BillMcGaughey.com

 

naar: politieke kandidaat

Mijn Borstels met het Voorzitterschap

door Bill McGaughey

Hier begint een verhaal van grootheidswaanzin, die blijkt te zijn meer als de avonturen van Forrest Gump: mijn persoonlijke band met de Amerikaanse presidenten of would-be voorzitters.

George Washington (1e voorzitter)

Het begint met onze eerste president, George Washington. Ik kende hem niet, natuurlijk, maar sommige van mijn voorouders zou kunnen hebben.

Mijn vader (William McGaughey, Sr.), vader (Samuel McGaughey), vader (ook genoemd Samuel McGaughey), vader (Robert Lytle McGaughey), vader was David McGaughey, een immigrant uit Noord-Ierland en soldaat in het Continentale Leger onder leiding van Washington .

In dezelfde leger was van mijn moeder (Joan Durham McGaughey), moeder (Aura Sawyer Durham), moeder (Joanna Wells Sawyer), (Anne Rockwell Wells) vader vaders (Henry B. Wells) moeder, die een revolutionaire soldaat genaamd Jabez Rockwell was. (Zie het artikel in de New York Times, 12 januari, 1902.)

Family legende, zo niet historisch feit, beschrijft deze beide mannen als persoonlijke metgezellen, zo niet vrienden, van General Washington. Jabes Rockwell, die uit Ridgefield, Connecticut geprezen, was in een boot met Washington als hij de rivier Schuykill gekruist. Hij bracht de winter in Valley Forge, het bewaken van Washington's hoofdkwartier. Rockwell's powderhorn, nu eigendom van de Valley Forge Museum, werd gevormd uit de hoorn van een geslacht stier en werd persoonlijk aan hem gegeven door generaal Washington in een wedstrijd beslist door te raden een aantal (1776). Rockwell geraden 1750 en won de prijs.

Aan de kant van mijn vader, David McGaughey was één van de eerste Ierse immigranten naar vrijwilliger voor het Continental leger. Er wordt gezegd dat hij diende als assistent van George Washington voor een groot deel van de oorlog. Hij werd begraven op het kerkhof van de Presbyterian Church at Pleasant Ridge, Ohio, in een ongemarkeerd graf. De picturale Cincinnati Enquirer dd 4 maart 1951, toont een foto van de kerk en de begraafplaats op Montgomery Road en daaronder is geschreven deze woorden. De legende zegt 'George Washington's bodyguard daar'. (Informatie van de Geschiedenis van Franklin County, Indiana).

Zachary Taylor (12de President), Abraham Lincoln (16de President)

In 1849, President Zachary Taylor, een Whig, benoemd Edward W. McGaughey naar de eerste territoriale gouverneur van Minnesota zijn. Echter, de Amerikaanse Senaat, gecontroleerd door Democraten, weigerde om de afspraak te bevestigen. De voorzitter van de derde keuze, Alexander Ramsey, werd Minnesota eerste territoriale gouverneur. Ik liep niet succesvol voor luitenant-gouverneur van Minnesota in de 2010 Republikeinse primaire en misschien de naam McGaughey in de geschiedenis van Minnesota de politiek te zetten op het laatst.

Edward McGaughey geserveerd in de 29e en 31e Congresses. Abraham Lincoln geserveerd in de 30e Congres. McGaughey was de enige Whig in tien-man Congres delegatie van Indiana in de 31e Congres. Abraham Lincoln was de enige Whig in Illinois' zeven man sterke delegatie in de 30e Congres. Beiden waren leden van het Huis die in het 7e arrondissement van hun respectieve, buurlanden.

Net als McGaughey, werd Abraham Lincoln een afspraak om een ??territoriale gouverneur van Zachary Taylor te worden aangeboden. Hij zou gouverneur van het grondgebied Oregon zijn geweest, maar Lincoln wees het af, zei hij, vanwege de bezorgdheid van zijn vrouw over het leven zo ver weg van de beschaafde samenleving. Lincoln had in plaats daarvan wilde worden benoemd tot Commissaris van de General Land Office. Naar verluidt, Lincoln niet de benoeming aan de Algemene Bureau van het Land na te streven, omdat hij hoorde dat McGaughey en drie andere prominente Whigs waren ook geïnteresseerd in het. (Zie "De McGaughey die gouverneur had kunnen zijn")

Edward W. McGaughey woonde in Greencastle, Indiana, geboortestad van mijn moeder. Hij stierf in San Francisco in het gezin 1852. Mijn vader was van Acton (Indianapolis), Indiana. Ik weet niet of ik direct verbonden ben aan Congreslid McGaughey - waarschijnlijk niet. Mijn moeder's vader, Andrew Durham, die Greencastle in de Indiana staat senaat vertegenwoordigd tijdens de jaren 1920, een keer liep niet succesvol voor het Congres als een Democraat.

Family documenten blijkt echter dat ik met betrekking tot General Robert E. Lee, chief militaire tegenstander president Abraham Lincoln in de Burgeroorlog. De beste beschikbare informatie is dat mijn vader (William McGaughey) moeder (Martha Elliott McGaughey) vader (Calvin Rufus Elliott) moeder (naam onbekend) was Lee's eerste neef. Calvin Elliott, een spoorweg ingenieur, werd geboren in Maysville, Kentucky.

William Howard Taft (27ste President)

Mijn volledige naam is William Howard Taft McGaughey, Jr. Mijn vader, geboren in Indianapolis maart 1912, is William Howard Taft McGaughey, Sr. William Howard Taft was toen president. Mijn grootvader van vaderszijde, Dr. Samuel McGaughey, was een vurige Republikein die zijn derde zoon, mijn vader genoemd, naar de Republikeinse president. President Taft, de Republikeinse kandidaat, de derde plaats, achter Theodore Roosevelt en Woodrow Wilson, in de verkiezing van 1912. Mijn familie ooit eigendom een ??foto van William Howard Taft, met een handgeschreven boodschap aan mijn vader, die mijn grootvader wordt verondersteld te zijn verkregen via een republikeinse senator.

De familie Taft bleef invloed in Republikeinse politiek. Als een elf-jarige jongen, herinner ik gretig kijken naar de 1952 conventie die een wedstrijd tussen Dwight Eisenhower en Sen gekenmerkt Robert A. Taft. Verschillende familieleden, met inbegrip van William Howard Taft, waren afgestudeerden van Yale. Ik heb ook afgestudeerd aan dat college. Door middel van een kamergenoot van Ohio, kwam ik te weten Bob Taft, die later werd verkozen tot gouverneur van Ohio. Horace Taft was een professor in de fysica. Misschien was ik toegelaten tot Yale op de kracht van de naam Taft. Als dat de reden was, was ik een bedrieger.

Voormalig president Theodore Roosevelt uitgedaagd William Howard Taft, zijn voormalige protégé, in de presidentsverkiezingen voor een deel omdat Taft Gifford Pinchot, een Roosevelt vertrouweling had afgevuurd, als hoofd van de Amerikaanse Staatsbosbeheer. Het incident werd bekend als de Pinchot-Ballenger controverse. Roosevelt, Pinchot, en anderen vervolgens organiseerde de Progressive of "Bull Moose" partij die Theodore Roosevelt liep voor president in 1912. Roosevelt eindigde als tweede aan Democraat Woodrow Wilson in de verkiezingen van dat jaar.

