BillMcGaughey.com

terug naar: home page

 

Laat witte mensen marcheren!

door William McGaughey

 

Vroeger was ik een menselijk wezen wit, een man, een Amerikaan. Doel Dan sommige groepen mensen dans le algemene bevolking begon te ageren voor de maatschappelijke positie vaak slachtoffer minderheden onderscheiden van mensen zoals ik. Na enkele decennia van deze controversiële activiteit, is-is mijn identiteit veranderd. Ik ben nu een blanke man. Ik ben iemand in de amorfe majorité.

Deze identiteit is in de problemen. Veel mensen kijken uit blanke mannen, blanke mannen waaronder zijzelf. Het zou een normale positie als de verschillende demografische groepen bestreed Reviews ander is gelijkgesteld; doel blanke mannen hebben geen leiders in deze maatschappij Who Arent Wijd verguisd. The Southern Poverty Law Center zal u vertellen wie ze zijn. Het blanke ras goud voorkeur, in mindere mate, wordt het mannelijk geslacht Gezegd dat, bijna per definitie, haatdragend persoon kunnen meeste van de verschrikkelijke geweld.

Arabische Amerikanen werden traditioneel beschouwd leden van het blanke ras. In de vroege dagen, Ze accepteerden trots Dat aanwijzing. Sinds de jaren 1980, maar hun vertegenwoordigers-have-been lobbyen bij de overheid voor een nieuwe raciale classificatie. Vanaf 2020 zal de Amerikanen van Arabische afkomst worden aangemerkt als "MENA" In plaats van wit. "De inspanning (te herclassificeren Arabische Amerikanen) werden gedreven door een verlangen naar gouvernement du de eigen identiteit en de ervaring van de Arabieren in de VS, en de gelederen van existentiële, economische, juridische en politieke belangen die met de status van minderheid erkennen," uitstel gezegd.

Ik ben van de Ierse, Engels, en Schotse afkomst, bedoeld word een hoop gegooid met alle andere blanken. Doel Blijkbaar is dit een probleem voor een aantal andere witte etniciteiten. Ik wil niet per se thesis schuld andere groepen te willen een eigen identiteit. Wat interessanter is, is echter de verklaring que la politiek van onze dag gunst minderheden over de majorité bevolking. Het zou handig zijn om te weten wat nauwkeuriger zijn de "existentiële, economische, juridische en politieke belangen die met de status van minderheid". Ben ik ook in aanmerking komen om te klimmen aan boord van dat politieke justrein als ik shoulds wil mijn witte erfenis af te zien?

Op dit punt, ik wil niet zo ver gaan. Integendeel, wit is een blanke man, ik wil opkomen voor mijn eigen gemeenschap wanneer het wordt aangevallen. Ik wil dit doen zonder te haten of verachten Elke andere persoon. Ik kan geen controle over elke andere groep mensen; het is mijn eigen groep Dat kan ik terecht proberen te beïnvloeden. Dus laat ik beginnen.

Politiek, de categorie van de "white man" in Amerika heeft minder te maken met Europese afkomst of wit is mannelijk geslacht zijn dan de doelgroep van de politieke en sociale aanval. Als je een blanke man Wie heeft de aanval op "wit" of "patriarchale" maatschappij verbonden, hoeft u niet tot mijn groep. In plaats daarvan behoren tot de groep van de aanvallers. Als, aan de andere kant, je bent een zwarte man of een vrouw die is comfortabel te identificeren met de algemene bevolking, you-hebben meer gemeen met mij dan het ras of geslacht uiterlijk doet vermoeden. We zijn terug naar zijn witte medemens.

Dat gezegd hebbende, moet ik echter concentreren we witheid als in het oog springende element van identiteit in deze discussie. Negatief nu gedefinieerd, wil ik om te zetten in een positieve. Ik wil verdedigen wit is een blanke. Ik wil mijn eigen identiteit en anderen als het om te schitteren.

Onlangs, een jonge blanke man genaamd Dylann Roof vermoorde negen zwarte mensen hebben na-sessie Bijbel studie aan de Emanuel African Methodist Episcopal Church in Charleston, South Carolina. De slachtoffers had Roof verwelkomd in hun kring. Hun overlevende ernstige zonden relatieve vergaf dak. Dak had gesteld in foto's met neo-nazi-insigne en publiceerde een manifest omhelzen blanke suprematie. In de schietpartijen, handelde hij op Zijn haat tegen zwarten. Kan iemand bukken zo laag?

