Mijn Ceremony of Self-Initiatie op een bergtop in Reutte, Oostenrijk

Prelude: Toen ik negen jaar oud was, in de 4e klas, zat ik in een klaslokaal op de Nichols school in Detroit wanneer een bepaalde gedachte bij me kwam. Ik werd plotseling bewust van mezelf zitten in de klas, dat op dat moment. Het sluiten van mijn ogen en het onthouden van waar ik was, nam ik een geestelijke momentopname van de situatie. Ik dacht dat, waar en wanneer ik in de toekomst zou zijn, zou ik altijd de herinnering aan zijn wie ik was op dat moment te behouden. Het zou mijn bewustzijn te verankeren. Nu, na een onderbreking van twaalf jaar, herinnerde ik me die gelegenheid zittend op een bus in West-Duitsland.


***** *** ***** *** ***** *** ***** *** ***** *** ***** *** *****

Als ik was de hele dag zitten in de rug van een bus, reizen naar huis van een reis naar Berlijn in de kersttijd, viel het me op dat mijn 21ste verjaardag in minder dan twee maanden zou zijn, en ik wilde niet dat deze persoonlijke verjaardag aan passeren zonder enige feest. Immers, dit was het jaar dat ik een volwassene officieel. Tot nu toe mijn leven had gerekend voor weinig; Ik had te veel een toeschouwer van gebeurtenissen geweest, met de dagen van mijn puberteit nu ten einde. Ik wilde iets om deze periode te markeren, zodat mijn herinneringen aan zou raken aan iets substantieels.

Voor een lange tijd had ik het idee dat gebeurtenissen aan een persoon in de jaren van zijn bestaan ??zijn steviger in zijn bezit dan de structuren van wereldse prestatie die hij achterlaat vermaakt. Laatstgenoemde zal desintegreren in de tijd, maar een leven leefde een zekere waarde die niet kan worden weggenomen. Tot mijn eigen leven te wijden, dus kwam ik op een plan om een ??ceremonie op mijn 21ste verjaardag, die hulde zouden besteden aan het feit dat ik besta uit te voeren. In zekere zin zou dit een mager en fictieve gelegenheid, omdat de betekenis ervan zijn volledig zouden zijn bedacht door een filosofisch-poëtische fantasie, maar in een ander opzicht de ceremonie zou worden gebaseerd op de vlakte realiteit van mijn bestaan, waardoor geen verdere claims. Het maakt niet uit wat mijn leven geeft aan de wereld, zou het voor het moment staan ??in de pure schoonheid van zichzelf, bloeien als een bloem.

Wat ik in gedachten had was om een ??bepaalde volgorde van de bewegingen regelen om door te gaan tijdens de ceremonie, en wanneer het juiste moment kwam voeren deze uit te precies. Hoe moeilijker het zou meer me om deze bewegingen te voltooien, zou hoe intenser de ceremoniële ervaring, en hoe meer voldoen aan zijn prestatie. Bijvoorbeeld, zou ik op te lossen te springen over een 20-voet klif op een bepaald moment. Dit zou waarschijnlijk kostte me een verstuikte enkel, maar het zou blijken te zijn me voor altijd mijn bevoegdheden van de bepaling. Of anders in een openbare plaats zou ik al mijn kleren uit te trekken, een gedicht, en ze zet mijn kleren weer aan, voordat iemand het lef om in te grijpen opgeroepen. Het ergste gevolg van deze actie zou mijn arrestatie voor onfatsoenlijke blootstelling en veel persoonlijke verlegenheid te zijn, maar, nogmaals, zonder al te veel schade aan iedereen die het zou mijn moed te tonen en op te lossen. De ceremonie zou blijken dat deze samenvoeging van vlees is in staat om zich te binden aan een smalle gang van zaken, en vervolgens zijn beslissing uit te voeren, met een precisie rivaliserende dat van de causaliteit.

De details van de ceremonie zou moeten worden uitgewerkt in de loop van de komende weken. Ik wist al dat ik op een bepaald bergtop zou staan ??in Oostenrijk op mijn verjaardag, en er voeren een ritueel, die getuigen van mezelf zowel als lid van het menselijk ras en als een bepaald individu. Eerst moest ik beslissen wat waren mijn oog springende kenmerken, zodat deze kunnen worden opgenomen in het ritueel.

Alleen al het feit dat ik van te wijden mijn wezen in een ceremonie had gedacht was de beste beslissing. Ergens in Limbo Ik kan me voorstellen een dode ziel bitter spijt dat tijdens zijn vele jaren van het leven dat hij nooit gerealiseerd dat hij nog leefde op het moment dat het waar was, was gehad; hij had nooit hadden dit vreugdevolle bewustzijn uitgedrukt. Sterker nog de meeste mensen sterven hebben nog nooit gedaan wat stelt een menselijk wezen, afgezien van alle andere stervelingen - ze nooit volledig hun unieke zelfbewustzijn uit te oefenen.

Ik was van plan om de ceremonie te componeren, zodra ik terug naar München, maar met de deadline nog vele weken weg, het niet dringend genoeg lijken. Zelfs zo, in merkwaardige manier, begon ik het instellen van het podium voor het grote evenement door het organiseren van mijn andere activiteiten in een patroon dat een focus op de afgesproken dag, 21 februari zou bereiken.

Voor mij was het altijd leek dat 21 februari, naast dat het mijn verjaardag, was een dag voor speciale evenementen en mijlpalen: Het was precies twee maanden na de winterzonnewende, een maand voor het begin van de lente, een week na Valentijnsdag , de dag voor Washington's verjaardag, vijf weken voor de verjaardag van mijn vader, enz. Er was altijd wel een verkiezing van een schoolbestuur, of belangrijke aankondiging van de voorzitter, of moord op een leider van burgerrechten, of langverwachte lezing of concert, dat plaatsvond op die dag. Dit jaar in het bijzonder leek het erop dat belangrijke gebeurtenissen in mijn leven werden er op gelijke intervallen van mijn verjaardag. Ik verfraaid die met bewuste verwijzingen naar de geplande uitreiking zodat de gebeurtenissen gereflecteerd en ontstoken mijn anticipatie op de uitreiking wwith een verbrandingsintensiteit, op dezelfde manier spiegels binnenwaarts gepositioneerd rond een cirkel vangen het zonlicht vanuit verschillende richtingen en te concentreren in een brandende beam.

Dit waren enkele van de 'mirrors', die ik: Precies zes weken voor mijn verjaardag, die op een ski-expeditie in Oostenrijk met een groep van Duitse studenten, beklom ik de Zwolferkugle, die de hele middag nam. Op de weg naar beneden pakte ik een takje van een wild kruid, met de bedoeling om dit te gebruiken in de ceremonie boven op de andere berg. Precies een maand voor, ik ging skiën voor een dag in Garmisch-Partenkirchen met een vriendin ik in München had gekend. Vier weken eerder, op 24 januari, bracht ik mijn laatste avond met hetzelfde meisje, net voordat ze terug naar de Verenigde Staten. Een week later was de laatste nacht sliep ik in mijn kamer op Knorrstrasse 21 voordat hij verhuisde naar een ander adres. De twee weken durende mijlpaal gemarkeerd geen ongewone gebeurtenissen, met uitzondering van bepaalde belangrijke ideeën die op die dag tot mij kwam, tijdens het dagdromen. 14 februari, was echter de nacht had ik mijn eerste date met een ander meisje die mijn bezorgdheid voor de volgende maanden werd.

