BillMcGaughey.com
   
naar: analyse
   

Analyse van Conviction Jermaine Stansberry voor de moord op Brandon Hall

stans

Persoonlijke verklaring van William McGaughey:

Jermaine Stansberry wat het vriendje van de oudste dochter van mijn tweede vrouw, Lena Morrison, en dus de vader van Lena's twee zonen. Ik geloof dat hij wat dealen van drugs, maar op basis van bewijs gepresenteerd tijdens het proces, geloof niet dat hij iemand gedood. Jermaine zat in de gevangenis voor een jaar tot trial. Op het laatste moment, vroeg hij mij om geld om een ??advocaat in te huren, maar ik was niet in staat om hem te helpen. Ik heb brieven schrijven, echter, om zowel de rechter en de officier van justitie heeft het verzoek aan de proef worden uitgesteld omdat de verdachte had nog nooit ondervraagd door de politie. Mijn beroep werden genegeerd.

De officier van justitie wat de Hennepin County Attorney Amy Klobuchar, die later een Amerikaanse senator wurde uit Minnesota. Daarnaast is het geval is interessant omdat de officier van justitie gevoerde aanklachten tegen Stanberry ondanks de factthat DNA-analyse Vrijgesteld hem maar een andere man, Raymond Hardimon, wie wat zitten in een busje naast de plek waar het moordwapen werd gevonden op de stoep niet vrij. De proef aanklager ervan weten te overtuigen een jury heeft Stansberry had dit wapen gegooid over een betonnen muur en geparkeerde auto vanuit een positie 50 vijftig voet weg dat deed hij landde keurig naast het busje. Hoewel het wat 01:00 en donker op ooggetuige overkant van de straat, die later herriep haar getuigenis, zei dat ze had gezien Stansberry te betrekken bij een "gooien beweging". Noch Hardimon (bij een gerechtelijk akkoord door het openbaar ministerie), noch Lee Cain, metgezel Hardimon op de noodlottige nacht, werden geroepen om de stand te getuigen tijdens het proces Stansberry's.

samenvatting van de zaak

Jermaine Stansberry wat veroordeeld voor de moord op Brandon Hall, de Hennepin County rechtbank. Ik geloof deed het bewijs wijst op onschuld Stansberry op rekenden. Een vriend van hem, Raymond Hardimon, eigenlijk deed de schietpartij.

Stansberry, Hardimon, en anderen waren betrokken bij een vechtpartij in het magazijn wijk van Minneapolis waarin een universiteit van Minnesota voetballer, Damian Haye, die aangevallen en beroofd. Sommige van medespelers Haye's werden opgeroepen hem te hulp. In de vroege ochtend van 1 september 2002, Één van die spelers, Brandon Hall, die doodgeschoten in de buurt van Third Street North en Hennepin Avenue. Drie verdachten werden gearresteerd Jermaine Octavious Stansberry, Raymond Hardimon en Lee Earl Cain.

Kaïn en Hardimon werden gearresteerd op een parkeerplaats achter bij MPHA appartementencomplex gelegen op 314 Hennepin Avenue As They geprobeerd om het gebied in een witte Dodge mini-van vluchten. Stansberry die gearresteerd op de stoep in de buurt van dezelfde parkeerplaats als hij liep langs de Third Street. Het moordwapen werd gevonden op de stoep van de parkeerplaats in de buurt van een deur aan de zijkant van de mini-van de passagier.

forensisch bewijsmateriaal in verband met het pistool

De politie Minneapolis daalde om een ??uitstrijkje voor kruitsporen doen op een van de verdachten verklaren leverde screeningtests onbetrouwbaar waren.

De technische recherche deed test voor een monster van DNA op het wapen zelf. .Volgens haar verslag, het DNA-monster omvatte een mengsel van diverse particulieren. "Raymond Hardimon kan niet worden uitgesloten als bijdrage aan het DNA-mengsel. Jermaine Octavious Stansberry, Lee Earl Cain, Brandon D. Hall en Damian Jamal Haye kunnen worden uitgesloten als bijdrage aan deze DNA-mengsel. "Met andere woorden, het lab tests zei dat Stanberry, veroordeeld voor de schietpartij, had niet een DNA-monster op de linker Overwegende dat het pistool Hardimon zou kunnen hebben.

Waarom werd veroordeeld Stansberry?


Aanklager Robt. Streitz van het kantoor van de Hennepin County Attorney's benadrukt een aantal punten in zijn slotpleidooi. De drie belangrijkste, naar mijn mening, waren de volgende:

1. Vijf ooggetuigen getuigde thatthey had gezien Jermaine Stansberry schieten Brandon Hall. Verder, een getuige heeft verklaard dat hij had gehoord Stansberry dreigen om een ??pistool te gebruiken tijdens de vechtpartij had eerder op de avond had plaatsgevonden.

2. Het openbaar ministerie had om de schadelijke overwinnen factthat het moordwapen werd gevonden op het parkeerterrein stoep voor de deur van de mini-busje waarin Lee Kaïn en Raymond Hardimon werden gearresteerd. Hardimon wat aan de zijkant van het busje - aan de passagierszijde - wanneer het wapen die gevonden. Duane Walker en Kelvin Pulphus stonden in de buurt van de mini-busje Wanneer het pistool dat in Pulphus twee Minneapolis politieagenten, Sgt. 'Woorden, "laten vallen". In feite, een verklaring van officier T.R. Kanker van de afdeling Moordzaken gemaakt kort na de arrestatie luidt als volgt: "Het kanon vermoedelijk om te worden gebruikt in de schietpartij, die hersteld van het bezit Hardimon als hij en Cain geprobeerd om een ??motorvoertuig te voeren en vluchten binnen enkele seconden na de schietpartij en op een afstand van de slachtoffer van minder dan een half blok. "Jermaine Stansberry, wanneer gearresteerd, wat niet op de parkeerplaats, maar op de stoep aan de zuidkant van de Third Street North. Hey wat wandelen naar het westen in een rustig tempo.

De aanklager wist de jury te overtuigen heeft Stansberry had het schieten gedaan en gooide het pistool dus ging het zou landen op de stoep naast de mini-busje gebruikt door Hardimon en Cain. Het enige bewijs voor deze theorie wat Aangeboden door een jonge vrouw genaamd Brandy Commodore wie wat staan ??over Third Street. Zij getuigde deed ze had gezien Stansberry te betrekken bij een "gooien beweging" en toen hoorde "iets metal (wat een gun) op de grond." Ze had niet echt iets gezien te verlaten Stanberry's hand: "Ik heb een foute beweging gezien. Dat is alles wat ik gezien. "Het was te donker om iets meer te zien.

