BillMcGaughey.com

 

naar: family
 
 

Op zoek naar mijn eigen identiteit

Terugkijkend op mijn leven van de pensioengerechtigde leeftijd, ik houd de vage herinneringen aan de kindertijd kostbaarste. Nauwelijks herinnerde keer met mijn ouders, broers en zus waren toen mijn persoonlijke identiteit begon te vormen. Het waren jaren waarin ik in de achtertuin en steeg met de buurt vrienden gespeeld. We gegraven tunnels in de grond, speelde spelletjes met twirling messen en metalen blikken op elkaar gestapeld, gooide softballs, worstelde in het gras, waadde in zwembaden, reed fietsen, en rende de straat; en ja, een buurman meisje trok haar broek omlaag om me te laten zien wat ze had. Elke dag bracht een onverwacht genoegen.

En dan te denken dat ik mijn tijd verspilde, mijn ouders stuurden me naar een particuliere school. Ik was traag aan de slag, maar aangepast aan de discipline van de studie en werd een goede student. Al mijn jongensjaren energieën kwamen samen om het huiswerk te voltooien en voor te bereiden voor tests. Mijn lagere school-klassen waren indrukwekkend. Ik had een nieuwe identiteit van zijn academisch beter dan andere studenten. Ik had iets te beschermen. Deze modus van het bestaan ??nog steeds door mijn middelbare school jaren. Ik werd toegelaten tot een prestigieuze universiteit, kennelijk bestemd zijn voor een succesvolle carrière.

Tweede gedachten over succes

Maar dat gebeurde niet. Ergens rond junior jaar, begon ik te twijfelen aan mezelf te hebben. Ik begon te twijfelen waar ik woonde een authentiek leven. Ik was gewoon een jonge man op het snelle spoor naar succes, die, echt, wist weinig over het leven, omdat ik het grootste deel van mijn jaren had besteed aan het bestuderen wat iemand anders had geregeld. Mijn leven ervaring was onecht. Ik was goed in het nemen van proeven, maar onwetend van de meeste anders.

Een rationele oplossing zich aandiende: Aangezien er was toen een eis dat alle Amerikaanse jonge mannen in te dienen om een ??soort van militaire programma, ik had het lumineuze idee van de universiteit te laten vallen, gaan in het leger, ervaar het leven op een basisniveau, te voltooien mijn militair vereiste, en dan terug naar school om het afgelopen jaar en een half eindigen met een meer volwassen perspectief. Ik deed regelen een verlof van de universiteit en verscheen in het leger recruitment center. Onverwacht, het leger verwierp me. Een recruiter zei dat het was mijn gezichtsvermogen; een ander, psychologische tests. Mijn eigen vermoeden is dat het leger recruiters dacht dat ik gek was om drop-out van een prestigieus college om hun organisatie aan te sluiten. Ik moet een paar losse schroeven ergens.

Hoe dan ook, ik was niet meer ingeschreven op de universiteit. Ik ging naar huis om te leven met mijn ouders in een buitenwijk van Detroit. Wat moest ik doen? Ik had een student geweest voor het grootste deel van mijn leven, maar was licht op werkervaring. Dus ik heb twee dingen die een voortzetting van het leven op school waren. Ik schreef mijn ideeën - vooral filosofische ideeën - op stukjes papier. Ik heb geprobeerd om de ideeën samen in een samenhangende reeks schriftelijke zetten, verwacht een grote filosofische werk van een soort te maken. Ik speelde ook met symbolische uitdrukking, het maken van een bod voor literaire roem.

Een van mijn belangrijkste activiteiten gedurende deze tijd was om poëzie te onthouden. Ik zou aan self-made bandopnamen van de uitstaande vers dat ik in mijn college cursussen had ontmoet en, door herhaling te luisteren, zou hen verplichten tot het geheugen. Het idee was dat, aldus de woorden vastleggen onuitwisbaar in mijn hoofd, zou ik altijd hun wijsheid tot mijn beschikking. Helaas, de meeste van deze woorden hebben zich in de loop van veertig of vijftig jaar vervaagd. De wijsheid nooit sijpelde in mijn bewustzijn. De zware inspanningen om vers onthouden leek niet aan mijn geheugen te verbeteren.

Aan het einde van de zomer, mijn ouders besloten om me te duwen uit het nest. We hebben allemaal afgesproken dat ik zou moeten gaan wonen in Duitsland. Ik had Duits voor twee jaar op de universiteit studeerde die zou moeten voldoende voorbereiding voor de overgang naar een vreemd land en het begrijpen van de inboorlingen zijn. De poëzie memoriseren gestopt hoewel ik bleef op te schrijven notities op basis van mijn ideeën. En dus, hoewel het landschap was interessanter, mijn leven voortgezet in een droomachtige toestand. Ik woonde in München, en vervolgens in een Beierse stad, en uiteindelijk in Berlijn, onderbroken door korte bezoeken aan Griekenland en Frankrijk.