Naarmate de tijd naderde, echter, realiseerde ik me dat ik nog steeds niet veel werk aan de ceremonie, die was net alsof we ring zonder het juweel dat zij geacht wordt te versieren. Mijn bedoeling was om het te houden op een bergtop in Reutte, een populair skigebied met studenten, na het vasten gedurende een periode van vierentwintig uur. De ceremonie zou bestaan ??uit een proza ??verklaring plechtig verklaren mijn bestaan, samen met een fysieke ritueel zoals het nemen van mijn kleren, ikzelf zalving over het hoofd met olie, en die mijn natte lichaam met een doek voor het breken van het vasten. Misschien kan ik ook bedenken een originele combinatie van bewegingen met de armen en voeten om een ??deel van de ceremonie. Deze plannen werden werkeloos die door mijn hoofd op een zondagmiddag, op slechts tien dagen voor het evenement, toen ik toevallig te lopen hoewel de Beierse Nationaal Museum. Bepaalde gedachten viel het me op dat moment waarop mijn hele regeling gewijzigd.

De Beierse Nationaal Museum bevat een groot aantal exemplaren van porselein servies en andere meubels die gebruikt worden te behoren tot de Beierse koninklijke familie. De kleinste stukje porselein of houtsnijwerk getuigt van de vele uren dat sommige ambachtsman nam om het te maken. Om kamer na kamer met veel van dergelijke objecten te zien, die elk de exquise aandacht van een vakman, is een duizelingwekkende ervaring; het maakt een persoon die zich afvragen waarom elke arbeider zou kiezen om zo veel tijd besteden en zorg maken van een vork of lepel, die de eigenaar, in het bezit van honderden andere, even mooie objecten, zou nauwelijks merken. Zou dat enkele glimp van waardering, die door het hoofd van de koning zou kunnen passeren als hij pakte de vork is tijd dat de zilversmid om zijn ontwerpen mode moeite hebben gemaakt?

Toen realiseerde ik me wat groot belang het was dat de vork of het gerecht behoorden tot de eigen collectie van de koning. Het enkele feit dat het artikel was een onderdeel van het spektakel van royalty was genoeg om het de ambachtsman inspanning om zijn werk goed te doen de moeite waard te maken. Als je een vakman en wist dat uw producten gingen persoonlijk door president Kennedy te worden behandeld, zou je niet extravagant in je werk zijn? Figuren als koningen en koninginnen, presidenten en andere beroemde mannen en vrouwen vertegenwoordigen vaste posities binnen de universele orde waarrond de mindere personages zelf en uit welke relatie zij ontlenen waard kunnen regelen.

Monarchie als instelling was volledig in staat om haar vermogen om respect en eerbied commando uit te oefenen. In onze tijd hebben we de neiging om de personen die het meest bijna deze functie te vervullen, zoals de hoofden van de regeringen, met een meer sobere beoordeling te geven. We zullen minder aan de mystiek van het kantoor toe te geven, omdat we beseffen dat dit aspect van haar macht is alleen wat we onszelf toekennen aan het.

De gedachte toen bedacht ik dat de mensheid nog steeds zou kunnen verlenen aan een individu een positie van koninklijk gezag, hoewel iedereen wist dat zijn kantoor bestond willekeur en zijn bevoegdheden waren onwerkelijk. Ontstond het idee van een zeer moderne, democratische en menselijke instelling, dienen hetzelfde doel als de monarchie in het feodale dagen deed, maar op een wereldwijde schaal en zonder dat de capaciteit voor het worden despotische. Deze nieuwe "King of the World" zou een strikt ceremoniële rol hebben. Het zou zijn taak zijn om prijzen toe te kennen en geven onderscheidingen voor personen die grote dingen gedaan had als een officiële erkenning van hun prestatie. De koning zou een heel gewoon mens te zijn, maar als de hele wereld hem erkend als een man alleen toegestaan ??om een ??dergelijke eer te verlenen, zou de ontvanger gevleid voelen wordt zo door hem herkende.

Ongetwijfeld het gezag van deze man zou steviger worden gegarandeerd als hij bezat andere machten dan de macht om ceremonies uit te voeren, maar de prijs van het geven van hem echte politieke controle zou meer dan de wereld zou bereid zijn te betalen. Een ceremoniële chief zou worden genegeerd op het eerste, of uitgegroeid tot een object van spot, als de wereld zijn rol verkeerd begrepen; maar als dit was duidelijk, en als de man was ernstig, competent, en fantasierijke in de uitoefening van zijn ambt, zou hij een traditie die echt gewicht zou dragen in de openbare aangelegenheden te bouwen.

Het is duidelijk dat zou het wenselijk zijn voor een man van grote persoonlijke prestige aan de eerste koning te worden - misschien wat ouder wordende politieke en spirituele leider. Verzoekschriften kunnen worden verspreid over de hele aarde, waarin wordt opgeroepen tot zijn benoeming naar het kantoor. Deze kunnen worden ondertekend door een groot aantal mensen en worden verzameld in een centrale kluis waar ze tastbaar bewijs voor zijn gezag zou zijn. Bovendien zou de wetgevers van de naties besluiten nemen ter ondersteuning van zijn aanspraak op de titel, zou hoofden van de staat ontvangt hem als hun gelijke, monarchen zou aftreden in zijn voordeel, of de Verenigde Naties zou hem het voorrecht van het bijeenroepen van de Algemene Vergadering toe te kennen. In deze en andere manieren om de wereldorde kan verzinnen om een ??ceremoniële hoofd benoemen van zichzelf.

Zodra de eerste mens in functie was, zou het probleem van een methode voor het selecteren zijn opvolger vinden. In het verleden hebben monarchieën gewoon geplukt oudste zoon van de regerende vorst is, of wat ander familielid beschikbaar was in de lijn van opvolging. Dit zou waarschijnlijk niet kleurrijk genoeg om mensen vandaag de dag aan te passen, noch kan alle rassen en nationaliteiten op Aarde toestemming om permanent te worden geregeerd door een gezin uit een van hen. Misschien, dan kunnen er verkiezingen per tien jaar (of wanneer de zittende sterft) om een ??nieuwe monarch te kiezen. Deze zouden de kleur en de opwinding toe te voegen, maar het zou te duur zijn om frequente wereldwijd verkiezingscampagnes een kantoor hebben zonder inhoudelijke kracht. Kandidaten zouden te weinig problemen hebben om te beweren dat zij het kantoor beter dan andere kandidaten kon verwerken.

