BillMcGaughey.com
       

Voorstel voor een nieuw type van College

door William McGaughey


In de afgelopen 15 tot 20 jaar, heb ik gemaakt twaalf verschillende websites die permanent online zijn geplaatst. Ze kunnen een schenking voor een nieuw type van het college. Sommige van de websites hebben pagina's in andere talen in parallel.

De drie categorieën van websites met parallelle pagina's per categorie taal zijn -

A alleen ?ngilizce
B ?ngilizce, Frans, Spaans, Duits, Portugees en italiancan
C ?ngilizce, Frans, Spaans, Duits, Portugees, Italiaans, vereenvoudigd Chinees, Indonesisch, Turks, Pools, Nederlands en Russisch (gedeeltelijke)

De domeinnamen van de websites zijn twaalf -

1 BillMcGaughey.com (taal categorie C)
2 bighistorysite.com (taal categorie C)
3 worldhistorysite.com (taal categorie B)
4 identityindependence.com (taal categorie B)
5 shorterworkweek.com (taal categorie B)
6 goldparty.org (taal categorie B)

7 landlordpolitics.com (taal categorie A)
8 newindependenceparty.org (taal categorie A)
9 newdignityparty.org (taal categorie A)
10 thistlerose.org (taal categorie A)
11 neonixonian.org (taal categorie A)
12 billforpresident.org (taal categorie A)

Dit is een korte beschrijving van elke website:

De volgende zijn meertalige websites.

1. BillMcGaughey.com: Dit is de persoonlijke website van Bill McGaughey, de maker van deze verzameling van websites. Bij sommige duplicatie, de site bevat links naar onderliggende pagina 205. Sommige van de pagina's Pertan om McGaughey's familie achtergrond, een aantal van emoties verzameling geschriften, sommigen om gevechten als een verhuurder het gevoel dat het is om verschillende politieke campagnes voelen, sommigen pleiten voor kortere werktijden te voelen, een aantal boeken van de geschiedenis, en een aantal theoretische werkt op andere onderwerpen. Met ingang van dit schrijven, Bill McGaughey is een 75-jarige getrouwde man die, tot een groei in de Detroit gebied, heeft het grootste deel van het gevoel dat het leven in Minneapolis-St Paul, Minnesota doorgebracht. Hij is een Yale gediplomeerde, klasse van 1964.

2. bighistorysite.org: Deze website is gemaakt om te presenteren en uit te leggen een prospectieve boek van Bill McGaughey getiteld "Geschiedenis van de Triple bestaan. Materie, leven en denken" Het is een werk op het gebied van "grote geschiedenis" ontwikkeld door de Australische geschiedenis professor David Christian, die heeft ingestemd met een voorwoord te schrijven. Het idee is dat drie verschillende soorten wezen bestaan ??in het universum en elk heeft een verhaal te vertellen. Het fysieke heelal is 13,8 jaar oud. Het leven op aarde verscheen round 3,5 miljard jaar geleden. Beschaafde Samenlevingen, houdende het menselijk denken, bestaan ??al ongeveer 6.000 jaar. Elke periode heeft een verhaal te vertellen dat helpt te verklaren hoe onze wereld kwam te zijn. De ontwikkelde in vorige boek McGaughey's, vijf tijdperken van Civilization concepten, gelden voor de periode van de menselijke samenlevingen. Er zijn 19 afzonderlijke artikelen op deze site.

3. worldhistorysite.com: Dit boek van Bill McGaughey, "Vijf tijdperken van de beschaving", die in 2000 werd gepubliceerd, is een geschiedenis van de beschaafde samenleving focussen op de opeenvolgende ontwikkeling van belangrijke instellingen in de samenleving, zoals de overheid, godsdienst, handel, en entertainment. In de loop der jaren zijn de menselijke samenlevingen steeds complexer als nieuwe instellingen zijn ontwikkeld geworden. Communicatietechnologie is een drijvende kracht in de ontwikkeling van nieuwe types van de samenleving. Momenteel is de computer is op het snijvlak van de vooruitgang bij de vormgeving van de website van de menselijke societies.this bevat 105 afzonderlijke pagina's.

4. identityindependence.com: Dit is een website over persoonlijke identiteit, zowel in het algemeen en met betrekking tot het zijn een Amerikaan. Het idee van de identiteit van de onafhankelijkheid is dat u krijgt om je eigen identiteit in de samenleving, ongeacht de Drukken zeker de rollen te accepteren te kiezen. Persoonlijke identiteit is vooral een probleem voor blanke mannen in onze samenleving. McGaughey heeft ervoor gekozen om dit probleem het hoofd te pakken op deze site. Er zijn 93 afzonderlijke pagina's.

