BillMcGaughey.com

naar: NDparty.html

 

Hoofdstuk Negen

 

Campaigning in het Minneapolis E-democratie Forum

 

de e-democratiefora

Tenzij ze veel geld hebben voor reclame, hebben politieke kandidaten vaak een probleem om hun boodschap uit te brengen. De commerciële media zullen vertellen hoeveel geld een kandidaat heeft of niet heeft opgeworpen, maar zelden wat de kandidaat's problemen zijn. In de Twin Cities is er een andere manier om te communiceren met een aanzienlijk aantal mensen: de e-democratiefora. (Link naar forum.) St. Paul en Minneapolis hebben elk een eigen forum waarvan de abonnees discussie maken over zaken die verband houden met de stad. Er is ook een Minnesota State Forum. Dit jaar werd een Amerikaans forum gecreëerd om nationale problemen te bespreken.

Met 1,198 abonnees, Minneapolis heeft verreweg het grootste forum. Iemand die er een bericht naar stuurt, stuurt een emailbericht naar alle 1.198 personen in de groep. Omgekeerd is elke abonnee in staat om een e-mail van iedereen op de lijst te ontvangen, wat betekent dat elke dag veel dergelijke berichten worden ontvangen. Voor kandidaten is het alsof je een brief aan de redacteur van een krant schrijft, omdat je weet dat je brief altijd gepubliceerd zal worden. Deze elektronische 'krant' heeft een kleine omloop, maar het is beter dan niets.

Ik schrijf momenteel op de Minneapolis, State en U.S. forums. Ik kan berichten op een van hen plaatsen. De lijst van Minneapolis was natuurlijk het meest geschikt voor een persoon die voor de burgemeester van Minneapolis loopt. Men zou veronderstellen dat we rippelige discussies hadden over de politiek van Minneapolis, waaronder de burgemeestersrace. Helaas leeft de discussie zelden tot zijn potentieel.

Misschien is dat vanwege de specifieke mensen die bij deze lijst vallen, vooral de mensen die vaak berichten plaatsen. De frequente posters lijken allemaal een soortgelijke mentaliteit te hebben. Zij zijn politieke liberalen die graag op kwesties kiezen alsof ze een Wikipedia-pagina opbouwen in plaats van fundamentele vragen over politiek en samenleving te bespreken. Hoewel het forum regels heeft voor de beleefdheid, kunnen de discussies soms vies worden. (We noemen dit "Minnesota nice".) Ik blus vaak met deze mensen.

de flap over Al Flowers

Ik sprong kort na Terry Yzaguirre, eigenaar van Mplsmirror.com (een elektronische krant), een bericht op het forum op 17 juli. Het werd genummerd "Rybak Opponent Al Flowers Slaagd Met Veroordelingskennisgeving." De tekst leest: "De stad Minneapolis veroordeelde het huis van Mayor Al Flowers 'gisteren, 16 juli. Bloemen, die eerder dit jaar aangekondigd hebben dat hij tegen mevrouw Raymond T. Rybak loopt, had de veroordelingskennis op zijn deur geplakt, met reden om water af te sluiten. De familie Bloemen is om de woning te ontruimen tegen zondag 19 juli. '

Ik was nog niet een kandidaat, maar had in de gaten om voor burgemeester zelf te lopen. Eén poster schreef: "(S) de waarheid in de macht komt tot een hogere prijs hier in Minneapolis". (Al Flowers had een kabeltelevisieprogramma die regelmatig kritiek was op stadsambtenaren.) Een ander schreef: 'Ik zou niet zo eenvoudig kunnen zijn als iemand niet de waterrekening betaalt en het water is afgesloten.' Al Flowers schelen of intimideren omdat hij Rybak voor burgemeester uitdagen; Of was Bloemen een deadbeat die werd behandeld als elke andere persoon die verwaarloosd had zijn waterrekening te betalen?

Ik schreef in: "Als het waar is (dat Bloemen wordt getroffen), dan is dit een belangrijk politiek verhaal. Waarom heeft de Star Tribune en andere commerciële media er niet op gekomen? '(Dit was een beetje graven bij de politieke reporter, Steve Brandt, die het vorige jaar mijn Congrescandidaat had bekroond.) Brandt heeft me een privebericht gestuurd: "Aangezien dit na de deadline van Star Tribune gisteravond werd geplaatst, denk ik dat je een beetje vroegtijdig bent. Ik heb al met Al en zijn verhuurder gesproken. '

Ik ontsloeg terug: "heeft Startribune.com een snellere omlooptijd? Het is 12 uur geleden sinds Terry's bericht. "Brandt antwoordde:" En twee uur sinds ik aan het werk kwam. De Star Tribune controleert niet officieel berichten op de duizenden listservers die er zijn. Reporters doen dat, en ik ben er vandaag gepland om te werken. '

Het volgende ding dat ik wist Mplsmirror.com had een video geplaatst op zijn site die beweerde dat water uit een kraan in het huis van Bloemen liet zien. Niemand kwam uit om te beweren dat dit niet het huis van Bloemen was of dat iemand met de afsluitklep had gepeuterd. Zelfs als Bloemen achterblijft bij het betalen van zijn waterrekening, vormt dat op zichzelf geen gezondheidsrisico dat vereist dat het gebouw veroordeeld wordt. De teisteringsteorie leek sterk te worden.

Nadat een Rybak-loyalist op de lijst de theorie herhaalde dat het gewoon een kwestie was van Bloemen die zijn waterrekening niet had betaald, heb ik op 18 juli het volgende bericht geplaatst:

'Afgevaardigden voor de huidige stadsadministratie zouden ons geloven dat er in het recente rapport geen belangrijk politiek verhaal bestaat dat een huis in eigendom van Al Flowers, de belangrijkste tegenstander van Rybak in de komende burgemeestersverkiezingen, werd veroordeeld voor een gebrek aan water. Onzin. Er is zeker een verhaal. Elke normaal waarschuwende politieke persoon zou het herkennen.

Wat waterafsluiter betreft een eenvoudige juridische aangelegenheid, is er een vraag of het water in feite eigenlijk afgesloten was. Het MPLSMIRROR artikel zegt: 'Ik ben vandaag alleen naar het huis geweest om te ontdekken dat het water prima uitloopt.' Het artikel in MPLSMIRROR onthult ook dat Bloemen werd getroffen met $ 800 in inspectiekosten voor het hebben van sommige ramen zonder schermen, alhoewel Een aantal woningen in het gebied waren in een vergelijkbare situatie. Zeker lijkt me een poging om te chageren, vooral in het licht van de geschillen van Bloemen in de afgelopen jaren met de gekozen ambtenaren van de stad.

De Star Tribune, blijkbaar ontbreekt aan de middelen die de MPLSMIRROR heeft voor tijdig nieuwsrapportage, werkt aan een verhaal over de Bloemenveroordeling. Verdere details kunnen binnenkort beschikbaar worden gesteld. "

Op het einde heeft Brandt al een verhaal gemaakt over Al Flowers die op 19 juli in het papier verscheen. Het was feitelijk en evenwichtig. (Het thema: Bloemen zei dat hij werd getroffen. Het hoofd van de stadsinspecties zei dat hij het niet was.) Mijn aandacht ging nu naar hoe een gebouw zou kunnen worden veroordeeld voor een gebrek aan water toen het water nog was aan het lopen en of Flowers bedoeld was om in zijn huis te blijven huis. Brandt heeft nu een schot op me gezet: "Als mensen met conclusies gaan hopen, raken ze misschien hun feiten rechtstreeks eerst. Al bezit het huis niet; Hij huurt het. "Touche. Hij heeft me daarover gevangen. Brandt schreef ook: "Ik zou denken dat nauwkeurige rapportage belangrijker is dan tijdig rapportage." Geen probleem met mij, meneer Brandt.