In plaats van het instellen van een bepaalde methode van opvolging, leek het beter om mij voor de huidige koning volledige vrijheid te geven bij het bepalen van zijn eigen opvolger. (Indien hij niet de methode te specificeren, of dat de werkwijze niet een opvolger, de volgende man worden geselecteerd door middel eerder gebruikte.) Voor blijkt dat in veel gevallen welke drijft een mens bezit kan gedelegeerd worden aan iemand anders; hoe de eerste krijgt zijn positie is het echte probleem. Het toestaan ??van Kings om hun eigen manier van opvolging te kiezen zou betekenen dat de koningen naar het kantoor zou komen in een grote verscheidenheid van manieren, hetzij door middel van eenvoudige afspraak of via ingewikkelde wedstrijden gemaakt en onder toezicht van de aanwezige officeholder. Dit alles zou de tradities van de instelling te verrijken en verhoging van belang in de huidige procedure. Elk bewind zou gedeeltelijk worden beoordeeld op hoe goed het zijn eigen opvolging had weten.

De koning van de wereld zou kunnen wonen in een prachtig paleis, gevuld met luxe artefacten zoals die in de Beierse Nationaal Museum. Een mooie, ruime gazon zou uit te strekken in de voorkant van het paleis, waar de speciale ceremonies zou plaatsvinden; en in de rug zou er een doolhof van formele tuinen zijn. De hele koninklijke verbinding zou worden omsloten door enorme stenen muren, met een enkele poort voor bezoekers aan te gaan. Aan de zijkant zou een kleine marmeren gebouw met alle verzoekschriften die de vorderingen van de eerste vorst ondersteund staan.

Achter het paleis zou een ander gebouw gemaakt van zeer dikke granieten rots zijn. Twee keer in zijn leven de vorst zou worden toegestaan ??om dit gebouw te voeren voor een periode van 24 uur niet te overschrijden - een keer net nadat hij de aangetreden, en nog een keer voor het verlaten van het. Niemand anders zou binnen worden toegestaan. Drie afzonderlijke toetsen zou nodig zijn om de zware deuren openen. De koning zou een op zijn persoon, een speciale constitutionele officier zou nog moeten hebben, en de derde toets zou in de koninklijke grafkelder in een andere stad worden gehouden. Op de dag dat de vorst meededen aan deze Inner Sanctum, zou hij worden begeleid naar de deur door een garnizoen van soldaten, die wacht zolang de Koning was in het gebouw zou staan. Ze zouden hem begeleiden terug naar het paleis toen zijn bezoek werd beëindigd.

Door de eeuwen heen de buitenwereld onwetende zou worden gehouden over deze mysterieuze kamer en wat er gebeurde binnen op die gelegenheden, voor de vorst zou worden verboden, op straffe van de dood, het geheim van de plaats onthullen. Vermoedelijk de koning zou een privé-ceremonie, die neer in een boek werd geschreven zijn. Misschien is de opeenvolgende monarchen zou een dagboek bij te houden, het delen van hun koninklijke geheimen met elkaar door de eeuwen heen. Toch zou niemand buiten de koninklijke afkomst zeker weten, omdat de traditie voortgezet daar permanent voor het publiek zou worden geweigerd, zelfs als het rijk van de dood verbergt zijn geheimen uit de ogen van de levenden.

Als de heerlijkheden van deze nieuwe wereld voor mijn verbeelding ontvouwde, streefde ik stiekem naar de eerste in de lijn van koningen te worden. Ik zou proberen om mezelf waardig van die titel te maken. Ik zou opstapelen prestaties op aarde ongekend in omvang. Ik zou de loop van de wereldgeschiedenis te veranderen, zodat men mijn stempel van de leeftijd en daardoor mijn claim zou kunnen herkennen op de troon van de nieuwe orde, die een bron van mysterie, vreugde en verwondering zou zijn.

Ik dacht aan de noodzaak van een dergelijke instelling. In onze unromantic tijdperk heeft de wetenschap effectief doorboord al helderder illusies leven. Het rijk van de universele, die ooit gaf morele instructie en ademde persoonlijkheid, verschijnt nu in de vorm van statistische gegevens. Mensenharten verhongeren of iets van de oude eenvoud en de passie van een monarchie. Ergens in de toekomst kon ik generaties van de mannen vast te houden voor een duizend jaar te zien.

Maar nu, als ik naar huis reed uit het Beierse Nationaal Museum op een trolley-auto, het leek me dat deze laatste, inactief fantasie baarde een nauwe gelijkenis met de ceremonie, die ik van plan was voor mijn 21e verjaardag; en in beide leek dat ik te ver was gegaan. Jezus zei ooit van dergelijke intenties: "Hij, die spreekt van zichzelf, zoekt zijn eigen eer. Maar hij die zoekt Zijn heerlijkheid die hem gezonden, hetzelfde geldt, en geen ongerechtigheid is in Hem 'Wie was ik dat ik zou moeten voorbereiden, zodat ernstig om mezelf te verheerlijken?

Plotseling werd het duidelijk dat deze hele lijn van denken vormde een ontkenning van het christendom. Het Nieuwe Testament profeten hadden gesproken over mensen zoals ik die zou proberen om zich te zetten op tronen over de aarde. Mijn monarchale orde is gesteld voor de afwezigheid van de gevestigde religie. Mijn koninklijke grafkelder en al haar rituele smakte van sommige oude, kwade Egyptische cult, die piramides gebouwd had en gebalsemd farao's. Het zou heel goed kunnen dat in plaats van het winnen van een gevierde plaats in de geschiedenis was ik het positioneren van mij aan de Anti-Christ geworden, en door mijn ambities om "King of the World" werd mij verzendende naar de eeuwige verdoemenis. Want ik wist dat er geen God mij de bevoegdheid om een ??dergelijke rol aannemen had gegeven.

In volle paniek nu, ik twijfelde of ik zou gaan met de ceremonie. Ik hoefde niet naar een prive-incident aan mijn bestaan ??te herdenken op de veronderstelling dat alle andere situaties waren van voorbijgaande aard te creëren. Zeker God zou zorgen dat mijn leven was verlost als ik gehoorzaam aan zijn wil zou zijn. Religie in het verleden voldoende geweest om koninkrijken te heiligen, en het is nog steeds genoeg om de ceremoniële functie in de wereld te behandelen. Dat was het probleem: ik had alleen maar aangenomen dat religie onwaar, zonder echt te weten. Als God dit moment zitten in zijn hemel, wat een duidelijke mogelijkheid was, zou mijn hele plan worden ondermijnd. Mijn ceremonie zou worden gezien als een godslastering zijn.

Ik was terug naar het zelfde probleem dat niemand ooit in staat zijn om op te lossen tot mijn tevredenheid, namelijk de schijnbare niet-bestaan ??van God was geweest. Misschien was het beter om op de veilige kant - om te proberen om te geloven dat God echt was en dan te gehoorzamen zijn geboden. Als hij niet bestond, zou dat helpen voorkomen verdoemenis. Als hij niet bestond, zou het niet uit. Maar dit was de laffe uitweg. Waarom laat God zelf nooit positief te openbaren aan de mensheid, als hij bestaat? Wat is zijn doel in de resterende verborgen? Wat is onze deugd in het geloven, tegen alle schijn, dat God bestaat? Als hij dat niet doet, zeker religie is een chronische vloek over de mensheid, die ervoor zorgt dat mensen om te leven door verkeerde doeleinden. het zou een daad van heldhaftigheid en welwillendheid uit te vinden voor eens en voor altijd de waarheid van deze zaak.

