nationale Work-Leisure Balans en Vacation Commitment Summit in Seattle wonen op 25-27 augustus 2016. Ik wil graag een bepaalde presentatie te maken voor tien minuten of zo en ik hoop dat past in het programma.
De dichtstbijzijnde onderwerp zou "de historische strijd voor vrije tijd", met dien verstande dat het gesprek een poging om vooruit te kijken naar de toekomst in plaats van beoordeling verleden zou zijn.

In mijn voorgestelde praten, zou ik geïnteresseerd personen uitnodigen om samen met mij in het creëren van een organisatie die pleit voor een specifiek doel: tot wijziging van de Fair Labor Standards Act met betrekking tot de standaard werkweek naar een 32-uurs standaard werkweek te vestigen (vermoedelijk vier acht -uurs dagen) en bevestig de wijziging in het jaar 2020. de techniek zou zijn om leden door massamailings werven en vervolgens te mobiliseren het lidmaatschap aan het Congres te benaderen om de voorgestelde wetgeving uit te vaardigen. Geld ontvangen van de leden campagne terug zou worden gegoten in mailings om nog meer leden te zoeken.

Als er voldoende belangstelling is, zou ik beloof $ 500 in de richting van start-up kosten, vier maanden van mijn eigen vrije arbeid naar de mailings te beheren, en het gebruik van mijn meertalige website, www.shorterworkweek.com, die op dit moment wordt meer dan 400 bezoeken en 1100 klappen per dag. Toch zou het waarschijnlijk nog eens $ 500 tot een full-scale inspanning monteren.

Er zijn een aantal valse starts richting van dit doel in het verleden - in het bijzonder, de Iowa City Verklaring van april 1996, die op een moment kwam toen ik verloor mijn betaalde baan en vechten voor voortgezet eigendom van een flatgebouw dat stadsambtenaren probeerden neem van mij. Die gevechten werden gewonnen na een succesvolle periode van vijf jaar inspanning om de stadsambtenaren vervangen.

Ik heb onlangs 75 werd en het gevoel dat dit mijn laatste kans om voortvarend te werken in de richting van een kortere werkweek, die een levenslange droom is geweest zal zijn.

Ik ben ook geïnteresseerd in de dag-lange reis naar Mt. Rainier op 25 augustus. Mijn vrouw daalt die kans.

Laat het me weten als je mijn voorgestelde praten in het programma past.

Bill McGaughey”

John de Graaf antwoordde snel:

“Ik hou van het idee, Bill, en zal u bellen over het binnenkort. Ik ben geïnteresseerd in het deel over het creëren van een organisatie voor een 32-urige werkweek. Ben H gaat om te praten over de geschiedenis van de vrije tijd. “

Blijf kijken.

naar: Samenvatting Page

 

Klik voor een vertaling in:

Engels - Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch

 

    

COPYRIGHT 2016 Thistlerose Publicaties - Alle rechten voorbehouden
http://www.BillMcGaughey.com/biographyk.html