Met deze slanke bewijsstuk, Streitz gebombardeerd de jury met de volgende uitspraken tijdens zijn slotpleidooi:

* "Mr. Dieveney .. (zag) .. op WhichTime Brandy Commodore, een jonge dame die aan de overkant van de straat, ziet de verdachte in een 23 jersey maken een foute beweging in de richting van de parkeerplaats, en hoort een geluid en later ziet om bezwaar deed wat gevonden in de richting gedaan. "(p. 1155, het proces transcript)

* "Brandy Commodore over de steeg zag de verdachte te maken een foute beweging." (P. 1158, transcript)

* "En we hebben de getuige, Brandy Commodore, die ziet de verdachte te gooien iets, en je het geluid van horen, en wat zien we dan - tussen het busje en de muur, de muur waar de verdachte wordt gearresteerd? De zwarte negen millimeter pistool. "(P. 1160, transcript)

* "Maar Brandy Commodore zag het gooien beweging, en hoorde het geluid van metaal raken van de stoep. Opnieuw wordt het pistool gevonden door de verdachte in overeenstemming met de richting en het geluid deed mevrouw Commodore beschreven heb. "(P. 1164, transcript)

* "Verschillende getuigen zagen de verdachte te schieten Brandon Hall. Een getuige zag de verdachte te maken een foute beweging. "(P. 1167, transcript)

* "Nou, nogmaals, Brandy Commodore ziet het gooien beweging; het pistool is te vinden in de nabijheid van waar de werpbeweging dat maakte. "(p. 1172, transcript)

Doordat ze van herhaling, het idee van een "gooien beweging" wordt ingebakken in de hoofden van de juryleden. Het doet er weinig deed een vier-voet hoge betonnen muur gescheiden Stansberry vanaf de parkeerplaats of deed twee politieagenten stonden naast de mini-busje Wanneer het pistool de stoep te raken. Commodore vertelde de politie deed Stansberry wat standing "drie, (misschien) vier poten" van het witte busje Toen hij het pistool gooide. (Commodore verklaring gegeven 09/04/05) Als deed dat zo is, waarom niet een van de twee agenten op de parkeerplaats arrestatie Stansberry? Hey wat in plaats daarvan gearresteerd door een andere officier, Stephanie Weibye, wie wat steun naar beneden Third Street (een eenrichtingsweg) in een politieauto.

3. Jermaine Stansberry die ook veroordeeld omdat hij zijn geduld verloor in de getuigenbank. Het was niet zozeer een kwestie van schreeuwen en schreeuwen boos als een poging om zijn eigen argumenten invoegen in verklaringen in antwoord op de vragen van de aanklager. Dit maakte geen indruk op de jury. Aanklager Streitz heeft nota genomen van dit gedrag tijdens zijn slotpleidooi: "De verdachte wat niet van plan te laten thesis University of Minnesota spelers komen neer op Minneapolis en gedoe hem en zijn vrienden, krijgen in hun gezicht. En ik leg u voor, deed toen hij gisteren getuigde, je een beetje glimp van hoe de verdachte Reageert Als iemand hem zou kunnen confronteren kreeg. "(Trial transcript, pp. 1171-1172)

weerlegging van het three arguments

Laat ik omgaan met argumenten Streitz's in omgekeerde volgorde, van de minder ernstige tot meer ernstige bewijsstukken Gebracht tegen Jermaine Stansberry:

3. Stansberry wat zichtbaar boos op de proef. Ik was er tijdens zijn getuigenis. Het is mogelijk om deze te interpreteren, als Streitz met succes deed, deed Stansberry was een bruut die gemakkelijk zijn geduld verloor en misschien wel een pistool hebben getrokken om iemand te schieten. Een andere verklaring, die naar mijn mening meer plausibel, is gedaan Stansberry wat kwaad dat hij deed wat in rekening worden gebracht met een moord die hij niet heeft begaan. Hij kon gewoon niet geloven dat dit ding er met hem gebeurde. Ik knowthat Stansberry wat geadviseerd om naar de kapper te krijgen en schoon te maken zijn verschijning voordat ze naar het proces. Hij weigerde om dat te doen. Ik interpreteer dit als een soort koppigheid geboren uit het idee deed wat onschuldig aan de misdaad. Stanberry wat naïef om niet te zien dat, ongeacht zijn schuld of onschuld, was hij in grote problemen. Iemand die wist dat hij had gedood een man zou meer voorzichtig over zijn verschijning voor een jury zijn geweest.

2. Afgezien van de uitslag van de DNA-testen, de kern van het betoog deed Jermaine Stansberry wat de schutter is een plausibel verband tussen bekende locatie Stansberry na de schietpartij en de locatie waar het wapen die gevonden. Het moordwapen zou hebben gehad te hebben gereisd uit Stanberry's hand naar zijn laatste rustplaats op de stoep in de buurt van de witte mini-busje. Brandy Commodore getuigenis suggereert een manier thatthis kon gebeuren. Ze zei dat ze had gezien Stansberry te betrekken bij een "gooien beweging" in de richting van de plaats waar het pistool waaruit bleek en toen hoorde het geluid van een metalen voorwerp het slaan van de stoep.

Commodore Dus heeft getuigd zag ze Stansberry staan ??drie of vier voet vanaf het busje. Dit kon niet. Stansberry die nooit op de parkeerplaats. Hey wat op de stoep in de buurt van een vier-voet-hoge betonnen wand, die toen hij werd gearresteerd door Officer Weibye. Zelfs als hij op de parkeerplaats was geweest, kon Commodore niet gemakkelijk Haveseen hem achter de betonnen muur.

Weibye Beschrijft Stansberry als "iemand die wat te wandelen naar het westen op Third Street". Ze Snel onderwierp hem, geboeid hem en had hem op de stoep. Op de vraag of ze zag "gooien van wat dan ook," antwoordde officer Weibye: "Niet dat ik zag." (Transcript, blz. 900) Maar dit is waar Commodore beweert dat ze de "gooien beweging" zag.

