BillMcGaughey.com
 
 
terug naar: NDparty.com
 
 
Gezien de verkiezing vier jaar later

Vier jaar later, in 2013, werd een andere grote groep kandidaten ingediend voor burgemeester van Minneapolis. De meeste waren beter gekwalificeerd dan onze groep. Er waren vier aanwezige leden van de gemeenteraad, een verleden commissaris van Hennepin County, een multi-miljonair, en een aantal andere.

Toch had de verkiezing van 2009 een slechte smaak in de mond van mensen. De discussie in het forum van Minneapolis e-democratie begon met wat speculeren dat de "ijdelheid" of "frivolous" kandidaten het verkiezingsproces vernietigen. Ofwel moet een manier worden gevonden om hun nummer te beperken of het Instant Runoff Stemmingssysteem moet worden gewijzigd.

Ik was in 2009 een van die minder gekwalificeerde en succesvolle burgemeesterskandidaten geweest, maar ik moest gewoon commentaar geven. Ik was echter ook geïnteresseerd in de houding van mensen over ras.

 Een dergelijk emotioneel geladen probleem zou een reactie moeten opleveren in een discussielijst bestaande uit 1.830 actieve leden. Het heeft echter niet gedaan. Ik heb in 2009 een gedetailleerde en volledige beschrijving gegeven van mijn campagnevraagstukken. Geen enkele persoon heeft erover geacht om hierover commentaar te geven. Ras blijft een van de meest onderdrukte politieke onderwerpen van onze dag - tenzij het natuurlijk op conventionele wijze benaderd wordt.

Bill McGaughey

 

van: Jim Mork Datum: 10:47 pm, 07 mei 2013 

'Zei het eerder, zeg het nogmaals. Kandidaten zouden moeten krijgen stembriefstatus met ten minste 1.000 handtekeningen die aangeeft dat de persoon op de stemming moet zijn. Deze ijdelheidscandidaten zijn ooit in de primaire verdwenen. Nu moeten ze verdwijnen voor de algemene verkiezingen of het hele ding zal een circus zijn.

Misschien zal de nieuw verkozen raad die kwestie in overweging nemen. Ik zie niet dat geld de beslissende factor moet zijn. Ik denk dat het bewijs van grote steun het moet bepalen. De kiezers verdienen te kiezen uit een korte lijst van mensen met kiesdistricten. Dit is geen spel dat we hier spelen. Noch een manier Naamherkenning krijgen voor achterliggende motieven."

 

van: Brian Stricherz Datum: 7:19 uur, 08 mei 2013 

“Meanteloze 'kandidaten. 'Frivolous' kandidaten. 'Vanity' kandidaten. Als mensen zo op een kandidaat voelen, stem dan niet voor hen. Dat sommige mensen het gevoel hebben dat er een lichte muisknop van hun eigen keuze moet zijn die van toepassing is op de stemming van iedereen, is belachelijk. Je krijgt je stem, net als iedereen. Als je dat niet goed vindt, hoop ik dat het je probleem blijft en wordt niet iedereen anders. "

 

van: Connie Sullivan Datum: 12:24 uur, 08 mei 2013

"We hebben al te veel verklaarde kandidaten voor burgemeester van Minneapolis in de verkiezingen van 2013. Waarom zeg ik dit? Ik herinner me de laatste burgemeesterverkiezingen, toen de gevestigde, R.T. Rybak, weigerde niemand te debatteren. Waarom? Hij wilde geen podium of platform geven aan mensen die echt geen sterke kwalificaties voor het kantoor hebben gehad [vergeef me: er waren geen gekwalificeerde kandidaten in 2009. Naast Rybak zelf]. Hij had gelijk. Hij won. Er was één, belachelijk debat in de hele campagne. Ben je tevreden over dat proces en resultaat?

Nu hebben we gekozen stemmen stemmen, en een heleboel stemmen in Minneapolis en op dit forum clamoring voor een brede open, komt u kandidaatlijst, met een minimum dollar vergoeding officieel vermeld als kandidaat of een minimum van handtekeningen [bewoners of kiezers onder hen?] Om op die lijst te krijgen. Dit is vermoedelijk "democratisch", omdat het "open" is voor iedereen. Er zijn geen filters, geen eisen in kwalificaties of ervaring, geen echte belemmeringen om kandidaat te worden voor de burgemeester van Minneapolis.