Apologen voor het huidige stadsbestuur hebben deze inzichten aangeboden: "Ik heb gemerkt dat Al Flowers nog niet ingediend is voor de race van de burgemeester. En overigens heeft de Waterdienst altijd betalingsregelingen gemaakt voor mensen die meer tijd nodig hebben. 'En nogmaals:' Ik ruik een grote, dikke stinkende rat in dit hele circusproces om een beetje publiciteit te maken voor slecht liefje Al Flowers. 'En nogmaals:' 'Het is zowel hilarisch en verdrietig, dat het politieke klimaat van de North Side zo gevaarlijk is dat een waarschijnlijke factuurvergoeding en de automatische reactie van de stadsbureaucraten door sommigen als sommige worden behandeld Soort kwaadaardige plot van RT Rybak. "

Ik reageerde met een bericht op 19 juli: "De voorgestelde veroordeling van het huis waar Al Flowers woont, ligt in het hart van de integriteit van het politieke proces in Minneapolis. Dit moet van belang zijn voor iedereen op deze lijst. Verkozen ambtenaren in Minneapolis hebben een geschiedenis van het interfereren van inspectiebeslissingen ... Ik dacht dat Rybak boven dit was, maar nu ben ik niet zo zeker. Natuurlijk heb ik geen harde informatie die burgemeester Rybak, zijn assistenten of anderen in de stadsregering opdrachtgevers bestelden om Al Flowers te plagen. Maar het is ook niet waarschijnlijk dat dit een eenvoudige computergegenereerde uitkomst is. Bloemen meldde een uitslag van inspecties citaten sinds hij aangekondigd voor burgemeester in april. De $ 800 inspecties kosten voor gescheurde of gebroken schermen is draconisch. Bloemen is bekend dat ze door bepaalde stadsambtenaren worden beschadigd. Oefen hier een beetje gezond verstand. '

Er waren andere schildingen tussen mij en leden van de journalistieke en politieke instellingen. "Bernie" (Jim Bernstein), de voorzitter van de chartercommissie Minneapolis, schreef: "Alleen Michelle Bachmann en haar nutty" het is allemaal een samenzwering "gelovigen zouden kunnen denken dat burgemeester Rybak hier een hand in heeft! Burgemeester Rybak heeft in deze verkiezing niets te vrezen van Al Flowers. '

Steve Brandt volgde deze opmerking: "Wat McGaughey's ontevredenheid betreft met (inspectiehoofd) Reimer's ontkenning omdat hij het niet zou toelaten als het niet waar was, lijkt McGaughey te verwachten dat verslaggevers supermachten hebben om te weten wanneer iemand waarheid is , Bij gebrek aan concrete informatie. Ik herken dat sommige van de mensen op die lijst die supermacht hebben, gegeven hun zelfverzekerde bewering van een groot aantal samenzweringsteorieën, maar ik miste toen deze krachten werden uitgegeven en moeten vertrouwen op de ouderwetse empiristische techniek .”

Ik laat Bernie het in de broek hebben: 'Michele Bachmann heeft niets te maken met de controverse over Al Flowers en zijn veroordeelde huis. Die situatie is op afstand van een probleem dat zij of haar volgelingen zich voordoen. Om haar met critici van de inspectiepraktijken van de stad te associëren, het woord 'nutty' in te gooien, is een poging om mij en andere critici (stadspolitiek) te smeden. Het is verontrustend dat iemand die de Minneapolis Charter Commission stoelt op die tactiek zou gaan. Wij zijn niet van politieke overtuiging van Bachmann, noch is er een redelijke gelijkenis tussen haar problemen en ons. "

Voor Steve Brandt had ik dit te zeggen: "Volgens Brandt vroeg ik hem om 'supermachten' te hebben om te weten of de stad directeur van huisvestingsinspecties, Henry Reimer, waarheid was in zijn bewering dat inspectiebeslissingen niet zijn beïnvloed Door verkozen ambtenaren. Nee, ik vroeg alleen forumlezers om de verklaring van ontkenning van meneer Reimer met een zoutkorrel te nemen. Ik denk niet dat mijn verhoging van dit probleem betekent dat ik of andere critici van inspectiebeleid denken dat we overdreven mentale krachten hebben, zoals Brandt sarcastisch suggereert.

Ja, ik vind het belangrijk om de schijnbare tegenstrijdigheid tussen het veroordelen van een huis om water te ontkennen en zichtbare bewijzen dat het water nog steeds loopt te negeren. Misschien was het moeilijk om zo'n bewijs op een weekend te krijgen, maar nu is het weekend voorbij. Meneer Brandt, het is nooit te laat! Met betrekking tot de samenzweringsteorieën: heren, die oude canard werkt hier niet in. "(Er was nog geen van hen).

Ik gebeurde al in deze tijd in Al Flowers. Hij vertelde me dat de waterrekening was betaald. Als ik hem goed begreep heb, zou het misschien zelfs op tijd zijn betaald. Hij woonde nog steeds in hetzelfde huis. Dat beantwoordde een van mijn vragen. Het belangrijkste mysterie is echter opgelost in een artikel dat op 22 juli in de Star Tribune verscheen. (Ik had Brandt eerder met deze opmerking genoten: "Het zou leuk zijn om te weten of het water nog steeds loopt en zo ja waarom het huis is veroordeeld. Misschien wil een nieuwsgierige krantenverslaggever ook weten en antwoorden geven Op deze vragen. ")

Brandt schreef in het artikel dat Henry Reimer veronderstelde dat bemanningen van openbare werken een fout zouden hebben gemaakt door te denken dat het water was uitgeschakeld door een verouderde "defecte stopkraanklep". Ik had nog nooit van dit apparaat gehoord, maar het was genoeg om mij te bevredigen. Ik heb snel aangekondigd dat "dit zal mijn laatste bericht over dit onderwerp zijn."

Ik had niet de bedoeling om in deze discussie als burgemeesterskandidaat te komen. Bloemen was immers een rivaal kandidaat. Het was gewoon dat de situatie met bloemen zo vreemd leek. Hij heeft zijn waterrekening al dan niet tijdig betaald. Het veroordelen van een huis om water te ontbreken als het water nog steeds loopt, was echter niet meer dan reden. Was dit een plot uitgeklapt door burgemeester Rybak tegen een van zijn rivalen? Waarschijnlijk niet. Maar iemand in de stadsadministratie zou Bloemen krijgen door dit soort stunt te trekken.

Het is duidelijk dat de veroordeling van het huis van Bloemen 'nieuws' was omdat Flowers een aangekondigde kandidaat voor burgemeester was. Het kan redelijkerwijs worden afgeleid dat dit nieuws de candidatuur van Bloemen zou pijn doen. De hele kwestie stonk, vooral omdat zoveel mensen bereid waren om het weg te leggen als een routine reactie op het niet-betalen van een waterrekening.

