BillMcGaughey.com

naar: NDparty.html

 

Hoofdstuk Zes

 

De Website

 

Het echte werk van een campagne begint wanneer de kandidaat met de kiezers communiceert. Een goede eerste stap zou zijn om een website te bouwen. In juli begonnen onze vorm te nemen, kort nadat het feest was als een non-profit organisatie. De domeinnaam was onopvallend, 'newdignityparty.org'. Dit zou een site zijn voor New Dignity Party en al haar kandidaten, zelfs als ik de eigenaar was.

De eerste stap was om contact op te nemen met een firma dat de domeinnaam geeft of reserveert om te zien of de naam al is genomen. Het was niet. Ik betaalde 14,95 dollar om de naam voor een jaar te hebben. Aangezien ik meerdere andere websites heeft gebouwd, was het geen probleem voor mij om de startpagina en de bijbehorende pagina's op te zetten die gebruik maken van Dreamweaver-software. Een vriend die websites host, Mark Stanley van 4insight.com, hielp mij tien jaar geleden mijn eerste site op te zetten. Ik gebruik nog steeds hetzelfde basisontwerp. Ik kopieer gewoon bestaande pagina's, wijs ze aan en vervang de bestaande inhoud daarvoor voor een nieuwe site.

Als gevolg daarvan zijn mijn politieke websites geen state-of-the-art maar eerder ouderwetse pagina's die geen functies hebben zoals video en een 'Donate'-knop. Ik ben tevreden om positiepapieren op de site te plaatsen en een paar foto's toe te voegen. Dit kan wellicht geschikt zijn voor een probleemgerichte campagne, maar misschien niet voor één gericht op het winnen. Zodra ik de rudimenten van een nieuwe site heb, heb ik de hulp van Mark Stanley nodig om het op een externe server te plaatsen voor de hele wereld om te zien.

een verklaring van kandidaten en principes

Een persoon die http://www.newdignityparty.org typt in een browser, zal leiden tot een homepage die de drie kandidaten van het feestje identificeert - Jim Swartwood, John Butler, en mij (Bill McGaughey) - en identificeert vervolgens drie sets van problemen Op verschillende manieren alvorens te koppelen aan de volgende pagina's. De drie problemen waren:

Wij streven ernaar een nieuw paradigma in de politiek van identiteit op te zetten.
We zouden de bevoegdheden die door lokale overheden worden aangenomen zonder toestemming van de bestuurder
We betreuren de afname van eerlijke journalistiek, aangezien grote media bedrijven het nieuws op bepaalde lijnen vormen.

Onder die uitspraken was in meer specifieke termen een herziening van dezelfde kwesties. Bijvoorbeeld: "We houden van witte mensen (en mensen van andere rassen ook)." Of "En je zou beter ook opmaken, Star Tribune!" Dan waren er links van de startpagina naar andere pagina's die versterkt of geïllustreerd werden Elk van die thema's. De eerste ging naar een "missieverklaring" over identiteit; De tweede, naar een brief die ik had gestuurd naar burgemeester Rybak, die klaagde over de heffingen die door de stad werden geheven; En de derde naar een artikel dat voorbeelden gaf van hoe de Star Tribune het politieke nieuws had gezet.

Onderaan de pagina was een digitale foto van een van de blauwe gazonsignalen - het meest zichtbare onderdeel van onze campagne. Het had een leuke slogan, de naam van het feest en de namen van de drie kandidaten.

Vroeger had ik een digitale foto geplaatst in deze ruimte die een van die elektronische snelheidsmeters toonde die een bestuurder laten zien hoe snel hij rijdt. Toen ik de foto sloeg, rijdte ik 21 mijl per uur in een zone van 30 mijl per uur. De titel leest: "De campagne is nog niet zo snel, maar we komen daarheen." Toen alle gazonborden rond de stad werden geplaatst, waren we waarschijnlijk op de hoogte. Vervolgens vervangt de afbeelding van het teken dat van de snelheidsmeter.

Dat was in wezen de eerste pagina. Het is direct gekoppeld aan een tweede, derde en vierde pagina.

op de andere pagina's

Page 2 was gewijd aan de drie kandidaten. Nogmaals, foto's van Jim Swartwood, John Butler, en ik verschenen bovenaan, die elk op naam zijn geïdentificeerd. Er was een drie- of vier-zin biografie voor elke kandidaat. Dan was er een sectie die onthulde wat elke kandidaat hoopte te bereiken als hij gekozen werd voor het kantoor dat hij zocht. Tenslotte, omdat we dit jaar in de verkiezingen van de gemeenteraad van Choiceapolis gekozen zouden hebben, was er in dit laatste jaar een tweede deel van de kandidaat voor de tweede keuze voor elk van de drie kandidaten. Ik wilde dat mensen voor mijn vriend Papa John Kolstad als burgemeester stemmen, als ze niet voor mij stemden. John Butler wilde zijn vriend, Nancy Bernard, stemmen voor de Park Board in grote positie. Jim Swartwood vermeldde DeWayne Townsend als zijn tweede favoriete kandidaat voor Board of Estimate and Taxation.