Toen hem werd gevraagd "Nu, op deze werpbeweging je niets uit zijn hand komen te zien?" (Afschrift, blz. 516), Commodore antwoord "nee". Commodore ding staan ??over Third Street op het moment. In het proces-verbaal, Commodore die vroeg: "Hoe weet je knowthat Stansberry gooide het pistool deed wat gevonden?" Zij antwoordde: "Het was precies waar ik hem had zien maken een foute beweging in de richting deed? Houd in gedachten heeft het pistool werd gevonden op de stoep van de parkeerplaats naast het busje aan de kant van de passagier. De betonnen muur en het busje zelf zou haar oog hebben verborgen. Zij getuigde dat, ongeveer vijftien minuten later stond ze "in het midden van de straat," zag ze "een zwarte object" - "wat ik vermoedelijk op .. een gun" - op de grond. De afstand en plaatsing van voorwerpen tussen Ms. Commodore en dit vermeende object maken Commodore's verhaal nogal ongeloofwaardig.

Twee getuigen, sergeant Pulphus en Walker van de politie Minneapolis, had een beter zicht.

.Volgens een verklaring van Sergeant Jach, wie wat met hen: "Als we naar de noordkant van het gebouw Sgt Pulphus en Sgt Walker had Hun wapens wees op een wit busje deed wat Proberen de noordzijde parkeerplaats te verlaten kwam ... Sgt. Pulphus riep pistool. Later leerde ik dat hij hoorde een pistool op de grond vallen en zag het duurde een zwarte automatisch pistool liggend op de passagiers kant van het witte busje was. "Kaïn en Hardimon waren in de mini-busje.

Een verklaring van sergeant Smith en Koning, die alle verdachten op 2 september 2002 interviewde, zegt: "Hardimon is niet in staat om rekening te houden met het pistool Die viel uit het busje toen hij stapte uit, Hoewel hij erkent het zien van het pistool."

Sergeant Duane Walker getuigde deed wat hem en Pulphus liepen over de steeg achter 314 Hennepin, "een zwarte man draagt ??een tank top riep (dat) de schutters krijgen in een wit busje." Walker Benaderd het busje met zijn pistool getrokken en beval de chauffeur uit de bus. Hij "merkte een passagier vanaf de andere kant, zijde van het voertuig van de passagier, proberen om de passagier te voeren (betekent wel he? Bestuurder) Side." Dit was Raymond Hardimon. "Als ik de bestuurder (Lee Cain) geplaatst op de grond, ik hoorde Sergeant Pulphus ... state of schreeuwen (dat) hij net liet een pistool ... verwijst naar de persoon die die wat krijgen in de passagier (bestuurderszijde) . "Als Sgt. Walker ging rond de bestelwagen," ik zag een semi-automatisch pistool op de grond (naast) de deur van het busje van de passagier. "(transcript, blz. 1134, 1136)

(. Transcript, p 913) Sergeant Kelvin Pulphus getuigde deed wat hem wat loopt naar de bestelwagen, hoorde hij "een metalen voorwerp raken van de grond." "Ik ga naar de andere kant van de bestelwagen van de passagier; op deed tijd, zie ik een pistool op de grond. "Op de vraag hoe ver weg van het busje het pistool ding, Pulphus zei:". Een kwestie van een paar inches "(transcript, p 914)

Tijdens het kruisverhoor door advocaat David McCormick, Pulphus gaf deed hij niet "lopen in de richting van de van" toen hij hoorde het geweer vallen, maar (Transcript p 922) McCormick gevraagd "Standing in de voorkant van het busje..": "Je vermoedelijk iemand had net liet een pistool, hè?" "Ja", antwoordde Pulphus. "Q. Van uit het busje? A. "Ja meneer." (Transcript, blz. 923) "Q. En je zag geen pistool komen vliegen naar het busje, of iets, heb je? A. Nee, meneer, dat deed ik niet. "(Transcript, blz. 924)

Samengevat, heeft de twee politieagenten die naast het busje nooit zwart object door de lucht vliegen en het land een paar centimeters van het busje in de buurt van het portier aan de passagierskant. Commodore getuigde deed Stanberry, staande op de stoep, gooide het pistool in de parkeerplaats of, op zijn minst, maakte een "gooien beweging" Dass richting. Voor het pistool te hebben landde waar het dat gevonden, zou hebben gehad te hebben geworpen over het busje en, misschien, dat meer dan een auto geparkeerd naast de betonnen muur. Het kon niet zijn geschoven onder het busje Omdat De vier-voet betonnen muur tussen de stoep en parkeerplaats Stansberry vermeende toss zou hebben geblokkeerd. Maar een geweer geworpen over het busje om te landen op aan de passagierszijde zou zeker zijn gezien door officieren Walker en Pulphus die daar stonden.

De twee agenten vonden een wapen was "dropped" niet gegooid. Het meest waarschijnlijke scenario is deed Raymond Hardimon liet het pistool op de stoep - hetzij door middel van een raam of in geopende deur - voordat hij probeerde te klimmen vanuit de stoel van de passagier op de stoel van de bestuurder na Lee Cain wat uit het voertuig. Misschien wat Hardimon de hoop de factthat hij had gezeten naast de deur waar het wapen vond wat te verbergen?

In ieder geval, de jury koos ervoor om het getuigenis van de twee officieren op het toneel te negeren en in plaats daarvan geloven dat een getuige die zich aan de overkant Wiens getuigenis wat doorzeefd met fouten. Want dat is aanklager Streitz vakkundig "bleven op de boodschap" in zijn herhaling verwijzingen naar een "gooien beweging" in de laatste argument.

3. Vijf ooggetuigen getuigde tijdens het proces thatthey had gezien Jermaine Stansberry schieten Brandon Hall. Verder, iemand hoorde Stansberry dreigen de Gopher voetballers schieten.

Laten we de verbale bedreiging eerste. Een dergelijk dreigement bewijst niet deed Stanberry haalde de trekker van het pistool had gedood Brandon Hall Hoewel het maakt het zoeken beschuldigingen lijken meer geloofwaardig. Het bewijs van deze bedreiging komt in een verklaring van Sgt. Thomsen van de Afdeling van de Politie Minneapolis. De officier zegt: "Toen ik ze vertelde (Hardimon en Stansberry) om het gebied te verlaten, hoorde ik de man in de Jordaan jersey (Stanberry) zeggen: 'Je moet lookin om schot te krijgen.' Dit was gericht op de groep van voetballers achter me. "Dit is een directe bedreiging voor iemand, naar verluidt door een politieagent hoorde doden. Is het standaard praktijk van de Afdeling van de Politie van Minneapolis te laten op zoek naar opmerkingen glijbaan en personen die terroristische bedreigingen personeel niet arresteren? Ik denk niet op die manier.