Ik wist dat de ceremonie als ik dacht het was buitengewoon zondig. De hele betekenis was om mezelf te benoemen voor een status binnen wereldse bestaan ??die ik niet eerder te genieten. Ik wilde een positie van tenure alsof het leven niet, dat al had gegeven. Het is duidelijk dat God, als hij bestond, zou niet toestaan ??dat een dergelijke opstandige daad ongestraft blijven. Hij zou waarschijnlijk slaan me dood op de top van die berg in het midden van mijn zelf-verkondigen ritueel. Dat zou dan een positief bewijs van het bestaan ??van God te zijn.

Hoe meer ik dacht over deze monsterlijke regeling, hoe meer het leek de juiste dingen gaat voor het hebben. De les is naar huis vele malen dat alleen intellect machteloos is om vast te stellen of te weerleggen het bestaan ??van God tot mij gebracht. Evenmin zijn sluwe experimenten ontworpen om God in een aantal acties uit te lokken. God is niet zo uitgehongerd voor de erkenning dat hij wonderen elke keer dat een niet-gelovige knipt met zijn vingers zou presteren. De evangeliën registreren hoe Jezus dit aspect van zijn goddelijkheid hekel. Hij zou nooit helemaal weigeren een wonder te verrichten, maar hij maakte duidelijk aan diegenen die een teken van hem eiste dat zij op het verkeerde spoor.

Op het eerste gezicht mijn ceremonie lijkt nog zo'n kleine truc om God te verraden zijn bestaan ??zijn. Maar ik zou proberen om mijn hart te zuiveren en te zuiveren van deze onwaardig bedoelingen. Mijn ceremonie zou een verbintenis als een experiment. Hoe anders kan men verwachten om God te bereiken dan door ceremonie? In die heroïsche dagen dat de mensen God zag, werden ze vaak het uitvoeren van ceremonies in zijn naam, die hun huidige doeleinden bespoke. Deze waren niet al lang bestaande, verzegeld-off rituelen. Om terug te gaan naar de bron van religie zou mijn beste benadering om het bestaan ??van God te zijn.

Hoewel de ceremonie zelf was zondig, toch voelde ik dat, als één van de mensheid, de zonde was mijn lot, en God zou vergeven. Of God iemand die opzettelijk een zonde te voeren uiteengezet zou vergeven was een andere propositie; maar alle dingen zijn mogelijk voor hen die geloven. Vooraf zou ik proberen om de smet van mijn heiligschennend doel te verwijderen door middel van gebed en vasten. Want een keer toen de discipelen niet in staat waren om een ??ziek kind te genezen en ze vroegen Jezus de reden is, wordt het opgenomen dat Jezus antwoordde: "Dit geslacht kan nergens door uitgaan, dan door bidden en vasten." Ik zou voor Gods zegen bidden op mijn missie. Ik zou vasten voor de ceremonie, zodat het niet lichtvaardig zou worden ondernomen. Dan, in het volste vertrouwen en verwachting van God ontmoeten langs de weg, zoals hij koos ervoor om zich te manifesteren voor mij, ik zou mijn klim beginnen naar de top van de berg.

Zo waren mijn plannen doorgeschakeld naar een tegenovergestelde intentie. De week die eindigde op mijn verjaardag ik aangewezen als een persoonlijke 'heilige week ", te besteden aan het componeren en uitvoeren van de ceremonie. Tijdens deze week was ik van plan om de Bijbel vaak te lezen en God vragen om begeleiding. Ik had verwacht dat de details van de ceremonie om me zou komen op deze manier door middel van directe inspiratie, zodat tegen mijn verjaardag het programma klaar zou zijn.

De eerste paar dagen van de "heilige week" Ik vond het moeilijk om mezelf van toepassing zijn op een dergelijke willekeurige onderneming. Het leven ging verder amid bekende omstandigheden, terwijl ik, bezeten door een demon van mijn eigen te maken, maakte onbeleefd pogingen om voor te bereiden op de ceremonie. Mensen die normaal gesproken mijn medewerkers waren moest nu worden afgesloten van wat ik deed, want ik durfde niet vertrouw mijn geheim aan iedereen. Bij andere gelegenheden heb ik gebruik gemaakt van hun bedrijf om mijn beslissingen te formuleren, doen alsof deze bekende personen waren, voor die week, goddelijke boodschappers om me te laten tekenen. Zaterdagavond, bijvoorbeeld, ging ik naar een klein theater in de buurt van de Sigestor met twee vrienden van de ski-expeditie om te zien "Wachten op Godot". De enige communicatie ik zou met hen die avond was om mijn interpretatie van het spel als een anti-christelijke allegorie te bespreken en om hun reactie te kijken. Tegen die tijd was ik ver gevorderd in de wereld van mijn eigen fantasie.

De eerste taak was echter te verzamelen en voorbereiden van de materialen die nodig zijn voor de ceremonie. Ik reed de tram om een ??winkel op de Kurfürstenplatz die de gezondheid voedingsmiddelen verkocht. Hier kocht ik de duurste brood dat ik kon vinden op de plank, plus een pakket van steenzout. Mijn reden voor de keuze deze bijzondere winkel was dat de items hier verkocht meer bijna net als de rauwe levensmiddelen, die in Bijbelse tijden werden gegeten zou worden. Daardoor waren ze meer geschikt voor een maaltijd, dat was onderdeel van een religieuze ceremonie.

Dit motief was typerend voor de dwaasheid Ik tentoongesteld in mijn poging zich te laten leiden door de goddelijke openbaring. Bij het selecteren van honing om te gaan met het brood, bijvoorbeeld, was ik niet tevreden met honing te kopen in een pot; moest in een honingraat. Dus ging ik naar een aantal winkels te vragen voor honingraat, die geen van hen had. Eindelijk, na het stellen van een vrouw op een straat auto waar ik honingraat kon kopen, vond ik een winkel die het product uitgevoerd. Gelukkig niemand vroeg me waarom ik honingraat in plaats van honing nodig zijn in een glazen container, want ik niet een plausibel antwoord zou hebben gegeven.

In een winkel op de Maximilianstrasse kocht ik een fles van de duurste Bourgondische wijn die ik kon vinden; de eigenaar verzekerde mij dat er veel meer dan 17 merken terug in de Verenigde Staten zou kosten. De reden dat ik koos voor de Bourgogne dan Bordeaux wijn was dat de Bourgogne als een wijk in Frankrijk leek veel meer oude en heilig voor mij.

