BillMcGaughey.com

naar: NDparty.html

 

Hoofdstuk Twaalf

 

Literatuurdruppels en andere pogingen om uitreiken

 

Tot nu toe had ik mijn gebruikelijke solo campagne uitgevoerd. Er was wat coördinatie geweest, alhoewel niet veel, met John Butler en Jim Swartwood, die ook op het New Dignity Party-ticket draaien. De twee open huizen hadden er niet in geslaagd om met iemand nieuw te verbinden. Het merendeel van de gazonborden waren op, maar we waren anders niet verbonden met het publiek. Er was weinig of geen krantreclame. Er waren nog geen kandidaat debatten.

Ik heb een verzoek ontvangen van het politieke actiecomité van de Vereniging van Professionele Werknemers van Minneapolis (MPEA), die stadsmensen vertegenwoordigde. Ze wilden me interviewen voor een mogelijke endossement en stuurde me een vragenlijst. Op maandag 21 september om 9:30 uur is een interview gepland bij het Waite Park Community Center. Vanwege de bouwgerelateerde omwisseling tijdens het rijden naar het centrum was ik ongeveer tien minuten te laat. De interviewers waren al weg. Ik heb twee dagen later gereisd en deed het interview. Hoewel het goed leek, kreeg Rybak de goedkeuring van de groep. Geen verrassing hier.

Vanwege ziekte en langdurige angst over hoe mijn raciale boodschap zou worden ontvangen, maakte ik niet meer persoonlijk de rondes van winkels in commerciële gangen die met winkelbezitters praten. Deze race voor burgemeester was nog meer onrealistisch dan mijn derde congrescampagne was geweest. Er was een schat van verlegenheid om zelfs een kandidaat die zo'n kans kende.

Het verspreiden van literatuur van deur tot deur

Een overblijvend motief was om de naam en het bericht van de Nieuwe Waardigheids partij voor het publiek te krijgen, zodat hopelijk iemand me zou contacteren en we zouden een partijorganisatie kunnen bouwen. Er zijn aantallen contacten opgelost. In plaats van tijd door te spreken met mensen, zou ik de deur naar de deur van de literatuur verspreiden. Zo kon ik snel een groot aantal mensen bereiken en de kosten zouden minimaal zijn.

Harrison Neighborhood Association had afgesproken om de inwoners van de buurt de kopieermachine in zijn kantoor te laten gebruiken voor 5 cent een kopie - 4 cent als u uw eigen papier heeft geleverd. Copymax laadde 9 cent per kopie. Ik wilde gekleurd in plaats van witboek. Dit kan bij Copymax of, minder kosteloos, bij Xpedx worden gekocht. Ik kocht vier riemen papier in drie verschillende kleuren en ook meerdere dozen rubberen banden. Omdat 8,5 "bij 11" vel papier niet eenvoudig op de deurstappen kon worden gelaten zonder door de wind te worden gedragen, moesten de lakens worden gerold en op de knoppen van de rubberen band bevestigd worden. Elke bijgeleverde bijsluiter zou mij minstens 20 cent op de postkosten redden. Dit was natuurlijk de weg om te gaan.

Een ander voordeel van dit soort campagnes, dat mij toen opgewonden was, was dat ik fysiek fit kon worden van huis naar huis. Ik maak me zorgen om overgewicht te veel te eten en een sedentair leven te leiden, behalve voor mijn korte ochtendwandeling met de hond. Verschillende uren elke dag van extra wandelen zou mij helpen schuren ponden. Zelfs een verliezende campagne, als het actief was, kan een vermomming zijn.

Ik heb twee literatuur op een full-page sheet opgesteld. De eerste was de "missieverklaring" met de koptekst "Aankondiging van een nieuw politiek party: Nieuwe Waardigheidspartij". Ik dacht dat dit een idealistische uitspraak was die veel zou aantrekken. De tweede was een brief aan inwoners van de stad die begon met de verklaring: "Een andere stadverkiezing is over ons. Deze lijkt minder te hebben aangetrokken dan de aandacht, omdat de gevestigde kantoorhouders meestal DFLers zijn die herverkiezing zoeken in wat in feite een eenpartijstad is. Houd er rekening mee dat een nieuw politieke partij - New Dignity Party - dit jaar debuut maakt. De nieuwe partij heeft drie kandidaten: Bill McGaughey, voor burgemeester; John Butler, voor de grote raad van bestuur; Jim Swartwood, voor de Raad van Schatting en Belasting. "