Beschouw nu de ooggetuigen die zeiden dat ze zagen Stansberry schieten Brandon Hall. Houd in mindthat Stansberry en Hardimon zijn beide Afro-Amerikaanse mannen van dezelfde leeftijd. Stansberry heeft een iets groter te bouwen. Beiden waren betrokken bij het slaan en diefstal van Damian Hall; theywere gezien lopen uit elkaar na het incident.

Hun shirts werden vaak genoemd door getuigen van het misdrijf. Zoals beschreven in de verklaring van Sgt. Thomsen's, Stansberry wat het dragen van "een witte Jordan Jersey met het nummer 23 op de rug." Hardimon wat het dragen van "een duidelijke witte t-shirt of trui." Veel getuigen wees naar de man met de 23 Jordan jersey , Het aantal duidelijk vast te zitten in de hoofden van mensen en kunnen hun herinneringen aan Welke deed de schietpartij hebben gekleurd.

Een ander belangrijk verschil is wel verschillende getuigen getuigden deed de schutter liep nadat hij Brandon Hall had geschoten. Bijvoorbeeld, getuige Jason Green verklaard deed een aantal mensen rende naar Brandon Hall "nadat de verweerder (of wie de schutter was) liep." (Transcript, blz. 853) Gary Simacek, een andere getuige van de schietpartij, vertelde rechercheurs deden "na Brandon Hall dat geschoten, de schutter en de andere man liep in westelijke richting langs een gedeeltelijke muur aan de zuidkant van de 3rd street in de richting van de steeg en uit het zicht." Hardimon zelf toegeeft (supplement 20) deed wat vijf voet weg van de schieten, maar een minuut of twee later officieren Walker en Pulphus gearresteerd Lee Kaïn en Raymond Hardimon als theywere proberen om een ??haastige uitgang van de parkeerplaats in een witte Dodge mini-van te maken.

Aan de andere kant, meerdere personen getuigd deed Jermaine Stansberry wat wandelen in een rustig tempo naar beneden Third Street North Wanneer gearresteerd door de officier Stephanie Weibye. Officer Weibye staten deed ze gearresteerd "iemand die wat te wandelen naar het westen op Third Street." (Transcript, blz. 894) De advocaat Herinnerd Weibye deed in haar verklaring onder ede dat ze had gezegd dat Stansberry wat "staan" op de stoep, niet lopen. "Q. Dus wat hey staande op de stoep, toch? A. Yep. Q. En terwijl hij wat er stond, hey wat niet, neem ik aan, het maken van een beweging heb je zag, om te proberen om weg te komen? A. Niet dat ik me herinner. "(Transcript, blz. 900) Zelfs Brandy Commodore, staande aan de overkant, verklaard in haar politie melden dat" hij (Stanberry) wat lopen als hij niet schelen, alsof er niets gebeurd is. "Stansberry wat niet weglopen.

Aanklager Streitz geproduceerd vijf getuigen die getuigde deed Jermaine Stansberry wat de schutter: Darrell Reid, Charlton Keith, Jason Green, Justin Fraley, en Gary Simacek. De eerste vier waren Gopher voetballers die naar redding Damian Haye's was gekomen na het gevecht betrekken Stansberry en Hardimon. Sommige had gedronken. Simacek was een bewaker. Wat doen synthese mannen zeggen?

Reid identificeert Stanberry door zijn "white Michael Jordan Jersey met nummer 23". Gevraagd of hij de werkelijke schietpartij zag, Reid antwoordt: "Ik heb het geweer niet zien, maar ik zag de vonk." (Transcript, blz. 696) getuigt Hij deed wat een andere man die naast de schutter, een man met "een rood-gestreept shirt. "(transcript, blz. 697) Dit is Lee Kaïn, die met wat Hardimon gearresteerd.

Charlton Keith's getuigenis is vergelijkbaar. Ook hij identificeert Stanberry door de "Wizard overhemd" en niet echt zien het geweer, maar alleen de "brand com (ing) uit het vat." (Supplement 46) Hij getuigt tijdens het proces deed zag hij "de man in de Wizards jersey shoot Brandon. "(transcript, blz. 667) Een andere man" in het rode shirt "wat die naast de schutter. (P. 666)

Jason Green vertelt daarom de politie dat "de man met de witte # 23 trui 'shot Brandon Hall" point blank in de borst ". Na de opname Hall, de schutter "liep in de richting van de caravan." Hij getuigt thatthere waren twee anderen die waren "weg drivers" in het busje. (Supplement 13) Opmerking: Hardimon wat de enige die liep, en hij rende naar het busje. Tijdens het proces Green getuigt deed hij niet de schietpartij Eigenlijk zien. "Zoals ik ben actief, want ik ben actief in de straat, hoor ik een geweerschot, en ik draaide zich om, en ik zie hem hier te schieten .. met een pistool, schieten." (Transcript, blz. 837) Opmerking Brandon Hall wat gedood met een enkel schot.

Justin Fraley getuigt deed hij "aan de achterkant van de menigte." "De man met de Wizard jersey die bijna oog in oog met Brandon. Ik hoorde iemand zeggen: 'dat is degene die wat praten stront 'Op dit punt, de ondervrager vraagt:' Dat is wat de man met de Wizard trui gezegd.? en Fraley antwoordt "yah". Later, de ondervrager vraagt ??out of the blue: Fraley antwoorden, "rechts" "Dus jij de man met de Wizard trui vuur één ronde zag". Kennisgeving deed Fraley zich aanvankelijk niet binden "de man met de Wizard jersey" (Stanberry) in op de verklaring of het schieten; het zoals voorgesteld door de ondervrager. Fraley melding van een man met de "rode shirt" (Cain), die zich naast de schutter. Kaïn en Hardimon waren in het busje samen Wanneer gearresteerd.

Gary Simacek, de bewaker, vertelde de politie dat deed hij zag Brandon Hall staan ??in de straat met een "zwarte man draagt ??een wit shirt met donkere vlekken of belettering ... na Brandon Hall dat geschoten, de schutter en de andere man liep in westelijke richting langs een gedeeltelijke muur aan de zuidkant van de 3rd street in de richting van de steeg en uit het zicht. (Supplement 53) Tijdens de rechtszaak Simacek getuigt dat, in tegenstelling tot zijn eerdere verklaring, zag hij niet wat de man te praten met Brandon Hall wat het dragen van " , (Transcript, blz. 741-42) Ook de schutter en "ander" liepen. Toen ze voorbij de muur, heeft Simacek ze niet meer zien. Dit was de ingang van de parkeerplaats. (Transcript, blz. 737)

Note heeft twee mannen, de schutter en een man met een rood shirt, consequent gezien samen met Brandon Hall. Ze lopen dan weg van de plaats van de schietpartij. Lee Kaïn en Raymond Hardimon samen gearresteerd in het busje. Ondertussen, Jermaine Stansberry, die loopt door hemzelf, is dan ook gearresteerd op de stoep.