Gifford Pinchot later werd een twee-termijn Republikeinse gouverneur van Pennsylvania. Hij diende in een periode waarin Franklin D. Roosevelt gouverneur van New York was. Pinchot woonde in Milford, Pennsylvania. Zijn familie thuis, "Grey Towers", is nu eigendom van de Amerikaanse Staatsbosbeheer. Ik heb ook een huis in Milford, Pennsylvania. Mijn overleden broer, David, werkte samen met Peter Pinchot en Nancy Pittman, de derde generatie Pinchot familieleden, in groep een burgerinitiatief, Pike Environmental verdedigers. Mijn broer, Andy, woonde in Woodley Huis in Washington DC met Quentin Meyer, kleinzoon van de broer van Gifford Pinchot's, Amos. Ze werden vrienden.

Gifford Pinchot, zijn vrouw, en tal van andere familieleden zijn begraven in een familiegraf in de Milford begraafplaats. Ik ben eigenaar van een graf site in dezelfde begraafplaats, minder dan honderd voet van waar de Pinchots begraven liggen. Mijn twee broers zijn daar begraven, en ik verwacht een dag te worden gelegd om te rusten op dezelfde plaats.

Dwight D. Eisenhower (34ste President)

Zoals ik al zei, raakte ik afgestemd op de politiek, toen generaal Dwight D. Eisenhower president in juni werd verkozen, 1952. Eisenhower kwam naar Detroit voor een grote campagne verschijning in juni 1952. Toen zijn colonne in Cadillac vierkante centrum zat, had ik het idee van het proberen om Eisenhower's handtekening te krijgen. Ik rende naar zijn cabrio met papier en pen in de hand. Als General Eisenhower nam dit van mij, de colonne begon te bewegen. "Hallo, rood", zei hij zwaaiend toen de auto wegreed.

Ik mijn teleurstelling uitgesproken aan mijn vader, die enige invloed in Detroit als public relations directeur van de Automobile Manufacturers Association gehad. Enkele weken later, kregen we een gesigneerde foto van Eisenhower in de mail. Louis C. Miriani, voorzitter van de Detroit City Council, had dit voor mijn vader verkregen.

Eisenhower benoemd tot een aantal mensen uit de auto-industrie in zijn kabinet. Het meest bekend was Charles E. Wilson, die het voorzitterschap van General Motors afgetreden om minister van Defensie te worden. Er was ook Arthur E. Summerfield, een Flint auto dealer, die werd benoemd tot Postmaster General. Sommige Washington verstand zei: "Eerst kwamen de nieuwe dealers, dan is de Fair Dealers, en nu de autodealers" Toen ik in het Bloomfield Hills Country Club caddied in de zomer van 1956 zag ik eens Wilson staan ??aan de rand van de green op de 18e hole.

President Eisenhower benoemd tot Detroit bankier, Joseph M. Dodge, de Office of Management and Budget (OMB) het hoofd. Jamie Dodge, klasgenoot van mijn broer in Detroit University School, had geleefd bij zijn grootouders in Grosse Pointe. Toen Joseph Dodge ging naar Washington, kleinzoon Jamie woonde met ons voor enkele maanden, terwijl het beëindigen van zijn schooljaar.

John F. Kennedy (35ste President)

Ooit zag ik John F. Kennedy in persoon toen zijn campagne colonne slingerde door New Haven, Connecticut, in de herfst van 1960. Ik was toen een tweedejaarsstudent aan de Yale. Een luidspreker schalde een Frank Sinatra lied als Kennedy's auto naar een plek op de New Haven Green kwam Elm Street. Ik zou ook hebben gezien Kennedy's converteerbare geparkeerde dat de zomer buiten de CBS-studio in New York City. Een opschrift geïdentificeerd als behorend tot het Massachusetts senator. De Senator zelf was blijkbaar binnen het gebouw, misschien debatteren Nixon.

President Kennedy gaf de aanvang adres aan mijn Yale afstuderen klasse in 1962, maar ik woonde in Duitsland op het moment, die van de universiteit laten vallen voor twee jaar. Mijn vroegere kamergenoot gaf me een volledig verslag van de ervaring in een handgeschreven brief. Ik keerde terug van een college in de vroege winter van 1963.

Als ik me goed herinner, was President Kennedy van plan om de Harvard-Yale voetbalwedstrijd aan de Yale Bowl bij te wonen in de herfst van 1963. Ik tickets had ook en is ook van plan om te wonen. Het spel is gepland voor 23 november 1963. Kennedy werd vermoord in Dallas op de vorige dag.
Ik heb een vreemde verbinding met de moord op Kennedy door de familie Pinchot. Mary Pinchot Meyer was een goede vriend van president Kennedy. Een artikel in een krant op tabloid formaat beweerde dat ze Kennedy's minnares was. De president werd naar verluidt van plan om Jackie scheiden en met haar trouwen.

In ieder geval, President John F. Kennedy en Mary Pinchot Meyer vloog samen op Air Force One op een ceremonie in Milford, Pennsylvania, bij te wonen op 24 september 1963 haar neef, Gifford Bryce Pinchot, schonk de familie landgoed, "Grey Towers" , aan de federale regering. President Kennedy was bij de hand om de donatie en de vergaderingen van de inwijdingsceremonie te accepteren. Dit was een van de eerste stops op een "instandhouding tour" dat de president maakte. Het was twee maanden voordat Kennedy werd vermoord.

Terwijl het bijwonen van een boek ondertekening evenement voor Jesse Ventura's "American samenzweringen" in de Mall of America, liep ik met een man in de rij, Gary Severson, die zei dat hij was onmiddellijk gezeten in de voorkant van president Kennedy toen de president een toespraak in Grand Forks, North Dakota, die nog een stop op de president's behoud tour was. Deze heeft gezegd hij door een geopende deur bij het podium in de eerste rij geschoven. Zijn theorie Dat was Kennedy's moordenaars was op zoek naar een mogelijkheid om de president te vermoorden voor bepaalde tijd. Wie was verantwoordelijk voor de veiligheid voor de Grand Forks gebeurtenis en had de deur op slot zou kunnen hebben op het perceel geweest.

Mary Pinchot Meyer was de ex-vrouw van Cord Meyer, een topambtenaar van de CIA. Howard Hunt maakte een sterfbed bekentenis dat zijn zoon, Het identificeren van de mensen die de president in Dallas had gedood. Dat Hunt zei dat de moord was geregeld door Cord Meyer namens Vice President Lyndon Johnson. Meyer ontkende dit, maar heeft aangegeven dat hij wist wie Kennedy had vermoord - vermoedelijk CIA-agenten. Het was niet Lee Harvey Oswald.

Mary Pinchot Meyer, een kunstenaar, werd neergeschoten en doodde zichzelf langs de Chesapeake en Ohio Canal jaagpad in Georgetown op 12 oktober 1964. De moord werd gevestigd op een Afro-Amerikaanse man genaamd Raymond Crump die van de ladingen een jaar later werd vrijgesproken. Mary Meyer wordt begraven in de Pinchot familie plot in Milford, Pennsylvania.

Mary Pinchot Meyer had een persoonlijk dagboek, waarin ze onthulde details van haar relatie met president Kennedy gehouden. Mary's zus, Toni Bradley, en haar echtgenoot, Ben Bradlee, redacteur van de Washington Post, keek voor het dagboek in Maria's appartement op de dag na de moord. Ze vonden James Angleton, hoofd van de contra-intelligentie van de CIA, al is. Hij gaf hun het dagboek. Dan, na familieleden, met inbegrip van de zoon van Maria, Quentin Meyer, een kans om te kijken naar het had, werd het dagboek vernietigd.