De ironie was dat ik de bedoeling had om de kwestie van wit mensen misverstand te krijgen of om hun identiteit te verdragen, wanneer in dit geval een Afro-Amerikaanse kandidaat voor burgemeester wordt vervolgd door een grotendeels witte politieke instelling. Dit was strikt genomen niet deel van de agenda van New Dignity Party. De zaak past echter in de andere twee thema's van de partij: het misbruik van de stad van zijn regelgevende bevoegdheden en slechte politieke rapportage door de media. Dus misschien, daarom heb ik Al Flowers 'oorzaak opgepakt. Was het Emerson die zei dat "een dwaze consistentie de hobgoblin van kleine gedachten is"?

een beweerde fysieke bedreiging

Het volgende nummer dat ik op de lijst heb gehaald, heeft te maken gehad met een rechtszaak tegen Raadslid Don Samuels en de stad door een noordelijke verhuurder die beweerde dat hij in 2007 fysiek bedreigd was door Samuels en tegen de muur was vastgelegd in de bakkerij Butter Butter in Broadway . Dit bracht de gebruikelijke reactie van de verdedigers van Samuels aan die suggereerde dat "slumlords" - (ik ben een verhuurder) - tegen Samuels houden omdat hij ons aansprakelijk stelt voor het tolereren van misdrijven.

'Maar het is niet jouw probleem is het?', Schreef een persoon. "Hoewel wanneer er gevolgen voor verhuurders zijn voor hun keuze van huurders, vinden ze het ook niet leuk, doen ze? Geeft u een beetje de smaak van wat de buurt duurt wanneer verhuurders slechte keuzes maken of gewoon niet schelen. Niet erg aangenaam is het? De meeste verhuurders zijn niet slumlords, maar sommige zijn en als de naam een slumlord past, moet het dragen. 'Ik dacht dat ik meteen een slumlord sweatshirt zou bestellen, maar ook niet in de buurt van de Butter Roll Bakery.

Deze brouhaha duurde niet lang. Vervolgens heb ik op 7 september iets gepost dat ik dacht dat mijn campagne zou helpen. Ik begon een discussiedraad met de titel "New Dignity Party", waarin aangekondigd werd dat de partij de volgende avond een Open House in de Northern Regional Library zou hebben. De posting identificeerde de drie problemen die op de feestwebsite werden gepresenteerd en voegen deze reactie toe:

"Hoewel problemen die verband houden met de economie het belangrijkst kunnen zijn voor het Amerikaanse volk, lijkt er geen enkele manier te zijn dat een effectieve oppositie kan worden ontwikkeld voor de plutocratie die in de afgelopen jaren is ontstaan. Bespreking van economische vragen is te gepolariseerd en in ideologisch geharde posities gefixeerd ... Een deel van het probleem is dat we vertrouwen hebben verloren in onszelf. We moeten daarom een ??kijkje nemen op onszelf en, als het ontevreden is met wat we zien, beslissen hoe we onze identiteit moeten herformuleren. Op dit moment kan dit voor de witte mensen meer dringend zijn dan voor raciale minderheden. Het raceprobleem blijft fester en zal waarschijnlijk niet verbeteren, tenzij de cultuur aanzienlijk is veranderd. Maar de kwestie van identiteit is groter dan dit. Het kan afhangen of een volledig functionerende democratie kan worden hersteld. '

Dit was een tamelijk provocerende posting, gezien de politiek van onze tijd, maar niet een die veel commentaar gaf. Één man schreef: "Tel me nieuwsgierig, maar nog niet gepleegd. Zal proberen het te maken. 'Hij was de enige op de lijst die antwoordde. In feite kwam niemand op de vergadering op 8 september in de regionale bibliotheek van Noord, behalve John Butler en mij.

Een evenement bij een veroordeeld gebouw

Op 18 september riep ik nog een keer de politieke pot met een posting "Oom Bill's Food Market: Waarom bepaalde topambtenaren in Minneapolis geen herverkiezing verdienen." Dit was een aankondiging van Lennie Chism's "community celebration" op de site van de voormalige Supermarkt op Plymouth en Sheridan avenues. Ik gaf een korte geschiedenis van de winkel en zijn ongelukkige ondergang. Er was een link naar mijn rapport over dit onderwerp op http://www.landlordpolitics.com/unclebill.html. Uit een Star Tribune-artikel blijkt dat zowel burgemeester Rybak als Don Samuels de stadsinspecteurs hebben ondernomen om het gebouw te veroordelen.

Dit bericht heeft een reactie geplaatst. Dezelfde man, Carey Joe Howell, die mij had aangespoord om het slumlord label te accepteren, schreef nu: "Oh, Puleeeeze! Maak je een grapje? Deze plaats heeft een verschrikkelijke geschiedenis van misdaad en Lennie kocht het nadat hij wist dat het zou worden gesloopt. De buurt smeekte de stad om deze woning te behandelen !!!!!! Big Bad Conspiracy .......... "Een ander zei:" Ik ben met Carey ... De problemen in de winkel kwamen herhaaldelijk op in brieven - een paar dozijn uit buurtbewoners, waaronder Mij - die naar het kantoor van Samuels waren gestuurd. Om te suggereren dat hij arrogant is om te claimen dat hij de buurt vertegenwoordigt, lijkt een misverstand te voorspellen over de werking van de samenwerkende diensten in het gemeenteraad. '

Ik antwoordde: "Er is ongetwijfeld veel brieven aan Don Samuels, waaronder van personen op deze lijst, waarin wordt aangedrongen dat de Food Market van Oom Bill gesloten wordt. Dat maakt het niet goed. 'De stad had geen bewijs van misdaad in de winkel gevonden die in de rechtbank zou opstaan, zodat het de inspectierout ging. Mob justice had me niet onder de indruk.

Op 24 september - drie dagen na het evenement van Chism - begon ik mijn volgende verzendingen: "Aannemers komen om waardevolle spullen van Uncle Bill's Food Market te verwijderen." Dit was naar aanleiding van de telefoontje van Jean Sanigular aan mij. Het lijkt erop dat het afbreken van het gebouw van waardevolle items (zoals de koelaggregaten) signaleerde dat de sloop er dichtbij was. Wie bezat deze items? Chism had me verteld dat hij werd onderwezen om hen niet aan te raken. Ik heb deze situatie vergeleken met de Metro Gang Unit die eigendom van anderen besloot, zodat de officieren persoonlijk hiervan kunnen profiteren. Het was, ik zei, een schending van de mensenrechten.

Een vrouw genaamd Megan Goodmundson, die dicht bij Samuels was, schreef: "Er is zoveel onjuiste info en hyperbole in Bill's schrijven dat het moeilijk is om zelfs te weten waar te beginnen ... Zij (de onbevoegde aannemers) zijn / verwijderen asbest Materiaal en afval. Uitgaande van de toestellen waren nog steeds binnen, stel ik me voor dat ze ze zouden beschouwen als afval. Ik twijfel er aan dat de stad Lennie Chism vertelde om niets van het gebouw te verwijderen, en als ze dat deed, betwist ik Bill of Lennie om die documenten door te zenden met die bestellingen naar de lijst. Upload het bestand en bewijs uw woord ... Lennie, met de hulp van Bill, probeert uiteraard het werk voor een rechtszaak tegen de stad te leggen. '

Ik schoot terug: "Wat is jouw relatie met Don Samuels? Ik help niet 'Lennie Chism legt de grondwerk voor een rechtszaak tegen de stad tenzij, onbekend voor mij, Chism gebruikt een aantal van mijn geschriften om zo'n onderneming te helpen ... Chism vertelde me dat hij verboden was waardevol te verwijderen Items van het gebouw sinds het veroordeeld werd. Megan, als je het anders weet, zal ik die informatie doorgeven aan Chism dus, als hij interesse heeft, kan hij daar voor de aannemers komen. U heeft blijkbaar een pijpleiding naar informatie over de plannen van de aannemers, als het alleen 'asbestmateriaal en afval' is die ze willen verwijderen. '

