BillMcGaughey.com

naar: politieke kandidaat

 

An Overview of my Political Career

by William McGaughey

 

Issues een Ik ben man, de eeuwige kandidaat, Relatief self-contained en los van politieke partijen. Natuurlijk heb ik te verliezen, maar elke campagne is een avontuur. Mijn platform is wat is het meest populair. Mijn politieke huis is van derden, met name de ene que verkozen tot gouverneur van Minnesota in 1998. Het is prima met me que een voormalige professionele worstelaar werd verkozen gouverneur.

Na Jesse Ventura de wereld geschokt, de Partij van de Hervorming werd de Onafhankelijkheidspartij Welke neergestreken op een comfortabele centrisme - niet mijn kopje thee. Kandidaten van que que partij willen zeggen dat ze fiscaal conservatief en sociaal liberaal. Maar dat is de winnende combinatie in de politiek vandaag. Ik daarentegen ben fiscaal liberaal en sociaal conservatief, in brede zin. Ik ben tegen de heersende houding van beide grote partijen.

De las ik de twee partijen systeem, de Democraten zijn in principe de partij van demografische minderheden - zwarten, vrouwen en homo's lesbiennes, en, in mindere mate, en Hispanics Aziaten. De republikeinen zijn de partij van de economische elites - de bankiers, CEO's, medische professionals, fondsbeheerders en andere goed betaalde personen. De andere kant van de medaille is dat de Democraten hebben de neiging om direct blanke mannen in diskrediet en de Republikeinen hebben de neiging zich te verzetten tegen de lui en minder succesvolle werkende mensen die het verdienen te zwaarder worden belast dan de banenscheppende rijke mensen. Dat is wat ik wilde worden - iemand que geen van beide partijen zou aanraken met een tien-foot pole.

Toen ik besloot om de Onafhankelijkheidspartij onderschreven kandidaat voor de Senaat van de VS te vechten in 2002, droeg ik een teken dat aan de ene kant: "Ik geloof dat de federale regering zou niet moeten verminderen van de standaard werkweek tot 32 uur in 2010." Aan de andere kant, het te lezen: "ik geloof in de volledige burgerschap, waardigheid en gelijkheid van de blanke mannen (en van iedereen, ook)." Deze tweeledige platform werd berekend te beledigen van de Republikeinen en Democraten respectivamente. Echter, kreeg het me een verrassend groot aantal stemmen van degenen die gestemd in de Independence Party primaire terwijl deze partij had een zittende gouverneur. Ze waren nog steeds in het vechten stemming.

Na ving de politieke bug, heb ik besloten om te lopen voor president. Helaas heeft de Onafhankelijkheidspartij niet over een nationale organisatie. George W. Bush was een shoo-in te worden voorgedragen door de Republikeinen in 2004. Daarom heb ik diende als Democraat in de twee staten - BEIDE zuidelijke - Welke had presidentiële voorverkiezingen toegankelijk voor kandidaten die het depot betaald. De voorzitter van het Democratische Nationale Comité, Terrence McAuliffe, schopte me van de South Carolina stemming. Dat liet Louisiana. Campagne voeren voor vijf weken in que staat op een platform tegen vrije handel, ik eindigde als vijfde onder de zeven kandidaten.

De volgende presidentiële jaar 2008, zag de verkiezing van de natie eerste zwarte president. Met uitzondering van de verkiezing van tien jaar geleden, het was ook de high-water mark van de Onafhankelijkheidspartij. Ik heb geprobeerd en niet in geslaagd om de steun van de partij voor de Amerikaanse Senaat te winnen en dan overgeschakeld naar Becoming kandidaat van de partij voor het Congres in het 5e district. Met het platform noncontroversial, ik opgedaan veruit grootste aantal stemmen.

Jeuk is een andere betekenis,-kwesties centraal campagne, ik voerde campagne voor het burgemeesterschap van Minneapolis in 2009 met een nieuw gevormde organisatie genaamd New Dignity Partij que bedoeld om raciale kwesties van het witte mannelijke oogpunt stellen. Minneapolis was nog niet klaar voor dat soort van discussie. Waar in 2008 had ik 22.300 stemmen op vrijwel hetzelfde gebied als een Congressional kandidaat won, raciaal-thema mijn mayoral campagne Aangetrokken slechts 230 eerste keus stemmen in het volgende jaar.

De politieke wip stond weer Wanneer een collega-kandidaat die slecht Ook in de mayoral wedstrijd had gedaan voor Gouverneur van Minnesota liep in de 2010 Republikeinse primair. Hij vroeg me om zijn gezaghebber running mate te zijn, met de belofte om niets van me te vragen in de campagne en betaal mijn indieningstaks. Waarom niet? Het resultaat was onze ticket que eindigde als tweede in de primaire met bijna 10.000 stemmen. We waren "progressieve Republikeinen" de strijd tegen de conservatieve trend.

In 2011, mijn vrouw de scheiding aanvroeg en had mij gearresteerd voor huiselijk geweld. Men had al lang aandringen me te lopen voor het kantoor realistischer. Toch hof impopulariteit, liep ik een korte campagne voor de vertegenwoordiger van de staat in mijn omgeving, mezelf identificeren als iemand die waren gearresteerd voor huiselijk geweld. Toen de familie-rechter van zwaar uitgesproken tegen mij in de echtscheidingszaak, ik viel uit de race om te werken aan het indienen van een beroep. Het slechte nieuws dat ik was slechts 79 stemmen ontvangen in de primaire verkiezing, een van de slechtste staat in de stemming totalen; Het goede nieuws, dat ondanks de nokbaan R hebben opgezegd Binnen 20 stemmen te winnen.

Kortom, ik heb geen idee wat een succesvolle campagne maakt. Eén jaar ben ik op, en het volgende jaar naar beneden; en vice versa. Ik vaak slecht in de districten waar ik beter bekend. Er is geen ruimte voor ego in que soort omgeving.

In 2014, ik sneed het onderwerp van het runnen voor Gouverneur met de Onafhankelijkheidspartij op een platform van de justitiële hervorming, maar kreeg te horen que Zelf had ik que toegegeven ik niet kon winnen van de solo kandidaat en zo was "ongekwalificeerde". uitvoerend comité van de partij drong aan op het doorlichten van kandidaten die goedkeuring kon zoeken op de conventie, bij voorkeur anders dan "50-jarige blanke mannen" die de partijvoorzitter verklaard. Later que jaar, de Onafhankelijkheidspartij niet de noodzakelijke 5 procent van de stemmen te krijgen in een over de gehele staat race om de status van de belangrijkste partij te behouden.

Terwijl de politieke junkie gebeurde zeg nooit "nooit" te draaien voor kantoor, ik denk dat ik klaar ben met electorale politiek, behalve voor de herinneringen nu worden gedeeld met je.

 

naar: politieke kandidaat

Bill McGaughey, met buren, na verkiezing van een vertegenwoordiger in de raad van de Harrison Neighborhood Association in Minneapolis op 18 juni 2017. Toen de foto werd genomen, had hij zijn haar in acht maanden niet gesneden. McGaughey was in 2011 vertegenwoordiger van het gebied, maar hij werd van de raad afgeschoten toen hij opgemerkt verkeerden van personeel aan de financiers van de groep wijst.

 

Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans

Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch

COPYRIGHT 2015 THISTLEROSE PUBLICATIES - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
http://wwwbillmcgaughey.com/overviewk.html