Ongeveer negen maanden na aankomst in Duitsland, werd ik verschansten zich in een kleine kamer in de Beierse stad (Landshut) te werken aan een schriftelijk project voor een maand. Dit schrijven was niet over mijn ervaringen in Duitsland, die opmerkelijk passief was geweest, maar over politiek in de Verenigde Staten. Maar ik een of andere manier vond mijn schrijfstijl. Obscure taal op de manier van Yeats en James Joyce maakte plaats voor pogingen tot duidelijkheid. Ik dacht dat ik had me geleerd hoe te schrijven, zelfs als het schrijven was over mijn eigen ideeën en niet levenservaringen.

In de echte wereld, werd president Kennedy onderhandelen over de Cubaanse rakettencrisis. Hij zette druk op de Russen. Het publiek vond dat Chroesjtsjov zou druk uitoefenen op Berlijn, waar ik toen woonde. Het was dus hoog politiek drama. Echter, ik was nog in mijn eigen wereld.

Ik kruiste eens over in Oost-Berlijn om een ??aantal spullen van een jonge man die had geprobeerd te vluchten voordat de muur werd gebouwd terugkeren, maar dan had koude voeten. De security mensen ondervraagd me bij de metro controlepost, dreigde me te arresteren en mijn naam slepen door de kranten als hun onderzoek opgedoken bewijs van wangedrag. Ze vroegen me om terug te keren voor verhoor op de volgende week. Ik gewillig deed, en brachten een uur een middag koffie drinken en ruzie politieke ideologieën in een lege restaurant in het Treptow park met een real-life communist. Ik denk dat hij was een Russische, die wilde zijn Engels te oefenen.

Nou, dat is ongeveer net zo spannend als het leven in Duitsland gekregen. Ik was gewoon drijven mee op een stroom van zelf opgewekte ideeën tot het tijd was om terug te keren naar de universiteit was. Geen van deze volwassen ervaringen die ik in het leger had verwacht dat was nog met mij gebeurd. In feite, mijn studie gewoonten waren enigszins zwak. Ik ben overgestapt majors, uit de filosofie in het Engels, om te nemen wat ik hoopte zou meer interessante cursussen. Er waren nieuwe huisgenoten en professoren. Eindelijk ben ik afgestudeerd.

Back on Track en vervolgens weer uit

Ik was weer op de rails voor een succesvolle carrière. Mijn vader was een succesvol zakenman, een uitvoerend met een auto-bedrijf. Ik zou de boekhouding te bestuderen, want dat was de "taal" van het bedrijfsleven. Voormalig accountants als Robert McNamara was gestegen tot hoge posities. Dus ik ingeschreven in een MBA-programma met een focus op de boekhouding. Mijn klasgenoten waren helder. Er waren mogelijkheden om te voldoen aan professionals in het veld.

Maar nogmaals, twijfels tussenbeide. Wanneer een vertegenwoordiger van een openbare accountantskantoor gesproken over hoe iemand zou kunnen toetreden tot de onderneming en na zoveel jaren uitgegroeid tot een manager en vervolgens in tien jaar, een partner, ik weer in paniek bij de gedachte van het rijden op deze roltrap van loopbaanontwikkeling, waar succes is bijna gegarandeerd. Dan zou mijn leven voorbij zijn en ik had niet echt geleefd.

Nee, ik wilde de "echte wereld" te ervaren. Heb ik besloten om drop-out van het MBA-programma mid stream en verhuizen naar Minneapolis, een stad die ik nooit eerder had bezocht, maar waarvan het hoofdkwartier van een aantal grote bedrijven met groeipotentieel was. Ik zou een entry-level accounting baan te krijgen bij een van hen en, natuurlijk, uiteindelijk worden gepromoveerd tot een leidinggevende functie. Ik zou komen in mijn carrière succes van de ouderwetse manier.

Reality in als geen van de bedrijven op mijn lijst me een baan aangeboden. Een van de interviewers vroeg me out of the blue die mijn psychiater was. Na een maand of zo, ik landde een boekhoudkundige baan bij de staat. Ik nam het omdat deze baan bood een kans om te werken met computers. Eigenlijk was het met de computer afdrukken en rekenmachines.

Ik vond het werken voor de staat, in het bijzonder de koffiepauzes die me een kans om kennis te maken met mijn collega's gaf. Minnesota was een nieuwe plek voor mij en er was veel te leren. Maar het werk was puur mechanisch. De routine zelden gevarieerd. Na een jaar ben ik gestopt deze vacature naar een full-time schrijver te worden. Het verbaast me nu dat ik vond het geld om mezelf te ondersteunen.

Dag na dag, ik zat in een appartement kamer patchwork stukjes papier bij elkaar dat mijn kostbare ideeën bevatte. Ik zou iets te schrijven en steek het uit, het uitpersen van de beste woorden. Maar, anders dan het werk in Duitsland, de taal niet stromen. Ik heb geleerd dat ik een uitstekende expressie niet kon dwingen. Of ik was warm of ik was het niet. Meestal was het laatste.

