BillMcGaughey.com

naar: NDparty.html

 

hoofdstuk vier

 

Het starten van een nieuwe politieke partij en het archiveren van Office

 

Het verhaal is voor zichzelf voorbij gekomen. Laten we teruggaan naar begin juli. Op dat moment was ik nog steeds over de toekomst van het actiecomité voor de eigendomsrechten van het Metro Property Fund en overweegt het eventuele uitbreiding ervan naar de verkiezingspolitiek. Een "stembrief" was zojuist naar de leden gestuurd en gevraagd wat ze daarover dachten. Mijn mening was dat we krachtiger zouden moeten handelen of irrelevant worden voor de politiek van Minneapolis.

Ik schreef aan de leden: "Uiteindelijk moeten we kandidaten terugkrijgen die electief kantoor winnen. En we hebben onze identiteit nodig op die kandidaten of op een politieke partij die deze kandidaten voorstelt, verder dan wat de Democraten, Republikeinen of een bestaande derde partij kunnen bieden. Dan zullen mensen zien dat we invloed en kracht hebben. "

Naar mijn mening, een enkele verkiezing waarin we een kandidaat ondersteunen die traditionele "verhuurder" -vraagstukken omhelst en niets meer zal ons niet overbrengen naar de overwinning. Er zijn verschillende redenen. Ten eerste zouden slechts een klein aantal kiezers met ons als verhuurders en eigenaars van onroerend goed identificeren. Ten tweede, zelfs als we een burgemeesterskandidaat steunden die een indrukwekkend aantal stemmen kreeg, zouden we vier jaar tot de volgende gemeentelijke verkiezingen in 2013 moeten wachten om het te volgen met een andere overwinning. Aan de andere kant, als het platform van het feest een breder pakket van problemen bevat, dan zou het een beroep hebben op statewide verkiezingen. De volgende kans komt in 2010. Een goede show voor een staatsbureau zal veel meer impact hebben dan in een stadsverkiezingen, zelfs de stad Minneapolis. '

bezienswaardigheden op een bredere doelstelling

Dus ik had mijn bezienswaardigheden op de 2010-verkiezing voor staatsbureaus nog meer dan die in Minneapolis. De enige manier om een duidelijke overwinning te behalen en resultaten te behalen die niet verkeerd geïnterpreteerd zouden kunnen worden, zou zijn om een nieuwe politieke partij te vestigen en goed te doen in die verkiezing. Goed gedaan betekend het krijgen van de grote partij status voor de nieuwe partij. Het betekende dat tenminste één van de kandidaten van de partij vijf procent of meer van de stemmen zou ontvangen voor een staatsbureau. Een nieuw feest dat deze status had behaald zou de aandacht vestigen op zijn platform of kernovertuigingen.

Naar mijn mening is de houding ten aanzien van gender en raciale identiteit een belangrijk element in de huidige politieke kloof. De moderne Democratische Partij werd gevormd door de Burgerrechtenbeweging. Het basismodel was dat van onderdrukte minderheden - aanvankelijk zwarten, maar dan andere groepen mensen - worstelen voor 'gelijkheid' in een grotendeels wit- en mannelijk gedomineerde samenleving. Die minderheden stemden voor democraten; De rest van de bevolking, voor republikeinen. De Republikeinse Partij, aan de andere kant, deed dansen van witte en mannelijke kiezers, maar niet te openlijk. En nu hebben we de eerste Afrikaanse Amerikaan, of in ieder geval racisch gemengd, president in Barack Obama. Er is een ondergedompelde woede onder de blanken geweest, waargenomen in The Party Party rallies en elders.

Iedereen, zowel Democraat als Republikeinse, is bang om te praten over ras omdat de publieke begrippen en relaties zo oneerlijk waren. Slechts een paar raciale ijverlingen - voornamelijk wit - die tegen "institutioneel racisme" reageerden, of de essentiële verdorvenheid van het witte ras durfden hierover te spreken.

Het was duidelijk dat er ruimte was in de politieke discussie voor een ander, positiefer beeld. Blanken die trots waren op hun ras of, in ieder geval, die weigerden te worden geïntimideerd door het onderwerp verdienden enige vertegenwoordiging. Zij verdienden een waardigheid, zelfs als ze wit waren. Een dergelijk bericht, denk ik, zou bredere beroep hebben dan de bestrijding van inspectiesmisbruik, die voornamelijk een kwestie in de lokale politiek was. De naam, "New Dignity Party", past deze verzameling aan.

het feest creëren

Hoe gaat het om het creëren van een dergelijk feest? De eerste stap is makkelijk. Registreer gewoon "New Dignity Party" als een non-profit bedrijf met de minister van Buitenlandse Zaken van Minnesota. De eis is om een ??formulier van één pagina in te vullen en een aanmeldingskosten van $ 70,00 te betalen. Het formulier vereist dat u de naam van de vennootschap 'New Dignity Party' geeft - en een 'geregistreerd kantooradres van het bedrijf - mijn eigen thuisadres' opgeven - en tot slot de inciters, inclusief contactgegevens, opgeven. Er was slechts één inkorporeerder nodig - in dit geval zelf.