De tweede folder maakte de basishoogte voor onze kandidatuur. Niet alleen richten we ons op inspectie misbruik, buitensporige boetes en vergoedingen, maar ook andere problemen in de stad, maar ook op "problemen van persoonlijke identiteit ... het is vooral belangrijk dat de witte Amerikanen opnieuw naar zichzelf kijken en een meer positief zelfbeeld zoeken. We hebben nieuwe en eerlijkere discussies nodig over race, geslacht en andere persoonlijke karakteristieken. "Hij heeft erop gewezen dat MTN zo'n discussie over kanaal 16 uitzendt en de datums en tijden gaf waarin mensen zich kunnen afstemmen. Ten slotte stelde het voor dat als iemand wilde Om ons te helpen het bericht te verspreiden, zouden we een kleine donatie willen verwelkomen - "zeg $ 5 of $ 10 - om de kosten van de literatuur te bestreken" die naar een bepaalde postkantoor in Minneapolis zou kunnen worden verzonden.

Ik dacht eerst aan het plaatsen van beide berichten op tegengestelde kanten van hetzelfde blad, maar dan besloot ik te gaan met het tweede bericht, de brief naar stadsbewoners. Niet alleen zou dat de kosten per vel verminderen van 9 cent tot 5 cent, maar het zou ook minder roerig zijn voor personen die de folders uit hun deurknoppen plukken. Misschien zou een bepaald percentage mensen geld geven. Ik zou dan dat geld kunnen produceren om meer literatuur te produceren en misschien iemand te huren om mij te helpen verspreiden. Als de uitnodiging effectief was, kan dit de geldautomaat van de campagne worden.

Eigenlijk was geld niet het probleem. Het was de boodschap en het gebrek aan vrijwilligers.

Bepaalde persoonlijke vrienden - Nancy Mac Gibbon, Bob Anderson en Ted Odell - hadden geld en mijn collega-campagnes, Jim Swartwood en John Butler. Ik was bezorgd dat de financiële rapportage mijn hand op de uitgaven zou dwingen, aangezien de overige uitgaven over de ontvangsten door een donatie van mij werden gedekt. Ik had al gemeld dat ik 452 dollar aan de campagne had gedoneerd. Vervolgens kwam John Butler's check voor $ 90 binnen. Kan ik nu een verminderde donatie van mij melden en de bijdrage van Butler een deel van de vorige uitgaven hebben? Ik was niet zeker. Het was beter om het extra geld op extra literatuur te besteden dan eerder gerapporteerde cijfers te herzien.

In het Harrison Neighborhood Office heb ik 500 kopieën van de brief naar stadsbewoners gemaakt. Toen zat ik bij mijn bureau en rolden de lakens en legde een rubberen band om elk vel. Deze bladeren werden geaccumuleerd in een doos - eigenlijk twee dozen - en de dozen werden op de zitplaatsen in mijn auto geplaatst. Ik had een kleine doekje om mee te nemen bij de levering naar de woningen. Ik zou in de korte zaak een bepaalde hoeveelheid rollenplaten zetten, zoals ik mijn rondes heb gemaakt. Er waren typisch genoeg lakens om een stadsblok aan beide zijden van de straat te bedekken, naar de ene kant en dan weer aan de andere kant. Toen ik klaar was met dit blokje, kwam ik weer in de buurt van de auto. Vervolgens vul ik de briefcase met literatuur uit een doos op de stoel, rijd naar de volgende hoek en begin het proces opnieuw.

Waar ik ging

Mijn notities laten zien dat ik eerst de Kenwood buurt, niet ver van mijn eigen buurt, maar "aan de andere kant van de sporen" raakte. Vanaf 7 oktober liet ik de literatuur in een gebied variëren van Dupont naar Fremont Avenues South tussen Mount Curve en Lincoln Avenues. Ik heb gehaast om mijn rondes te voltooien - dat wil zeggen het gebruik van schroefbladen uit beide dozen in de auto - omdat het eerste burgemeester debat later die middag zou plaatsvinden. Deze buurt was heuvelachtig. Ik moest naar boven en beneden veel trappen stappen. Er waren weinig mensen thuis. Ik zag veel bewijs dat huizen verkocht werden. Ik zag ook een hele paar "no-signaling tekens". Ik sloeg deze huizen over, tenzij ik een steile trap had gelopen en meerecht had te vragen.

Sinds het ijs was gebroken, heb ik nu bijna elke dag literatuur geleverd aan het eind van de campagne. Het volgende te behandelen gebied was langs Pillsbury Avenue tussen 40 en 44 straten (niet ver van het Martin Luther King park waar de verhuurder groep ontmoet), met een kantuitje in een nieuwe ontwikkeling van Wentworth Avenue. De volgende dag ging ik naar Aldrich Avenue tussen 48 en 51st Street South.