Page 3 was voor het plaatsen van posities en andere geschriften die betrekking hebben op onze drie problemen. Aan de top waren links naar tien papieren die betrekking hadden op race en identiteit. In de middelste sectie zijn vijf artikelen opgenomen die betrekking hebben op "machtsmisbruik door de lokale overheid in Minneapolis." Een deel hieronder koppelt aan vijf artikelen die "voorspelde rapportage bij de Star Tribune" hebben getoond. De meeste papieren waren al geschreven en werden alleen gekopieerd Van bestaande bestanden naar de website. Sommige waren nieuwe producties. Er was ook een link in elke sectie naar een andere website van mij die verband houdt met het thema, met name naar http://www.identityindependence.com en naar http://www.landlordpolitics.com. Tenslotte waren onder andere 'andere' geschriften, zoals een stukje geïnspireerd door Leonard Cohen's muziek.

Page 4 werd getiteld "campagneactiviteiten". (Dit jaar had mijn campagne eigenlijk wat.) In de top was een aankondiging dat de New Dignity Party een open huis zou houden in een van de bibliotheken van Minneapolis. Het moest periodiek worden bijgewerkt. Toen kwam een lijst van tijden waarin een videoprogramma met een half uur discussie over de race tussen een Afrikaanse Amerikaanse vriend, Ed Eubanks, en ik op het Minneapolis public-access tv-station, Channel 16, zou vliegen.

Andere genoemde activiteiten waren een debat tussen de burgemeesterskandidaten (behalve Rybak) in de MTN-studio op 7 oktober en de gemeenschapsviering op 19 september op de voormalige site van de Uncle Bill's Food Market. Tenslotte heb ik enkele digitale foto's gemaakt tijdens de campagne: een gazonteken in een tuin, een rally met andere kandidaten op Broadway Avenue in het noorden van Minneapolis op 26 september en een protestgebeurtenis buiten het burgemeesterskantoor in het stadscentrum van Minneapolis op oktober 21ste die werd gedekt door KMSP-TV.

posities

De oprichting van deze website ging hand in hand met de formulering van problemen, met name met betrekking tot identiteitspolitiek. Ik wilde dat kijkers duidelijk waren dat dit een andere race was dan de 'politiek correcte' positie. Tegelijkertijd was het geen expliciete of impliciete uitdrukking van wit racisme. Ik probeerde een positie te ontwikkelen die alle individuen, wie ze ook zouden zijn, kunnen zijn om trots op zichzelf te zijn, zowel individueel als als groepsleden. Raciale minderheden hebben dit al jaren gedaan; Maar voor witte mensen is het iets van een nieuwigheid. De positie van het feest op het ras moet vrij zijn van raciale contentie of haat. Het moet het positief zoeken zonder in te zitten in zoete platitudes. Later heb ik een verklaring van Bill Clinton toegevoegd aan de bovenkant van de eerste pagina. De voormalige president zei: "We hebben dit identiteitsdossier nog niet beheerd."

Een van mijn eerste producties was een 1 pagina-verklaring over identiteit die later werd gebruikt als campagnevlieger. Wat was 'nieuwe waardigheid'. Het was, zei ik, 'herstel van de waardigheid die verloren is gegaan ... het respecteren van eigen of iemand anders persoonlijke identiteit.' Er waren enkele voorgestelde principes van een goede persoonlijke identiteit: 'Je voegt geen glans aan je eigen karakter toe door Iemand anders in een negatief licht zetten. Je staat op je eigen twee voeten. Je definieert niet de identiteit van iemand anders, maar alleen jezelf ... Je treedt niet op de persoonlijke ruimte van iemand anders, of accepteert alleen iemand anders de indringing. 'En dan:' We zeggen dat iedereen verdient een positieve identiteit - ook witte mensen. Ben je er klaar voor? Oude hatelijke termen hebben hun steek verloren. Een nieuwe dag van meer universeel respect staat op het punt om te dagblazen ... "Dit was een identiteitsmanifest" aankondiging van een nieuw politiek feest ". Ik dacht dat het de juiste toon was.