Wat als iedereen die de dollars heeft aangemeld als kandidaat? Met zestig tot honderd kandidaten, zouden er minimaal debatten zijn?

Nee. Er zouden geen debatten zijn. En dat is een echt probleem met het filterloze IRV-systeem. Er zullen geen debatten zijn in de burgemeesterrace van 2013. Te veel kandidaten krijgen op een stap. Ze vervagen allemaal samen in hun kies-mij-tweede gemengdheid. Er zou niet over twee uur tijd zijn om elke Tom, Dick en Harriet te laten zeggen dat hun namen en een korte lijst van kwalificaties zijn. Geen kwesties, om Pete's sake, zou geen zin hebben in problemen om deel te nemen aan de persoonlijkheidsparade.

Dat is de echte zwakte van de directe afloop of de keuze van de keuze Stemmen: de fout van denken dat "hoe meer de merrier." De zaak Echt is: 'Hoe meer, hoe minder wij kunnen kiezen uit hen.' En, hoe meer, hoe minder we horen van elk in een deliberatieve en Dialoogforum. "

Geen discussies; Geen onderscheid tussen kandidaten; Geen primaire; geen feest Onderschrijvingen om daarover te spreken, kunnen ons ideologisch helpen; En elke Kandidaat proberen te prevaileren op een relatief onwetende kiezers dat Heeft nergens om zichzelf te informeren maar naar gedrukte campagne Literatuur - of erger, spullen gedrukt door anonieme PAC's - en wilde tv-advertenties - waaronder die door anonieme PAC's.

Mensen moeten echt, heel goed geïnformeerd zijn om te weten NIET te stemmen Voor deze of die kandidaat omdat ze een beltoon zijn. Denk je dat het Minneapolis-kiezers (waarvan de overgrote meerderheid in 2009 wist dat het niets over de burgemeesterscampagnes had gekend en dus niet uitgestemd werd) zal onderscheid maken tussen al deze Kandidaten in 2013? "

 

van: Jim Mork Datum: 1:10 pm, 08 mei 2013

"John Charles Wilson, het klassieke voorbeeld voor ijdelheidscandidaten, kan geen constructieve bijdrage leveren of in de schaduwen blijven. Maakt me af of hij ook een Youtube video heeft met een paar honderd kijkers.

'Dit is een kleine IRV-grap. Een van de burgemeesterskandidaten op de stemming was Joey Lombard, wiens stembiljota-identiteit 'geweldig was'. 'Hij was niet. Hij haalde slechts 0,97 procent van de eerste keuze stemmen op, en eindigde voor de Edgertonite National Party John Charles Wilson, die de eerste keuze was van 0,30 procent van de kiezers.

Wilson, je mag herinneren, is de man die beweert te geloven dat Laura Ingalls Wilder God is. 'Ik merk op dat hij door' Schrijf in 'en door het' Is Awesome 'feest geslagen is. Ik probeer erachter te komen hoe dit resultaat als versterker optrad. De meest levensvatbare verlies kandidaat was John Kolstad, de enige echte kandidaat naast de winnaar.

Duidelijk iemand die bestaat om de instellingen van de democratie te mocken. Ik zeg "niet op mijn dime chum". De winnaar van Rybak ziet er indrukwekkend uit. Totdat je beseft dat slechts 33.000 inwoners van Minneapolis zijn naam eigenlijk hebben gemarkeerd. We bereiken 75 procent deelname aan belangrijke verkiezingen. Maar die deelname moet echt zwak zijn geweest. En het was niet omdat "er zoveel keuzes zijn". Meer keuzes dan ooit. Herinnert me aan die Bruce Springsteen lyric ongeveer 500 kanalen en niets aan. Voor mij is Rybak als "de beste keuze" een triest, droevig commentaar. "

 

van: John Wilson Datum: 1:00 uur, 09 mei 2013 

@ Al diegenen die mij persoonlijk aanvalen:

"Dus, ik ben een" ijdelheidskandidaat "? LOL! De laatste keer dat ik voor burgemeester liep, maakte de pers meedogenloos en ik kwam in 11e van de 11, achter de * toegelaten * niet-serieuze kandidaat die geweldig is. Rennen weer om mijn ego te berokkenen? De realiteit is het meer als het over het hoofd met een honkbalknuppel slaan.