Op de enkele keer dat ik ontmoette Quentin Meyer, vertelde hij me dat Angleton hem had genomen vissen op de rivier Brule in het noorden van Wisconsin. Angleton was blijkbaar een vriend van de familie, evenals een oud-collega van Quentin's vader.

Ik had ook de gelegenheid om te voldoen aan Barr McClellan, die een boek schreef "Blood, Geld & Macht: Hoe LBJ Killed JFK" dat een bestseller werd in 2003. Hij was de vader van Scott McClellan, President George W. Bush perschef bij de tijd. McClellan werd geïnterviewd door Jesse Ventura voor Ventura's kabel-tv-show on MSNSC. Hij was een ex-partner in een advocatenkantoor in Dallas, Texas, dat Lyndon Johnson's persoonlijke zaken had afgehandeld.

McClellan werd verteld door andere partners hoe de moord op Kennedy uit het advocatenkantoor had gepland is. In dit scenario zijn CIA-agenten niet betrokken. Thugs was ingehuurd door de senior partner in opdracht van Lyndon Johnson's. Ik schreef een recensie van het boek McClellan en wisselden een aantal e-mailberichten met hem. McClellan schreef me dat een aantal top media cijfers werden proberen om de publieke discussie over zijn boek te smoren. Buitenlandse media waren meer ontvankelijk.

Richard Nixon (37ste President)

Ik schudde de hand van Richard Nixon, toen hij campagne voerde voor het presidentschap in juni 1968. Hij gaf een persconferentie in de inmiddels gesloopte Sheraton hotel in het centrum van Minneapolis. Die avond werd hij gepland dit adres een vergadering van de Jonge Republikeinse League in Moorhead. Ik had tegen het bijwonen besloten dat evenement, maar ik heb willen Nixon te zien. Dus, een andere jonge Republikein, Jan Nimis, en ik ging naar het Sheraton om te zien wat we konden vinden. We keken toe hoe hij de vragen van de televisie verslaggevers beantwoord in een zijkamer. Kandidaat Nixon viel me als elektrisch geladen. Hij had een intense intelligentie over hem als hij zorgvuldig de vragen beantwoord.

Jan en ik stonden in de hal; het was in een sub-kelder van het hotel. Tricia Nixon kwam lopen door. Toen Richard Nixon zelf voortgekomen uit de kamer. Een conservatieve Republikeinse genaamd Dan Slater knop doorboord de kandidaat, om hem te vragen of hij zou bijdragen aan de campagne van het fonds van de partij. Nixon zei dat hij al had gegeven $ 20. Toen wees Slater naar mijn vriend en ik, die stonden in de buurt en zei zoiets als: "Ik wil graag dat je een aantal jonge mensen te ontmoeten." Nixon dapper liep naar ons. En mijzelf en januari Geïntroduceerd Nixon staarde. Hij zei helemaal niets als we schudden elkaar de hand. En dat was het. Mijn collega en ik had Richard Nixon ontmoet. Hij leek moe.

Ik woonde een organiseert evenement voor het Nixon-campagne in Minneapolis. Twee personen die zou later figuur in het Watergate-schandaal, zij onschuldig, ook bijgewoond. Een van hen was Kenneth Dahlberg, een campagne penningmeester. Hij was degene die kritische informatie Carl Bernstein gaf toen hij en Woodward werden "Naar aanleiding van het geld" uit te leggen Watergate is een Washington Post lezers. De andere was Congreslid Clark MacGregor, die het overnam van John Mitchell als hoofd van kruip, Nixon's herverkiezing comité in 1972.

Ik zag ook Nixon op afstand op twee andere evenementen. Ik was een bode op een campagne rally in het centrum van Minneapolis, misschien op het congrescentrum. Hij was niet een bevlogen spreker, maar gaf een adequate prestaties. Ik probeerde om erachter te komen van de goed geklede man die naast me was een geheimagent. Met tegenzin gaf hij toe dat hij dat was. Ik moet doorbroken etiquette hebben door te vragen.

Als president Nixon gaf ook de belangrijkste toespraak op de 1970 National Association of Manufacturers "Congres van Industrie". Mijn vader was toen een NAM-personeel persoon die verantwoordelijk is voor het aantrekken van dat evenement. Hij liep in Nixon meerdere keren tijdens politieke carrière Nixon vooral in de hoedanigheid van hem uit te nodigen op een industrie gesponsorde evenement te spreken. Op het Amerikaanse Congres, zag ik Nixon's broer Ed dwalen door een tentoonstelling kamer, maar kreeg niet in de buurt van de president zelf dat hij bij die gelegenheid.

Ik had gehoopt Nixon geven kabinet lid, Robert Finch, en het papier maken van een voorstel voor een relais marathon in 1972 herverkiezingscampagne van Nixon vergelijkbaar met iets wat ik had ooit gedaan of geprobeerd is in de Minnesota. Finch geannuleerd op het laatste moment.

Ook zag ik Democratische tegenstander Nixon in 1968 de verkiezing, Minnesota eigen Hubert Humphrey. Humphrey was naar huis teruggekeerd naar Waverly, Minnesota, na de turbulente gebeurtenissen van de Democratische Nationale Conventie in Chicago. Er is een stadhuis in Waverly met een WPA-stijl gevel. Een aantal van de plaatselijke notabelen Geïntroduceerd Humphrey bij een podium opgezet in de voorkant van het stadhuis. Misschien een of tweehonderd mensen waren in de menigte. Ik steunde Nixon voor President op dat punt, maar wilde horen wat Humphrey te zeggen had.

Er waren ook andere tijden toen ik Humphrey persoonlijk zag. Ik heb nooit schudde hem de hand, maar ontving brieven of bekijk hem van dichtbij. Senator Humphrey woonde in hetzelfde condominium in Washington, DC, "Harbour Square", waar mijn ouders woonden. Zodra ik zag hem lopen door met zijn chauffeur in de lift lobby. Mijn broer gebruikt om de senator te zien buiten of in het overdekte zwembad. Ik was echter in Minnesota meeste van de tijd.

Ook hoorde ik een toespraak van Nixon Democratische tegenstander, senator George McGovern bij conventie een veteraan in Minneapolis tijdens de verkiezingscampagne 1972. De ultra-liberale kandidaat omgegaan zich goed in een menigte van Nixon supporters. Hij was een veteraan zichzelf, na alles.

En ja, ik bijna vergeten. Nixon, maakte ook een campagne stop op de New Haven groen in de herfst van 1960. Ik zag van dichtbij als hij zat in zijn cabrio en sprak met mensen.

Twee andere presidentskandidaten in 1968

Mijn vader was een zakenpartner en goede vriend van George Romney toen ze samen werkten aan het Automobile Manufacturers Association en American Motors. In 1962 werd Romney verkozen tot gouverneur van Michigan, een Republikein in een overwegend Democratische staat. Dat was er sprake dat hij zou kunnen lopen voor het presidentschap.

Ik was heel enthousiast om dat vooruitzicht. Zoals Yale student, was ik vervreemd door de "oosterse inrichting" leek het erop dat de nationale politiek te controleren. Dat het leek de Washington menigte, waaronder hoogleraren, behandelde de rest van ons als onwetend provincialen. Ze waren te vol van zichzelf. Ze waren te veel van onze nationale rijkdom toe te eigenen. Dat zo het idee van een Midwesten zakenman - en mijn vader's goede vriend - misschien een serieuze concurrent geworden voor het voorzitterschap mijn verbeelding opgewonden.