Later kwam er nog andere geschriften. In de eerste plaats heb ik een 'platform voor ras en identiteit' voorgesteld, waarin het recht op vrijheid van meningsuiting en vrijheid van overtuiging wordt bevestigd, maar ook raciale overheersing als onderdeel van het partijbeleid ontzegd. Nogmaals, er waren verklaringen ter ondersteuning van de gezonde ontwikkeling van persoonlijkheid. "Mensen van alle soorten kunnen terecht trots op zichzelf voelen." Dit was een verklaring ter ondersteuning van "vrijheid, waardigheid en voorspoed voor alle mensen."

Ik was trots op een andere formulering: "Five Pillars of Personal Pride". Iedereen kan legitiem trots zijn op zichzelf, schreef ik, door het tonen van (1) moed, (2) creativiteit, (3) vriendelijkheid tegenover anderen, (4) volharding naar een succesvol einde en (5) een positieve houding. We moeten die kwaliteiten in onszelf cultiveren. Dan kunnen we echt trots zijn op onszelf en openlijk accepteren van anderen. Ik zou kunnen hebben toegevoegd dat eerlijkheid een andere persoonlijke kwaliteit is die daarbij bijdraagt.

Was ik een witte racist?

Een van de meest ongebruikelijke geschriften had te maken met het paradoxale feit dat ik, terwijl ik de deugd van de witte mensen bevestigde, in herhaalde voorbeelden in Minnesota riep waar zwarte mensen werden beschadigd. Ik heb deze vraag gesteld: "Geknipt door de realiteit ... Ben ik verkeerd over racisme in Minnesota?" Ongeacht de algemene opvattingen van ons, hebben we elk een plicht om de waarheid te erkennen in bepaalde situaties.

In dit geval kon ik denk aan drie situaties waarbij mogelijk blank racisme. Eerst was er de veroordeling van een huis dat door Al Flowers, een zwarte burgemeesterskandidaat, bewoond was, door gebrek aan water, hoewel water nog steeds naar dat huis loopt. Was iemand op het stadhuis uit om “Flowers” omdat hij een burgemeesterskandidaat was? Een zwarte man? Wat was het? Ten tweede was er de twijfelachtige veroordeling van een gebouw dat behoorde tot een Afrikaanse immigrant, oom Bill Sanigular, op bevel van de witte burgemeester. Een ander voorbeeld van racisme? Ten derde was er de vervolging en veroordeling van Jermaine Stansberry, een zwarte man, voor de moord op een voetballer van Gopher, hoewel DNA-analyse en een politieverslag over het moordwapen de Stansberry ontkennen. In dit geval was de waarschijnlijke moordenaar een andere zwarte man, dus het racistische motief is onduidelijk. Maar het feit dat niemand leek te geven over de situatie van deze man verdiept mijn vermoeden.

Een andere krant van de nota was de titel 'Probeer het hart te krijgen van wat ik geloof in Identity Politics'. De eerste inspiratie hiervoor was een verklaring in Southside Pride, een community newspaper, dat Bill McGaughey nog steeds serieus is Over de aanwezigheid van witte mannen. "Tijdens een eerdere politieke campagne had ik een discussie gehad met Ed Eddie, redacteur van de krant, wiens politieke opvattingen achterover leunen. 'Discriminatie' tegen witte mannen of iemand anders is de conventionele linkse manier om identiteitskwesties te kijken. Misschien was ik voorstander van meer witte mannelijke CEO's of een andere even absurde positie?

Maar verklaring Ed begon me aan het denken. Als discriminatie was niet mijn klacht, wat dan wel? Ik besloot dat ik niet klaagde dat ik gediscrimineerd zou worden, maar die andere mensen probeerden mij te definiëren. De identiteit van mijn en andere witte mensen werd gekaapt door mensen die ons misschien niet veel als een groep kunnen houden. Dus dat was de klacht. Het moest worden uitgelegd.

In ieder geval heeft de creatie van de website mij de gelegenheid gegeven om mijn denken over de drie onderwerpen aan de hand te leggen, met name de raciale identiteit. Mijn standpunten werden nu blootgesteld aan de wereld. Ik had verwacht dat ik mijn rassenvliegtuig in de steek laat, of meer optimistisch horen van personen die met mij zijn overeengekomen. Het is niet gebeurd. Ik had een 'discussie' ingeleid die alleen stilte veroorzaakte toen ik niet meer had gesproken.

naar: NDparty.html

 

naar volgend hoofdstuk

 

COPYRIGHT 2009 THISTLEROSE PUBLICATIES - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
http://www.BillMcGaughey.com/mayor-6.html