Ik wilde een soort van ceremoniële olie aan mijn hoofd te zalven, maar was niet zeker weet waar om een ??dergelijke goederen te kopen. Gewone haar olie niet zou doen. De dichtstbijzijnde manier waarop ik dacht dat het product dat ik wilde, zonder verraden mijn krankzinnige doel uit te leggen, was om te vragen voor de huid olie. Ik ging naar een parfumerie in de buurt van het Hotel Vierjahrzeiten, en zou het kopen van een flesje Mennen's baby-olie. Dit wist ik dat ongepast zou zijn, maar het was goedkoop, en het toegestaan ??me naar de winkel te verlaten zonder verdere gesprek.

Het werd geleidelijk aan duidelijk dat ik nooit olie zou vinden op de markt hebben aangeboden om koningen te zalven. Daarom zou ik mijn eigen vervaardigen. De basis olie kan direct worden geperst uit olijven, en ik kon de andere ingrediënten die de juiste symbolische betekenis had toe te voegen. Ik zocht alle markten en supermarkten op Romanplatz maar geen rauwe olijven kon vinden. In plaats daarvan kocht ik drie verschillende soorten plantaardige oliën, die in een halve liter blikken, en drie of vier citroenen kwam.

Terug in de keuken van mijn eigen appartement ik bereid om deze ingrediënten bij elkaar te mengen in een oude whiskyfles. De whiskyfles op het eerste gestoord me als een container voor een dergelijke kostbare vloeistof, maar toen besloot ik dat het zou voldoende heilig zijn als ik gaf mijn buren de rest van de whisky in de fles, ter waarde van ten minste twee dollar.

Elk van de plantaardige oliën had zijn eigen symbolische betekenis. De grootste tin had afbeelding van een stierenvechter op de voorzijde. Het was het merk Manolete van Cordoba, Spanje. Dit heb ik besloten stond fysieke moed, die in het beklimmen van een hoge berg na een dag vasten zeker nodig zou zijn. De tweede soort olie werd gemaakt in Genua, Italië, en de bus had een foto van Dante op. Voor mij Genua is altijd gesuggereerd Christopher Columbus. Zowel hij en Dante waren ontdekkingsreizigers van grote rijken - een geografisch, de andere theologische - die toegevoegd aan de omvang van de menselijke kennis. Daarom is deze vorm van olie zou de mens vertegenwoordigen als een avonturier in onbekende gebieden, die ik zou ook moeten doen in mijn zoektocht naar God te vinden. De derde tin bevatte een merk van pinda-olie heet "Howi-goud", die uit Krefeld, een middelgrote industriële stad in het Ruhrgebied-Niederrhine deel van Duitsland kwam. Deze olie nauwelijks suggereerde iets nobel, maar ik maakte het representatief zijn voor de moderne industrie, waarvan de luxe beschaving kon ik een week of twee door te brengen in zo'n frivole onderneming als het samenstellen van een ceremonie.

Samen vormen de drie oliën vertegenwoordigd man in de verschillende aspecten van zijn ervaring - morele, spirituele en commerciële - die tot toegevoegd aan de rijkdom van zijn erfgoed. Om dit element te compenseren, introduceerde ik een kleiner deel van citroensap, direct geperst uit de citroenen ik in de supermarkt had gekocht. Citroensap is zuur, wat suggereert dat de bijtende, zwak, of treurig streep in het menselijk leven, waarvan ik dacht dat zou de ceremonie meer acceptabel te maken voor God als het ware opgenomen.

Voor het laatste ingrediënt wilde ik iets meer waard, maar toch iets geschikt is voor de hele ceremonie en voor wat het was vieren. Uiteindelijk heb ik gekozen voor zuiver water, gedestilleerd uit wat kwam uit de kraan. Zuiverheid van het hart zou moeilijk te bereiken tijdens de ceremonie zijn, maar zou dit de meest essentiële ingrediënt voor het succes van een godsdienstige onderneming. Evenzo gedestilleerd water, hoewel in feite de meest voorkomende van de gebruikte stoffen, bleken moeilijk te verkrijgen zijn.

In verzinnen de ceremoniële blend, heb ik geprobeerd om te compenseren voor mijn lukrake en willekeurige manier van het kiezen van de ingrediënten door ze te mengen met het laboratorium precisie. Dit betekende broeien alle apparatuur die de heilige vloeistof, zelfs de punch die de blikken geopend zou aanraken. Mijn systeem distillatie liet veel te wensen over. Ik opgewarmd water in een koffiepot, en hield een koud glas water in de buurt van de dampende tuit, zodat het vocht kan condenseren en druppelen in een glas eronder. Helaas is de theekopje erg heet. Niet alleen was een handdoek nodig om de beker te houden maar het duurde lang om zelfs een kleine hoeveelheid water ophopen in het glas.

Wanneer dit water klaar was, ik goot het in de bodem van de whiskyfles. Vervolgens kwam de combinatie van plantaardige oliën, die eerst waren gemeten in gelijke hoeveelheden in een andere pan. Het citroensap is voor het laatst. Toch was er te veel olie in de fles, zodat ik het citroensap niet zou kunnen toevoegen zonder dat het duidelijk naar de top lopen. In plaats van de schroeven op de kap, heb ik besloten om de fles af te dichten door druipen was van een kaars in de bottleneck, het plaatsen van een 5-pfennig stuk strak binnen, en dan druipen meer was op de top van dit totdat ik had een dikke zeehond. De 5-pfennig stuk verhoogde de totale kosten van de ingrediënten die in de ceremoniële olie precies zeven merken. Met dit, ik had de meest belangrijk materiaal voor de ceremonie.

Voor de eerste drie dagen van de "heilige week", heb ik niet beginnen met het eigenlijke werk van het samenstellen van de ceremonie, maar begraven mezelf in de Bijbel, in de hoop aanwijzingen voor wat ik moet doen. Donderdag las ik St. Luke Evangelie, plus een aantal historische selecties uit het Oude Testament. Vrijdag Ik vervolgde mijn lezingen uit het Oude Testament, de aandacht te richten op het leven van koning David en koning Salomo, en lees dan St. John's brief, en begon Openbaring. Zaterdag ben ik klaar met Openbaring. Op andere momenten las ik verscheiden van Prediker, de Psalmen, en andere evangeliën en brieven.

Mijn eerste doel was om passages het gezag van Jezus Christus te verduidelijken lokaliseren. Deze grotendeels bevestigd wat ik al had gedacht. Jezus steevast gespeeld langs de wonderen als bewijs voor zijn goddelijkheid en benadrukte in plaats dat hij vervulde de Schrift. Eens, toen hem gevraagd werd door wat macht hij leerde, vroeg Jezus op zijn beurt, door wat macht John geleerd. Niet alleen is dit illustreren hoe typisch Jezus ontdoken het aas vragen van de Farizeeën, maar ook het impliceert dat zijn bron van gezag was hetzelfde als John's - dat wil zeggen, profetische openbaring - en in tweede instantie dat zijn gezag was gebaseerd op de profetie zichzelf. Het Joodse volk zouden weten, dat hij de Zoon van God was omdat hij de woorden van hun profeten vervuld. Jezus zei dat zijn enige teken was het teken van de profeet Jona, dat hij weg voor drie dagen moeten worden genomen en vervolgens worden opgewekt.