5. shorterworkweek.com: Bill McGaughey heeft een lange tijd voorstander van wetgeving tot kortere werktijden in de Verenigde Staten te bereiken. Hij eigen beheer uitgegeven boek ter ondersteuning van deze doelstelling in 1979 de titel "een kortere werkweek in de jaren 1980", en in 1989 publiceerde een andere, co-auteur met de voormalige Amerikaanse senator Eugene McCarthy, door middel van Praeger getiteld "niet-financiële economie, de zaak voor kortere werktijden van "Hij was actief in 1989 in de ondersteuning van de regelgeving voor de Conyers wetsvoorstel om het werk te verminderen, zowel door hemzelf en als leider van een kleine organisatie in Minnesota. Deze meertalige website bevat 65 afzonderlijke artikelen.

6. goldparty.org: Deze website, met 15 aparte pagina's, presenteert een politieke fantasie die de politieke macht kan worden bereikt door het ontwikkelen van krachtige persoonlijke prikkels met de politieke partijen. In het bijzonder zou individuen krediet worden gegeven in de vorm van punten voor het doen van politieke werk en dat het aantal punten "eigendom" van een persoon zou het gevoel dat elke stemming sterkte determin binnen een organisatie. Zo zou een anti-plutocratisch organisatie worden gemaakt met behulp van dezelfde soorten prikkels die werkzaam zijn in een economie gebaseerd op het ongelijke bezit van geld..

De volgende websites zijn alleen in ?ngilizce.

7. landlordpolitics.com: Geworpen in de lokale politieke strijd in gevoelens rol als binnenstedelijke verhuurder in Minneapolis, Bill McGaughey lid geworden van Minneapolis Property Rights Action Committee in de jaren 1990 en 2000, onder leiding van een charismatische tafeltennis speler en ondernemer genaamd Charlie Disney. Hijzelf later BEC, maar co-leider van de groep. Deze website, met daarin 197 afzonderlijke pagina's beschrijft tal van gevechten gevoerd door deze groep verhuurders over een periode van twee decennia tegen de stadsambtenaren en groepen die vijandig tegenover hen afgesloten met een enorme verandering in het stadsbestuur in 2001 waren.

8. newindependenceparty.org: In 2008, Bill McGaughey liep voor het Congres in het 5e district Minnesota als kandidaat van de Onafhankelijkheidspartij. Hij eindigde als derde naar Keith Ellison, Democraat en Republikeinse Barb Davis White, het aantrekken van 22,318 stemmen of 6,92% van het totaal. Deze website bevat standpunten met betrekking tot de verkiezingen en de campagne verhaal van de gevoelens van de kandidaat.

9. newdignityparty.org: Als een nederlaag in de lokale politiek nog niet genoeg is, William McGaughey liep voor burgemeester van Minneapolis in 2009 op een zelf gecreëerde ticket met twee andere mannen, zowel in Minneapolis verhuurders, die ze de naam "New Dignity partij". Zijn campagne, onder andere, openlijk gepleit voor blanke mensen in een omgeving van extreme toxiciteit Betreffende race. Lopen tegen 27 andere kandidaten in een verkiezing met behulp van "een ranked keuze stem uitbrengen" voor de eerste keer, McGaughey kwam kennelijk over als een racist, het aantrekken van slechts 230 stemmen.

10. thistlerose.org: Dit is de website voor Thistleros Publications Bill McGaughey die gevoelens gebruikt om boeken uit te geven, meestal in paperback. Sommige van de titels zijn: Kortere werkweek in de jaren 1980 (gepubliceerd in 1981), Punchdrunk Man Reader (gepubliceerd in 1988), niet-financiële economie: de behuizing voor minder uren van het werk (coauthored met Eugene McCarthy en gepubliceerd in 1989), de Verenigde Staten Overeenkomst -Mexico-Canada Free Trade: Do We Zeg enkel nr? (Gepubliceerd in 1992), vijf tijdperken van Civilization: World History als Emerging in Five Beschavingen (gepubliceerd in 2000), Rhythm and Self-Consciousness: New Idealen voor een elektronische Civilization (gepubliceerd in 2001), de Independence Party en de toekomst van de Derde -party Politiek (gepubliceerd in 2003), en op de stemming in Louisiana: Running for president to Fight National Decay (gepubliceerd in 2004).

