BillMcGaughey.com

naar: NDparty.html

 

Hoofdstuk Zeven

 

De Campagne "Kleine Literatuur"

 

 

Hoe ik de literatuur samenzetten

Ik begon actief op dezelfde manier te campagne als in de congrescampagne vorig jaar: ik heb honderden pagina's op halfblad gedrukt op gekleurd papier. Sommigen werden geplaatst op openbare bulletin boards rond het district en sommige werden overhandigd om managers en anderen op te slaan als ik de rondes van de commerciële wijken maakte. Op deze manier heb ik waarschijnlijk meer dan duizend personen ontmoet. Het was mijn belangrijkste manier van campagne als de verkiezingen bijna vorig jaar kwamen.

Dit jaar, voor de burgemeester van Minneapolis, bereikte ik een andere flyer voor halfblad. De tekst leest:

 

"Nieuwe waardigheidsfeest
Voor burgemeester: Bill McGaughey (Harrison wijk, ten westen van het centrum)
Voor Park Board: John Butler (Windom Park buurt, noordoosten MPLS)
Voor de Raad van Schatting en Belasting: Jim Swartwood (Kenny, zuidwesten MPLS)

 

New Dignity Party, begonnen op 4 juli van dit jaar, bevordert de waardigheid en zelfbeeld van de witte mensen, evenals die van zwarte mensen, Aziatische Amerikanen, Latijns-Amerika, Inheemse Amerikanen en andere groepen. Het verzet zich tegen de roofdierrelatie die de stad Minneapolis heeft aangenomen ten opzichte van stadsbewoners - hoge eigendomsbelasting, agressief streven naar honoraria, frivolous regulering en vervolging van kleine bedrijven. Ten slotte roept het de Star Tribune op om zijn voorafgestelde politieke rapportage te beëindigen en een krant te worden die deze gemeenschap waard is.

We zijn nu klein maar streven naar een nationale partij. '

De flyer bevat ook illustraties uit de late 19de eeuwse tijdschriften, zoals Scribners of New Century, waardoor de inbreuk op auteursrechten wordt vermeden en een exotische reeks afbeeldingen wordt tentoongesteld. De meeste waren portretten van mannen en vrouwen uit die tijd. Er was een "boerenmeisje van Maragata" (Spanje), Dudley Buck (een New York Music Administrator), Roland de la Platiera (echtgenoot van Mme. Roland van revolutionaire Frankrijk), Emin Pasha (gouverneur van de Equatoriale provincie van Afrika), een Shan (Birmaans) boerenmeisje, en mevrouw Simpson (die aanwezig was tijdens het eerste gebruik van Chloroform).

Deze nu onduidelijke personen werden uit een boek uitgesproken voor hun visuele impact. Ik plak hun beelden, drie per halve vel, op de marges van de flyer, samen met het beeld van een stijgende vogel. Twee dergelijke bladen kunnen goedkoop worden gemaakt van elke 8,5 "bij 11" kopie. Ik veronderstelde dat mensen misschien naar de flyers zouden kijken om te raden wie deze waardige mensen waren. Misschien zouden ze dan komen om te vragen welke New Dignity Party er voor stond.

Hoe ik het verspreidde

Zoals in de campagne voor het Congres, heb ik deze flyers eerst geplaatst op openbare bulletin boards langs de route "Grand Rounds" van het Minneapolis Park-systeem. Dit kostte me twee dagen. Ik heb geen last gehad om toestemming te vragen om de berichten te plaatsen, omdat niemand het beleid leek te kennen over deze situatie. (Park Board medewerkers zouden de meeste van hen in elk geval afschuren.) Waar er ruimte was, heb ik ook fotokopieën van mijn "verklaring" over identiteit geplaatst. Toen begon ik, zoals eerder, met commerciële vestigingen.

Mijn notities laten zien dat de Grand Rounds-berichten plaatsvonden op 31 juli en 1 augustus. Op zaterdag 8 augustus heb ik dan koffiewinkels en winkels in Harrison en Bryn Mawr bezocht en vervolgens langs Hennepin Avenue van Franklin zo ver als 24th Street. De volgende dag publiceerde ik flyers op kiosken aan de Universiteit van Minnesota en bij diverse commerciële bedrijven in de buurt van de oost-bank campus. Op maandag stond ik in de noordwestelijke hoek van de stad, waar ik langs Penn Avenue tussen 44 en 36 straten bezocht. De volgende zaterdag vervolgde ik langs Hennepin Avenue, die de winkels tussen 24 en 28 straten aan beide zijden van de straat bedekt. De volgende dag raakte ik sporadisch plaatsen op Lyndale Avenue rond de 24e straat (inclusief de borden buiten de Wedge coop) en vervolgens meerdere plaatsen in de buurt van Lake and Chicago.

Ik was misschien moe of bang geweest geweest om met mensen over identiteit te praten (hoewel er geen onaangename ervaringen waren); Maar waarschijnlijk voelde ik dat mijn tijd op andere manieren beter zou kunnen worden gebruikt. Deze fase van de campagne is gestopt en een andere begon. Onze kandidaat-kandidaten hadden een troefkaart om te spelen: veel graslandslocaties die door andere verhuurders werden aangeboden, met name degenen die afgeschermde eigenschappen hadden gekocht.

Dus dat was de nadruk in september. De halve bladers werden in mijn auto handig handig gehouden, samen met duimstickers en plakband. In het kader van andere zaken, wanneer ik een wasserette, koffiewinkel of een andere plaats die waarschijnlijk een openbaar bulletin heeft gehad, zou ik de auto stoppen en kijken of ik een flyer kon plaatsen. Ook John Butler en Jim Swartwood namen een aantal van deze halfblad flyers (in twee verschillende kleuren) om in plaats van hun huizen te posten. Uiteindelijk moeten we minstens duizend flyers hebben verdeeld, maar ze waren niet de steunpilaar van onze campagne.

 

naar: NDparty.html

 

naar volgend hoofdstuk

 

 
COPYRIGHT 2009 THISTLEROSE PUBLICATIES - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
http://www.BillMcGaughey.com/mayor-7k.html