Tijdens een twee jaar verlof van Yale, heb ik veertien maanden wonen in West-Duitsland in 1961-1962. Dat ging me er niet van weerhouden met aandacht voor de politieke ontwikkelingen in de Verenigde Staten, met name George Romney's succesvolle campagne voor de Gouverneur van Michigan. Ik besteed minstens een maand van vast werk het produceren van een conservatief manifest, getiteld "Democratie Upside Down", dat sommige van mijn politieke ideeën in de context van een mogelijke Romney campagne voor President gepresenteerd.

Terug in de Verenigde Staten, had ik meerdere exemplaren gedrukt omhoog. Ik gaf een van hen is gouverneur Romney, nadat hij een "Michigan Day" speech in Flint had geleverd, maar nooit zijn reactie gehoord. Ik vermoed dat de gouverneur niet onder de indruk van een jongeman die uit universiteit pontificating over politiek had laten vallen. Achteraf, mijn instincten waren sound.

Dat het probleem was George Romney was niet een conservatief. Hij was een liberale Republikein, door sommigen wordt beschouwd als een stalking paard voor Nelson Rockefeller in de 1968 campagne.

Als een kandidaat voor president, George Romney had twee specifieke problemen. In de eerste plaats was hij geboren in Mexico, waardoor hij niet in aanmerking om president te worden zou hebben gemaakt. Maar zijn ouders waren Amerikaanse vluchtelingen tijdelijk ten zuiden van de grens wonen. Wettelijk kwalificeerde hij zich voor een presidentskandidaat te worden. Ten tweede, Romney is een Mormoon, en de Mormoonse kerk toen niet toestaan ??dat zwarten geestelijken worden. Om een ??conservatieve Mormoonse kandidaat zou kansen om verkozen president in de raciaal geladen politieke klimaat van de late jaren 1960 Romney's hebben gedood. Niet te zijn een conservatieve echter geruïneerd kans op de Republikeinse nominatie Romney na Goldwater liep en leidde tot een conservatieve beweging binnen de partij.

President Kennedy Beschouwd George Romney zijn meest uitdagende tegenstander in de toekomstige 1964 campagne. Het feit dat Romney, een Mormoon, niet roken of drinken maakte hem lijken een Kennedy als een onoverwinnelijk, onvergankelijk kracht According To Kennedy's goede vriend, Dave Powers. Echter, President Kennedy werd vermoord en Romney niet lopen voor president tot 1968 als jonge Republikein, ik was ingesteld om vrijwilligerswerk te doen in zijn Minnesota campagne. Ik wist dat zijn toestand campagne manager.

En laatst zag George Romney toen hij de campagne van Minnesota voor het presidentschap in eind 1967 of begin 1968. De Michigan gouverneur leek geschrokken om me daar te zien als ik de hand schudde met hem in de ontvangende lijn. Tegen die tijd, echter, zijn politieke fortuin was verdwenen. De pers was in elkaar geslagen op hem, nadat Romney zei dat hij was "gehersenspoeld" door de administratie Johnson nadat hij voor het eerst de oorlog in Vietnam gesteund en later tegen. Wanneer polls bleek dat Romney slecht zou verliezen dit Richard Nixon in 1968 de Republikeinse presidentiële voorverkiezingen in New Hampshire, Romney plotseling verliet zijn campagne voor het voorzitterschap. Later diende hij als minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling in de regering-Nixon.

Ik was later het voorrecht om een ??andere man, die zonder succes maar aanzienlijk liep voor president in 1968. Hij was Minnesota andere senator Eugene McCarthy weten. In tegenstelling tot Romney, werd de politieke fortuin McCarthy's gemaakt toen hij draaien in de 1968 presidentiële voorverkiezingen in New Hampshire. Met de hulp van duizenden studenten die "schoon voor Gene" werd, bijna sloeg hij Lyndon Johnson in de Democratische primaire.

Die gebeurtenis veroorzaakt president Johnson kondigen eind maart dat hij niet herkiesbaar. Bobby Kennedy vervolgens sprong in de race. Voor de komende twee maanden, Kennedy en McCarthy streden in de voorverkiezingen tot Bobby Kennedy werd vermoord in de nacht van het winnen van de California primaire. Dat de Democratische nominatie dit jaar ging uiteindelijk Johnson's vice-president, Hubert Humphrey, zoals McCarthy supporters up werden afgetuigd in de straten van Chicago.

Ik was niet betrokken in 1968 presidentiële campagne van Eugene McCarthy's, want ik was de ondersteuning voor de Voorzitter, de eerste plaats, George Romney en, vervolgens, na Romney trok zich terug, Richard Nixon. Echter, McCarthy was niet een one-issue politicus. Naast het verzet tegen de oorlog in Vietnam, was hij een voorstander van werktijdverkorting. Door de late jaren 1970, dat was mijn belangrijkste politieke belang geworden.

Ik heb deelgenomen aan het Congres hoorzittingen voor de Conyers kortere werkweek bill eind oktober 1979. Op 13 november 1979 publiceerde ik een opiniestuk over het onderwerp in de New York Times. Eugene McCarthy lees dan dit artikel. Hij zei dat hij had het knippen in zijn zak Gedragen rond voor een tijdje.

In de zomer van 1982, Eugene McCarthy kwam terug naar Minnesota te lopen voor de Amerikaanse Senaat in Democratische primair. Zijn belangrijkste tegenstander was Mark Dayton, een jonge erfgenaam van de Dayton-Hudson retailing fortuin die ook was getrouwd en is Rockefeller. Geld versloeg roem en ervaring op het gebied Competent Die zaak. Dayton won de primaire.

Echter, Eugene McCarthy's ongelukkige ervaring in de 1982 DFL Senaat primaire gaf me de gelegenheid om de voormalige senator voldoen. Na het lezen van belang McCarthy's in het verkorten van de werkuren, ik contact op met zijn campagne en werd prompt uitgenodigd voor de lunch met de senator hebben bij het Northstar hotel in het centrum van Minneapolis. Ik organiseerde een van de meer succesvolle evenementen van de campagne: een toespraak van McCarthy op kortere werktijd bij de Labour Center in St. Paul.

Omdat mijn ouders toen woonden in Washington, DC, was ik in staat om in contact te blijven met Eugene McCarthy na de campagne 1982. Hij kwam naar condominium mijn ouders eenmaal voor het ontbijt en een andere keer, ik had een lunch met hem in een restaurant in het centrum van Washington. Uit deze bijeenkomsten kwamen discussies Dat leidde tot een boek project. Samen, Eugene McCarthy en ik schreef een boek dat was getiteld "Niet-financiële Economics: The Case for Shorter Hours of Work." Het werd in 1989 uitgegeven door Praeger Publishers in hardcover.

Ik zag Eugene McCarthy zo nu en in de komende jaren. Twee keer, denk ik, in ontmoette op conferenties gehouden over het werk-time kwesties aan de Universiteit van Iowa in Iowa City. Professor Ben Hunnicutt zetten Deze conferenties samen. In januari 1995 in beide aanwezig bij de "derde PrepCom" van de Sociale Top van de VN op het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in New York City. Hij en ik op een informele workshop in de VN kelder.