Constance Sullivan schreef dan in: "Bill: Gelieve de vraag / aanvraag van Megan te beantwoorden: Verstuur de officiële bevel tot Chism die verboden heeft om iets waardevols van het gebouw te verwijderen. Of houd voor altijd rustig op deze claim. Het is niet de verantwoordelijkheid van Megan om beweringen te bewijzen die u maakt. '

Michelle Lewis voegde deze reactie toe over Ali Hassan Meshjell, de laatste eigenaar van de supermarkt: "Ali heeft zeker veel dingen uitgepakt nadat de woning voor het eerst werd aangelegd. Ik was verbaasd of hij besloten om iets waardevol te verlaten." Alhoewel Ali al in de burbs leefde en elke dag naar zijn wijk in zijn Lexus SUV en / of Mercedes-sedan reed om vervallen twinkies te verkopen (en te kijken naar de massale narcotische activiteit die gedocumenteerd werd door onderdakpolities), en Lennie is niet In staat zijn om een van zijn eigendommen uit de afscherming te houden, erkent ik dat Lennie en Ali verschillende definities van 'waardevol' kunnen hebben.

Dit was onjuiste informatie. Volgens een City Pages-verslaggever was "de stad (van Minneapolis) niet in staat om voldoende bewijsmateriaal van misdaden te verzamelen, ondanks het feit dat een onderdakonderzoeker 45 dagen in de winkel was geplaatst." Maar de jakobsschelpen kwamen op me in.

Megan Goodmundson, afwijzen van een relatie met Samuels, anders dan een medeburger met wie ik dezelfde waarden en overtuigingen over hoe ik mijn buurt wil verbeteren, maakte deze reactie: "Ik heb geen andere informatie over of de stad deed Of gaf geen instructies aan Lennie, ik heb zojuist mijn ongeloof uitgedrukt en uitgedaagd of u beweerde te bewijzen wat u zegt, in plaats van te verwachten dat mensen uw emmer volwaardig leugens slikken en onjuiste informatie verspreiden. “

" Wat ligt? Welke valse informatie ?, 'Ik vroeg in een volgende posting:' Een 'leugen' is een verklaring die valse informatie verstrekt en daarbij is het informatie die de persoon weet dat hij vals is. Vaak is het ook een verklaring met kwaadwillige bedoeling. Goodmundson kent de inhoud van mijn gedachten niet (zoals ik de inhoud van haar niet ken), zodat haar vermoeden dat ik mijn valse uitspraak op een wetenschappelijke manier verricht, buiten haar informatiegebied ligt. Ze maakt toch de beschuldiging ... Misschien is de uitdrukking 'emmer leugens' bedoeld om haar te verlichten van de noodzaak om specifieke leugens te identificeren. Die leugens, zoals water, bestaan ??amorf in een metaforische 'emmer' van een of andere aard, misschien wel haar eigen geest. Om iemand een leugenaar te noemen, vooral zonder het bewijs te geven, lijkt me te schenden aan bepaalde regels van bescheidenheid die dit forum heeft. "

In antwoord op Lewis 'berichtgeving schreef ik: "Ik wist niet dat Ali een Lexus bestuurde en in de voorsteden woonde. Maar wat is er van belang? Deze observatie laat alleen zien dat een deel van de animus tegen Ali economische zijdigheid was. Hij, een Iraakse immigrant, leek veel geld te verdienen, terwijl we, de verdiensten, die niet bereid waren om elke dag vele winkels achter een winkelbank te staan, waren vergelijkende mislukkingen. Heeft Ali verkocht Twinkies verlopen? Koop ze dan niet. Ik geloof in het vrije-marktsysteem genoeg om te veronderstellen dat als iemand voornemens is om schaduwrijke producten tegen hoge prijzen te verkopen, hebben de klanten een oplossing om elders te kopen. '

"Dit is natuurlijk niet het probleem," voegde ik eraan toe. "Het probleem is of de stad een legitiem belang heeft om het gebouw te verscheuren. Naar mijn mening zou dat betekenen dat het gebouw eigenlijk onveilig was. Het probleem dat door buren werd genoemd, was duidelijk iets anders - misdaad. Met andere woorden, het was het gedrag van klanten of anderen die de winkel bezochten ... Ik zeg dat we een beter model moeten ontwikkelen om te gaan met misdaad of onrechtmatig gedrag in of nabij commerciële gebouwen. Het huidige model is een cop-out door stadsambtenaren. Er moet een meer coöperatieve relatie zijn tussen de twee partijen, aangezien misdaad schadelijk is voor zowel de stad als het bedrijf. Als ik burgemeester ben, stop ik de huidige praktijk in zijn sporen. "

Carey Joe Howell verhuist nu voor de dood: "Tot nu toe heb je (Bill McGaughey) nog geen beweringen bewezen. Breng uw bewijs voor elke beschuldiging die u heeft gemaakt door. Citeer uw bron Iets!"

Ik antwoordde: "Ik heb mijn bronnen genoemd. Met betrekking tot Lennie Chism's niet toegestaan om waardepunten uit het gebouw te verwijderen, zei ik dat Chism mij dat had verteld. Megan Goodmundson schreef: 'Ik twijfel er aan dat de stad Lennie Chism vertelde om niets van het gebouw te verwijderen en als ze dat deed, betwist ik Bill of Lennie om die documenten door te zenden met die bestellingen naar de lijst. Upload het bestand en bewijs uw woord. 'Baloney. Het is mogelijk dat Chism gepraat heeft met een vertegenwoordiger van de stad en dit werd verteld. Dat is een geloofwaardige bron. Ik heb u geen schriftelijke documenten verschuldigd; En je zult zoiets van mij niet krijgen. Ga vissen!"

Ik voegde me eraan toe: "Ik ben moe van sycophants voor stadsambtenaren die als aanvalshonden optreden om hun slechte praktijken te verdedigen wanneer mensen ze aan het licht brengen." Dat commentaar zet Howell terug op zijn hakken. Hij antwoordde met alle wrokke ironie dat hij kon ontkennen: 'Ik denk niet dat mensen die niet met je zijn, het niet eens zijn, zeer productief is. Ik heb niemand gezien dat je een pontificerende, hysterische blowhard noemt. '

Ik heb wellicht pontificated, maar ik heb het argument gewonnen. De discussie kwam nu tot een einde. Mijn enige posting hiernaast was om op 26 september aan te kondigen dat geïnteresseerden foto's van de supermarkt op de grond zouden kunnen zien als ze geïnteresseerd waren. De bouw sloop vond plaats.

Flowers terug in het nieuws

Net toen we dachten dat persoonlijke aanvallen tegen kandidaten achter ons waren, was Al Flowers terug in de pagina's van de Star Tribune met een bewering van het bezit van marijuana. Megan Goodmundson, om 3:36 p.m. Op 2 oktober was het eerst het nieuws te breken: "Ik denk dat het misschien wel verstandig kan zijn voor Al Flowers om de race van de burgemeester te laten vallen en ik denk dat het snel voor iedereen duidelijk zal zijn. WAAROM."