Wat zegt dit incident zeggen over blanken al is dat niet bekend? Ze zijn hatelijk, moorddadige mensen, die kwaad met goed. Wie, zoals Dak, het blanke ras kampioenen Is dat soort persoon. De heersende cultuur, zegt witheid vooralsnog zonder wettige zelfverdediging. En de Sami geldt voor vereren de Confederate vlag.

Witte mensen hebben-hebben Dergelijke FEW verdedigers in de universiteiten. Hun stem wordt niet gehoord in de media of in de entertainment industrie. Onze religieuze en politieke leiders geef ze geen troost. De deuren van filantropie zijn op 'shut em. En toch is de heersende sentiment Dat zegt blanken-alle macht hebben. Ze zijn inherent "bevoorrechte". Ben ik de enige die ziet een disconnect entre theorie en werkelijkheid?

Na minstens een halve eeuw van try proberen uit te bannen raciale vooroordelen, een recente opiniepeiling gepubliceerd in de New York Times tot de conclusie dat ras relaties in Amerika waren "slecht". Slechts 37 procent van de ondervraagden in de enquête dacht dat was het ras relatie "in het algemeen goed". Zowel zwart-wit respondenten, doel Vooral zwarten, waren beslist minder optimistisch over ras dan ze waren toen de eerste zwarte Amerikaanse president, Barack Obama aantreden in 2009.

Dus wat doen we? We proberen Zelfs moeilijker uit te roeien raciale vooroordelen. We de schuld en schaamte de blanke bevolking zelfs meer. We beschimpen de dwepers Nog meer hevig. Het is het klassieke voorbeeld van de definitie van krankzinnigheid Einstein's: herhalen la même ding over en weer verwacht een ander resultaat doel.

Ik ga proberen om een ??stap terug van deze mislukte model van ras relaties en op zoek naar een zilveren randje. Nee, het is niet zo dat in 25 jaar blanken een minderheid bevolking in de Verenigde Staten zijn. Niet dat de raciale bigots weldra overspoeld door media gevoede logica. Integendeel, het is het gevoel dat er begint te smart weerstand aan de monolithische mening over ras heeft Dat verstikt debat in de afgelopen halve eeuw. De geest van het gewone volk kan niet worden verpletterd door de georganiseerde krachten die verachten 'em. Die gewone witte mensen kunnen entre haat en liefde te onderscheiden.

Nu laat me in het hart van mijn betoog. Amerikaanse samenleving, qui est in verband met witte mensen, te veel is gericht op sociaal-economische concurrentie. We zijn geen gemeenschap van mensen Any More doel zeer grote groep aantal gelijktijdige. Ouders leren hun kinderen de ethiek van het succes in de grote Amerikaanse spel van de concurrentie dat zich uitstrekt van het onderwijs door middel loopbaan. De naam van dit spel is om geld te verdienen en Zowel de gunstige reputatie en positie in de samenleving te verwerven. Succes wordt gedefinieerd in termen van zijn status ten opzichte van iemand anders. Het is een zero-sum game.

De jaren 1950 en 1960 waren de hoogtijdagen van de Amerikaanse Hoger Onderwijs. Het was aussi de hoogtijdagen van de zwarte burgerrechtenbeweging. De iconische Burgerrechten Struggles waren geconcentreerd in het Amerikaanse Zuiden. They Were ruwe zinnespel is geprojecteerd door de massamedia, met schurken zoals Bull Connor en George Wallace en helden zoals Rosa Parks en Martin Luther King.

De kritische feit was echter dat was toen het Amerikaanse zuiden naar achteren vierkant, socio-economisch gezien. De overwegend kleine stad bevolking was relatief ongeschoold en arm. Dus ze waren natuurlijk mislukkingen in termen van concurrerende ethiek van Amerika. We hadden op het moment Sami, hordes van welvarende en intelligente studenten in het noorden, straalt socio-economisch succes. Ze wilden niet te zijn als die onwetend, onverdraagzaam witte zuiderlingen. Ze wilden de rechtvaardige plaats kampioenen van de onderdrukte zwarten zijn. Want They Were we weg naar succes.