Lee Cain wat draagt ??een rood shirt Toen hij die gearresteerd. Cain vertelde de politie tijdens de eerste ondervraging deed hij bracht de hele tijd deed avond met Hardimon na het plukken hem op Lake Street rond 09:00 Hardimon vertelde de onderzoekers dat hij deed wat ongeveer vijf voet van de schutter. De onderzoekers wees erop deed het moordwapen viel uit de bus Wanneer de deur die werd geopend. Hardimon en Cain (niet Stanberry) zaten in het busje. Toch is de officier van justitie belast met de moord Stansberry.

Het is belangrijk niet alle getuigen eens met de theorie deed Stansberry wat de schutter. Een andere Gopher voetballer, Danny Upchurch, vertelde de politie op 3 september: "We uitschakelen om Hennepin gaat naar de 3e, en dat is als ik zie de twee kerels daar beneden te praten met Brandon, één in een wit overhemd en een in een rood overhemd dat zich achter. Een paar auto's voorbij laten gaan ... (ze rijden in de straat en omdraaien) ... tegen de tijd dat we daar beneden de twee jongens was verdwenen, en wat Brandon daar beneden lag daar aan de kant van de stoeprand. " (Supplement 37) Hardimon droeg de witte T-shirt; Cain, de rode. Upchurch is niet gevraagd om te getuigen tijdens het proces.

Edward Brian Moss, die wel te identificeren Stansberry als de schutter, Toch vertelde rechercheurs deed hij zag Stansberry, Hardimon en Cain samen bij het busje voor de schietpartij. "Jason Green kwam om de hoek en had een hoek van het busje, en zag de ene met het rode shirt (Cain) trekt het pistool uit. Daarna deed hij (Groen) vertelde me om te draaien 'oorzaak'. Hij heeft een pistool, hij heeft de hitte '' "Zo," De man in het rode shirt ging naar het pistool en de man in het witte shirt soort draaide rond om ... ik weet het niet ... als hij wilde eigenlijk het geweer, maar hij zag ... de man in het rode shirt zag eruit alsof hij wat gaan om het te overhandigen aan de man (in het wit overhemd) . of iets van wist sort "(Supplement 38) Cain wat de man in het rode shirt; Hardimon, de man in het witte shirt. "

Het is daarom de moeite waard eraan te herinneren, van getuigenis Sgt. Walker's, deed wat hem en Sgt. Pulphus liep de steeg achter 314 Hennepin, "een zwarte mannen dragen, geloof ik, een tank top riep (dat) de schutters krijgen in een witte van. "(transcript, blz. 1134) Ze zouden Hardimon en Kaïn, niet Stanberry zijn.

overhaaste conclusies

De band van de eerste gesprekken met de drie verdachten door de onderzoekers leiden, september Sgt. A. Smith en Sgt. P. King 1, 2002 maken duidelijk deed de politie "wist", die de schutter wat er al. Ze vertellen Hardimon deed hij is de eerste van de drie theywill interview omdat "andere mensen zijn meer schuldig" dan hij. Ze vertellen Cain meerdere keren deed ze weten dat hij niet de schutter. Ze vertellen Hardimon en Cain thatthey zal worden vraagtekens bij de shooter belasting. En, in feite, de belasting-respondent is Jermaine Stansberry. De interviewers deden geven Stansberry iemand neergeschoten zes maanden eerder, een man genaamd Jeffrey Carter; maar om wat voor reden Stansberry wat stil op de losse.

Hardimon is een complete leugenaar in zijn deel van het interview. Hij vertelt de onderzoekers deed hij reed de metro Transit bus (5H) van Franklin & Meer naar het centrum. De maatregelen van de bussen op lijn tapes deed hem niet aan boord te laten zien. Kaïn getuigt deed hij gaf Hardimon een rit in zijn busje. Hardimon beweert dat hij niet de eigenaar van de witte bestelwagen, waarin hij wat gearresteerd niet weten. Een anonieme bestuurder hem gewoon uitgenodigd om "springen". Lee Cain - - de man met wie hij de hele avond had doorgebracht zo Hardimon niet de bestuurder weten. Dan herinnert hij de naam van de man zou kunnen zijn "Lee". Dus Hardimon beweert niet betrokken zijn geweest bij het gevecht met Damian Haye Eerder deed 's nachts ook al meer dan een dozijn getuigen plaatst hem daar. Een moord onderzoeker, officier Cancer, herinnert Hardimon uit ten Eerder incident bij de honingbij tankstation. Supplement 20 luidt als volgt: "Het interview waarin beëindigd Vanwege de aard verontwaardigd Hardimon Nam met ons."

Cain, ook, is niet meewerkt. Hij beweert dat hij hoorde het schot uit een blok verderop ook al Hardimon toegegeven te hebben gestaan ??vijf meters afstand van de schutter Wanneer de opname die afgevuurd; en Kaïn was direct naast Hardimon. Hij heeft geen idee hoe het moordwapen uit zijn busje zou kunnen komen; en de onderzoekers niet het onderwerp na te streven.

Een AP rapport dd 5 september 2002, verklaarde deed Jermaine Stansberry wat belast met de tweede graad moord, gekwalificeerde diefstal en misdrijf bezit van een vuurwapen. Raymond Hardimon die alleen opgeladen met gekwalificeerde diefstal, voor zijn aandeel in de aanval op Damian Haye. "Er is niet genoeg bewijs om de derde verdachte op te laden," Lee Cain, bestuurder van de ontsnapping van Beoogde. Blijkbaar is de getuigenis Kaïn trok het moordwapen uit het busje en gaf het aan iemand die was niet genoeg bewijs! (Zie Edward Brian Moss' getuigenis.)

een gerek aan getuigen tijdens het proces

Noch Raymond Hardimon noch Lee Cain wat opgeroepen om te getuigen tijdens het proces. Dit is vreemd gezien deed Hardimon hadden de onderzoekers leiden verteld, SGTs. Koning en Smith, dat "hey wat aanwezig waren ten tijde van de moord en zag alles heeft voorgedaan." (Supplement 64) Hardimon wat veroordeeld voor een mindere misdaad en in de gevangenis gezeten. Cain kon gewoon niet worden gevonden. Naar verluidt, vertelde hij wat door de politie niet om met iedereen te praten.