Met betrekking tot het maken van een "constructieve bijdrage", heb ik in 2009 gehad en dit jaar zal ik een uniek programma hebben om de stad te verbeteren en een nieuwe politieke / religieuze beweging te bouwen om het Midwesten te redden. De pers was zo dicht bij mijn religie dat mijn andere ideeën werden genegeerd.

Met betrekking tot "verbergen in de schaduwen", is het waar dat ik de bespreking van mijn campagne voor een paar maanden heeft geschorst omdat ik mijn vorige winter in mijn mond zat en wachtte op het overblazen terwijl ik mijn nieuwe programma formuleerde. Ik wacht tot de indieningsperiode om tactische redenen serieus te maken.

Ik heb momenteel geen YouTube-video. Ik kan echter wel kiezen voor het gebruik van YouTube als advertentiemedium in de toekomst. De mensen op dit forum zullen waarschijnlijk de eerste zijn die weet. Het 'IRV joke' citaat is van MinnPost, niet YouTube, en ik ben niet de auteur.

Het feit dat ik een Lauraist ben, mag mij niet onbevoegd maken om deel te nemen aan de publieke discussie die deze verkiezing is.

Minstens 10 van de 11 kandidaten in 2009 waren "echt". We hadden allemaal serieus ideeën om te presenteren. We waren niet op de hoogte van de democratie. Democratie laat de mensen beslissen. Maar het betekent niet dat als je kwijt, je nooit meer moet proberen.

Ik veronderstel dat de persoon die de kraak heeft gemaakt, de kandidaten vergelijkt met consumptie van ijsjes, dat kreeg van een Pioneer Press-kolom waar ik vergeleken was met tutti fruiti. Eigenlijk was dat grappig.

Ik vraag mensen om voor mij te stemmen op basis van mijn standpunten over de kwesties, en niet mijn persoonlijkheid. Mijn persoonlijkheid kan zelfs niet mijn * eigen * stem krijgen, LOL! Als persoon heb ik vier stakingen tegen mij gekregen, dezelfde vier die me tien jaar lang zonder een vriendin hebben gehouden: 1) ik ben arm. 2) ik ben dik. 3) Ik geloof in een 'vreemde' religie. 4) Ik beschouw persoonlijke hygiëne niet belangrijk. Echter, deze vier stakingen geven me ook een perspectief op het leven die de andere kandidaten niet hebben.

Hoeveel andere kandidaten / politici:

1) zijn ooit dakloos geweest?

2) zijn het grootste deel van hun volwassen leven geweest?

3) Wordt regelmatig op de straten gepeuterd over hun gewicht, kijk, kleding en / of geur, bijna tot het punt waar ze haat uitgaan in het openbaar?

4) Onrechtvaardig beoordeeld worden voor hun religieuze en persoonlijke overtuigingen, zelfs wanneer het niet direct relevant is voor het onderwerp bij de hand? Zou het standpunt van een dergelijke persoon een uniek vermogen kunnen zijn voor een stad die worstelt met wat te maken heeft met arme en daklozen die mentaal verschillend kunnen zijn van de gemiddelde burger?

Vrede."

 

van: Carol Becker Datum: 6:23 am, 09 mei 2013

"Wanneer ik het openbare beleid leer, verklaar ik aan mijn studenten dat de politiek vaak bestaat uit twee groepen: de visionairen en de praktijk. De visionairen zeggen: "We moeten in deze richting gaan!" "Dit is juist!" Het probleem is dat er even passievolle mensen zijn aan de andere kant van een probleem dat zegt dat we in deze richting moeten gaan! "Dit is juist!" Dus je hebt mensen nodig die willen compromissen omdat het systeem is gericht op kleine, niet grote veranderingen. Ook probeert het systeem meningen te bevatten, in plaats van een kant te laten rennen over een andere kant. Dus je hebt praktische mensen nodig om te compromissen omdat de meeste verandering in kleine stappen plaatsvindt.