Ik maakte dan een bewust besluit om buurten in de buurt van de openbare bibliotheek Washburn te dekken toen ons open huis op 15 oktober plaatsvond. (Dit evenement werd vermeld in de brief.) Hopelijk zou de aankondiging van dat evenement in de brief mensen uit aangrenzende buurten trekken. Dus, op 12 oktober raakte ik het gebied ten oosten van Lyndale Avenue (waar de bibliotheek was gevestigd) rond 51st Street. Op 13 oktober was het tijd om enkele straten te bedekken ten westen van Lyndale Avenue bij de bibliotheek.

Helaas, niemand kwam op onze Open House in Washburn Library behalve John Butler. Ik heb de postkantoor voor donaties en brieven gecheckt. Er zijn geen ontvangen. Natuurlijk was mijn strategie niet aan het werk. Misschien reageren mensen niet vriendelijk op opgewekte literatuur die op de knoppen met rubberen bandjes wordt geplaatst. Misschien hielden ze niet van mijn specifieke boodschap. Misschien hebben ze helemaal geen aandacht besteed aan de verkiezingen. Wie weet wat het probleem was?

Ik leverde mijn eerste ronde van 500 vellen in dagelijkse afleveringen van ongeveer 150 vellen, en maakte nog een ronde van 500 vellen met hetzelfde bericht. Er was geen reactie. Daarom heb ik besloten om over te schakelen naar de andere berichten - verspreidende lakens met de koptekst, "Een nieuwe politieke partij aankondigen." Dit betekende tenminste de filosofie van de Nieuwe Waardigheidspartij met betrekking tot identiteitspolitiek. Misschien was het probleem dat mensen een langere presentatie van onze opvattingen nodig hadden.

Naast de 1000 stuks letterkunde met het eerste bericht, heb ik 1500 bladen verdeeld met het tweede bericht, opnieuw in scrolls die aan de knoppen van de deur zijn bevestigd. Mijn plan was om de literatuur in verschillende wijken rond de stad te verspreiden, zodat ik uit de verkiezingen zou kunnen weten hoe onze boodschap verschillende soorten mensen heeft getroffen.

Door meestal de nieuwe literatuur te gebruiken, heb ik bepaalde blokken over Taylor en Polk avenues in het noordoosten van Minneapolis behandeld, nadat we onze twee tekens in de gemeentelijke tuin bij Lowry en Central hebben hersteld. Andere bezochte wijken waren: delen van de wijk Phillips in wijk 6, een gebied net ten noorden van Roosevelt middelbare school in wijken 9 en 12, Bryn Mawr, meer straten in Kenwood, enkele blokken in wijk 13 in de uiterste zuidwestelijke hoek van Minneapolis, beide Zijkanten van Aldrich Avenue tussen 36e en 42e straten in het zuiden, en (de dag voor de verkiezingen) een paar blokken in Harrison.

twofers

Aangezien mijn eigen campagne niet werkte, heb ik twee andere kandidaten gedaan. Ik heb aangeboden om de literatuur van Papa John Kolstad te verspreiden, hoewel hij nominaal een tegenstander van mij was. Dave Bicking, in Ward 9, was een andere mogelijke begunstigde van coöperatieve druppels. Ondanks emailberichten aan beide kandidaten, hebben we nooit een bepaald plan uitgewerkt.

Toen heb ik gepraat met Mike Tupper, kandidaat voor de gemeenteraad in wijk 6, die ik zowel van de onafhankelijkheidsfeest verzamelde en discussies over een verschijning op de kabeltelevisie van MPRAC. Ik heb Tupper's gazonborden overal gezien. Tupper zei dat hij vier van mijn tekens in zijn wijk zou nemen en plaatsen. Ik dacht dat het minst dat ik zou kunnen doen om terug te keren, zou zijn om zijn literatuur te laten vallen. Immers, het moeilijke deel liep rond naar woningen in de wijken. Ik kan zo gemakkelijk twee stukken literatuur op de voorportaal als één verlaten.

Tupper zei dat hij de Whittier wijk vrij goed had bedekt, maar was zwak in Phillips, vooral in het oosten van Phillips. Dus ik stemde ermee in om mijn verlichte daling in dat deel van de stad te laten vallen. Het was een buurt bij Franklin Avenue net ten zuiden van I-94, waar veel Spaanse en Somalische mensen leefden. Velen waren geen wettelijke kiezers. Ik moest vaak omhoog en omhoog trappen lopen. De straten waren ook minder regelmatig dan in sommige andere delen van de stad. Maar ik kreeg veel lichaamsbeweging en geniet van deze "tour" van een andere buurt. Het vond plaats op twee opeenvolgende dagen.

