BillMcGaughey.com

naar: NDparty.html

 

Hoofdstuk Zestien

 

De toekomst van de Nieuwe Waardigheidspartij

 

Heeft de New Dignity Party een toekomst? Mijn verwachtingen waren gestopt door de verkiezingsresultaten. Verder heeft niemand contact opgenomen met de campagne om interesse te geven in het ondersteunen van het of het feest. Toch kan deze poging beter zijn dan niets vanuit het standpunt van toekomstige campagnes: het heet de Nieuwe Waardigheidspartij voor veel mensen in Minneapolis die deze naam op de gedrukte stemming hebben gezien, of op gazonborden of op sommige Van de duizenden literatuurstukken in de stad verspreid. Er is een begin gemaakt.

Als ik de enige persoon die actief is bij New Dignity Party, is het niet zinvol voor dit feest om kandidaten - of een kandidaat - in toekomstige campagnes te runnen. Ik geloof echter dat de idealen moeite waard zijn. Het zal toespraken doen voor burgergroepen en ander persoonlijk contact om het woord effectief te krijgen. De misvattingen met betrekking tot race- en andere identiteitskwesties zullen niet licht worden afgewezen.

Eerlijk gezegd, een race voor Minnesota State Office zal geld nemen om goede resultaten te behalen. Ik kan me niet veroorloven om een effectieve statewide campagne te financieren. Een andere kandidaat van nieuwe waardigheidspartij of een groep kandidaten moet dit doen. Geld is geen voorwerp voor sommigen, maar het is voor mij.

Ik zou raden dat tenminste $ 30.000 zou moeten worden opgewekt voor New Dignity Party om de doelstellingen van een campagne over de hele wereld te bereiken. Wij zouden kandidaten moeten hebben voor tenminste drie verschillende kantoren op de stemming. We zouden een stand moeten hebben op de Minnesota State Fair. We zouden een aantal media reclame moeten doen. Anders zou ouderwetse schoenleer ons naar onze bestemming moeten brengen.

Als New Dignity Party kandidaten voor Minnesota-staatsbureaus wil runnen, moeten de kandidaten op de stemming door de petitie worden ingediend. Volgens de staatswet moet elke kandidaat minstens 2000 handtekeningen verzamelen op een verzoekschrift ter ondersteuning van zijn of haar kandidatuur. Omdat de handtekeningen geverifieerd zijn voor legitimiteit, zouden de kandidaten een paar extra handtekeningen moeten verzamelen als een kussen. Laten we zeggen dat 2500 handtekeningen voor elke kandidaat een redelijk doel zouden zijn. De verzoekschriften zouden dan worden ingediend bij de secretaris van het ministerie van Minnesota, onder leiding van mijn oude vriend Mark Ritchie.

De handtekeningen kunnen op verschillende manieren worden verzameld. Ten eerste kan de kandidaat zichzelf verzamelen. Dat zou een enorme inzet van tijd hebben. Ten tweede, als New Dignity Party een aantal leden had, zou de last van de handtekeningcollectie door meerdere vrijwilligers kunnen worden gedeeld. Ten derde kunnen kandidaten professionele handtekening-verzamelaars betalen om dit werk te doen. Ik weet dat ik van vorig jaar een andere kandidaat heb geholpen dat het gaat om $ 1,50 of $ 2,00 per handtekening. Op die route konden kandidaten zich op de stemming voor maximaal $ 5.000 uitgeven.

Voor kandidaten die het benodigde aantal handtekeningen hebben verzameld, is het niet nodig om een ??primaire te winnen. Nieuwe waardigheidspartij zou geen primaries hebben. Men zou rechtstreeks kunnen doorgaan naar de algemene verkiezingen.

Waarom ga je door met deze oefening? Het doel, zoals ik al zei, zou voor tenminste een kandidaat van de Nieuwwaardigheidspartij zijn om minstens 5 procent van de stemming te ontvangen. Dan zou het feest een grote partijstatus hebben, zoals de Republikeinse, DFL, of Independence Party. In de toekomst zouden de kandidaten op de stemming kunnen komen zonder verzoek te verzoeken. Majorpartij status zou ook verhoogde zichtbaarheid en een kans bieden om financiering te verkrijgen via de afschaffingsregeling op het staatsinkomenbelastingrendement. Belangrijker nog, het zou het moment van de nieuwe partij geven. De lucht is de limiet voor zo'n feest op deze dag en leeftijd.