Attitudes hebben verstokte decennia hebben door is gegaan. De burgerrechtenbeweging is inmiddels als een burgerlijke religie. Wat gebeurde er vijftig of zestig jaar geleden is ingesteld in beton op het gebied van publiek waardering. De idealistische blanke studenten Wie hielp de zwarte burgerrechtenbeweging zijn geworden van vandaag leraren, journalisten en entertainment moguls. Feminisme voegde een nieuwe laag van de steun voor dit soort politieke beweging. De landelijke South heeft plaatsgemaakt voor jaar geïndustrialiseerde samenleving meer als het Noorden, Given To socio-economische competitivité. De oud-have segregationists grotendeels verdwenen Weten Dit was een veldslag Ze konden niet winnen.

In de tussentijd, de zwarte bevolking van Amerika est devenu een militant politiek blok in lijn met de Democratische Partij. Democratische politici en ambtsdragers zijn voorzichtig uit te drukken alleen wat flatteert goud wil zwarte kiezers, ballast Hun monolithische greep op deze groep kiezers worden verzwakt. De Republikeinse Partij, die nu als gevolg weinig zwarte kiezers, is het toch voorzichtig deze raciale bloc, niet in het minst icts Vanwege beroep op de voorsteden witte vrouwen niet te beledigen.

Waarom is dat? Een beetje Besproken verschijning van Race Relations is dat in de late jaren 1960 zwarten in brand een aantal grote steden in de Verenigde Staten. Reviews De meest opvallende Time Was partner na de moord van Dr. Martin Luther King. Ondanks icts wetteloosheid, deze activiteit een beroep gedaan op sommige soorten witte mensen. De linkse revolutionairen zag actie in plaats van praatjes. Sommige witte wijfjes waren geprikkeld door het geweld. Wat wordt grotendeels verklaard in termen van witte schuld was eigenlijk wit angst: Weet de zwarten niet boos of ze kunnen in opstand.

Waar komt deze laat de blanke man? De meeste van hen waren op school of in bureaucratische loopbaan. Ze waren genesteld in een comfortabele levens Relatief ontworpen door anderen. Heeft thesis wit jonge mannen het lef in brand te steken gebouwen en de strijd politie? Nee, ze waren te schaapachtig. Ze waren te comfortabel. Ze konden zich niet toe brengen om rellen. Sommigen hadden niet helemaal naar links thuis hun familieleden. Vergeleken met de zwarten, middle-class blanken thesis beoordeling: had een onecht bestaan.

Het is niet moeilijk voor Zo'n persoon om zichzelf te verachten. De grote blanken majorité van het gaan naar de universiteit, nadat hij eerder vele jaren in een zeer gedisciplineerde educatieve omgeving. De studenten Werden officiellement op het pad naar succes. Ze waren een "bevoorrechte" segment van de samenleving, zo werd gezegd. Diep in hun hart, maar veel van deze studenten twijfels hadden over zichzelf omdat ze niet echt geleefd. Alleen sterke mensen verdienen succes; en we worden sterk door te voldoen aan echte uitdagingen, niet de kunstmatige uitdaging van het passeren van een test. En dus, witte mensen, gevangen in dit systeem, voelde timide en zwak. Alleen de buitenbeentjes - het college afvallers - kon slagen in reële termen. De anderen waren om te voldoen aan een beeld onmogelijk.

Dit is mijn analyse van het probleem. Het probleem voor blanken is niet zo veel als de zwarten Overmatig concurrerende en kunstmatige omgeving in qui ze zelf wonen. Sommige concurrentie is nuttig, maar niet als een model van de samenleving. Geef witte mensen de vrijheid om te zijn wie ze willen of wil zijn. Laat de jonge hun eerlijk deel van de fouten doel aussi vinden verlossing in het leren hoe om die fouten te overwinnen.

Dat betekent dat clustering terugschroeven het onderwijs en carrière-systeem om een ??redelijke omvang. Het betekent clustering gebruikt geven de Amerikanen meer vrije tijd. Het betekent clustering zodat degenen in de loopbanen van to-kinderen en de zorg voor kinderen. Als we blanken haten de 19e eeuw de slavernij van de zwarten zo veel, moeten we gewoon een beetje bezorgd met de neo-slavernij in beslag Ourselves vandaag te zijn. Dit kunnen we iets aan doen.