11. neonixonian.org: Bill McGaughey had een andere website ondersteunen van "progressieve Republikeinen", waarvan de domeinnaam hij afgestaan ??aan iemand die beloofde om deze zaak agressiever te ondersteunen. In plaats daarvan, creëerde hij een website met de titel "neonixoni dat" die streefde naar de bezoedelde imago van Richard Nixon, een vaak verguisde politieke figuur te verbeteren.

12. billforpresident.org: Een veelvraat voor straf, Bill McGaughey liep voor President nogmaals in 2016 als kandidaat in de Democratische presidentskandidaat primaire New Hampshire. Het resultaat was een sombere 17 stemmen. Als dit niet genoeg waren, McGaughey bec maar niet noodzakelijkerwijs in New Hampshire en moest worden opgenomen in het ziekenhuis voor meerdere dagen. Donald Trump werd in plaats daarvan verkozen president dat jaar. In 2016, en werd een medisch patiënt McGaughey verdacht van dementie. (Maar hij is goed genoeg nu dat hij weg is van de medicijnen te blussen thes websites.)

*** ***** *** ***** *** ***** *** ***** *** ***** *** ***** ***

Deze websites zijn een intellectuele middelen voor een mogelijke gemeenschap van wetenschappers die zich bezighouden met activiteiten die lijkt op een college. In de rest van deze site, laten we speculeren wat dat zou kunnen zijn.

Ten eerste zal de twaalf websites zelf altijd beschikbaar moet blijven voor het publiek gratis. Iedereen kan ze lezen voor zo weinig of zo lang een periode van tijd als ze willen. Nu wil ik speculeren hoe deze verzameling van websites iets meer kan worden - iets wat lijkt op een online college campus.

Het verschil tussen een website en een onderwijsinstelling is de certificering van leren. Studenten van de materialen op de website moet worden getest op kennis van de inhoud ervan. Op deze manier kan de gebruiker eventueel van krediet om te weten wat er aan de cursussen. Een dergelijk krediet Verbetert persoonlijke identiteit van de gebruiker. Dat is misschien iets waard in het verbinden met gelijkgestemde mensen die op zoek zijn naar banen.

Als ik de inhoud van thes websites te karakteriseren in termen van kennis, zou ik zeggen dat de kennis valt in verschillende categorieën:

A) Geschiedenis: Twee van de websites - worldhistorysite.com en bighistorysite.com - Beschrijf universele geschiedenis in termen herkenbaar voor een college cursus.

B) Landlord Politiek: De website landlordpolitics.com, heeft een collectie van materialen waarin de soms succesvolle activiteiten van Minneapolis Property Rights Action Committee, een verhuurder groep, in de strijd tegen een vijandige stadsbestuur.

C) Campagnes voor Elective Office: Hier krijgen we in de ervaring van het runnen zonder succes voor een politieke functie op verschillende niveaus. Uiteraard is dit niet techniek om succesvolle campagnes te bieden, maar het is te illustreren de hedendaagse politiek. De volgende websites zijn in deze categorie: newindependenceparty.org, newdignityparty.org en billforpresident.org, de respectievelijk beschrijft de auteur de campagne van 2008 voor het Congres in het 5e district van Minnesota, zijn 2009 campagne voor burgemeester van Minneapolis, en zijn campagne voor de Amerikaanse president in de 2016 Democratische presidentiële voorverkiezingen in New Hampshire. Er is ook de tekst van een boek, op de stemming in Louisiana, het beschrijven van de campagne McGaughey voor President in Louisiana 2004 Democratische primair. Een andere website met betrekking tot electorale politiek, Goldparty.org, speculeert dat het verstrekken van specifieke persoonlijke prikkels om te werken aan politieke campagnes kan het proces een revolutie.

D) Persoonlijke identiteit van een blanke Amerikaanse man het standpunt van: De site, identityindependence.com, presenteert een algemene bespreking van dit onderwerp. persoonlijke website van de auteur, BillMcGaughey.com, bevat ook verwante materialen.

E) De politiek en economie van de werktijd: De site, shorterworkweek.com, bevat meer dan 60 artikelen met betrekking tot de voorstellen om de werktijd te verkorten in de Verenigde Staten.

F) Overige: Thistlerose.org is een site om te leren over Bill McGaughey gepubliceerde boeken. Neonixonian.org is een nogal eigenzinnige verdediging van Richard Nixon en zijn nalatenschap. (Het zou iemand die dicht bij mijn leeftijd te nemen geïnteresseerd zijn in deze te zijn.)