Ik heb ook in Ward 13 met Kris Broberg gesproken over zijn literatuur. Hij dacht dat ik zou kunnen helpen in het negende gebied van die wijk. Ik reed naar het huis van Broberg in het Linden Hills gebied van Minneapolis om zijn literatuur op te halen in een doos op de veranda. Ik kon de doos niet vinden, maar ik kwam in een Park Board kandidaat, David Wahlstedt, die zei dat Broberg in een nabijgelegen koffiewinkel was. Broberg gaf me wat literatuur van de achterkant van zijn bestelwagen. Ik rende naar de zuidwestelijke hoek van de stad, zodat ik bleef ten oost van Xerxes en ging niet naar Edina.

Dit was een goed gebied om literatuur te laten vallen omdat de huizen dicht bij elkaar waren, er waren weinig heuvels, en een hoger percentage mensen in dit deel van de stad stemden. Enkele van de weinige leden van de DFL-gemeenteraad waren afkomstig van Wijk 13; Broberg hoopte een van hen te worden. Ik heb in een relatief korte tijd mijn literatuur uitgegeven en vroeg Broberg voor een tweede batch op de volgende dag. Het was Halloween seizoen. Ik liep in een paar mensen buiten vakantie decoraties buiten.

Hetzelfde geldt voor Ward 10. Ik ben een van de kandidaten, Kim Vlaisavljevich, benaderd om haar literatuur te nemen. Ze kwam snel akkoord. "Kim V." kwam naar ons MPRAC kandidaat debat en had een groot persoonlijk beroep, een Iron Ranger en dat alles. Ik bedekte beide kanten van Aldrich Avenue South tussen 42 en 36 straten met behulp van een kaart die Kim had verstrekt.

Deze activiteit was opmerkelijk, zowel omdat ik een konijn uit een kettingverbindingshek bevrijd en omdat ik de literatuur tegelijkertijd afsloot, dat de buurtkinderen voor Halloween 'trick of treat' waren. Ik vertelde een vrouw dat ze die avond 'zowel met Halloween-goblins en politieke pamfleters' zou moeten behandelen. Ik heb me ook af en toe geholpen om snoep te verlaten voor de vakantiegangers. Het was gewoon het ding om mijn suikerniveau te versterken en me te laten volhouden naar het volgende blok.

Kortom, ik had tegen het einde van de campagne in totaal 2500 literatuur verspreid. Nog steeds geen brieven zijn naar onze postkantoor gekomen. Niemand heeft me per email van de website gecontacteerd. Dus ik dacht dat schimping op persoonlijk contact omwille van volume misschien een verkeerde strategie zou zijn.

Mijn plan voor de laatste week van de campagne was om de halfblad flyers over te brengen - de ene met de 'waardige' individuen die in de marges werden getoond - aan mensen die in de late namiddag bij bushaltes in het centrum van Minneapolis wachten. Dat had ik al in 2001 gedaan en wist dat ik op deze manier veel kiezers snel kon bereiken. Het enige probleem was dat veel van de mensen die downtown hebben gewerkt, busjes naar de buitenwijken hebben genomen. Ze zouden niet stemmen in de Minneapolis stad verkiezingen. Ik dacht dat ik een kaart van routes van het busbedrijf (mijn oude werkgevers) zou krijgen en langs bushaltes hangen voor de routes naar zuid-Minneapolis.

In de hardlopende laatste dagen van de campagne kon ik maar één dag van het bladverhalen van de binnenstad beheren - maandag 2 november, de dag voor de verkiezingen. Omdat zoveel mensen zeiden dat ze niet in aanmerking kwamen om in de verkiezingen van Minneapolis te stemmen, leerde ik mensen eerst te benaderen met de vraag of ze in de stad wonen. Deze aanpak lijkt te werken. De meeste mensen waren vriendelijk, zelfs als ik een paar keer was geparkeerd. Ik liep in de meidevriend van een man die bij een zanggroep bij me hoort. Ik kwam ook in een vrouw die zei dat ze ver verwijderd was van John Butler. Het is een kleine wereld. Ik moet die avond 150 stuks literatuur over Nicollet Mall hebben uitgereikt. Deze activiteit heeft effectief mijn campagne voor burgemeester tot een einde gebracht.

naar: NDparty.html

 

naar volgend hoofdstuk

 
COPYRIGHT 2009 THISTLEROSE PUBLICATIES - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
http://www.BillMcGaughey.com/mayor-12k.html