Ik ben enigszins naar beneden op de witte race voor ict Gebrek aan moed. Welke zichzelf respecterende persoon zou dragen een "kick me" teken op zijn rug? Toegegeven, er echte sancties voor conjunctivale zin sympathie voor de oorzaken van de witte identiteit, het doel ergens in dit grote land van ons er shoulds zijn getalenteerde individuen Die kon voor ons blanken wat Martin Luther King deed voor de zwarten doen. Er kunnen getalenteerde mensen willen most missen de kracht en visie om een ??succesvolle politieke beweging op te bouwen. Die, zoals Dylann Dak, Who-de moed hebben om te streven naar een gebrekkig visie. Het idee van een gewapende opstand contre zwarten is belachelijk. De pro-witte beweging moet de politieke en geweldloos zijn.

Echt deze beweging, zoals ik het zie, zou niet gericht tegen zwarte mensen of andere niet-blanke personen contre doel groeit dat ontkent waardigheid blanken. Zou het tegen de vernederende begrip "witte privileges." Zou het tegen de dubbele standaard die in relaties tussen de rassen. Het zou indruisen tegen het reflexmatige neiging van de zwarten en hun supporters om snel aanstoot te nemen op een bepaald spraak of visuele symbolen en de drukknop reactie van de media.

Nauwelijks een maand voorbij Wanneer Sommige ongelukkige witte beroemdheid wordt betrapt maken van een racistisch scheldwoord of een denigrerende opmerking over zwarten Dat roept universele minachting. Collectieve contracten worden geannuleerd. De outed onverdraaglijke wordt gedwongen om zich te verontschuldigen. Deze zieke spelletje gespeeld door de media is vernederend voor blanken. Zijn er dan geen zwarte jongens Wie beledigen witte mensen; goud onverdraagzaamheid wordt vastgelegd in één enkele richting? Is racisme alleen voor blanken? Ja, helaas, het is. Race Relations in Amerika-zijn gekomen om dit.

Blanke Amerikanen zijn geworden als zombies na-raciale het drinken van de Kool-Aid. We-hebben geen vertrouwen meer in een gevoel van onszelf als een volk, namelijk wit Gericht zoveel we sociaal-economische vooruitgang. Om een ??witte racist is lage klasse - een van de verliezers van de samenleving. Er is niet erger dan dit beeld. Daarom e gul aan vreemden doel te kleineren je collega blanken. Bekennen raciale schuld namens de gehele blanke ras. Want je bent een superieur persoon.

Ik zou het probleem te nemen met deze ethiek. Niet blanke mensen, ook, hebben-hebben recht op een trotse erfenis? Hun geschiedenis is geheel slecht? Doe gevoelens en gevoeligheden van de zwarte bevolking troef alle andere overwegingen? In een pluriforme samenleving, ik denk het niet. Doel iemand zal-moeten opkomen voor witte mensen en zeggen: "genoeg is genoeg" in een vaste stem Standvastige. White waardigheid zal niet zonder slag of stoot.

Wat strijd? Ondanks de moeilijkheden, ik denk dat er een duidelijk pad naar de politieke aflossing van blanke mensen. Het vereist dat blanken te nemen om de straten en markten. Iemand moet de markt te bellen en anderen moeten volgen. Moed is nodig op het aandeel van de organisator sinds mei is het onzeker dat veel mensen zullen volgen. Een markt met slechts één of twee deelnemers Would Be gênant. Courage est vereist op de hand van de deelnemer, echter, omdat het gevaarlijk is om pro-wit in Amerika. Mensen kunnen baan verliezen voor de aangifte van hun pro-wit sympathieën en branding Zichzelf als lage klasse. Richt het idee van een markt is om zichzelf te verklaren voor een bepaalde zaak.

Echt het idee van een markt is om blanke mensen uit te nodigen moedig te zijn. Als er genoeg mensen verklaarden zich openlijk op deze vraag, dan wordt de zaak wordt gewonnen. De zaak wordt gewonnen door de houder van de hand liggende Snowballing Dat geeft moed voor de meer timide om op te staan ??en zijn 'geteld.