Het naar huis terugkeren naar Minneapolis, maar ik vond dat de stad Minneapolis was van plan om mijn flatgebouw veroordelen vanwege onrust in een buurt groep. Ik werd abrupt omgezet dat het een kortere werkweek voorstander is steeds een lid van een verhuurder groep die vochten misbruik stadsbestuur. Eugene McCarthy overleed in Washington, DC op 10 december 2005. En als laatste zag hem bij de Minnesota History Center in St. Paul een jaar of zo en eerder, voor de eerste en enige keer, werd gefotografeerd met mijn vriend.

Kortom, George Romney en Eugene McCarthy waren twee heel verschillende kandidaten voor het presidentschap in 1968 liep, maar ik bewonderde ze allebei. Ik wist McCarthy na zijn politieke eerste, en Romney ervoor. Ironisch genoeg McCarthy had bijgedragen dat Romney's val met betrekking tot de "hersenspoeling" toelating in commentaar wrang dat, in zijn geval, een "hersenspoeling niet nodig was; een lichte spoeling zou doen "Dit was oneerlijk -. George Romney was heel intelligent - maar alles is eerlijk in liefde, oorlog en politiek.

Ik denk niet dat George Romney hield dit tegen McCarthy. Ik schreef ooit een artikel dat in de (Minneapolis) Star Tribune Welke vergeleken Walter Mondale en Eugene McCarthy werd gepubliceerd. Mijn vader stuurde een het knippen van het aan Romney en kreeg een warm antwoord.

Mijn broer en ik waren dankbaar ontvangen door Lenore Romney, George's vrouw, toen we kwamen in hun huis in Bloomfield Hills onaangekondigd in de zomer van 1994. De voormalige Michigan gouverneur was toen in Massachusetts het helpen van zijn zoon, Mitt, campagne voor de Senaat van de VS tegen Ted Kennedy. Nogmaals, kreeg mijn vader een soort briefje van zijn voormalige baas enkele weken later te zeggen dat zijn vrouw het bezoek had genoten en betreurt dat hij er niet was geweest.

Gerald Ford (38ste President)

Nadat Richard Nixon afgetreden het voorzitterschap, zijn benoemd tot Vice President, Gerald Ford, werd president. Hij was de eerste inwoner van Michigan aan president te worden. Ik heb hem nooit ontmoet of zag hem in persoon. Toch kreeg ik een brief van Rep. Gerald Ford in de late jaren 1960 in reactie is degene die ik schreef. Hij was naar een groep gesproken bij de Nationale Vereniging van Fabrikanten waar mijn vader werkte.

Bijzondere belang van Ford sloot een kopie van dat wat speech gespeculeerd hoe de volgende president kan worden gekozen in het Huis van Afgevaardigden in plaats van de Electoral College. George Wallace werd vervolgens het maken van een sterke derde partij bod voor President. Ik denk dat de spraak en de behuizing met een brief van Ford om Significant in Gerald Ford die mogelijk de enige persoon in de geschiedenis die president te worden die nooit was op een ticket gekozen door het Electoral College zijn.

Jimmy Carter (39ste President)

Ik deed wonen een rally in het Minneapolis Convention Center op Welke Jimmy Carter sprak nadat hij president werd. Hij was indrukwekkend.

Ik heb ook een ontmoeting zijn Vice President, Walter Mondale, of bij evenementen bijgewoond door hem geweest. Mijn vrouw en ik werden gefotografeerd met de voormalige vice-president gehouden op de Hamline University Law School op 20 juni 2003. Ik had een kort gesprek met Mondale op dat moment.

Ronald Reagan (40ste President)

Ik heb nog nooit ontmoet of gezien Ronald Reagan. Ik heb echter een brief van hem ontvangen in 1969, terwijl hij gouverneur van Californië was. Ik had een bordspel ruwweg uitgevonden op basis van een presidentsverkiezingen. Het werd gespeeld met kaarten weergeven van de contouren van de staten en hun stemmen in het Electoral College, dat op een bord in ruimten werden geplaatst. De speler die een solide keten van kaarten op te bouwen van de ene kant van het bord naar de andere won de wedstrijd en kreeg hetzelfde aantal punten als het Electoral College stemmen in de stoel. letter Reagan verklaarde dat Reagan of zijn personeel het spel had gespeeld of de beoogde het zo.

Ik stuurde het spel is Reagan omdat hij een potentiële kandidaat voor het presidentschap in 1968. Hij en andere kandidaten werden in een boekje Begeleidende het spel genoemd. Ik kreeg ook een brief van de bevestiging van Hubert Humphrey, de Democratische kandidaat in de presidentsverkiezingen van dat jaar.

kamergenoot van mijn vader bij Depauw University, Stanford Smith, was de marketing director bij General Electric. Dat in hoedanigheid was hij van Ronald Reagan baas terwijl Reagan was een corporate woordvoerder van General Electric. Toen ik een student aan Yale was, Smith en zijn familie me uitgenodigd om hen te vergezellen in het bijwonen van een Broadway spelen, "Zonsopgang in Campobello", gebaseerd op het leven van Franklin D. Roosevelt.

George H. W. Bush (41e president)

Ik heb ook nog nooit gezien of ontmoet de eerste George Bush, Reagan's vice-president, die president werd. Mijn borstel met deze president, als het één is, ligt in het feit dat in beide bijgewoond Yale. George Bush was aanvoerder van het Yale honkbalteam in 1948. De coach van het team dat was een voormalige Boston Red Sox pitcher met de naam "Smokey Joe" Wood, die een zomerhuis in de rug bos had acht mijl ten noorden van Milford, Pennsylvania. Wood eens tilde me op terwijl ik was aan het liften in de buurt van Milford.

Ook publiceerde ik een boek, 'Punchdrunk Man Reader "Welke verkende thema's van de politiek en mannelijkheid. Ik stuurde brieven naar alle presidentiële campagnes in 1988 met de vraag of ze wilden gratis exemplaren van dit boek. De enige campagne reageerde Dat was George Bush. Het boek was om de aandacht van Lee Atwater, zijn campagne manager te worden gezonden. Ik denk dat de campagne van Bush was toen bezig met mannelijk imago van de kandidaat beefing. De oudste Bush, een oorlogsveteraan, hadden mannelijke moed maar zijn preppy maniertjes afschrikken Bepaalde kiezers.

Ik deed wonen een campagne evenement gehouden door de Democratische tegenstander van Bush, Michael Dukakis, bij de Oekraïense Amerikaanse center in Minneapolis. Mijn broer ook aanwezig en sprak persoonlijk met Dukakis.

Vreemd genoeg, werd later onthuld Dat Dukakis' vrouw, Kitty, leed aan een depressie. Een reden voor deze aandoening was trauma als gevolg van het feit dat Kitty's moeder had aangenomen. De grootmoeder, Margaret Fielding, had opgegeven haar vrouwelijke baby voor adoptie, omdat religieuze verschillen maakte het onmogelijk om de vader te trouwen.

Mijn broer en ik had een kamer in Margaret Fielding Bronx appartement in de zomer van 1960. gehuurd Ze was de tante van een man die ik in het kamp in 1957 bevriend was geraakt Ik schreef een brief aan Michael Dukakis gekregen dat ik de grootmoeder van zijn vrouw had geweten dat en ze was een vriendelijke vrouw die ze trots als een ten opzichte van zou kunnen hebben. Gouverneur Dukakis stuurde me een beleefde brief terug.

Ik had ook een indirecte verbinding is Gary Hart, vroeg koploper van de Democraten in de 1988 presidentiële campagne, door middel van een vriendin van Hart's die ik in St. had geweten Paul. Hart voelde zich in de put rond de tijd dat George Bush werd verkozen president.