Ik nu geprobeerd om een ??overeenkomstige profetie in het Nieuwe Testament, die zou leiden tot de huidige leeftijd als het Nieuwe Testament, kwam voort uit de oude te vinden. Afgezien van de dingen, die Jezus zelf zei, die zijn opgenomen in de vier evangeliën, het boek Openbaring is onze voornaamste bron van het Nieuwe Testament profetie. Het lezen van het werk van St. John's, maar ik was niet in staat om haar boodschap te begrijpen of te beslissen wat betrekking had op mijn eigen zaak. Revelation leek alsof wat ik afgebeeld op het geraaskal van een gekke man.

De tweede les die ik uit de Bijbel was de grote kloof die goddelijkheid en royalty gescheiden. Het is duidelijk dat God geen voorstander van het creëren van een koning in de eerste plaats, maar alleen ingestemd, omdat het Hebreeuwse volk riep zo sterk voor een. Gods behandeling van koning Saul verraadt zijn vijandigheid tegenover de Joodse monarchie. David's gerechtigheid lijkt enigszins God over te hebben gewonnen, en Salomo's bewind was als een experiment door God om de monarchie te presenteren op zijn best, maar de oude antagonisme werd nooit volledig te overwinnen. Op het einde was het te sterk.

God lijkt een enorme privé-grap te hebben genoten door toonaangevende het Joodse volk om te geloven dat hun Messias een andere glorieuze koning, als David en Salomo zou zijn, en waardoor ze Jezus in plaats daarvan, die ze veracht door zijn bescheiden uiterlijk. Gods vernedering van hen was voltooid wanneer de Joden Jezus gekruisigd en hing een bord boven zijn hoofd, die spottend zei: "de koning van de Joden", niet wetende dat dit hun ware koning, het laatste dat ze ooit zou hebben.

Off naar Reutte

Zondagochtend vroeg werd ik wakker zonder de hulp van een wekker, en nam de tram naar het station, waar ik een kaartje gekocht voor Reutte in Tirol. Vijfenveertig minuten later trok de trein uit de buurt van het station. Ik heb de hele trip lezen van de Bijbel en het laatste nummer van een Amerikaans tijdschrift. Het leven op dat moment leek het helemaal geweldig en vreemd. Als de ceremonie waren slechts een dwaze dagdroom, waarom was ik toen reizen op een trein door de bergen van Oostenrijk?

Bij aankomst in Reutte moest ik voor het eerst naar een lodge te blijven tot en met woensdag, die mijn verjaardag was te vinden. Ik was gescheurd tussen het nemen van een dure plaats, om het belang van de gelegenheid, of een goedkope plek te versterken, om geld te besparen. Eens te meer ik toevlucht tot directe openbaring. Mijn lezingen in het Nieuwe Testament had me ervan overtuigd dat overdreven pracht en praal in religieuze ceremonies was niet in de christelijke traditie. Daarom heb ik ingecheckt in het Gasthof Mohren, een goedkope maar comfortabele herberg in de buurt van het centrum van de stad. De vrouw de leiding gaf me kamer 309.

In de late namiddag nam ik een wandeling door het centrum van Reutte, dat gelegen is in een diepe vallei op de kruising van twee bergketens. De straten waren smal en heuvelachtig. Sneeuw werd opgestapeld tegen de stoepranden. Ik passeerde rijen van peperkoek winkels, en een aantal straten verderop in de straat kwam op een grote barokke kerk. Ik ging naar binnen om te mediteren. De kerk was koud en vochtig, en het werd volledig verlaten, behalve voor iemand bewegen in het koor balkon. Het was de eerste keer in vier maanden dat ik voet had gezet in een kerk. Na twintig minuten op mijn knieën, liep ik rustig de deur uit, laten vallen van een kleine munt in de armen doos.

Die avond had ik avondmaal bij de Gasthof Mohren. De bejaarde vrouw die mij hadden ingecheckt was ook de serveerster in de grote eetzaal beneden. Ze leek een persoonlijk belang te nemen in mij, en ik beschouwde haar als een engel door God gezonden om te kijken na mij tijdens mijn verblijf in Reutte. Op mijn tafel in een hoek van de kamer waren acht of tien mannen van verschillende leeftijden, alle Oostenrijkers, die een levendige discussie onder elkaar onderhouden. Tegenover mij zat een verminkte jonge man, rustig het afspelen van muziek op een cassetterecorder. Ik hield mezelf op het eerste, maar na wordt gevraagd een aantal vragen, ik geleidelijk aan in het gesprek aangegaan.

Naarmate de uren verstreken, de eetkamer ontruimd totdat al die bleven mij en andere jonge man met bruine ogen en donker krullend haar waren. Zijn naam was Rudolf Zagler van Hongaarse afkomst, en hij werkte bij een kleine fabriek enkele kilometers buiten Reutte. Hij stelde voor het nemen van een wandeling langs de weg naar die fabriek, en ik besloten hoewel ik van plan was om die avond besteden aan het schrijven van de woorden tijdens de ceremonie moet worden gesproken.

De nacht was kil geworden. Ik heb niet een jas mee te nemen en begon te betreuren hoe ver we liepen. Rudi en ik sprak over het leven in Oostenrijk, in tegenstelling tot het leven in de Verenigde Staten, over onze eigen achtergronden, en andere dergelijke onderwerpen. Op de terugweg kwamen we een groep van dronken Oostenrijkers die in dezelfde fabriek werkte, en we liepen op korte afstand met hen. Het was een gezellige avond, die nog beter zou zijn geweest als mijn geweten had me niet al zeuren dat ik zou moeten werken op de ceremonie. Op het einde van mijn nieuw gevonden metgezel en ik zei: "tot ziens". Ik beloofde vanuit München te schrijven.

De volgende ochtend heb ik geleidelijk aan te trekken mezelf bij elkaar. Na een kort ontbijt ging ik terug naar mijn kamer en begon met het schrijven van de eigen verklaring, te beginnen met de woorden van Walt Whitman "Ik mezelf te vieren -." Dit eerste deel ging goed. Toen schreef ik een aantal zinnen in het Duits, waarvan de onmiddellijke omstandigheden van de ceremonie uit te drukken. Als het schrijven ging, maar ik groeide ongemakkelijk bij het feeing dat ik bezig was met een daad van heiligschennis, die God zou zeker straffen. Daarom heb ik geprobeerd niet om de vorderingen te verklaren mijn eigen bestaan ??overdrijven. Als alles gezegd waren de zuivere waarheid, zou mijn schuld tot een minimum worden beperkt.

Wat verontrust me het meest was de insinuatie dat ik een of andere manier een onvergankelijke identiteit van uitvoering van de ceremonie zou krijgen. Het was onmogelijk om dit deel van de rest van de instructie verwijdert, omdat het idee van het overwinnen voorbijgaande bestaan ??echt het belangrijkste punt. Maar ik wist dat ik er niets van onsterfelijkheid aanspraak zou kunnen maken, en God zou zeker een dergelijk vermoeden opmerken. Ik heb geprobeerd om zin deze claim als redelijkerwijs mogelijk, wetende dat ik kon niet goed te voorkomen plegen van een zonde, tenzij ik afgeblazen de hele ceremonie.