Sinds een aantal jaren, het leven ging op deze manier. Ik wijdde mezelf aan het schrijven van projecten. Ik bedacht en produceerde een bordspel. Ik lees bibliotheekboeken. Op een dag woonde ik een evenement aan de Universiteit van Minnesota op door de boekhouding. Ik besloot dat ik maar beter neem wat meer cursussen en proberen om terug in het systeem te krijgen.
Dit was een goede zet. Ik nam en gaf genoeg boekhoudkundige cursussen in aanmerking komen voor de CPA-examen af ??te leggen. Mijn test waarbij vaardigheden waren nog steeds sterk genoeg dat ik geslaagd voor dit examen bij de eerste poging, als gevolg van een koppeling prestaties op de tweede en derde dag. Een accountantskantoor nam me op als stagiair in de review sectie, in de hoop om te profiteren van mijn schrijfvaardigheid.

Dat werk is niet gelukt. Mijn "people skills" waren verroest na jarenlang door mij in een kamer met papier en pen. Ik had eigenlijk nooit gebruik gemaakt van een tien-key rekenmachine voorheen. Mijn kennis van boekhoudkundige principes en de techniek moet zijn gepleegd op korte termijn geheugen. Dus ik was beëindigd na vijf maanden. Een andere baan duurde enkele weken. Daarna was het weer aan het schrijven. Maar ik heb ontmoet een leuke vrouw en trouwde. Ze verlicht me terug in de arbeidsmarkt na een jaar.

Eindelijk een Accounting Career en Another One

Dus, op de leeftijd van 33, begon ik serieus mijn boekhouding carrière in de kosten-accounting gedeelte van de St. Paul afdeling van een grote kraan fabrikant. Deze job had een zekere stabiliteit en een grotere uitdaging dan de vorige. Ik werkte meer met computers. Ik verbleef in de kosten-accounting sectie voor meerdere jaren en werd vervolgens overgebracht naar de algemene boekhouding sectie om assistent-begeleider te worden. Maar toen, in 1979, was ik laten gaan, zowel voor mijn eigen bestwil, de toezichthouder zei, en voor het bedrijf.

Ik wist te krijgen in een boekhoudkundige gemoedstoestand, echter, en een van de resultaten was een belang in het bestuderen van arbeidsstatistieken inboezemen. Ik had al lang in het idee dat kortere werktijden zou kunnen helpen oplossen van het werkloosheidsprobleem. Met mijn nieuw gevonden interesse in numerieke tabellen, ik verdiepten tafels werkuren, werkgelegenheid, productiviteit, en de output die werden gevonden in Monthly Labor Review en andere publicaties. Ik typte zelfs een set van mijn eigen tabellen op basis van deze. Later schreef ik een boek over de economie van kortere werktijd, produceerde een schone getypt exemplaar, en publiceerde het zelf.

Bij toeval ontmoette ik een Amerikaanse Congreslid die was sponsoren kortere werkweek wetgeving en zijn wetgevende assistent op een conferentie in St. Paul. Zijn wetsvoorstel kreeg een hoorzitting voor een commissie van het Huis in oktober 1979. Dit was direct na mijn werk eindigde dus mijn vrouw en ik reed naar Washington om de hoorzitting bij te wonen. Mijn korte schriftelijke stukken op werkuren werden goed ontvangen - het Congreslid zet een aantal van hen in de Congressional Record. Met mijn wiskundige oriëntatie, ik leverde een bepaalde expertise die ontbrak in andere verlaagde uur voorstanders. Het hoogtepunt evenement was dat de New York Times publiceerde een van mijn papieren als een opiniestuk.

En dus, voor een tijd, ik had twee carrières. Een daarvan was in de boekhouding; de andere, die onbetaald was, betrokken schrijven over en het bevorderen van de kortere werkweek wetgeving. Mijn accounting carrière bereikte zijn hoogtepunt toen een hoofd jager zette me in een positie als office manager en controller van een kleine papier-productiebedrijf in het noordwesten van Wisconsin. Voor het eerst had ik het gevoel dat ze de leiding over iets. Maar het werk afgelopen zes maanden later, toen de omzet plotseling opgedroogd. Zelf had ik het break-grafiek waaruit bleek dat de onderneming nodig is om de administratieve overhead te verminderen geproduceerd.

Het duurde niet lang voor mij om de volgende baan als accountant kosten van het openbaar vervoer in de commissie in Minneapolis en St. Paul te vinden. Hier had ik een redelijk professionele positie, maar geen toezichthoudende taken. Maar mijn huwelijk was ondertussen gaan zuur, neergeslagen door mijn periodes van werkloosheid. Een revolutie in genderpolitiek was toen in volle gang, het werken aan mijn nadeel. Het duurde vier en een half jaar voor mij om de negatieve uitspraken van een vooringenomen en arrogant rechter door middel van een succesvol beroep op de Minnesota Court of Appeal en de dreiging van een ander te overwinnen. De echtscheidingsconvenant kwam met wederzijdse instemming aan het eind van 1985.

Deze ervaring was echt geweest als een derde carrière, in aanvulling op de boekhouding en het schrijven op arbeid onderwerpen. Het liet me met een afkeer van alles wat politiek correct. Ik begon een aantal van die tendensen optreedt op de doorvoer bureau ontwikkelde een houding en een reputatie, en geleidelijk aan mezelf in een neerwaartse spiraal. Als iemand me uitgenodigd om deel te nemen aan een vakbond rijden op het bureau, ik aanvaard en werd een van haar leiders. De rit heb uiteindelijk lukt tot op zekere hoogte, maar ikzelf was gegaan tegen die tijd.