Het probleem is dat de twee groepen nooit bij elkaar komen. De visionairen zien de praktijk als compromisers, verkopen de visie en gaan niet waar we moeten gaan. De praktische (verkozen ambtenaren vallen hier) zien de visionairen als hardnekkige en irrationele, posities die nooit in het praktijk van de politiek kunnen worden aangenomen. De realiteit is dat je in een politiek systeem beide nodig hebt. Je hebt de visionairen nodig om de weg te laten zien. Je hebt praktische mensen nodig om dingen te doen.

Wat we in de burgemeestersrace hebben, zijn twee groepen. Er zijn een paar mensen die gerechtvaardigd zijn voor de positie. Er zijn ook een aantal mensen die als visionair lopen, omdat ze hen een platform geven om hun ideeën uit te zetten. De tweede groep zal de stoel niet winnen, maar ze kunnen in zekere zin winnen dat ze hun problemen kunnen bevorderen op een manier die ze niet anders zouden kunnen doen. Ik hoop dat elke groep de waarde in de andere kan zien en hun rol in het proces respecteert."

 

van: Bill McGaughey Datum: 11:14, 09 mei 2013


"Ik was een van de minder succesvolle kandidaten in de verkiezing van 2009 voor burgemeester van Minneapolis. Bob Carney en ik bonden voor de laatste plaats achter John Charles Wilson. Was ik een "ijdelheidskandidaat"? Misschien was ik als mijn enige of hoofddoel was om te winnen. Maar dat was niet waarom ik rende.

Carol Becker heeft het goed. Er zijn echt twee soorten kandidaten: de praktische en de visionairen. Beide hebben een legitieme functie in de politiek. Aangezien het niet een praktische verwachting was dat ik verkozen zou worden, moet dat mij een visionair maken.

In mijn geval wilde ik een publieke discussie over ras. Ik wilde iemand die zowel witte mensen als minderheden respecteerde. Naar mijn manier van denken was het niet helemaal juist dat bepaalde witte mensen andere blanken of de witte race in het algemeen voor verschillende zonden veroordelen om zichzelf te bevrijden.
Dit concept van historische schuld werd steeds meer contraproductief. Mijn voorspraak van de waardigheid voor witte mensen (en anderen) is onder de vaandel van de "Nieuwe Waardigheidsfeest" uitgevoerd.

In Minnesota en de meeste andere plaatsen kan je dit niet doen zonder als een witte racist te worden beschouwd. Als ik niet openlijk een racist was, moet ik een geheim zijn. In mijn hart moet ik raciale minderheden haten of verachten. De enige aanvaardbare houding over de race vandaag is om te erkennen dat witte mensen als groep onderdrukkend van minderheden zijn en "bevoorrecht" zijn.

Maar in feite is het hele onderwerp van ras zo beschamend dat niemand anders dan militante 'anti-racisten' erover wil praten. Mijn verhoging van het onderwerp heeft mij geen stemmen gewonnen. Natuurlijk heeft geen van de journalisten mij geïnterviewd over race of een ander onderwerp. Er waren twee debatten waarin ik deelnam, maar de vragen gaf me geen gelegenheid om mijn probleem te bespreken.

De ironie was dat ik meer tijd besteedde aan de autoriteiten om een ??van de Afro-Amerikaanse kandidaten voor burgemeester te betrachten dan de waardigheid van de witte mensen te bevorderen. (Ze hadden zijn huis veroordeeld voor een gebrek aan watertoepassingen. Vreemd genoeg leerde hij van deze actie tijdens het douchen.) De campagne ging uit mijn handen.

De enige manieren waarop ik mijn eigen platform in de campagne kon bespreken, waren: (1) via campagne literatuur en (2) via een debat over MTN met een Afro-Amerikaanse vriend. Het was een echt debat en niet de gebruikelijke pseudobespreking van ras gericht op een bepaalde conclusie.