In het begin van de middag was pijn van het schrijven van mijn hoofd. Ik wist dat ik zou veel fouten maken als ik de hele verklaring eindigde in een vergadering. Het was tijd voor de lunch. Ik koos voor een restaurant buiten mijn eigen hotel om de maaltijd te nemen, en bestelde een full-gangen diner, waarvan meer dan normaal gesproken zou ik bereid zijn te betalen zijn geweest was.

De gedachte van de eeuwige goed en kwaad zwaar woog op mijn gedachten de hele diner. Zelfs de verschillende rollen in de houder nam symbolische betekenis. Ik dacht dat het goed was om te eten de soft round rollen, maar niet de pretzels, die mij voorgesteld het kwaad van de Duitse heidendom. Toen besloot ik om een ??aantal pretzels te eten, ook, want mijn andere gedachte bijgelovige onzin, die ik was er zeker van Jezus en de oudtestamentische profeten zou zijn veroordeeld was geweest.

Het was maandagmiddag, en ik heb nog steeds niet veel van het materiaal voor woensdag ceremonie. Maar ik wilde gaan een keer skiën voor het verlaten van Reutte. Ik liep naar de Tirolerhof in de buurt van het station, waar de bezoekers werden verondersteld te zijn in staat om te huur ski's. De man die de skiwinkel liep was er niet als ik aankom, en later heeft hij niet bij de hand hebt een paar ski's die mij zou passen. Toch, hoewel ik de ski's die nodig zijn voor slechts een dag, bracht hij een half uur het losschroeven van de verbindend montage op twee ski's, die hij had, het boren van nieuwe gaten, en het vervangen van de binding volgens mijn opstartgrootte, totdat de pasvorm was perfect. Als het werk klaar was, heb ik geleerd dat ik had de bus naar het ski leven gemist door vijf minuten. Gelukkig toen ik langs de weg lopen, een andere bus kwam van achter, die stopte voor mij. Bij het dalstation pakte ik wat ik dacht dat mijn ski's van het rek aan de achterkant van de bus en klom in de wachtende gondel.

De beklimming van de skilift duurde een lange tijd. Mijn maag voelde me misselijk, en ondanks de grote lunch was ik niet zeker of ik had genoeg energie opgeslagen in me voor een paar uur van het skiën. Deze gedachte maakte me ongerust over het vooruitzicht van de klim twee dagen later, toen ik zou hebben om een ??veel moeilijker fysieke beproeving doorstaan ??op een lege maag. Eenmaal op de top, maar ik snel vergeten die angsten, want ik besefte dat ik de verkeerde paar ski's in mijn hand. Deze waren smaller en ouder dan degene die ik had gehuurd. Er was geen alternatief, maar om deze te gebruiken voor de middag en probeer ze nadien uit te wisselen in de vallei.

Franz de ski-instructeur van de expeditie van zes weken eerder stond voor mij als ik uit de buurt van de gondel stapte. We wisselden woorden van aangename verrassing. Franz zei dat hij en zijn nieuwe groep ski studenten verbleven in een lodge op de berghelling, en hij nodigde me uit om ze later te sluiten. Ik zei dat ik dat zou doen. We bleven lopen naar het startpunt, waar Franz leidde zijn groep de helling af.

Ik stond een tijdje langer aan de top, de rij van bergtoppen in de richting van Reutte, waarvan ik zou klimmen in een dag of twee studeren. Verscheidene van de pieken hadden kruisen op hen. Ik dacht dat ik zou waarschijnlijk klim een ??van de twee pieken, die het dichtst waren bij Reutte. De langste van de twee leek onmogelijk steil, in ieder geval op de juiste profiel, dus ik dacht dat ik misschien de andere te kiezen.
De hellingen waren overvol met kleine groepen van de skiërs, sport onder de felle zon. Ik ging een korte aanloop en back-up van het touw trekken meerdere malen en besloot toen om verder hoofd naar beneden de berghelling naar Franz en zijn groep te vinden. Binnenkort bereikte ik de kleine chalet waar ze hoort te zijn.

Binnen in de lodge waren sommige studenten kaarten spelen en praten. Ze waren allemaal erg vriendelijk. Niemand wist waar Franz was maar een jongen dacht dat hij naar beneden in het dal gegaan en zou binnenkort terug te keren. Ik wachtte een kwartier, het schrijven van ansichtkaarten. Want het was al donker, toen besloot ik om door te gaan naar beneden mezelf. Naar de bodem werd zeer donker. Ik had een harde tijd het zien van de weg, maar uiteindelijk kwamen aan het gebied in de buurt van de bushalte.

Het kantoor skilift was gesloten. Een vrouw was bezig met dweilen en schrobben van de vloer. Ik vroeg om informatie over hoe u de ski's uit te wisselen met de man wiens paar heb ik gebruik gemaakt. De schrobben dame merkte dat mijn huidige pair had nummers op hen, ook, en door geluk dat ze hadden gehuurd op dezelfde plaats als ik mijn ski's had gehuurd, de Tirolerhof. Een korte telefoontje naar de ski's winkel kreeg de naam en de lodge van de persoon die ik zocht.

Blij te hebben opgelost één van mijn problemen, ik op de weg terug naar Reutte. Ik had de laatste bus gemist, dus ik moest het vier kilometer lange wandeling in de avond duisternis. Gelukkig is de eerste kilometer was bergafwaarts en ijzige, dus ik was in staat om snel te dekken op de ski's. De rest van de manier waarop ik sjokte langs in hoge geesten, zingen in een luide stem Duitse rijmen zoals 'Die Leute von Reutte sind heute zo freude. "Aangekomen in de stad, ging ik meteen naar lodge de andere skiër, waar ik ben gebleven zijn paar ski's met de portier, die zei dat ik daar halen mijn eigen paar in de ochtend. Ik keerde terug naar de Gasthof Mohren voor het diner, mezelf te hebben uitgeoefend fysiek meer dan ik van plan was.

De volgende ochtend realiseerde ik me, met het opzetten van angst, dat slechts één dag gebleven voor de ceremonie, en nog steeds veel van de essentiële voorbereidingen niet waren gedaan. Voordat liggend in bed die nacht, zou ik ze helemaal klaar bent, of het hele evenement, dat de focus van mijn leven voor de afgelopen twee maanden was geweest, zou een mislukking zijn. Ik werkte voor een uur aan het script, dan liep naar beneden voor het ontbijt.

Dit was mijn laatste maaltijd voor de beklimming van de berg, want ik had gezworen geen eten of water te raken gedurende een periode van ten minste 24 uur voorafgaand aan de ceremonie. Daarom was het belangrijk om alle beschikbare ounce van voedsel waarde te persen van het ontbijt. Ik vroeg om vijf extra broodjes, aten al de jam en boter, dronk de koffie, en bestelde een dikke soep, ondanks het feit dat de keuken niet de knoedel die verondersteld werd te gaan met haar had. De maaltijd gedaan, liep ik naar boven om het werk te hervatten op de ceremoniële script.