Twee uur later bevestigde Steve Brandt, de Star Tribune-politieagent, dat er een belangrijke ontwikkeling was in de werken: 'Mensen die geïnteresseerd zijn in Al Flowers willen vanavond op Startribune.com houden ...' Wat was het? Blijkbaar had de afgevaardigden van de Hennepin County Sheriff in Edina een huis in Edina, die bij een veroordeelde drugshandelaar was, een raadsel opgetreden en Al Flowers's portemonnee gevonden en een kleine hoeveelheid marihuana in een slaapkamer, samen met enkele campagneliteratuur van Flowers.

Het Star Tribune-artikel was op het hoofdstuk "Mpls Mayoral kandidaat beschuldigd van pot bezit." Dat was een vreemde manier om het te plaatsen omdat Flowers niet eens in het huis was waar de marihuana werd gevonden op het moment van de aanval. Het artikel zei dat een vertegenwoordiger van de sheriff's afdeling had gezegd dat "de afgevaardigden Bloemen kochten voor het bezitten van een kleine hoeveelheid marihuana." De advocaat van Bloemen gaf een schriftelijke verklaring uit dat Bloemen "niet op de hoogte is van een bewering dat marihuana op hem was of dat Hij werd gearresteerd. 'Hij werd niet gearresteerd in feite. Bloemen vervolgden de stad en alle aanklachten tegen hem werden later gedaald.

Wat was dit dan - nog een politiek gemotiveerde aanval op Al Flowers? Ik schreef: "De manier waarop de campagne voor burgemeester wordt gerapporteerd is echt geweldig. Eerst hadden we een rapport over dit forum van Megan Goodmundson (die Don Samuels leuk vindt en leuk vindt, maar hij heeft geen officiële verbinding met hem), zodat Al Flowers uit de race kan vallen, met een verdere hint dat er een reden is Zou dat willen doen. Toen hadden we een artikel in Startribune.com waarin werd aangegeven dat wetshandhavingsambtenaren Bloemen tickets hadden voor het bezitten van een kleine hoeveelheid marihuana. Inderdaad, als je naar de Startribune.com kijkt, vind je niet een verklaring dat marijuana op Persoonlijk Bloemen gevonden werd maar dat de portefeuille van Bloemen gevonden werd in een slaapkamer van een huis. Normaal gesproken dragen mensen hun portemonnees mee. Was de portemonnee per ongeluk uit de zak van Flowers gevallen terwijl hij in deze slaapkamer was? Blijf vaak bloemen in de huizen van anderen? Het verhaal maakt geen zin. '

Voorts schreef ik: "Nog meer raadselachtig of significant is hoe en waarom deze informatie de Star Tribune heeft bereikt. Zijn zijn verslaggevers ingebed in de Task Force van de Geweldige Misdaden? Waarschijnlijk niet. Waarschijnlijke Sheriff's ambtenaren wilden dat de Star Tribune hiervan kennis had vanwege het feit dat Bloemen 'voor burgemeester was. De Star Tribune koos ervoor om het verhaal van de aanklachten tegen Bloemen te publiceren - meld de campagne uit de goot, zo te zeggen - waar hij niet heeft gewezen om andere situaties te melden die verband houden met de race van de burgemeester, die naar mijn mening belangrijker zijn.

Ik denk dat er twee vragen zijn die moeten worden gesteld en beantwoord in de rapportage van de campagne voor burgemeester. Ten eerste, de gevestigde burgemeester, R.T. Rybak, verdienen herverkiezing? Ten tweede, als Rybak geen herverkiezing verdient, welke van de andere kandidaten moet hem vervangen? '

Steve Brandt, een van de twee verslaggevers die voor dit verhaal werd vermeld, beantwoordde een van mijn vragen: "Geen ambtenaren, Bill. We werden afgezet door een privé-burger die de geruchten hoorde. Als we ingebed zijn, zouden we 11 dagen niet hebben gewacht om het te melden. Wat betreft het rapporteren van de goot, denk ik dat we een soortgelijke heffing zouden aangeven tegen iemand die voor burgemeester loopt. Een paar mensen kunnen vorig jaar meerdere Star Tribune-artikelen herroepen over de burgemeester die op een opgeschort rijbewijs rijdt. "

Ik moest toegeven: "De verwijzing naar ingebed was niet helemaal serieus. Steve, ik geef toe dat de bewering van drugsgebruik door een kandidaat legitiem nieuws is, maar mijn belangrijkste punt was dat belangrijke problemen die verband houden met inspecties misbruik niet evenwichtig worden ontvangen, als er een melding is. "

Het onderwerp kreeg een nieuwe twist in een discussie getiteld: "Wie geeft een tinker cuss als Bloemen nog in de burgemeestersconcurrentie zit?" Tony Hill schreef: "Het is geweldig om mensen te zien dat dit op de lijst te bespreken valt alsof het belangrijk is. Er is geen vraag wie de winnaar van de burgemeestersconcurrentie zal zijn. De enige vraag is of burgemeester R.T. Rybak zal de 82 procent verslaan Don Fraser heeft in 1985, die behalve de tijd dat Orlando Merriman onbeheerd was, het grootste deel van de stemming in de geschiedenis van de stad was ... Als er slechts 25 procent tegen Rybak is en dat splitst 10 Verschillende manieren, kan hij gewoon 75-5 procent over de tweede plaats finisher winnen. "

Als burgemeesterskandidaat kon ik dit niet doorgeven. Ik schreef: "Waar zijn Hill's credentials zo nauwkeurig in de toekomst? Niemand weet wat de resultaten van de verkiezingen van dit jaar zullen zijn. Wat ik zou zeggen is dat, als alle nieuwsberichten van de burgemeesterscampagne zijn dat Rybak een shoo-in is, zal dit waarschijnlijk een zelfbevredigende profetie worden ... Oké, want iedereen die denkt dat Rybak's uitgevers politiek zitten met Geen kans om te winnen, ik heb een suggestie. Focus niet op ons maar op Rybak. Wat is zijn record? Verdient hij herverkiezing? Als de nieuwsmedia een paar verhalen van dit soort zou uitvoeren, zou er nog een leven blijven in de campagne van dit jaar. Als er een vollediger record kwam, zouden sommige van onze uitdagers zelfs een kans kunnen hebben. '

Het bleek dat Hill een erkende expert was in het voorspellen van verkiezingen. Hij laat me privaat weten dat "ik heb een MA in de politieke wetenschap en ben ABD voor een Ph.D. In de politieke wetenschappen van MIT. Ik heb gewerkt voor Harvard en NBC News. Ik heb een model ontwikkeld voor het voorspellen van Canadese verkiezingen die minstens 7 minuten door de CBC worden geraakt. "Ik antwoordde:" Ja, je hebt de referenties, maar hoe is jouw model van toepassing op de burgemeestersrace in Minneapolis? "

Hill antwoordde: "Mijn voorspellingsmodel voor de verkiezingsnacht betreft niet, maar ik begin met deze feiten:" De huidige burgemeester werd gekozen met 64,7 procent van de stemming. Hij werd herkozen in 2005 met 61,5 procent tegen een verkozen ambtenaar die veel langer in dienst was geweest. Deze feiten zeggen dat Minneapolis een eenpartijstad is en iedereen die beweert dat de DFL-gevestigde burgemeester alleen tegenover zijn Token oppositie, is niet zeker van herverkiezing heeft een zwaar vermoeden tegen hen ... De Republikeinen zijn weg. De Groene Partij is hopeloos georganiseerd voor een gemeentelijke verkiezing. Er is geen significante raciale of etnische blok in lijn met de burgemeester. Geen van de factoren die nodig zouden zijn om te kunnen verslaan een aanwezige zijn aanwezig. "

Ik kon deze feiten niet betwisten. Ik wil echter zeggen: "Het belangrijkste punt dat ik in mijn posting probeerde te maken is dat voorspellingen van een bepaalde Rybak-overwinning een zelfbevredigende profetie worden, als er geen andere informatie over de campagne ter beschikking wordt gesteld van de kiezers."