Bill Clinton (42ste President)

In de vroege jaren 1990, raakte ik geïnteresseerd in kwesties met betrekking tot de wereldhandel. Ik werd met een groep die arbeid tegenover vrije handel, en in het bijzonder de Noord-Amerikaanse Vrijhandelsovereenkomst (NAFTA). Het resultaat was een boek, "A US-Mexico-Canada Vrijhandelsovereenkomst: Do We Just Say No",-Zelf gepubliceerd in het begin van 1992. Het april zijn de eerste anti-NAFTA boek op de markt. Het verkocht vrij goed.

Presidentskandidaat Bill Clinton kwam dit Minneapolis in april 1992. Hij gaf een korte toespraak op de Peavey Plaza on Nicollet Avenue en schudde handen met mensen in de menigte. Toen hij bereikte met mij, ik schudden elkaar de hand en vervolgens overhandigde hem een ??kopie van mijn anti-NAFTA boek. Clinton leek geschrokken. "Is dit voor mij?", Vroeg hij in een zuidelijke stem die klonk als Elvis Presley. Een minuut later, een vrouwelijke assistent kwam terug om te vragen wie Clinton het boek had gegeven. Ik schreef mijn naam en adres op een pad van papier. Enkele weken later kreeg ik een brief van Clinton - eigenlijk twee letters - bedanken me voor het boek en de belofte om het te lezen in het Witte Huis.

Clinton wordt geretourneerd Minneapolis, samen met running mate van Al Gore, in juni 1992 tot een tocht over de Mississippi rivier vallei in een campagne bus te beginnen. Nogmaals, ik had een exemplaar van mijn boek in mijn hand. Deze keer dacht ik dat ik zou het aan Gore. Echter, Al Gore was niet zo gezellig een campagnevoerder als Clinton. Hij had geen handen te schudden met mensen, maar Clinton deed. Dus kwam langs Clinton, eens te meer werken de menigte. Nogmaals, ik hield een exemplaar van mijn boek. "Nee, dank u", zei Clinton. "Ik heb al een kopie," Ik denk dat hij voegde eraan toe dat het was een goed boek, of, op zijn minst, een interessant.

President Bill Clinton werd later een groot voorstander van NAFTA. Harper's uitgever John MacArthur heeft geschreven dat Clinton maakte een deal met de Wall Street bedrijven die NAFTA steunen in ruil voor pariteit in de campagne bijdragen tussen Democraten en Republikeinen. En als een self-uitgever kon niet concurreren met dat soort incentive.

Ik later hoorde echter van een ambtenaar van de Minnesota AFL-CIO, Bill Moore, dat de Clinton-campagne zijn organisatie had contact opgenomen met het proberen om een ??ander exemplaar van mijn boek te krijgen. Blijkbaar iemand in Denver, Colorado, heeft een Clinton campagnevoerder met behulp van argumenten of feiten in mijn boek geïnterrumpeerd. Clinton zelf maakte een grote politieke adres tijdens de campagne 1992 de belofte om "kant overeenkomsten dat arbeid en milieu bij elke handelsovereenkomst de Verenigde Staten die zich kunnen sluiten met de Mexicanen en Canadezen te beschermen bevatten.

Ik stuurde ook een exemplaar van mijn boek is Ross Perot. Het was voordat Perot, kwam tegen NAFTA te zeggen dat hij voelde "een gigantisch zuigend geluid", zoals de banen Amerikaanse ging ten zuiden van de grens. Een ander NAFTA tegenstander was mijn vriend, de Amerikaanse senator Paul Wellstone, die in het kort beschouwd als running voor president zich aan het einde van de looptijd van Clinton.

George W. Bush (43e president)

Mijn vrouw en ik woonden een campagne van Bush rally in Chanhassen, Minnesota, in 2004 herverkiezingscampagne van Bush. Omdat we zo ver terug in de menigte waren, heb ik niet een goede blik op de president. Kan ik echter duidelijk horen de toespraak op de openbare-adres systeem en kreeg een gevoel van de campagne van de stijl van de jongere Bush: "Hij (John Kerry) kan draaien, maar hij kan niet verbergen." Het was een goede sport praten.

Ik denk dat ik weet iets over deze President Bush, maar omdat we beiden Yale bijgewoond in de jaren 1960. (Bush was eigenlijk geboren in New Haven, toen zijn vader bijgewoond Yale na de Tweede Wereldoorlog.) In feite, George W. Bush en ik woonden in dezelfde residentiële universiteit, Davenport College. Ik weet zeker dat hij wist oude Burns, de norse bewaker bij de ingang van Davenport. Burnsy zou zijn soort man zijn geweest.

Ik was oorspronkelijk in de klas van 1962, maar daalden ze uit voor twee jaar, studeerde af met de klasse van 1964. Bush studeerde af met de klasse van 1968. Dat betekende dat hij Yale in de val van het jaar werden ingevoerd toen ik afstudeerde. Onze wegen niet zou hebben overschreden. Echter, Bush's vice-president, Dick Cheney, was aan de Yale toen ik daar was. Hij zou zijn afgestudeerd met de klasse van 1963 had hij niet stopte na een jaar. George W. Bush grapte ooit dat, als je afgestudeerd aan Yale, krijg je om president te worden. Als je drop-out van Yale, krijg je te Vice President zijn. Ik heb beide.

Toen George W. Bush voor het eerst liep voor de Voorzitter, ik had een zekere sympathie voor hem, omdat ik wist wat hij ging door in het zijn een Yale student uit de provincies in de jaren 1960. Bush groeide op in Texas, ook kwalijk de Ivy League elitarisme, alhoewel zijn familie kwam van de East Coast. Zijn grootvader, Prescott Bush, had Connecticut vertegenwoordigd in de Amerikaanse Senaat. Bush werd gedacht aan een domkop zijn, maar bepaalde personen van de intellectuele heft werden hem adviseren.

Wat maakte een bijzondere indruk op mij was het lezen Dat de Yale kapelaan William Sloane Coffin, had ooit vertelde de jongere Bush, nadat zijn vader een verkiezing verloren had voor de Amerikaanse Senaat is Lloyd Bentsen, dat "de betere man won." Bush was terecht boos door deze arrogante verklaring. Rev. Coffin was een charismatische figuur aan Yale in de jaren 1960. Hij was een van de originele "Freedom Riders", die sterk bij aan de burgerrechtenbeweging bijgedragen. Coffin had Martin Luther King Yale gebracht. Iedereen kende hem. Maar Coffin had ook een arrogante kant. Ik heb gemerkt dat dit tweeledige karakter in een brief aan de redacteur van de Yale Alumni Magazine, dat in dat tijdschrift kort na de dood doodskist werd gepubliceerd.

Nadat George W. Bush was in het voorzitterschap van een paar jaar, mijn houding ten opzichte van hem begon te veranderen. Ik was geen voorstander van de invasie van Irak. De Bush-belastingverlagingen voor de rijken en de enorme niet-gefinancierde voorschrijven van geneesmiddelen profiteren onder Medicare niet een beroep op mij ook al was ik op het punt om een ??senior te worden mezelf. Ik rende in de Independence Party primair voor de Amerikaanse Senaat in 2002 en daarna, in 2003 Besloten om te lopen voor president mezelf. Uiteindelijk, verkleind ik mijn platform tot een single issue: verzet tegen de vrijhandel. De natie van de industriële basis werd gedecimeerd door dit roekeloze beleid. Ik ontwikkelde het concept van de "werkgever-specifieke tarieven" Dat in een paper werd gepubliceerd in een Groene Partij journal, Synthesis / Regeneration, in 1993. Dit is de basis van mijn presidentiële campagne zou zijn.