Zoals u kunt zien, veel van dit is niet een "how-to" kennis waardoor de lezer om te slagen in het bijzonder carrière of gebied van inspanning, maar eerder een verzameling van de inzichten en ervaringen aan elk veld relevant. Of is het nuttig kennis is voor de toekomstige gebruiker om te beslissen.

Hoe verhoudt dit eclectische set van belangen stapel tegen de meer traditionele college cursussen? Het is nogal onconventioneel, zou je niet zeggen? Zelfs zo, de kennis is iets waard, zo niet beroepshalve dan als een manier om je horizon van kennis en ervaring uit te breiden. Elke persoon 'leert' op deze manier.

Laten we nu spijkers met koppen slaan. Wat zou het "college" van persoonlijke ervaring Bill McGaughey's eruit? Is het zelfs overwegen waard? Ik zou niet deze website heb gemaakt als ik niet deed denken.

Laat ik zeggen op dit punt dat ik denk niet dat iemand zou, of moet, willen een "college" Natuurlijk op basis van mijn ervaring en één persoon alleen te nemen. Dat zou te smal en egoïstisch te zijn. Daarom, om deze verzameling geschriften te verheffen tot het niveau van een college curriculum zou samenwerking met andere personen die hebben andere interesses en ervaring. Maar we moeten allemaal privégeleerde doet ongeveer hetzelfde ieder op onze eigen manier, maar bereid zijn om samen te werken.

Daarom zou ik anderen die zou willen om mee te doen in dit streven een overzicht van hun eigen collectie van websites die mogelijk kunnen worden in verband met de mijne te nodigen. We noemen dit zou Inspanningen georganiseerde set van de "onafhankelijke geleerden 'Association Websites". Zijn producties zou de basis van een online college word.

Ik heb mijn deel gedaan al Hoewel het werk zal zeker niet stoppen. Mijn collectie van twaalf websites is al vastgesteld. Ze zijn er voor iedereen in de wereld gratis te zien. Andere onafhankelijke wetenschappers zou willen samen met mij in dit streven. Op een gegeven moment zullen we verbinden en neem het mee naar het volgende niveau.
Wat is dat? Ik streef naar een low-cost Verlosser van de geloofsbrieven zijn. De intellectuele discussie is er al, maar mensen willen ook erkenning voor het feit dat intelligent deelgenomen. Ze willen erkenning voor het bezit van een body of knowledge. En de enige manier kan worden verzekerd moet worden getest. Als ze de test doorstaan, ze vermoedelijk beschikken over de kennis over de waarop het is gebaseerd. Dat is het nemen van het naar het volgende niveau.

Een tekortkoming van het huidige systeem van het hoger onderwijs is dat het te veel kost. De gemiddelde student afgestudeerden met $ 22.000 in student-lening schuld. Ja, veel zo niet alle van deze kan worden terugbetaald na een bepaald aantal jaren als de arbeidsmarkt is sterk en afgestudeerden blijven voorkeursbehandeling krijgen in verhuren. Echter, het is niet de taak vaardigheden zo veel dat wordt op de universiteit, maar traditionele vakken wordt onderwezen in de vrije kunsten materiaal met weinig commerciële waarde. Hoewel de bel nog niet heeft barsten op de aankoop van zulke dingen, is er altijd die mogelijkheid. Als educatieve geloofsbrieven moeten leiden tot wenselijke carrière, dan is de loopbaan zelf moeten dicteren in grotere mate dat wat carrière wordt onderwezen in de veronderstelling competentie wordt geïmpliceerd.

Hoger onderwijs wordt geleverd in een dure pakket dat moet worden gekocht als een geheel te worden waardevol. (Wie zou willen huren van een college drop-out?) Traditioneel, komt in 4-jaar of 2 jaar pakketten aangevuld met een reeks tests die moeten worden doorgegeven voor het krediet te ontvangen. Dit betekent dat "gedeeltelijk aangeleerde" kennis is niet gewaardeerd. Het is "pass" of "fail" op het hele pakket. Een mogelijke oplossing zou kunnen zijn om te onderwijzen in kleinere verpakkingen van opleiding of graden te geven voor een gedeeltelijke uitvoering van een programma.