Hey, er is een verkiezing aan de gang

De volgende dag (8 oktober) heb ik dit bericht geplaatst: "Als je het niet had gehoord, is er eigenlijk een campagne voor burgemeester die aan het doen is met kandidaten die zichzelf voorstellen, problemen bespreken, enzovoort. Gistermiddag is een debat gehouden tussen verschillende Mayor kandidaten - James Everett, Papa John Kolstad, Al Flowers, Bill McGaughey en Robert Carney - in de studio's van MTN in Minneapolis. R.T. Rybak heeft ervoor gekozen om niet aan dit evenement deel te nemen. "

Ik introduceerde een nieuwe draad - "Hey, er is een verkiezing aan de gang" - op 21 oktober. Het bericht begon: "Zelden heeft een race voor de burgemeester van Minneapolis minder aandacht ontvangen dan dit jaar. Rybak's incumbency, DFL-endossement en een grote campagne oorlogskist, ten opzichte van de andere kandidaten, hebben veel ervan overtuigd dat er geen nieuwe uitdaging bestaat voor zijn herverkiezing en daarom moet dit jaar de burgermaatschappijcampagne niet worden gerapporteerd of zelfs opgemerkt. Burgemeester Rybak zelf heeft die perceptie geholpen door te weigeren om zijn tegenstanders te debatteren of te verschijnen bij burgemeesterlijke gebeurtenissen. In plaats daarvan is hij persoonlijk gericht op volgend jaar gubernatorial race ...

Een van de andere burgemeesterskandidaten, Robert Carney Jr., heeft Rybak op de hoogte gebracht. Zijn video, 'R.T. En ik ', die doet denken aan Michael Moore, verkent het zichtbare bewijs van de herverkiezingscampagne van de burgemeester ... De video laat zien dat Rybak's agenda voor campagnegebeurtenissen voor oktober leeg is. Zijn campagne hoofdkantoor, gelegen op 2751 Hennepin Avenue, is een UPS-winkel. Er zijn geen telefoonbanken maar een vaknummer, PMB655. "

Dit zou het thema zijn van de campagnes van mijn en de andere burgemeesterskandidaten voor de rest van de campagneperiode. We hielden Rybak voor zijn mislukking om ons te debatteren of te zien op een eventueel evenement van de burgermaatschappij. De Star Tribune haalde het verhaal op en snel kwam er wat we een "opstand" noemde onder de kleine, vergeten kandidaten voor de burgemeester van Minneapolis.

Toen een vrouw die ik ooit heb gezien, me op televisie zag bij een protestgebeurtenis van het stadszaal dat door KMSP-TV werd behandeld, heb ik een ander bericht geplaatst op de e-democratielijst met de titel "waarom sommige mensen uit Minneapolis vertrekken". Deze vrouw en haar man, die ooit in Minneapolis woonde, was naar Anoka verhuisd omdat de woningbelasting zo veel lager was. Nu zouden de vastgoedbelastingen van Minneapolis met 11 procent stijgen tot 15 procent. De huidige burgemeester draagt wat, hoewel niet alles, van de schuld.

Iemand vroeg me wat ik zou doen over deze situatie als ik burgemeester werd gekozen. Ik laat mijn ongewilde uitzichten ophangen. Ten eerste schreef ik dat ik in zijn geheel de Minneapolis-ordonnantie 244.2020, "Gedrag op gelicentieerde lokalen", zou herroepen, waardoor het stadsbestuur van Minneapolis de huurvergunning van huurwoningen kan intrekken als gokken, prostitutie, drugsbezit en andere " Overlast "gedrag wordt gevonden in een gebouw." Ten tweede, "ik zou ook ten goede komen aan het intrekken in algehele bepaling 385.65," Unruly / noisy assembly ordinance ", die eigendommen bezitten die verantwoordelijk zijn voor harde partijen die zich op of dichtbij hun eigenschappen bevinden."

Ten derde: "Ik ben ook voorstander van veranderende verordeningen die de stadsinspecteurs in staat stellen kaarteigenaren te betalen die hun sneeuw niet hebben gespeeld, vier uur na het stoppen van sneeuwval en een boete oplopen van $ 103 per uur voor elk uur dat de trottoir Wordt niet geschoven. "Met andere woorden, als de stad zou stoppen met pokkers in de stad, zou misschien een deel van zijn belastingbasis terugkeren.

Naar aanleiding van de verkiezing maakte ik mijn slotargument op de lijst van Minneapolis e-democratie in een draad met de titel "de kern van de opstand". Ik schreef: "De poortwachters zeggen dat de verkiezing voor burgemeester is voorbij en de politieke kuddes echo dat gevoel. Maar geloof het niet voor een minuutje. Het is niet over in de verkiezingen tot het echt over is en de laatste stem wordt geteld. Er is een opstand in de race voor burgemeester die het momentum van gebeurtenissen draagt. In de kern zijn kandidaten Al Flowers, Papa John Kolstad en Bob Carney, en ik zou mezelf ook in die groep omvatten, waarbij John Charles Wilson en James Everett iets meer los verbonden zijn. Als groep kandidaat-kandidaten zijn we niet bereid het resultaat van de verkiezingen van dit jaar toe te staan. We zullen niet worden gerold door de Rybak juggernaut en zijn vele bewonderaars. "

Steve Minn en Gary Schiff

Een interessante discussie over e-democratie waarin ik niet betrokken was, betrof een ontwikkelingsproject van oud-stadsraadslid Steve Minn over de rivier bij de Universiteit van Minnesota. Minn, die nog geen berichten op het forum had geplaatst, laat een bombshell los. De gemeenteraad heeft zojuist gestemd om zijn project op 600 Main Street niet goed te keuren. Raadslid Gary Schiff had in die beslissing een sleutelrol gespeeld.

Minn schreef: "Gary Schiff heeft campagnebijdragen van mij gevraagd net voor onze ontwikkelingsaangelegenheden die aan de planningskommissie gaan. De heer Schiff belde me en gaf aan dat hij ernstige uitdagers had - waaronder Amy Arcand en Mr. Bicking - en dat hij geld nodig had - veel en snel, voor de nacht van Caucus. Ik heb aan het verzoek voldaan en "maxed-out" op $ 300. De heer Schiff riep dan terug en vroeg me om verdere "maximale" bijdragen van mijn echtgenoot, mijn partners Fred en John Wall te vragen - elk die voldaan en maxed op $ 300. Zo heeft onze ontwikkelingsgroep op zijn directe aanvraag 1,200 dollar aan de campagne van de heer Schiff bijgedragen. Op basis van meneer Schiff's vijandigheid tegenover ons 600 Hoofdproject, kon ik nauwelijks beweren dat de invloed van Mr. Schiff door onze bijdragen werd gekocht ... Het is echter een bekende praktijk van de heer Schiff, die voor Zoning & Planning voorziet in de Laatste acht jaar om bijdragen van de ontwikkelingsgemeenschap te vragen, met de impliciete kracht die hij heeft over de beslissingen over de zoning. "

Zo was hier een verklaring van een politiek insider over de corrupte aard van ontwikkelingsbeslissingen van de gemeenteraad van Minneapolis. Een ander lid van de Raad, Lisa Goodman, stond al in de problemen voor dergelijke zaken. Nu was het Gary Schiff, die zijn positie als politiek voordeel leek te gebruiken. Schiff reageerde met deze uitleg: "Elke situatie is afhankelijk van de verdiensten, zoals alle andere quasi-judicale stemmen die voor mij komen. Donaties aan mijn campagne hebben nooit invloed op mijn stem. Nooit gehad. Zal nooit. "Op het einde werden beide Schiff en Goodman herkozen door beslissende marges. Echter, deze controverse verlevendigde de discussie over de Minneapolis-lijst gedurende enkele weken.