Achteraf gezien, kon ik heb mijn kaarten beter gespeeld. Ondanks wrijving met mijn directe supervisors, was ik vrij goed nageleefd op het bureau en had enkele interessante taken. Een van mijn collega's, die nu aan het hoofd van het agentschap, pakte me om een ??deel van een multidisciplinaire taskforce dat verbeteringen op lange termijn transit zou aanraden zijn. Maar ik ging in een andere richting toen, na het horen van een lezing op een concept genaamd "smart jitneys", begon ik haar ontwikkeling te bevorderen op mijn eigen. Ik begon te negatieve performance reviews en waarschuwingsbrieven te krijgen. Tot slot, het hoofd van mijn afdeling vertelde me dat ik een van de vele personen die positie zou worden geëlimineerd als gevolg van het agentschap consolidatie met een ander zou zijn. Mijn laatste dag op de baan was mei 1996.

Congressional belang bij de vaststelling van kortere werkweek wetgeving had in het midden van de jaren 1980 eindigde. Dit was het tijdperk van Ronald Reagan die, ondanks een voormalige vakbond president te zijn geweest, niet zulke ideeën te bevorderen. Maar ik had het geluk dat de voormalige Amerikaanse senator Eugene McCarthy te ontmoeten toen hij terug naar Minnesota kwam om campagne te voeren voor de Amerikaanse Senaat in de DFL (Democratische) primaire in 1982 organiseerde ik een succesvolle campagne evenement voor hem. Terwijl senator McCarthy de primaire verloor, bleef ik in contact met hem voor een aantal jaren. Uit deze samenwerking kwam op een boek, niet-financiële economie: de behuizing voor minder uren van het werk, die Praeger gepubliceerd in 1989.

Falling in met de anti-NAFTA Crowd

Mijn mislukte poging om mijn collega's bij de doorvoer bureau organiseert had me in contact met Tom Laney, de voormalige president van U.A.W. Lokale 879 bij de Ford-fabriek in St. Paul. In het najaar van 1990, Laney nodigde me uit voor een feestje bij hem thuis, waar hij stelde me voor aan een collega van Mexico, die onlangs was teruggekeerd van een reis naar Mexico City voor een ontmoeting met de Mexicaanse arbeid activisten bij een Ford-fabriek waar geweld had plaatsgevonden. Ik had onbewust struikelde over een belangrijke politieke kwestie. Het was het begin van de arbeid verzet tegen NAFTA; en St. Paul unie lokale was een van de eerste om zich te organiseren.

Ik woonde een conferentie in januari 1991 gewijd aan het onderwerp van de handel tussen de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Labor mensen uit de laatste twee landen gemaakt presentaties. Ik heb deelgenomen aan een reis naar Chicago om te getuigen voor de International Trade Commission; en naar Detroit, de Labor Notes conferentie bij te wonen. In juni, vloog ik naar Mexico-stad naar een van de twee Amerikaanse waarnemers van een vakbond verkiezing van het door geweld geteisterde Voor plant. Tom Laney's goede vriend, Paul Wellstone, dan is een Amerikaanse senator, vroeg me om een ??rapport te schrijven.

We waren ondertussen met regelmatige bijeenkomsten in St. Paul, waaruit kwam een ??organisatie genaamd de Minnesota Fair Trade Coalition. Ik was een vroege programma stoel. We hebben op onze eigen conferentie in Hamline University in de vorm van een debat tussen vooraanstaande voor- en tegenstanders van de voorgestelde handelsovereenkomst met Mexico en Canada. We crashte een kerst feest in het huis van de gouverneur. Die ene jaar, 1991, was een tijd van intense focus op de toekomstige NAFTA-overeenkomst.

Mijn belangrijkste bijdrage aan de oorzaak was om te schrijven en publiceren van een boek met de titel A US-Canada-Mexico Trade Agreement: Do We Zeg enkel Nr? Dit was mijn persoonlijke best-seller. Het was in feite een van de eerste anti-nafta boeken op de markt. Ik gleed een kopie in handen van presidentskandidaat Bill Clinton bij een verzameling in Minneapolis. Het boek gecombineerde handel kritiek van de Canadezen en anderen met mijn eigen ideeën over hoe de wereldeconomie zou kunnen worden verbeterd door kortere werktijden.

Dus mijn "one big idea" werd geïnternationaliseerd. Echter, de strijd om de wereld te redden van NAFTA werd uiteindelijk overgenomen door anderen beter verbonden met arbeid en andere organisaties genomen. President Clinton, blijkbaar niet overtuigd door de argumenten in mijn boek, deed de nodige arm-draaien om fast-track bevoegdheid krijgen voor het handelsakkoord Noord-Amerikaanse. We hadden een kans, maar hij gleed weg van ons.