Nou, mijn initiatief heeft niet gewerkt. Ik eindigde op de laatste plaats. Ik denk dat dit het einde zou zijn van mijn politieke carrière als een "vaste kandidaat".

Er was nog een ironie in verband met deze verkiezing. In 2010 heeft Bob Carney, die ik voor de eerste keer als mede-burgemeesterskandidaat had ontmoet, besloten om voor de Gouverneur van Minnesota in de Republikeinse primaire te rennen. Hij heeft me gevraagd meedoen aan zijn ticket als kandidaat voor de gouverneur van de luitenant. Ik heb geaccepteerd zonder te plannen om iets te doen.

Het resultaat was dat we 9,956 stemmen, of 7,56% van het totaal, tweede in een vier kandidaat-race wonnen. Het was geen slecht resultaat voor personen die elk in de burgemeester van Minneapolis slechts 230 eerste keusstemmen hadden behaald.

Op het einde was de campagne 2009 voor burgemeester een grote grap. Rybak vond het duidelijk onder zijn waardigheid om een ??van de andere kandidaten te betrekken. Hij kwam ermee akkoord om alleen deel te nemen aan één debat en alleen met Papa John Kolstad, die door de Republikeinse en Onafhankelijkheidspartijen was onderschreven.

De media kennen en ik zou kunnen toevoegen dat de pundits in dit forum zelfs explicieter waren in de behandeling van de verkiezingen als een grapje. Joey Lombard, de "geweldige" kandidaat, was uiteraard een grapje. John Charles Wilson, de "Lauraist" kandidaat, werd gewoon belachelijk beschouwd. Een nationaal blog, boingboing.com, blij met het maken van plezier van hem en indirect, de andere kleine kandidaten. De pundits en de meeste anderen lijken te genieten van lachen op mensen en voelen zich over het algemeen superieur. We minder kandidaten waren onderdeel van een freak show of leden van een "lunatic fringe".

Dus dat was de staat van politiek in Minneapolis c. 2009. Ik ben klaar voor burgemeester. Bob Carney is terug, die een transportvisie wil bevorderen. Zo is John Charles Wilson. Van hem laat ik zeggen dat, hoewel zijn visie op de samenleving in het algemeen perspectief kan zijn, is Wilson een serieuze kandidaat op het gebied van de inzet voor een visie. Hij respecteert tenminste het proces.
Ik bewonder Wilson voor het nemen van alle verkiezingsbacks en belachelijk in goede humor en volhardend in zijn zoektocht. Het is de cynisme en de lucht van superioriteit in de kijkgalerij die ik niet bewonder. Het is de demonisatie van verschillende standpunten.

Verkiezingen voor openbaar ambt zouden de gelegenheid moeten zijn om ernstige politieke kwesties te bespreken. Het feit dat dergelijke kansen beperkt zijn - voornamelijk door middel van grote media poortwachters - is een reden waarom de politiek vandaag niet is wat het vroeger was."

 

van: Connie Sullivan Datum: 3:20 pm, mei 09, 2013

"Goede proberen, Bill, maar minimale stem-getters in een verkiezing worden standaard niet als 'visionaries' aangeduid. Zolang jij en ik beide Carol Becker's eloquente verklaring van waarom iedereen die kandidaat wil zijn, in staat moeten zijn om de wedstrijd te betreden, overschrijft ze de situatie van wie eigenlijk in onze lokale races komt.

True, er is af en toe visionair. Maar meestal hebben we theone-issue drumbeaters - er is een in dit jaar's burgermaatsrace, die altijd over de scholen van Minneapolis spreken, ondanks het feit dat onze burgemeesters niets anders dan jawboning hebben met scholen (dat is wat Mark Andrew voornemens is te doen : Kaakbeen op leemtes van leemte, waarvan hij weet dat de knoppen van mensen worden ingedrukt). Uit uw beschrijving van waarom u in de 2009-campagne kwam, past die focus op uw campagne dan. "

 

(Aanvullende paragrafen verwijderd)
terug naar: NDparty.com

 Klik voor een vertaling in:

Engels - Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch    
COPYRIGHT 2013 THISTLEROSE PUBLICATIES - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
http://www.BillMcGaughey.com/forumdiscussionk.html