Beschuldigingen van liegen

Voordat de verkiezingen voorbij waren, wilde ik een andere plug voor New Dignity Party zetten, waarvan de problemen lijken te zijn door gebeurtenissen in de campagne. Op het forum van de VS vond een discussie plaats over Amerikaanse waarden. Een man uit New Hampshire had geschreven dat "we zijn al een samenhangend systeem van burgers met een aparte geschiedenis en erfgoed met een levende identiteit ... we zijn een georganiseerd levend discreet menselijk systeem. En dat systeem heeft een kernidentiteit nodig om te kunnen overleven. Dus, wat is die identiteit? '

Ik heb op 31 oktober het volgende bericht geplaatst: "Er is een nieuwe politieke partij (New Dignity Party) die kandidaten in de huidige Minneapolis-verkiezing richt, die zich richt op identiteitskwesties. Naast Amerikaans, hebben we allemaal andere identiteiten. Wij zijn zwart, wit, Aziatisch, Amerikaans, enz. Wij zijn mannelijk of vrouwelijk, homoseksueel of rechtstreeks, opgeleid of niet zo opgeleid. Hier is waar identiteitspolitiek in de dualiteit die inherent is aan onze dominante politieke modellen, misleiden. De geschiedenis is omgeleid naar hateful ends. Hoe kunnen ieder van ons een positief identiteitsbewustzijn hebben en kunnen cultiveren? Dat is de vraag."

Een ander lid van dit forum, Bill Kahn, reageerde met dit bericht op mij: "Bill, Verlicht mij alsjeblieft. Ik kan betrekking hebben op wat je hebt geschreven, maar geen kandidaat op de stemming maar je lijst je partij als Nieuwe Waardigheid. Zijn er inschrijvingscampagnes of individuen in de races zonder vermelding onder kandidaten van uw nieuwe partij, of hebben u ons gelogen bij het gebruik van het meervoud van kandidaat? Lying is tegen onze regels, weet je. "Het was kenmerkend forum nit-picking gecombineerd met onbezette beschuldigingen van liegen. Ik was verstoord dat de regels van dit forum verhinderden dat ik een ander bericht verstuurde tot twaalf uur verstreken. Ondertussen werd ik gebrandmerkt als een leugenaar.

Toen de vereiste tijd verstreken was, stelde ik een ander bericht op, dat onder meer zei: "Mr. Kahn moet weten dat persoonlijke aanvallen ook tegen de forumregels zijn ... Nee, ik lieg niet. De voor de hand liggende manier om Kahn's twijfel op te lossen zou zijn geweest om de "New Dignity Party" van google te zien en te zien of er nog andere kandidaten erin zijn dan ikzelf. Als Kahn dit had gedaan, zou hij de foto's van drie kandidaten op de hoofdpagina van de website van de partij gezien hebben: James Swartwood, John Butler, en ikzelf ... Onze gazonborden ( 180 tekens geplaatst rond de stad) de namen van alle drie kandidaten opgeven. De meeste van onze literatuur noemen de drie kandidaten. (Verkiezingsregels staan niet toe dat een partijbenaming bij de stemming voor kandidaten voor de raad van bestuur en de raad van schatting en belasting wordt opgenomen.) Nee, ik lieg niet, meneer Kahn. Ik probeerde toe te voegen aan een constructieve discussie over identiteit, maar Kahn heeft de discussie geleid tot een persoonlijke aanval op mijn geloofwaardigheid. '

Wat ik niet besefte toen de klachten van Kahn in een privébericht aan mij werden afgeleverd, waarbij de forum moderator werd gekopieerd. Mijn reactie is naar het forum gestuurd. Ik had ervan uitgegaan dat Kahn's bericht ook publiek was vanwege zijn koptekst: "Re: (US) Hou je van Amerika? ', Dat was de naam van de draad. Toen ik "US" zag, nam ik aan dat het bericht naar het forum werd verzonden. Maar het was privé en Kahn nam me op de hoogte.

Ik antwoordde: "Jij hebt gelijk aan dit en ik ben van plan om de fout te erkennen wanneer de periode verstrijkt. In ruil daarvoor vraag ik u om uw fout te bevestigen. (En ik zal dit in mijn bericht vermelden.) "Ik voegde eraan toe:" Ik heb ook gecontroleerd met de moderator voor mijn bericht. Hij heeft me gevraagd uw bericht door te sturen, wat ik deed. Ik hoorde niets verder van hem. Nee, als er een verklaring of insinuatie is dat ik een leugenaar ben, moet ik het weerleggen. Probeer het niet opnieuw. "

Kahn nam die laatste uitspraak als een persoonlijke bedreiging; En hij had een van zijn eigen. Hij schreef: "Ik ben volkomen in mijn rechten en e-democratie regels om een link naar het forum Minneapolis naar deze draad in het Amerikaanse forum te plaatsen, en ik heb gezegd dat ik dit niet zou doen. De reden dat ik het niet koppel, is omdat je natuurlijk een fout gemaakt heeft door te denken dat mijn vraag naar je een post was, hoewel het als een teleurstelling kan worden gekenmerkt, iets wat ik wil doen als ik meedoen aan een vorm van megalomanie; Misschien kan het forumbeheerder worden beschouwd als kleverige of onheilspellend, maar ik dacht dat je de enige kandidaat van de nieuwe waardigheidspartij was en als zodanig een leugenaar was. Ik weet niet meer wat u meer van mij zou kunnen verwachten dan wat ik heb gedaan in een kwestie van weinig of geen verlegenheid voor mij, en liever meer voor u, voor wat er ook al die invloed op u heeft op uw campagne, persoonlijk, En professioneel leven. "

Hij vervolgde: "Ik heb aan Mike Fratto (de forum moderator) voorgesteld, zoals het is ondersteund in onze off-line correspondentie, dat u aan cognitieve neurologische tekorten lijdt, misschien zelfs al vroeg in de ziekte van Altzheimer. Ik wens je echt geen kwaad en ik hoop dat je er van hebt begrepen dat er een probleem is op je einde van wat dit is, maar ik zal maatregelen treffen om mezelf te beschermen als je de cursus volgt die je hint. De forumregels van E-democracy.org beschermen u niet op andere locaties die u zou kunnen kiezen om dit te nemen en we hebben beiden records van onze uitwisselingen, tenzij u ze hebt verwijderd. Maak je problemen niet van mij, alstublieft, omdat ik ze op een manier kan oplossen die je onbevredigend vindt. Je zou beter zijn met je arts te raadplegen dan met me te koppelen, wat de forums echt niet echt nodig hebben. '

"U hebt mijn toestemming om dit op het forum en alle correspondentie voor dit te plaatsen, zolang u alles inclusief. Als u een meer off-list correspondentie in een bewerkte vorm posteert, als voorwaarde van mijn toestemming, ga je akkoord dat ik alle uitwisselingen in hun geheel posteert. Je zou het goed doen om deze uitwisselingen te beoordelen voordat we het forum bij hen halen. '

Ik zou blijkbaar bang moeten zijn dat deze discussie in het veel grotere forum van Minneapolis zou vallen en Kahn zou mensen vertellen wat ik had geschreven. Dat maakte me niets uit. Ik wilde gewoon Kahn leren door te kijken op zijn website dat er meer dan een kandidaat was onder de auspiciën van New Dignity Party; Hij zou moeten zeggen wat hij had geleerd en forumpartners zouden dan weten dat ik niet liegde. Hij antwoordde: "Ik heb beter dingen te doen dan het New Dignity Forum te lezen."