Ik word een Landlord

Rond deze tijd, werd mijn leven bewegen in een andere richting. Ik was verhuisd naar een appartement in Minneapolis na een brand verwoeste huis in St. Paul, waar ik had geleefd, omdat de rechter me bevolen uit het huis waarin ik met mijn eerste vrouw had gewoond. Op een noodlottige dag, merkte ik dat het huis aan de overkant was vacant en aan boord. HUD eigenaar was. Ik heb in een low-ball bod en was de winnaar. Helaas, vandalen hadden alle koperen leidingen verwijderd.

Voor een jaar te beginnen in juni 1992, woonde ik in dat huis met mijn kat, terwijl het inhuren van anderen om de leidingen te herstellen en doen ander werk. Dan, in augustus 1993, kocht ik een negen-eenheid appartement naast de deur, opnieuw voor een zacht prijsje. Hier was het probleem niet, maar sanitair huurders. Het was het toneel van drugshandel.

Er was een periode van een jaar of zo toen mijn leven was gevuld met veel stress. Ik werkte in een boekhoudkundige baan die ongeveer tot eind leek. Ik was een witte verhuurder het beheer van een appartementsgebouw met overwegend zwarte huurders, van wie sommigen betrokken waren bij de drug activiteit. De buurtvereniging werd de schuld te geven me voor dat, dreigt de bevoegdheden van de stedelijke overheid inroepen tegen mij. Ik had een persoonlijke relatie met een vrouw die het gebruik van drugs en zou 'lenen' geld voor verschillende behoeften ontwikkeld. Mensen waren breken in mijn huis terwijl ik aan het werk was, het stelen van mijn bezittingen.

Mijn broer, die schizofrenie had, kwam bij me op bezoek in de zomer van 1993, werd ernstig ziek, en dan gerecupereerd in een verpleeghuis. Er een verpleegster beschuldigde hem van seksuele intimidatie toen hij probeerde een sigaret bietsen. De provincie procedure ingeleid om hem te committeren aan een psychiatrische instelling. Tijdens het proces, iemand gleed de rechter een briefje dat onder geen beding mag hij bij mij wonen, want ik was in het kader van strafrechtelijk onderzoek door de Minneapolis politie-afdeling voor activiteiten die betrekking hebben op mijn gebouw. De rechter oordeelde in het voordeel van de verbintenis. Na een mislukte oproep, de Minnesota hooggerechtshof vernietigde de inzet orde.

Dit was dat 'vuurdoop', dat 'real-life experience ", die ik was op zoek naar mijn hele leven. Ondanks dringende problemen, was ik de leiding over iets. Ik had een echte aanwezigheid in de gemeenschap. Ik trouwde met die vrouw met het drugsprobleem, een zwarte vrouw die toevallig zeven kinderen, vijf nog in leven met haar te hebben, nadat ze ging in de behandeling en de herwonnen soberheid. Ze was mijn helper op de stedelijke grens. Maar mijn ouders uit het oosten waren geschokt over wat er gebeurde.

Mijn moeder smeekte mij om mijn huis en appartement te verkopen en verhuizen naar een "fatsoenlijke" buurt. Ze regelde voor mijn broer te gaan op een tour van China met een groep van prep school alumni en vroeg me om hem te vergezellen. Toen ik thuiskwam, had mijn vrouw en familie uit het huis verplaatst. Ze zei dat een psychiater had gedreigd om haar kinderen weg te nemen vanwege het risico dat mijn broer hen zou molesteer als hij in hetzelfde huis woonden. Ja, hij had een keer gebruikt ongepaste taal, maar hij was geen pedofiel.

In ieder geval, mijn tweede vrouw en ik besloten om een ??minnelijke echtscheiding. Uiteindelijk, mijn broer verhuisd naar een eenheid in mijn vier-plex aangrenzende mijn eenheid. Hij huwde voor de eerste keer. Een jaar en een half later, plotseling overleed hij tijdens een buitengewoon warme periode in juli 1999. Mijn gebouw heeft geen airconditioning. Door zijn medicijnen, hij was niet in staat om de warmte af te voeren. Ik vond hem gezicht liggend op de vloer op een zaterdagochtend. Achteraf zou het beter zijn geweest als hij in de mentale instelling was gebleven.

Als een verhuurder, was het keerpunt in februari 1995 komt het dat ik getrouwd was geweest voor een maand. In een van mijn laatste activiteiten als promotor van kortere werktijden, ik aanwezig bij de derde "PrepCom" voor de sociale top in het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in New York City. Een aantal anderen, met inbegrip van senator McCarthy, ook bijgewoond. We zetten twee werkwinkels in de kelder en probeerde formulering beïnvloeden bij de conferentie document, te weinig resultaat.

Toen ik thuiskwam, werd ik opgeroepen voor een vergadering van de groep van de verhuurder buurtvereniging's. Sommige van mijn collega-verhuurders en de vereniging personeel persoon werden mij beschuldigen van het zijn laks met criminaliteit. Zij eisten dat ik afstand doen van het beheer van mijn gebouw en plegen op de plek om de benoeming van een andere manager op een bepaalde datum. Ik weigerde. Twee dagen later, twee sets van de stad inspecteurs veroordeeld mijn appartement gebouw, waardoor huurders twee weken om te bewegen. De politie geschopt in de binnendeuren. De eigenaar van een naastgelegen appartementencomplex belde me aan te bieden aan mijn pand te kopen voor $ 50.000 in contanten. Een maand later, de buurtvereniging sponsorde een massa-bijeenkomst, die werd bijgewoond door onze vertegenwoordiger City Council, waar ik werd aan de kaak gesteld.