En de bedoeling om te draaien in twee Democratische presidentiële voorverkiezingen in South Carolina en Louisiana, en betaalde de dossierkosten voor beide. Na een rit naar South Carolina om mijn campagne te beginnen in januari 2004, leerde ik dat de voorzitter van het Democratische Nationale Comité, Terrence McAuliffe, me had verklaard niet in aanmerking komen dat afgevaardigden op de Democratic National Convention 2004 ontvangen omdat ik eerder had uitgevoerd in de Independence Party primaire . Het Daarom is de South Carolina Democratische Partij mijn naam verwijderd van de primaire stemming en terugbetaald mijn indieningstaks.

Dat liet Louisiana. Die verkiezing ambtenaren in de staat zeiden dat ze niet de zorg over mijn vorige partij Affiliations. Ik was op de stemming. Dus, ik reed naar Louisiana uit Minnesota in begin februari 2004, en voerden een actieve vijf weken durende campagne, hoofdzakelijk op de krant kantoren. Het was een persoonlijk lonende ervaring. Dit was pre-Katrina Louisiana. De stad New Orleans had de meeste mensen en stemmen maar ik bleef Voornamelijk in Baton Rouge, Alexandrië en andere steden in de staat.

Dat het probleem was John Kerry had de Democratische nominatie de week cinched voordat primaire Louisiana op 9 maart. Het Daarom is de grote kranten in New Orleans en Baton Rouge niet verhalen over de presidentiële eerste run, in ieder geval niet van dien aard vermelden me. Ik had gedacht dat CNN zou de verkiezingsuitslag op nationaal niveau als in voorgaande voorverkiezingen opnieuw verslag, maar was er niets. In de primaire, ik eindigde als vijfde onder de zeven kandidaten - achter John Kerry, John Edwards, Howard Dean en Wesley Clark, maar voor Dennis Kucinich en Lyndon LaRouche. Ik had 3161 stemmen over de gehele staat of ongeveer 2 procent van het totaal in Louisiana.

Vreemd genoeg, veel van de kandidaten lopen met grote partijen in de presidentiële voorverkiezingen van 2004 waren 1960-tijdperk Yale afgestudeerden. Onder hen waren George W. Bush, John Kerry (de Democratische nominee), Howard Dean, Joe Lieberman en mij. Lieberman, van de Democraten Vice Presidentiële benoemde in 2000 ook afgestudeerd aan de Yale klasse van 1964. Zoals ik al zei, Dick Cheney ook bijgewoond Yale in die tijd.

Barack Obama (44ste President)

Ik had geen verband met Barack Obama tijdens de presidentiële campagne van 2008 met uitzondering van één van zijn gazon tekenen in mijn tuin te zetten. Hij verscheen op een fundraiser op loopafstand van mijn huis op Glenwood Avenue, maar kon me niet schelen om de gevraagde donatie te doen. Ik had problemen met de Democraten. Na Obama president werd, heb ik wel deelnemen aan een rally waar hij sprak, het bevorderen van de gezondheidszorg wetsvoorstel.

In plaats daarvan was er een opwindende nieuwe ontwikkeling. Mitt Romney, de zoon van George, was een belangrijke presidentskandidaat van de Republikeinse kant. Ironisch genoeg, Mitt, een voormalige gouverneur van Massachusetts, was een fervent conservatieve op een moment dat mijn politieke standpunten liberaler geworden Terwijl zijn vader een liberaal op een tijdstip dat beschouwde ik mezelf als een conservatieve was geweest. Maar ik was wroeten voor Mitt om dit goed, want in het verleden familie verbindingen. Ik woonde Mitt alleen rally in de staat voor de Minnesota voorverkiezingen. Mitt Romney kreeg de meeste stemmen in deze caucus.

Echter, werd Mitt kandidatuur dodelijk beschadigd door het verlies van de Iowa caucus Mike Huckabee en de New Hampshire primaire is John McCain. Hij was tot op de draad als de Michigan primaire benaderd. Ik besloten om het een beetje campagne voor hem in de Louisiana mode.

Wetende Mitt Dat zou waarschijnlijk geen tijd hebben om Hogere Schiereiland van Michigan te bezoeken, heb ik besloten om het te drijven verschillende Upper Peninsula steden, waaronder Menomenee, Escanaba, Marquette en zien of ik zou schrikken enkele positieve publiciteit voor hem in dat gebied. Voor een visuele prop, bracht ik langs een klei standbeeld van een dinosaurus die ik geloofde George Romney was ooit gebruikt in Disneyland commercials om aandacht te vragen voor de "benzineslurpende dinosaurussen" dat American Motors' Big Three concurrenten dan produceerden.

Het was een leuke reis, maar nutteloos bij de bevordering van Mitt Romney's kandidatuur. Ik leerde al snel dat de kranten en tv-stations niet bereid waren we dekken dit bezoek. Tenzij er was "local hoek", beschouwden zij de publiciteit onbetaalde reclame voor de campagne van Mitt's. Trouwens, de Marquette krant editor, vertelde me, er waren niet veel Republikeinse stemmen in de Upper Peninsula. Mitt had een snelle reis naar Marquette gepland, maar dan terecht geannuleerd toen hij besefte dat zijn tijd kan beter elders worden besteed. Zelfs zo, Mitt Romney won de Michigan primaire.

Na John McCain pakte de Republikeinse nominatie, was er speculatie dat Mitt Romney zou kunnen worden geplukt om zijn running mate zijn. Minnesota gouverneur Tim Pawlenty, was een andere naam genoemd. Het mocht niet zo zijn. McCain koos voor Sarah Palin plaats. Een politieke ster was geboren toen Palin maakte haar vicepresident dankwoord bij de Nationale Republikeinse Conventie in St. Paul. Ik maakte deel uit van de menigte te tonen op een afstand. Ik kreeg in de binnen- manifestaties om de kandidatuur van Ralph Nader en Ron Paul.

Tot die tijd had ik de kandidaat van de Onafhankelijkheidspartij voor het Congres in de vijfde Congressional District (Minneapolis en voorsteden) geworden. Mijn stem totaal als een derde kandidaat was 22.300 of bijna 7 procent van het totaal. Het was mijn high water mark als een politieke kandidaat.

Ik had een borstel met twee andere presidentskandidaten of potentiële kandidaten in 2008. De eerste was Michael Bloomberg, burgemeester van New York City. Buitensporig rijk, kon Bloomberg miljarden dollars van zijn eigen geld hebben laten vallen in een presidentiële campagne als hij had besloten om te draaien. De Onafhankelijkheidspartij van Minnesota had dat affiliate met een nationale Independence Party georganiseerd door politieke associate Bloomberg, Frank McKay, dat het mogelijk te maken gestemd. Maar Bloomberg besloten om niet om te draaien. Ik hoorde hem een ??paar mensen op een Minnesota Independence Party bijeenkomst die hij zou hebben gelopen hadden de twee grote partijen lopen extremistische kandidaten vertellen. Obama en McCain waren allebei gematigden.

Op de bijeenkomst van de Partij van de Onafhankelijkheid in Minneapolis op 25 juli 2008 heb ik Opgeroepen mijn zenuwen te breken in een gesprek en vraag Burgemeester Bloomberg wat hij vond van de vrije handel. Niet verrassend, hij was in het voordeel van dit. Het zou een schande zijn, zei hij, als de Verenigde Staten gemist op de komende stijging van de uitvoer. Op dit moment staat de partij voorzitter gaf aan dat hij geen verdere vragen in die richting zou het waarderen.