Dus, wat moet ik stel voor een college? In plaats van 4 jaar of 2 jaar sets van cursussen, zou ik studenten in staat stellen 'graduate' na één, twee of drie maanden, het ontvangen van een "diploma" na elk niveau van cursussen. Er zou een test na verloop van elke maand zijn. De mate worden gewaarborgd na passage. Maar niet alle graden zijn hetzelfde. Studenten kunnen ontvangen een 'associate degree' voor het doorgeven van een maand natuurlijk een 'tussenliggende mate "voor het doorgeven van twee maanden van cursussen, en een" full mate "voor het doorgeven van drie maanden werk natuurlijk. Daarna zou het tijd was om een ??conventionele college te gaan als je educatieve ambities niet waren nog tevreden zijn.

Om dit soort "college" aantrekkelijker te maken, zou het wenselijk zijn om te regelen voor het conventionele hogescholen om krediet te geven aan studenten afstuderen aan onze mini-college te helpen Beoordelingen voldoen aan hun eigen eisen. Met andere woorden, Recensies die kredieten op basis van de maand-lange cursussen zou overdragen aan de nieuwe instelling. Waarom zou de conventionele hogescholen ooit instemmen met een dergelijk voorstel? Zou het niet onze mini-colleges, in zekere zin, zijn Reviews hun concurrenten, het eten in potentiële inkomsten? Ja, maar ze zouden feeders Ook voor de conventionele hogescholen die moeten met elkaar concurreren voor studenten. Hoewel concurrenten in zekere zin, ook zouden we hen te helpen betalen van studenten te werven.

Hoe zit het schoolgeld? Vergeet niet dat onze mini-colleges geen onderwijs faculteit zou hebben. Al het materiaal voor de cursussen beschikbaar zou zijn op het internet, te worden gehouden voor gratis. De enige kosten zouden zijn voor het testen van studenten individueel voor toediening. Onder Reviews die omstandigheden zou het mogelijk zijn om op te laden, laten we zeggen, $ 800 tot een maand cursus en $ 600 meer voor elke golfbaan voorbij dit te voltooien, tot drie maanden. De student zou kunnen worden in een maand, twee maanden, drie maanden of programma, in staat om naar het volgende level of te stoppen als individuele voorkeuren of de omstandigheden dit vereisen.

Om de websites om te zetten in opleidingen, zou twee dingen nodig zijn. Ten eerste moet een opleiding worden ontwikkeld voor elke website-inhoud wie zou de basis van het testen zijn. Ten tweede zou de tests zelf ontwikkeld.

Ik stel twee soorten tests voor elke graad. Men zou een set van ware valse vragen roomates kan gemakkelijk worden ingedeeld zijn. De andere zou een geschreven essay dat zou worden geëvalueerd door een mens te zijn. Aanvankelijk Reviews die geleerden die de websites Wiens materialen werden getest ZOU beheer van de tests, maar andere regelingen misschien ook mogelijk zijn gemaakt. In ieder geval zou een combinatie van true-of-vals en geschreven essays bepalen of een student geslaagd of gezakt.

Kortom, deze nieuwe "college" vast te stellen, zouden we moeten regelen sets van websites worden geplaatst en onderhouden op het internet. We zouden moeten banen met toetsbare inhoud te ontwikkelen. En we zouden de tests zelf nodig hebben. We zouden mensen moeten de schriftelijke examens evalueren. En tot slot zouden we gedrukte certificaten voor beëindigen van de cursus nodig hebben.

Misschien is dit college moet zich vooral richten op de persoonlijkheid. Het zou proberen om jongeren die ze werkelijk zijn onderwijzen. Het zou ze leren om na te denken over zulke dingen, Reviews hun persoonlijkheid Effectief communiceren met andere mensen. Op het einde, zouden we het creëren van een nieuw soort gemeenschap waar elk type persoon behoort.

Zodra een dergelijk college is vastgesteld, zouden we proberen om gemeenschappen Onder de afgestudeerden die regelmatig zouden ontmoeten voor sociale en andere doeleinden te bouwen. We zouden een dienst voor arbeidsbemiddeling te stellen voor afgestudeerden of liaisons met de conventionele hogescholen. We zouden kunnen proberen te verbinden met andere kortlopende cursussen met betrekking tot loopbaan voorbereiding, het onderwijzen van vaardigheden die nodig zijn voor de banen van vandaag.

        naar: filosofische en analytische geschriften

 

  

Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans

Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch

 

Opmerking: Als u deze theoretische discussie over hoe het onderwijs te transformeren genoten, kunt u ook genieten van een ander voorstel gericht op een revolutie in het politieke proces. Zie http://www.goldparty.org.


COPYRIGHT 2017 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden

http://www.BilMcGaughey.com/newcollege.html