Omdat mijn credit goed was, was ik in staat om de tientallen voltooien van duizenden dollars van de werklast van de stad inspecteurs om het gebouw te heropenen. Zoals lot zou hebben, schreef ik mijn ervaringen in een opiniestuk voor de krant. Een verhuurder van Zuid-Minneapolis belde me om me te vertellen over een groep van de huur-eigenaren die de stad van Minneapolis voor inspecties misbruik werden aanklagen. Ik ontmoette een aantal van de leden een week later en voegde zich bij de groep. Zo begon het volgende hoofdstuk in mijn leven - nog een "carrière".

Een Politieke Phase

Ik werd een huisbaas activist met een groep die opgericht onder de naam "Minneapolis Property Owners Actiecomité", later veranderd in "eigendom". De class-action rechtszaak werd al snel gegooid buiten de rechtbank. Maar de groep grootgrondbezitters bleven komen elke andere week voor een "gripe sessie". Ik liet ze hoe je een direct-mail campagne te doen. Iemand begon videoband de vergaderingen. De videobanden werden gespeeld op de publiek toegankelijke kanaal van kabeltelevisie, en, later, de regionale zender. Een lid publiceerde een vrije circulatie krant die iedere maand werd verspreid in Minneapolis. De groep geënsceneerd protest evenementen op het stadhuis, of voor een politiebureau of op de voorkant van een gebouw dat de stad gepland om te slopen.

Deze vechten verhuurders werd als een tweede familie voor mij. Dit was mijn eerste smaak van effectieve politieke actie op elk niveau. We hadden niet in geslaagd om te stoppen NAFTA. Maar de landheren niet in de harten van Minneapolis verkozen ambtenaren zetten de vreze Gods. De burgemeester heeft overeenstemming bereikt over de show te komen. Ze maakte beloftes die niet werden gehouden. De huidige burgemeester, dan is een challenger, kwam op de show drie keer. Dus deden anderen tegen de zittende lid gemeenteraad. In de algemene verkiezingen, zowel de burgemeester en de voorzitter van de gemeenteraad (mijn eigen vertegenwoordiger) werden verslagen. Er waren zeven nieuwe gezichten op de Raad. We hadden een belangrijke rol in het produceren van deze omzet gespeeld.

De leider van de verhuurder groep kort liep voor burgemeester. Toen hij stopte, werd ik een kandidaat. Ik ben klaar met de twaalfde van tweeëntwintig kandidaten in de primaire gehouden op 11 september 2001. De groep ging verder onder de leiding van een vrouwelijke huisbaas met een verleidelijke aanwezigheid op televisie. Maar we geleidelijk verloren onze focus. Onze gasten werden grote namen politici in plaats van gewone mensen gekwetst door het stadsbestuur. Bij gebrek aan middelen om de tv-productie, de groep effectief ontbonden aan het einde van 2005. Ik ben momenteel betrokken bij pogingen om het te doen herleven door te gaan.

De politieke gebeurtenissen van 2001 had een belang in electorale politiek ontstoken. Eerder impulsief, ging ik de Independence Party primair voor de Amerikaanse Senaat in 2002, lopen tegen de partijen onderschreven kandidaat en huidig ??voorzitter van de staat partij. Ik kreeg 8400 stemmen (of 31% van het totaal) na een maand lang campagne, goed voor de tweede plaats. Daarna, in 2004, liep ik voor het presidentschap als een democraat. De staat Louisiana liet mijn naam op de stemming te worden gebracht. In die wedstrijd, ik werd vijfde tot zeven kandidaten met 3100 stemmen of 2% van het totaal, na vijf weken campagne. Ik gepubliceerde boeken over mijn ervaringen in zowel de Senaat en presidentiële races.

Dus, wie ben ik? Een echtgenoot? Een schrijver? Een Slumlord Warrior?

Met inbegrip van die twee, heb ik vier boeken gepubliceerd sinds 2000. De anderen een boek dat een theorie van de wereldgeschiedenis, getiteld Vijf tijdperken van beschaving, en een boek van de filosofie, de titel Rhythm and Self-Bewustzijn gepresenteerd waren. Intellectueel, ze waren mijn meest waardevolle werken. Ritme en zelfbewustzijn, in 2001 voltooid, was het boek dat ik had geprobeerd te schrijven in de jaren 1960, maar was niet in staat om naar behoren te voltooien. Zo was het met een echt gevoel van voldoening dat ik voltooid en bekendgemaakt dat boek. Maar ik zou het spel staat mijn claim to fame op vijf tijdperken van Civilization.