Na het invullen van dit formulier, een cheque te schrijven en alles in de mail te plaatsen, ging ik naar Avon, Minnesota, om op 4 juli van Garrison Keillor de uitzending van 'A Prairie Home Companion' bij te wonen. De nieuwe waardigheidsfeest is geboren op 4 juli - tot een goede start.

Het maken van het feest was natuurlijk het makkelijke deel. Staat statuut vereist dat politieke partijen jaarlijkse conventies, ambtenaren, bepaalde papierwerk en dergelijke invullen. Meer belangrijk, een politieke partij zou kandidaten voor het openbaar ambt moeten leiden. Het echte doel moet zijn om kandidaten te winnen die winnen. Er kwam een verkiezing onmiddellijk in Minneapolis.

Indienen voor kantoor

De inschrijvingsvergoeding voor de stadsbureaus van Minneapolis was $ 20. Wat een koopje was dit! Men zou slechts $ 20 kunnen betalen en de naam van de naam verschijnt misschien op 100.000 gedrukte stembiljetten in de buurt van de stad. Dit was een goedkope manier om de naam, "New Dignity Party", voor de stemmers van Minneapolis te plaatsen als een voorspelling om kandidaten te runnen in een verkiezingen in de staat. Bovendien zouden de stadsverkiezingen van Minneapolis gebruik maken van een nieuwe methode voor de eerste keer dit jaar met de naam "Stemmen van stemrecht" (of direct afloopstemmen). Dat innovatie zou zeker ook de aandacht trekken.

Ik kon mezelf voor een stadskantoor indienen, maar het zou beter zijn als ik anderen kon vinden die ook onder het label van de "Nieuwe Waardigheidsfeest" zouden lopen. Als kiezers kunnen zien dat er meerdere mensen draaien, zouden ze ervan uitgaan dat er hier een echt feest was en niet alleen een enkele persoon die die naam gebruikte.

Ik stuurde vragen naar MPRAC-leden die vragen of iemand anders naar het stadskantoor zou willen rennen. In een telefoongesprek zei Jim Swartwood dat hij dat zou doen. De Raad van Schattingen en Belastingen, die bijdragen tot het vastleggen van vastgoedbelastingheffingen, was iets waarover hij zou kunnen beschikken, aangezien hij een groot aantal vastgoedbelastingen op zijn verschillende huurwoningen betaald had. John Butler, een ander lid van MPRAC, heeft ook ingestemd met het rennen. De raad van bestuur van Minneapolis heeft hem geïnteresseerd. Ik zou opnieuw voor burgemeester lopen.

Zoals eerder gezegd, ging ik op maandag 20 juli naar het stadscentrum van Minneapolis naar de burgemeester om te melden voor burgemeester, samen met John Butler, die voor een parkraad in grote positie heeft ingediend. Jim Swartwood heeft op 21 juli de Raad van Schatting en Belasting ingediend, de laatste dag van de indieningsperiode. We hebben elk onze $ 20 vergoeding betaald. Het was hier echter dat ik leerde dat een van mijn belangrijkste veronderstellingen onjuist was.

De reden om drie kandidaten van de nieuwe waardigheidspartij te hebben, was dat de stadskiezers drie namen op de stemming zouden zien met die partijbenaming. De filing clerk vertelde nu Butler en ik dat alleen kandidaten voor burgemeester en gemeenteraad partijbenoemingen zouden kunnen hebben. Kandidaten voor het Park Board en de Raad van Schatting en Belasting streden nonpartisan campagnes. Daarom zou mijn naam alleen bij New Dignity Party worden geassocieerd.

Het versterkende effect van het zien van drie soortgelijke feestnamen op de stemming werd derhalve nietig verklaard. Kandidaten voor alle stadsbureaus mochten echter een website aanwijzen. Butler's en de mijne werden vermeld als NewDignityParty.org. Jim Swartwood liet die ruimte leeg op het aanvraagformulier.

 

naar: NDparty.html

 

naar volgend hoofdstuk

 
COPYRIGHT 2009 THISTLEROSE PUBLICATIES - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
http://www.BillMcGaughey.com/mayor-4k.html