Toen ik 68 jaar oud was, was ik echter ook gestoord dat Kahn mij suggereerde dat ik Alzheimer of een ander leeftijdsgebonden medisch probleem had omdat ik de koptekst verkeerd had geïnterpreteerd om het soort bericht dat hij had verzonden aan te geven. Ik schreef: "Je lijkt ... om een ??ruzie te plegen in het suggereren dat ik aan een mentale stoornis kan lijden. Ik vraag u om op te houden en te verzetten. "

Kahn bleef echter zorgen maken over mijn geestelijke gezondheid. "Ik voel me echt dat je lijdt aan een cognitief tekort van een of andere aard, en of het een natuurlijk gevolg is van veroudering of iets serieuzer, is iets wat je met je arts kan nastreven. Ik zou dit nooit in een openbaar forum delen, maar ik zal u niet toestaan ??om me te compenseren voor uw eigen fouten, wat ze ook zijn, "antwoordde hij.

Dit laatste bericht werd twee dagen voor de verkiezingen geplaatst. Ik was naar de draad in de campagne en had veel andere dingen te doen. Ik waardeer geen e-mailberichten die mijn geestelijke gezondheid vragen, zelfs in privé. Dat was nooit een probleem geweest met artsen of iemand anders. Ik heb echter gemerkt dat Kahn een bericht had geplaatst op het forum van de Verenigde Staten excuses voor het hebben van mij een leugenaar genoemd. Hij zou niet toegeven dat hij feitelijk verkeerd was maar op 31 oktober schreef: "Ik zal het woord nemen dat deze mannen (Swartwood en Butler) je medemensleden zijn en excuses voor het beschuldigen dat je erover liegt; Maar ik heb mijn missief niet naar je op het forum geplaatst, en dat deed je. '

Ik heb daarom een ander bericht geplaatst op het Amerikaanse forum waarin de mix-up tussen de publieke en private berichten wordt uiteengezet. 'Kahn is juist dat zijn bericht privé was,' zei ik. Na het uitleggen van de reden waarom ik als kandidaat voor het openbaar ambt de leiding heb gegeven om ernstig te liegen, schreef ik: "Ik dank Kahn voor zijn laatste mededeling aan het forum en dit zal mijn laatste bericht over dit onderwerp zijn."

Laatste argumenten

Het was niet mijn laatste bericht over New Dignity Party. Deze keer op de lijst van Minneapolis onder de titel "New Dignity Party" heb ik op 2 november een afscheid genomen voor abonnees van deze lijst. Het leest:

"De ideeën en principes van dit nieuwe feest zijn verloren in de rush van gebeurtenissen rondom de burgemeesters race. Ze vallen in drie categorieën: (1) het paradigma veranderen in de politiek van identiteit, (2) kritiek op de inspecties van de stad en het inkomensbeleid, en (3) aandacht voor de media-dekking van de politiek als oorzaak van zijn achteruitgang. Laat me deze in omgekeerde volgorde nemen.

(3) Verleden ervaringen, vooral in het Congres van vorig jaar, hebben me ervan overtuigd dat we weinig vooruitgang zouden kunnen maken, tenzij we de politieke rassen in de media zorgvuldig en eerlijk hebben behandeld. Media-aandacht voor de vervaardigde schandalen waarbij Al Flowers werd betrokken, bevestigde deze indruk dit jaar. De media zijn echter langzaam over het standpunt gekomen dat burgemeester Rybak's gebrek aan betrokkenheid bij deze campagne een legitieme kwestie is. Ook wil ik de schuld voor weglatingen helemaal niet op de Star Tribune-reporter Steve Brandt concentreren, die de lokale politieke beat voor de krant zelf moet bedekken ...

(2) Er is hier een doordringing van het publieke bewustzijn geweest. Als verhuurder en mede-directeur van MPRAC (Metro Property Rights Action Committee), is mijn identiteit als kandidaat gericht op deze verzameling. Ik was aangenaam verrast om deze verklaring te vinden in de Star Tribune-redactionele endorsing Rybak, die op 25 oktober 2009 liep: "Verhuurder Bill McGaughey heeft het recht om te vragen of het 'probleemeigenschappen' zich richten op het criminele gedrag, ofwel een rechtvaardige of effectieve misdaad- Vechtstrategie. " Als alleen dat sentiment vertaald kan worden in een veranderd stadsbeleid! De eerste reeks problemen is de meest omstrede en daarom lijken mensen misschien niet bereid om ze aan te pakken. Ik denk dat de politiek in de richting van identiteitsgerelateerde zorgen beweegt en er is ruimte voor een meer gematigde en minder antagonistische benadering ...

New Dignity Party heeft het identiteitsprobleem in zijn literatuur en in artikelen op de website, http://www.NewDignityParty.org, behandeld. Daarnaast hebben we geholpen om een half uur video bij MTN te produceren, uitsluitend gericht op dit probleem, dat acht keer uitgezonden werd. Ik vind het een van de meest eerlijke discussies van race die in deze stad is uitgezonden, althans in de afgelopen jaren. Mogelijk zijn mensen echter niet klaar voor zo'n discussie. Velen zijn bang.

Waar de campagne onverwachte kracht vertoonde was in actie in plaats van woorden. Burgemeester Rybak's mislukking om zijn tegenstanders te debatteren sloeg een breed akkoord in mensen. Voor mij was het hoogtepunt van de campagne de coöperatieve geest tussen de niet-Rybak burgemeesterskandidaten bij het creëren van wat ik "de opstand" noem. Mijn collega-kandidaten zijn intelligent, creatief en moedig ... Dus, ik groet deze kandidaten en zeg dat het een voorrecht is geweest om met u verbonden te zijn in dit jaar's veelgeïgnoreerde burgemeesterscampagne.

Wat de Nieuwe Waardigheids partij zelf betreft, alles wat ik kan zeggen is dat de toekomst ervan afhangt van hoe goed haar kandidaten doen in de verkiezingen van dit jaar en op de bereidheid van mensen om zichzelf te identificeren als potentiële ondersteuners of in ieder geval het onderwerp te bespreken. Er is behoefte aan een nieuwe politiek die verenigt in plaats van mensen te verdelen. Er is behoefte aan een nieuw politieke partij ...

Zorg ervoor dat u stemt in de historische verkiezingen van Minneapolis in morgen. Overweeg om uw eerste keuze te stemmen (Bill McGaughey) voor burgemeester John Butler voor de raad van bestuur en James Elliot Swartwood voor de Raad van Schatting en Belasting.

 

naar: NDparty.html

 

naar volgend hoofdstuk

 
COPYRIGHT 2009 THISTLEROSE PUBLICATIES - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
http://www.BillMcGaughey.com/mayor-9k.html