Ook wil ik vermelden dat in januari 2000 werd ik getrouwd voor de derde keer een Chinese vrouw, zes maanden na de dood van mijn broer. Iemand heeft erop gewezen dat ik de perverse onderscheiding, omdat getrouwd personen uit elk van de drie belangrijkste raciale groepen in de wereld. In het geval van mijn huidige vrouw, trouwde ik met een vrouw van een aantal prestatie in haar eigen land. Ze was algemeen directeur geweest van twee hotels en was een hoog niveau zakelijke manager, toen ik met haar trouwde. Maar ze liever familie om carrière en zo met me getrouwd. Als gevolg daarvan, heb ik ook een stap-dochter, die onlangs is afgestudeerd aan de universiteit.

Laat in het leven, dan, ik ben gezegend met twee mooie en intelligente vrouwen in mijn familie op een moment dat de meerderheid van mijn geboorte familie, met inbegrip van een andere broer en beide ouders zijn overleden. Maar, om verschillende redenen en ondanks het verlangen, ik heb nog nooit verwekt kinderen van mijn eigen. Ik heb nooit in een gezin met jonge kinderen voor een langere periode van tijd. Ik heb nog nooit een primaire verzorger als ouder geweest.

Dit wordt significant gezien de zoektocht naar eigen identiteit. Na die eerste jaren van de kindertijd gelukzaligheid, ouderlijke zorg of ambitie stuurde me naar een geprogrammeerde leven door mijn school jaren die zouden zijn doorgegaan had ik niet stopte met school, maar in plaats daarvan gegaan in een leidinggevende of professionele carrière met enkele organisatie. Maar ik kwam in opstand tegen dat scenario te denken dat ik succesvol zou worden op een andere manier.

Ik had een romantische kijk op het leven buiten de roltrap die naar boven loopt van het onderwijs naar een carrière. Onwetend, ik dacht dat ik de top "de ouderwetse manier" zou kunnen bereiken. Maar het veld accounting niet werkt op die manier, althans niet in mijn geval. In plaats van een succesvol zakenman, ik volgde een carrière pad dat enkele promoties en vele "ontslagen" inbegrepen. Terwijl werkzaam als accountant, heb ik vooral volgde de aanwijzingen van andere mensen. Ik was afgeschermd van de essentiële besluitvorming. "Real life" gebeurde niet zoals ik had gehoopt.

Als ik de ervaring en de verantwoordelijkheid van een ouder voor een langere tijd had gehad, zou ik zijn gedwongen om een ??betere carrière beslissingen te nemen. Ik zou zijn gedwongen om veel beslissingen over het kind te maken. Mijn eigen leven ervaring zou, tot op zekere hoogte, hebben de natuurlijke behoeften gevolgd en behoeften die kinderen. En dit zou me een gevoel van authenticiteit hebben gegeven. Ik ben opgegroeid in een comfortabele omgeving en had nooit zorgen te maken veel over geld. Ik had de luxe van na te denken over wat ik wilde doen. Alleen in zo'n egocentrisch omgeving kan iemand nadenken over vragen als die in verband met de persoonlijke identiteit.

Het was de tijd doorgebracht in de school, dat ik mij bewoog op deze cursus. Ik had om te voldoen aan de reputatie van intelligentie die met de ontvangst van goede cijfers kwam. Ik moest een intellectueel, of een persoon die geïnteresseerd is in ideeën. Ik moest een schrijver om die ideeën in een vorm die anderen konden kennen en waarderen gezet worden. Daarom is mijn meest elementaire prestatie in het leven is geweest om te leren hoe te schrijven. Ik heb niet langer blok van de schrijver, die mij in de jaren 1960 geplaagd. Met de druk op, schreef ik in het weekend. Ik was natuurlijk in staat om langer werken te voltooien, te beginnen met de kortere werkweek boek gepubliceerd in 1981.

Dus ik heb eigen identiteit als schrijver. Ik denk dat ik weet hoe te schrijven. Maar dit doet er weinig toe, omdat ik een zelf-gepubliceerde auteur in plaats van iemand die zijn werken aan de discipline van de markt heeft ingediend. Alleen waar ik een co-auteur die een belangrijke invloed op de Amerikaanse politiek als kandidaat voor het presidentschap in 1968 had gehad was ik in staat om een ??normale commerciële uitgever interesseren in een boek-lengte manuscript. Om de waarheid te vertellen, ik zelden geprobeerd.

Daarom, al mijn zelf-gepubliceerde boeken zijn van twijfelachtige verdienste in de hoofden van de meeste mensen. Iedereen kan een printer te boeken die zijn uiterste prullenbak als hij bereid is om het geld te betalen te produceren te vinden. Dan kan hij deel uitmaken van de naam van een fictieve uitgever aan de stok op de achterkant om het te laten lijken dat zijn werken in de handel werden aanvaard. Dat is wat ik deed. Maar ik deed het op de gok dat sommige mensen zouden kopen en lezen deze boeken en zou ze interessant vindt. Dan is er een markt zou zijn voor mijn geschriften en ik kon een deel van de kosten van de publicatie ervan te herstellen.

Mijn eerste boeken waren commercieel succesvoller dan de in de laatste zes jaar gepubliceerd degenen. Ze waren beter onderzocht en vulde een niche onder lezers van een bepaalde politieke opinie. Ook was ik die boeken te publiceren als zelf-gepubliceerde werken waren nog een noviteit. Ik had minder concurrentie. Maar nu is het veld is overvol. Weinigen Amerikaanse kranten zal evalueren zelf-gepubliceerde werken.