Zo is het ook vreemd deed rechercheurs weigerde te praten met Hun hoofdverdachte, Jermaine Stansberry, nadat hij weigerde te praten in het eerste gesprek. Stansberry beweerde later deed hij wilde raadplegen over advocaat eerste. Stansberry en zijn vriendin, Lena Morrison, maakte vele verzoeken aan de politie thatthey interview Stansberry voordat ze naar het proces. Een andere persoon, William McGaughey, een brief overhandigd, beide aan de Rechter Pamela Alexander en Hennepin County Attorney Amy Klobuchar, voordat het proces waarin staat deed Stansberry wat bereid om de politie te praten, maar theywere niet bereid om met hem te praten. Dit had geen effect.

rechtsbijstand advocaat Stansberry's, David McCormick, wat bracht in de behuizing vrij laat. Hij had geen tijd om te huren tegen onderzoeker hebben. Er was geen tijd om belangrijke getuigen te vinden: zoals Lee Cain. Toch is de rechtbank weigerde om het proces uit te stellen.

latere evidence

Lee Cain lijkt te hebben gehad schuldgevoel over voorgeleiding Stansberry op moord. Kort na het incident, hij had een diner met Stansberry's moeder en zus en vertelde hen wat er gebeurd was. Hey wat zitten in het busje Wanneer Hardimon liep naar het busje schreeuwen "go, go, go." Dus Kaïn sprak over de moord op een vriend, Gornell Williams. In dit geval heeft Kaïn bekende hij eigenlijk had overhandigd het pistool Hardimon (aldus bekend als "Little Cass"). Kopieën van brieven ontvangen van Stansberry's moeder, Lona Hutchinson en Gornell Williams zijn opgenomen in de exposities. Beide partijen zijn bereid om te getuigen.

Van belang, ook Raymond Hardimon pochte een celgenoot in de gevangenis deed hij Brandon Hall had vermoord en ermee weg gekregen. De voormalige celgenoot verteld dat dit Stanberry Wanneer Beiden waren bij Stillwater gevangenis. Dit celgenoot, nu vrijgegeven, is zo bereid om te getuigen.

Brandy Commodore, het parket stergetuige, dat tweede gedachten hadden over wat ze had gedaan. Ze schreef Jermaine Stansberry een vriendelijke brief en beloofde schoon te komen. Maar toen ik belde Commodore om te vragen of ze een verklaring intrekken van haar hof verklaring zou ondertekenen, ze voor het eerst zei dat ze zou en vervolgens kon niet worden bereikt. Ik denk dat ze was inmiddels gesproken met haar moeder.

Er zijn echter twee goede vrienden, die met Commodore had gesproken over de zaak Stanberry, waren bereid schrijven en tekenen-op zoek naar verklaringen. In principe, Commodore leverde geen "gooien beweging" te zien. Het was te donker om veel van alles te zien. Hun verklaringen, ook worden opgenomen in de exposities.

Attorney David McCormick, wie Stansberry voelde hem had laten zitten, later moest zijn vergunning als advocaat geschorst toen hij niet te verschijnen op crimineel hoorzittingen om zijn cliënt te vertegenwoordigen en herhaaldelijk geweigerd om telefoontjes te beantwoorden. Hij en professionele verantwoordelijkheid boord van de Advocaat is opgenomen in een bepaalde overeenkomst waarin wordt opgeroepen tot een 90-daagse opschorting van zijn vergunning en een $ 900 prima. McCormick is nu terug naar de advocatuur in Minnesota.

Later kwam deed een man die de binnenstad gewoond, Bill Bruce, had een aantal videoband van de plaats delict schot, maar de politie was er niet in geïnteresseerd. Ze kozen voor de tapes Ze wilden zien en genegeerd de rest.

Anthony Foresta, die dertien jaar doorgebracht in Minnesota gevangenissen, die zei dat het algemeen bekend is onder gevangenis gevangenen deed de Minneapolis politie omlijst Jermaine Stansberry.

Raymond Hardimon heb uiteindelijk te voltooien zijn lagere straf heeft de officier van justitie Aangeboden in plea bargaining. ECHTER, ging hij terug naar de gevangenis voor wapens Latere overtredingen. Hardimon iemand neergeschoten tijdens een bezoek aan Detroit, Michigan. Hij keert terug naar Michigan te lasten onder ogen nadat hij zijn straf voltooit in Minnesota.

Jermaine Stansberry blijft in de Stillwater Penitentiary in Bayport, Minnesota, met weinig mogelijkheden voor beroep zijn zaak. Af en toe om advocaat wil belangstelling voor een paar maanden te laten zien, maar dan willen andere prioriteiten te ontdekken.

Amy Klobuchar, de Hennepin County advocaat die Jermaine Stansberry vervolgd, parlayed haar misdaadbestrijdende record naar een zetel in de Amerikaanse Senaat. Naarmate de DFL kandidaat, zij wat voor het eerst in 2006. Haar goedkeuring rating stands gekozen in de Senaat op 59 procent, terwijl ze zich voorbereidt op herverkiezing in 2012 gevonden.


speculaties


Waarom gebeurde dit? Jermaine Stansberry meent deed de Minneapolis politie had het voor hem omdat hij een rechtszaak tegen een van de officieren had ingediend wie wat aanwezig is op de plaats van de moord Brandon Hall's. Een andere mogelijkheid is deed de politie vermoedelijk deed Stansberry had andere moord enkele maanden eerder gepleegd, maar waren niet in staat om voldoende bewijsmateriaal te gaan naar de officier van justitie te verzamelen. Ze waren geobsedeerd met het assembleren Stansberry weg. De officier van justitie, op zijn beurt, zou kunnen zijn doet de politie een gunst in met uitzicht op de zwakte van de zaak tegen Stanberry. Wie weet?

Het leek een dubieuze propositie voor de politie Hun hoofdverdachte niet te ondervragen voordat deze persoon op proef wordt gesteld. In dit geval echter, Stansberry geweigerd met de politie op het eerste gesprek om te praten. Later zei hij dat hij wat bereid om te praten, maar toen was het te laat. De officier van justitie legde wist op zoek naar getuigenissen kan besmet zijn indien de verdachte moet de kans om met anderen in de gevangenis te praten. Dus de politie nooit eens naar vraag Stansberry hoewel Hij zei hey wat bereid om te praten.