Op dit moment zijn er een aantal blanke mensen bereid zijn om zich te verklaren als aanhangers van hun eigen race. The Southern Poverty Law Center zal u vertellen wie ze zijn. Ik juich Dergelijke groepen voor moed Hun doel Denk Hun visie Kan laat iets te wensen over. Het probleem wie is dat blanken zijn gemotiveerd genoeg om trots uit te drukken in hun eigen ras doen dit in het kader van conjunctivale zin antagonisme Toward Blacks - Hun lagere intelligentie hun hogere criminaliteit, etc. Ik denk dat de blanken, en andere rassen ook, moeten op twee benen Their Own te staan ??met betrekking tot raciale trots en niet anderen aan te vallen. Een meer gematigde en minder boos aanpak zou meer fans te krijgen in het einde.

De oorzaken van de witte waardigheid moet gematigd als alleen voor defensieve redenen. Een markt met ongebreidelde, boos vorderingen gericht contre Blacks krijgen het label "racist" door de pers. Martin Luther King had sympathiek pers; Zijn witte gelijkwaardig Would Be in de buurt van monolithische geconfronteerd met vijandigheid van degenen die Houd de megafoon van publieke communicatie. Zij zullen op zestien De meest boos en haatdragende uitspraken van het jaar evenement deelnemer en maken het representatief is voor het geheel. Daarom zouden we niet willen zijn als de bokser die zijn kaak laat open voor de knock-out punch. We shoulds weerstaan ??doet een beroep op te nemen wat Sommigen zouden beschouwen "sterker" actie.

Afgezien van deze, echter, beroemdheden Terecht overeen met een positieve boodschap. Ze reageert op een echte en niet die valse berichten van de liefde. Dus het thema van Advancing witte waardigheid shoulds gedisciplineerd en ingetogen, hetzij door middel van religieuze invloeden of aangeboren menselijke sympathie. Niet langer een levenloze boksbal voor hun politieke vijanden, mensen van het blanke ras zou natuurlijk zijn blij betrokken zijn bij dit soort onderneming.

Toegegeven, mensen hebben witte veel redenen boos op zwarten, zowel individueel als collectief te zijn. Het feit is echter dat zwarte mensen Arent Hun echte probleem. Whites bleef domineren de politieke en zakelijke machtsstructuur van Amerika. Het is wit personen Wie kan-hebben minder krachtige blanken in de treurige positie in qui Ze vinden zichzelf. Voordat je iemand misbruik (levensvatbaar financieel, juridisch, of op andere manieren), u Zijn reputatie te vernietigen. U zegt thesis machteloos blanken zijn racisten. Je intimideren _him_ met uw berichten van schaamte. Richt het niet-zo te zijn.

Vertel de wereld, dan, dat je niet schamen wit te zijn en je bent niet bang. Tot en met maart met anderen van uw ras, niet onder afzuigkappen doel in het volle licht van de persoonlijke blootstelling, kan een bevrijdende ervaring. Dit is het pad naar de overwinning. Het is in feite de verlossing van onze natie.

Een markt met gelukkige mensen zingen liedjes Zou mijn ideaal zijn. Richt nu, zou ik genoegen nemen met elke vorm van pro-witte markt, waaronder één ter ere van de Confederate vlag. U ziet, Robert E. Lee was mijn verre voorvader ook al heb ik mijn hele leven in het Noorden. Noorden of zuiden, we zijn broers verenigd ter ere van onze voorgangers en zweren aan jaar even helder na te laten aan ons nageslacht.

Laten we proberen hier iets. Als u denkt dat u wilt deelnemen aan een witte mars voor waardigheid, stuur me een e-mail, het geven van contactgegevens. Als er genoeg mensen zich aanmelden, kunnen we onze eigen markt te beginnen als Opgericht organismen niet. Stuur e-mail naar: mailto: 2wmcg@earthlink.net

Bill

 

Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans

Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch

 

terug naar: home page

 

Opmerking: Er is een Kindle e-book voor deze, aussi getiteld "Laat White People maart". Het verkoopt voor $ 0,99.

 

COPYRIGHT 2017 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden

http://www.BillMcGaughey.com/marchk.html