Ik denk dat moordende tussenpersonen belast met het boek publiciteit kan hebben genomen. De wetenschappelijke markt wordt gevormd door de noodzaak om te leren de proef. Mijn wereld-geschiedenis boek en Rhythm and Self-Bewustzijn intellectueel mijn beste werken. De twee boeken op mijn politieke campagnes vertellen verhalen die mensen moeten interesseren. Zij hebben echter geen goed gedaan in de handel. Geen toegang hebben tot publiciteit en distributie, heb ik de laatste tijd opgeschort zelf-gepubliceerde boeken om mijn boodschap eruit te komen op het internet.
Omdat het een schrijver, in het bijzonder een zelf-gepubliceerde één, niet veel respect afdwingen.

Twee gesprekken blijven in mijn gedachten. Toen ik eenmaal was het aanvragen van een boekhoudkundige baan, mijn toekomstige werkgever stuurde me naar een psycholoog om een ??evaluatie van mijn carrière belangen te doen. Ik besprak mijn schrijven achtergrond met deze persoon. Hij merkt op dat hij kon vertellen dat ik niet een groot schrijver, of werd niet echt gewijd aan het schrijven, omdat de grote schrijver, net als de grote kunstenaar, zal niet toestaan ??dat niets hem stoppen in het nastreven van zijn creatieve droom. Ik, daarentegen, stond klaar om te geven met het schrijven naar een boekhoudkundige baan te nemen. Ik heb hem niet vertellen hoeveel ik het geld nodig had.

Het tweede gesprek was met een aantrekkelijke jonge vrouw die ik ontmoette via een contactadvertenties advertentie. Zittend tegenover elkaar in een restaurant, vroeg ze me om haar iets over mezelf te vertellen. Ik ging om haar te vertellen hoe ik een aantal boekhoudkundige functies had gehouden en had een aantal boeken geschreven. Ze keek me nadat ik het schrijven had genoemd en na een moment merkte op: ". In de vijftien jaar, zult u een gepensioneerde accountant worden" Eigenlijk is ze de lengte van de tijd dat mijn boekhouding carrière zou blijven overschat.

Toch, ongeacht de commerciële acceptatie of het ontbreken daarvan, heb ik beschouw mezelf als een schrijver. Ik heb geplakt met deze belangstelling in heel mijn leven en nog steeds het gevoel dat ik de vooruitgang in het leven maken als ik een bepaald schriftelijk project af te ronden. Deze innerlijke voldoening geeft me een gevoel van authentieke identiteit. Ik heb nog nooit een positie in een zakelijke onderneming, overheidsinstelling, of een professioneel bedrijf dat hoog genoeg is binnen de organisatie te laten me om mijn eigen beslissingen te nemen en zo te bewijzen mijn capaciteiten op deze manier was had.

Paradoxaal genoeg, het was pas na het afdalen in de helse wereld van een binnenstedelijke eigenaar die werd beschimpt door zijn buren en stadsambtenaren die, objectief gezien, was ik in staat om iets te bereiken. Ik kocht de gebouwen tegen een lage prijs als niemand anders wilde kopen en slaagde erin om op te hangen aan hen. Daarom is mijn netto waarde groter is vandaag de dag dan het geval zou zijn had ik bleef een werknemer met een goede reputatie met de doorvoer agentschap en niet gekocht die lastige gebouwen. De prijs van onroerend goed is gestegen in de afgelopen zes jaar. Op dezelfde manier, echter, gezien het feit dat de vastgoedmarkt de laatste tijd is zacht, het valt nog te bezien of dat pad was financieel voordelig in de lange termijn.

Zonder twijfel, die jaren met de verhuurder organisatie waren persoonlijk belonen. We werden veracht als gezeur en zelfzuchtige mensen uit het bedrijfsleven. Wij waren de lage levensverwachting van het bedrijfsleven, het overnemen van de sociale kleur van onze arme huurders. Niemand gaf ons krediet voor iets voor onszelf of voor de gemeenschap vervullen. Maar we wisten ook dat we de peuken van enkele corrupte mensen op het stadhuis had geschopt naar beneden.

We hebben de resultaten van een stad verkiezing die onze vijanden geveegd uit Minneapolis stadsbestuur terwijl onze vrienden ongedeerd. We hadden een aantal spannende momenten, zoals de tijd dat we onze piket tekenen om een ??vergadering van de gemeenteraad en uitschakelen. We hebben vriendschappen geboren van die gedeelde ervaringen. Dus voor iemand die geïnteresseerd zijn in de politiek, het was allemaal een openbaring. De kans dus om verbinding te maken met de werkelijkheid was een beloning op zich. Dit was een tijd om moed en vindingrijkheid te oefenen in de loop van het doen van wat we moesten doen.

 

naar: family

 

Klik voor een vertaling in:

Engels - Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch

 

'
Copyright 2017 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden
http://www.billmcgaughey.com/mystory.html