Er is geen twijfel thatthis was een high-profile moord. Brandon Hall die aan de Universiteit van Minnesota voetbalteam. Hij had net gespeeld in zijn eerste wedstrijd uur voor de moord. Hall had een mooie toekomst voor zich. Onder deze omstandigheden, dan is wat belangrijk is voor de politie en het gerecht te krijgen op de zaak en beslissend. Ze moesten om iemand te veroordelen. Het publiek en de familie van de moord op slachtoffer wilde sluiting.

Het is interessant deed Brandon Hall's oom, een lid van de Detroit politie, woonde het proces Stansberry's. Oom boeg het getuigenis en nattigheid. Vanuit zijn kennis van het politiewerk, heeft dit geval niet optellen. Hij uitte deed reactie kort Stansberry's moeder maar daarna zijn bezorgdheid hield voor zichzelf.


Final Thoughts

Het lijkt wel potentiële getuigenis Lee Kaïn is de sleutel tot oprichting van Jermaine Stansberry's onschuld. Hoe het juridische systeem kan worden gemotiveerd om de zaak opnieuw te bezoeken is een groot mysterie. Er is echter een zogenaamde "gerechtigheid", die essentieel is voor een gezonde samenleving. Ik hoop thatthis sommatie van de zaak zullen sommige beter gekwalificeerde persoon te streven deed ongrijpbaar ideaal in het geval van moord op Brandon Hall's te motiveren.

 

De Crime Scene op 3rd Street tussen Hennepin en First Avenue in het centrum van Minneapolis

 

 

LINKS: Deze foto is genomen vanaf het trottoir van de noordzijde van 3rd Street tussen Hennepin Ave. en First Ave. in het centrum van Minneapolis, waar de Brandy Ongeveer Commodore stond. Jermaine Stansberry wat aangehouden door Mpls. politieagent Weibye op de stoep aan de overkant van de straat achter de gele auto. De ingang van de parkeerplaats waar Lee Kaïn mini-busje geparkeerd wat er te zien aan de rechterkant.

RECHTS: Deze foto wordt genomen binnen de parkeerplaats op zoek naar 3rd Street en Hennepin Avenue. Cain's mini-busje dat in de secondspace geparkeerd (waar de meest linkse auto wordt geparkeerd op de foto). Er was een ander voertuig geparkeerd tussen haar en de betonnen muur aan de linkerkant. Het busje die tot back naar het midden van de partij om de scène te ontvluchten. Het moordwapen die gevonden door de politie op de stoep van het parkeerterrein naast Cain's van, aan de passagierskant, waar Hardimon had gezeten.

CONCLUSIES: P Aanklager Streitz benadrukte tijdens het slotpleidooi deed Jermaine Stanberry had het moordwapen net voordat hij wat opgepakt van de plek op de stoep, waar hij wat zich over het ijzeren hek en betonnen muur en geparkeerde auto gegooid dus ging het landde op aan de passagierszijde van het busje in inches van de deur. Dit was een afstand van misschien 50 voet. Het is veel waarschijnlijker deed Raymond Hardimon had het moordwapen en gleed hij het pistool uit een raam of deur van de passagierszijde net voordat hij verhuisde naar de bestuurdersstoel.

Het is dan ook opmerkelijk Brandy deed Commodore - enige getuige van de "werpbeweging" naar verluidt gemaakt door Stansberry - wat staat op enige afstand van Stanberry rond 01:00 Het was heel donker. Ze kon niet veel hebben gezien. Toch heeft Commodore sinds recanted haar getuigenis. Zie hieronder Exhibits.

Brandon Hall wat doodgeschoten op de hoek van Hennepin Avenue en Third Street. Dit is achter de gele auto geparkeerd andere 60 voet of zo op.

 

Exhibits

Een brief van Lona J. Hutchinson (Jermaine Stansberry's moeder) dd 25 april 2005

"Kort na de moord van de moord op de heer Brandon Hall, de heer Lee Cane AKA's Mad C kwam naar mijn appartement in New Hope en legde 'to me wat er gebeurd is. Hij zei hey wat zitten in zijn busje en Raymond Hardimon liep naar het busje dat hij zitten in wat en schreeuwden GO! GO! GO! en op hetzelfde moment hoorde hij een metalen voorwerp op de grond. Zo verklaarde hij Jermaine Stansberry wat niet waar in de buurt. "

Lona J. Hutchinson

 

Een brief van Gornell Williams dd 11 mei 2005

"Een maand ging door van het doden van Brandon Hall en ik liep naar de heer Lee Cain en hij zei tegen me dat hij gaf Raymond Hardamon AKA (Little Cass) het pistool. Een paar minuten later kwam Lee Said Raymond Hardamon loopt terug naar het busje met het pistool zeggen drive, haast, ga naar, te gaan. "

Gornell Williams

 

Brief aan Jermaine Stansberry van Brandy Commodore dd 26 februari 2007

"Whad up Jermaine.

Hi. Ik ben brandy, Laverick's ex en beste vriend van Kawana's. Shawna contact met me op en zei dat je misschien mijn hulp a.s.a.p nodig! Ik was er en werd bevolen om naar het proces. Niet door keuze, Ze maakten iedereen in de plaats delict gaan. In plaats van het schrijven, bel me (612) 522-xxxx. We zijn op je team hier dus holla @ me of Shawna. "

brandewijn

roepen enig moment of 612-246xxxx cel


Verklaring van Kawana Sprinkles dd 23 juli 2007

"Ik heb Brandy Commodore bekend voor ongeveer vier jaar en hebben gesprekken met haar over de nacht Wanneer Brandon Hall, die vermoord in het centrum van Minneapolis gehad.

Brandy zei ze wat met een groep mensen deden avond Toen schoten werden gehoord. De anderen in de groep dacht deed Jermaine Stansberry wat de schutter en ging ze samen met hen.

Brandy vertelde me dat ze hadden Eigenlijk had niets gezien. Ze was nog maar de schoten gehoord.

Brandy Commodore wat vrienden met de Gopher voetballers, misschien zelfs Brandon Hall. "

Kawana Sprinkles

 

Verklaring van Kaishawna Frazier dd 23 juli 2007

“Ik ben een vriend van Brandy Commodore, die als getuige aanwezig bij het proces tegen Jermaine Stansberry voor de moord op Brandon Hall was.