Ondanks de slechte resultaten in de Minneapolis verkiezingen, geloof ik dat een nationwide race een goede kans biedt om stemmen te winnen. Vergeet niet dat ik 143 stemmen kreeg voor burgemeester in de 2001-verkiezingen van Minneapolis, om 8.432 stemmen in 2002 te ontvangen als kandidaat voor de Amerikaanse Senaat in de Primary Independence Party. Elke verkiezing is anders. De campagne van 2002 omvatte ook een identiteitsgerelateerde plank. Minnesota-kiezers zijn anders dan die in de stad Minneapolis. Ik denk dat ze meer aangenaam zouden zijn voor een nieuwe aanpak over identiteitsgerelateerde problemen als de juiste discussie plaatsvond.

Zoals de 2009-campagne heeft aangetoond, is racistische of geslachtsidentiteit politiek gezien een rommelige propositie, althans voor een witte man zoals ik. Maar het is in toenemende mate de belangrijkste kwestie die ons de Amerikanen heeft verdeeld over politieke lijnen. Identiteit is een ernstig probleem. Dit probleem moet direct worden behandeld als onze politiek een gezonde toekomst kan hebben.

 

***** *** ***** *** ***** *** ***** *** ***** *** ***** *****

Een bericht aan u, de lezer:

Als je dit zo ver hebt gekregen met mijn verhaal over de race van 2009 in de burgemeester van Minneapolis in Minneapolis, heb je misschien een mening over New Dignity Party en zijn doelstellingen. Goed of slecht, deel het alsjeblieft met mij.

Ik hoop dat je deze campagne herkent als een poging om iets te doen over een stadsregering die onvoldoende reageert op de behoeften van mensen. Ons politieke systeem is in verval op alle niveaus van de overheid. Onze gemeenschap lijdt, zoals Jimmy Carter ooit heeft gezegd, van een zekere "malaise", gevoed door verraad van het publieke vertrouwen. Ieder van ons eindigt met onze gemeenschap uiteindelijk of zwemt. We kunnen daarom niet veroorloven om de politiek te negeren. Een enkele persoon kan een verschil maken.

In dit geval kunt u zien dat mijn campagne voor burgemeester niet lukt. De verkiezingsresultaten waren teleurstellend door elke standaard. Toch hebben mijn kandidatuur en de nieuwe waardigheidspartij andere posities uitgesproken dan de meeste. Er is een bepaald begin gemaakt om te gaan met vragen die gewoonlijk worden genegeerd.

Als u akkoord gaat met deze posities, zou ik u uitnodigen om te helpen bij het opbouwen van de Nieuwe Waardigheidsfeest. De eerste stap is om me te contacteren. (Een emailadres wordt verstrekt op 2wmcg@earthlink.net.) U bent de sleutel tot wat van dit feest zal worden. Een eerste contactpersoon verplicht je niet om natuurlijk iets te doen, maar het is een essentiële eerste stap, zonder welke het feest zal verdwijnen.

Er komt een verkiezingswedstrijd in de komende jaren in Minnesota. Dit is een "make-or-break" situatie voor New Dignity Party. Dus we moeten snel bewegen als onze nieuwe partij een toekomst heeft.

Dank je.

Bill McGaughey

***** *** ***** *** ***** *** ***** *** ***** *** ***** *****


Verklaring acht jaar later, in juni 2017:

Het is nu acht jaar geleden sinds de campagne voor burgemeester en andere stadsbureaus door kandidaten van de nieuwe waardigheids partij. Niets is sindsdien de droom van een nieuwe politieke partij van dit soort herleven. In 2010 liep ik voor de luitenant-gouverneur van Minnesota met Bob Carney als Republikein, kort voor de staatsvertegenwoordiger in de Minnesota-woonwijk 59-B in 2012 en vervolgens voor de Amerikaanse president in de 2016 New Hampshire Democratic Presidential Primary. De laatste was een zeer rampzalige ervaring. Ik heb op dit moment geen verdere politieke ambities.

Toch zijn mijn vele en verschillende politieke campagnes sinds de nieuwe eeuw begonnen, over het algemeen leerzaam geweest. Hoewel er geen New Dignity Party betrokken is bij verkiezingscampagnes, vind ik het nuttig om het idee levend te houden door een gedetailleerde en grondig verslag van de 2009-campagne in Minneapolis door drie kandidaten onder zijn banner te plaatsen. Laat dit deel uitmaken van een pakket schriften die licht werpen op de staat van onze politiek.

William McGaughey

het einde

 

naar: NDparty.html

 

Naar volgend hoofdstuk

 
COPYRIGHT 2009 THISTLEROSE PUBLICATIES - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
http://www.BillMcGaughey.com/mayor-16k.html