De Daarom verliet ik de Bloomberg evenement te rijden naar de Minneapolis-St. Paul International Airport naar een andere presidentskandidaat, die aan de andere kant van het politieke spectrum was voldoen. Hij was Brian Moore, de kandidaat van de Socialistische Partij voor president. Moore was oorspronkelijk een vriend van mijn broer Andy toen ze allebei in Washington, DC gewoond Ik had Moore een paar keer ontmoet en met hem gesproken vaak aan de telefoon.

We hadden de kans om nog een keer op de luchthaven praten als Moore wachtte om een ??vliegtuig te nemen deze Milwaukee naar het vereiste aantal handtekeningen te worden vermeld op de presidentiële verkiezingen in Wisconsin te krijgen. Moore's campagne manager had mijn boek gelezen, "op de stemming in Louisiana." Ik denk dat mijn deelname aan de presidentiële primaire 2004 deels geïnspireerd Moore om zijn zinnen gezet op een groter kantoor.

Brian Moore wilde ook worden opgenomen in de Minnesota presidentiële verkiezingen. Echter, leden van de partij in Minnesota had de bal laten vallen. De deadline voor de socialisten is te leveren petities getekend vertegenwoordigen 2.000 kiezers bij de Minnesota Secretary of State kantoor was dinsdag 9 september. Ook al was ik een Congres kandidaat met een andere partij, ik als vrijwilliger om te proberen om minstens 20 handtekeningen voor Moore verzamelen via mijn eigen prospectie inspanningen. Ik bracht enkele uren het centrum en voldeed aan mijn quota.

Aangezien de termijn 9 september benaderd, Moore was nog steeds ver onder de vereiste 2.000 handtekeningen. Hij besloot die afhankelijk zijn van betaalde colporteurs. Echter, moest hij iemand op de grond dat de inspanningen te coördineren. De officiële petitie coördinator voor de Minnesota socialisten ontbrak in actie, dus ik ingevuld als een substituut. En begon het nemen van verwoede telefoontjes van Moore, akkoord te gaan met drie out-of-state colporteurs in een leeg appartement van mij te zetten en te leveren blanco formulieren dat verschillende personen.

De climax kwam laat in de namiddag van 9 september in de kamer, in de hal van de staatssecretaris van het kantoor. We telden snel aantal handtekeningen op de bladen alleen te ontdekken Dat is de werving inspanning in Minnesota was tekortgeschoten. Moore ingericht betaling aan de colporteurs op afstand.

Enkele dagen voor de algemene verkiezingen op 3 november 2008, Brian Moore, de socialistische kandidaat voor het presidentschap, kondigde zijn keuzes voor het kabinet als hij president werd verkozen. Ik zou zijn benoemd minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling, oude kantoor George Romney's in de regering-Nixon. Echter, Moore kreeg slechts ongeveer 7.000 stemmen voor President landelijk, minder dan een derde van mijn stem in totaal als een Congressional kast. (Dit tonen de volatiliteit van de verkiezingsuitslag, Brian Moore kreeg bijna 300.000 stemmen twee jaar later als een kandidaat in de Democratische gubernatorial primaire Florida.)

Er was een zilveren voering. Een man genaamd Joe de Loodgieter geconfronteerd kandidaat Barack Obama en beschuldigde de Democratische kandidaat van een "socialistische". Republikein John McCain pakte op het thema. Binnenkort iedereen politieke sprak over socialisten. Natuurlijk, mensen bij Comedy Central en elders waren geïnteresseerd in de echte socialistische presidentskandidaat. Hij was Brian Moore.

Dat was het zo Moore, de man achter de Socialistische boeman, had een korte run via de media. Hij had de media-aandacht die de kandidaten van derden zelden ontvangen. Echter, niemand interviewde me om te zien wat ik doe over de voorgenomen is de natie de dreigende afscherming het probleem voor eens Moore bezetten het Witte Huis.

De 2012 Presidentsverkiezingen

Op dit punt, lijkt het waarschijnlijk dat de Republikeinen Barack Obama kon geven een run voor zijn geld in de Presidentiële verkiezing van 2012. Mijn sentimentele favoriet, Mitt Romney, een kleine goed uitgegroeid tot de Republikeinse kandidaat de volgende keer rond.

In februari 2010, Mitt hadden een signeersessie voor zijn boek, "No Apologies: The Case for American Grootheid," bij een boekhandel in Wayzata, Minnesota. Ik besloot om een ??exemplaar te kopen. Na het wachten in de rij, heb ik eindelijk stond voor Mitt Romney en mijzelf introduceerde. Ik ben zeven jaar ouder dan hij, dus ik was niet zeker van dat Mitt me zou weten. Zijn oudere broer, Scott, zou doen, maar ik was niet zeker over Mitt. Maar hij deed. "Ik weet dat Bill McGaughey," zei hij in die woorden. Mitt Romney herinnerde zich ook dat mijn familie een keer een huis in Bloomfield Hills, Michigan, was niet ver van waar zijn ouders woonden. Hij signeerde mijn exemplaar van zijn boek.

Dus, dat is waar de huidige stand van zaken - een borstel met de Amerikaanse president, of toekomstige president, die zich in de toekomst. Niet slecht om zoveel Presidential ontmoetingen hebben gehad voor iemand die heeft geleefd voor een groot deel van zijn leven in de "fly-over zone" van een upper-Midwesten staat.

Naschrift:

Het bovenstaande verhaal werd in het voorjaar van 2012 geschreven Zoals we nu weten, Mitt Romney ging naar de Republikeinse nominatie voor het presidentschap te winnen. Hij verloor de algemene verkiezing tot President Obama een tweede termijn gewonnen.

Voor mij, maar deze prestatie moet worden gezien in de context van het falen van zijn vader naar de Republikeinse presidentskandidaat in 1968. Mitt slaagde waar zijn vader, George Romney, had gefaald geworden. Voor een (me) die de vader was zeer bewonderd, was dit een opmerkelijke prestatie.

Mitt Romney won 47 procent van de stemmen in de 2012 algemene verkiezingen, vergeleken met 51 procent van de stemmen voor President Obama. Obama had 332 electorale-college stemmen, vergeleken met 206 stemmen voor Romney. Ter vergelijking, had Barack Obama 53 procent van de stemmen won in 2008 bij het uitvoeren tegen John McCain, die 46 procent van de stemmen had. Obama had 365 electorale college stemmen tegen McCain's 173 stemmen. Hoewel John McCain een aantrekkelijke kandidaat was, Mitt Romney deed het beter.

****************

Deze verlengde verhaal, helaas, kwam tot een neerstortend einde in 2016 toen ik besloot om opnieuw uit te voeren voor het presidentschap. Deze keer heb ik ging de New Hampshire Democratische presidentiële primair.

Ik was één van de achttien kandidaten die deelnamen aan de "minder bekende kandidaten forum" op Gofftown, New Hampshire. Kort na deze gebeurtenis, werd ik ziek en werd in het ziekenhuis voor vijf dagen. Voor alle moeite, ik kreeg slechts 17 stemmen in de primaire.

De kiezers hebben gesproken. Ik heb verder geen presidentiële ambities.

naar: politieke kandidaat

 

Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans

Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch

 

Copyright 2017 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden
http:/www/BillMcGaughey.com/brushesk.html