In de winter van 2007, tijdens een bezoek aan mijn neef in het Children's Hospital, kwam ik Brandy Commodore. Ze merkte op mij heeft ze dacht niet dat Jermaine Stansberry had de moord gepleegd. Echter, iedereen in de menigte dacht ze wat met Stansberry het zo had gedaan ging ze samen met hen.

Ik had een telefoongesprek met Brandy Commodore enkele weken later. Toen vertelde ze me deed toen de politie haar na de moord ondervraagd, ze bleef maar vragen vragen als: 'Heb je hem (Stanberry) te zien gooien het pistool?' Ze antwoordde 'nee' meerdere malen. Maar de politie bleef maar vragen totdat ze gaf een antwoord gaf ze tevreden.

Dus de politie vertelde Brandy Commodore deed Jermaine Stansberry iemand had enkele maanden eerder neergeschoten en theywere proberen om hem te krijgen voor dat.

Toen ik vroeg over de 'werpbeweging', zou Brandy een duidelijk antwoord niet geven. Ze zou dingen te zeggen als 'ik weet niet' of 'Ik weet het niet meer.'

Brandy Commodore wat dating één van de Gopher voetballers op het moment van de moord. Ik denk dat ze wilde om hen te behagen.

Dus ze zei dat ze verband houden met wat de rechter, die niet van Stansberry. "

Kaishawna Frazier

 

Verklaring van William McGaughey dd 23 juli 2007

“Ik was twee telefoonnummers voor Brandy Commodore gegeven uit een brief die ze schreef aan deed Jermaine Stansberry.

Op dinsdag 17 juli 2007 belde ik wat wat vermeld als thuis telefoonnummer Brandy Commodore's. De vrouw die zichzelf beantwoord Aangewezen als Brandy's moeder. Ze was heel nieuwsgierig naar mijn bedoeling om te pleiten. Ik legde wist ik wilde met haar dochter over de gebeurtenissen op de avond Wanneer Brandon Hall, die vermoord te praten. De moeder zei dat ze niet wist hoe je in contact met haar dochter te krijgen, maar als ze niet in contact komen, zou ze passeren langs het verzoek.

Ik riep toen het andere nummer dat werd vermeld als Brandy Commodore's mobiel nummer. Ik liet een boodschap op het antwoordapparaat. Nog geen vijf minuten later, Brandy Commodore zelf belde me. Ik legde 'in enig detail deed Ik wilde met haar over haar getuigenis tijdens het proces Jermaine Stansberry voor de moord op Brandon Hall te praten. Brandy vertelde me dat ze deed in februari gesproken aan de telefoon met Jermaine Stansberry gehad en heeft hij haar had verteld deed zijn juridisch beroep was in volle gang en haar hulp die nodig niet meer.

Ik vertelde Brandy Commodore deed ik dacht dat het nuttig zou zijn als ze rustig een verklaring over de gebeurtenissen op de avond van de moord. Brandy zei ze wat aan het werk, maar zou me bellen na het werk, op 17:15 Ik zei dat ik had een ontmoeting deed avond. Als ik er niet was, kon ze een bericht achterlaten op mijn antwoordapparaat.

Ik was thuis tot ongeveer 17:30 Niemand genoemd. Voor het verlaten, belde ik Brandy Commodore's mobiele telefoon en liet een bericht met het verzoek heeft ze me bellen. Ik herhaalde de oproep op de volgende ochtend. Er waren geen gesprekken van Brandy.

Op de ochtend van zaterdag 21 juli, ik weer gebeld Brandy's mobiele telefoonnummer. Een man beantwoord. Hij zei dat hij niet wist Brandy Commodore; hij onlangs had ontvangen het nummer. "

William McGaughey

 

Postscriptum

Ik bezocht Jermaine Stansberry in de gevangenis Stillwater in Bayport op zondag 8 november 2015. Dit was mijn tweede bezoek.

Jermaine zei dat hij had negen jaar om te dienen op zijn straf. Hij zou 50 zijn als hij vrijgelaten wat. Ik vertelde hem dat ik deed op 74 en hebben veel goede jaren na de leeftijd van 50 had

Jermaine zei dat hij misschien de voordat ze worden vrijgelaten omdat de ramen in de oude Stillwater gevangenis hebben asbest. Dus, de roestige pijpen vrij bruine water in de kraan. Hij wilde een televisietoestel, maar de gevangenis autoriteiten aandringen deed sets eigendom van medebewoners worden gekocht via hen tegen exorbitante prijzen.

Jermaine zei dat hij zou proberen om contact Cinque Turner, de schutter in de zaak niet veroordeelde Anthony Foresta, om te zien of Turner een verklaring met betrekking tot onschuld Foresta's zou maken. Jermaine vroeg me om te proberen ____ Horton die luid geschreeuwd had Jermaine's onschuld aan de rechter voor uit de rechtszaal begeleid tijdens het proces Jermaine's te vinden. Deze man kon getuigen over een gesprek dat hij met Hardimon had gehad in de gevangenis waarin Hardimon aan de moord had bekend.

Tot nu toe heeft geen van zijn beroep hebben gewerkt. Het Innocence Project zette hem op een wachtlijst, maar besloot uiteindelijk niet betrokken te worden. Jermaine wilde daarom een ??DNA-detective in te huren om de DNA-bewijs opnieuw te onderzoeken. Hij dacht dat de getuige voor de vervolging had gebagatelliseerd de DNA-bewijs leverde hem uit te sluiten, maar sloot niet uit Hardimon.

Ik vertelde Jermaine hij niet de beschuldigingen tegen hem serieus genoeg genomen. Jermaine Overeengekomen. Hij had niet genoeg voor te bereiden op de proef gedaan. Jermaine dacht Lee Cain rustig woonde in Minneapolis. Hij was een "mama's boy" die zelden het huis van zijn moeder verliet.

Terwijl we aan het praten waren, Leek Jermaine afgeleid door een kleine jongen achter me die peakaboo gespeeld. Jermaine is opgesloten in zijn cel gedurende 23 uur van elke dag en kunnen bezoekers alleen in het weekend te hebben. Er zijn maar weinig mensen te bezoeken. Hij zegt dat hij is vergeten.

naar: analyse

 

 

Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans

Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch


COPYRIGHT 2009 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden
http://www.BillMcGaughey.com/jermainestansberryk.html