Het duurde niet lang om de eigen verklaring af te nemen. Naar aanleiding van de levering ervan zou ik de olie giet uit de fles op mijn hoofd en droog mijn lichaam met een doek. Op dit punt de ceremonie juiste voltooid zou zijn. Echter, ik dacht dat ik een gebed van een soort, die de zondige daad Ik had net uitgevoerd zou verzachten, en nodigen God bekend zijn voornemens voor mij nodig. Het ritueel op de bergtop zou echt een dubbele ceremonie, die de strijd tussen self-assertiviteit en gehoorzaamheid aan God, die deze vraag zou kunnen besluiten voor de rest van mijn leven.

Het gebed vormde een self-tegenstrijdigheid, die maakte het moeilijk om het schrijven te doen. Ogenschijnlijk was ik het aanpakken van God, maar aan de andere kant, ik was niet zeker of hij bestond. Ik was het initiëren van een communicatie in de hoop van het ontvangen van een aantal antwoord. Om te bidden op een dergelijke basis is een belediging voor de goddelijkheid; dubbel zo te bidden om vergeving voor de belediging aan de gang. Maar ik wist niet hoe deze morele drijfzand in mijn huidige situatie te voorkomen.

Het werk moest snel worden gedaan, zonder dat te veel energie in de geestelijke dilemma's. Het was belangrijk om te zeggen nog alle essentiële gedachten te voorkomen dat zich overgeeft aan godslasterlijke excessen. Tijdens het schrijven was ik voortdurend op de hoogte van het proberen om de tweede raden God, waarvan ik wist dat zou een vreselijke zonde zijn, maar ik kon niet weerstaan ??aan de neiging om mijn uitingen minder schuldig te maken. Al de tijd dat ik wist dat het lag nog in mijn macht ligt om te bellen uit de ceremonie, en daarmee het behoud van mijn staat van relatieve zondeloosheid, maar ik was niet bereid om te doen. Misschien was dat de enige zonde van betekenis. God wist alle details van mijn hart, dus of ik een statement onderdrukt zou zijn houding niet veranderen naar me toe.

Door 01:00 de voorontwerpen van zowel de eigen verklaring en het gebed werden gedaan. Ik had echter nog een lange lijst van boodschappen uit te voeren, en ten minste 20 uur te gaan voordat ik zou worden toegestaan ??om voedsel of drank te proeven. Deze roman ervaring gedomineerd mijn stemming voor de hele dag. Ik liep rond de stad langzaam, om zo energie te besparen. Ik kon de hitte voelen verlaten van mijn lichaam, en ik maakte elke poging om de snelheid te ontsnappen verminderen.

De eerste boodschap was te halen mijn ski's in een lodge de andere man en breng ze terug naar het Tirolerhof. Ik had moeite om de portier. Vervolgens ontwikkelde het dat ik één van de banden op de weg de avond tevoren had verloren, zodat de andere skiër eenmalige mijn eigen ski had genomen om het te vervangen. Onwillig om mijn stappen terug naar het skigebied achterhalen, ik pakte de bindingless ski's en keerde ze naar de Tirolerhof in die toestand, het betalen van 25 Schillings extra.

Nu was het tijd om de beker waaruit ik de wijn aan de vasten te verbreken zou drinken te verkrijgen. Dit moet geen gewone drinkbeker, maar een kostbare kelk voor de belangrijkste maaltijd van mijn leven zijn. Ook hier goddelijke intuïtie was mijn gids in het lokaliseren van dit artikel. De Tirolerhof zag eruit als een eerbiedwaardige oude plek van verblijf. Misschien kan ik een beker te kopen vanaf daar. Maar toen besloot ik dat de beker had van de oudste lodge in Reutte te komen. Uit een voorbijganger, ik heb geleerd dat dit de Gastatte zur Krone.

De Gastatte zur Krone was aan de andere kant van de stad, in de richting van Innsbruck. Ondertussen zag ik een textielgroothandel overkant van de straat en dacht dat dit een goede gelegenheid om de stof die ik zou gebruiken om mezelf te dekken na zalving mijn lichaam met olie te kopen zou kunnen zijn. Eerst dacht ik dat ik misschien een cape te kopen, maar het leek toen dat capes moeilijk zijn te vinden, dus ik vroeg de verkoopster of ze handdoeken verkocht. Dat deed ze niet, maar aan een nabijgelegen winkel die hij verricht. Ik begon te lopen naar die winkel. Toen viel me op dat het ruwe textiel waarin ze verkocht mijn doeleinden net zo goed kunnen dienen. De verkoopster liet me veel patronen. Ik heb eindelijk kocht twee vierkante meter van een lichtblauwe stof voor 40 Schillings. Ik was blij om te weten dat dit prachtige materiaal was geweven geweest bij Reutte.

Vervolgens heb ik maakte een aantal kleinere aankopen. Mijn balpen was bijna leeg en moest worden vervangen. Ook, moest ik nog een paar vellen papier om de laatste exemplaar van de ceremonie te schrijven. Dan kocht ik een gebakken vis om een ??deel van de maaltijd op de bergtop, en een rijke, weelderige verjaardagstaart met vers fruit op de slagroom zijn. Dat ik van plan om te delen met mijn collega gasten in het Gasthof Mohren als we zaten aan de tafel voor het diner woensdagavond.

Na het afzetten van deze aankopen in mijn kamer, vroeg ik de eigenares als er een bloemenwinkel in Reutte. Ze vertelde me waar het was. Als ik was verlaten van de kamer, ik kon een ander serveerster hoor haar vroeg fluisterend: 'Waarom doet hij bloemen nodig? "Het leek vreemd dat iemand als ik, een buitenlander die alleen was in deze stad in het midden van de winter, zou moet bloemen. Mijn reden was inderdaad nogal vreemd. Ik wilde deze stellen op een rots tijdens de ceremonie als een symbolische gelijkwaardig aan de bloei van het leven waar ik was vieren. De bloemenwinkel verkocht me drie verschillende soorten bloemen, die kwamen allemaal uit een kas in de rug.

Van de bloemenwinkel het Gastatte zur Krone was slechts tien minuten lopen. Ik heb geprobeerd om mijn verzoek te formuleren. Plotseling voelde ik dom te vragen voor een oude beker van een herbergier wie ik zo willekeurig had uitgekozen. Het was als een puber speurtocht, of een stunt die college broederlijkheid zou nodig hebben voor hun initiatie ceremonies, maar ik had niet eens deze te gebruiken als een excuus. Misschien is de herbergier macht omvang me als een naïeve Amerikaan die hoopte om een ??kostbare fragment van antiek porselein hier in het oude Tirol te vinden.

Aan het Krone benaderde ik een serveerster achter het bier balie om te vragen of ze alle oude bekers of drinkgerei, niet meer nodig, wat ik zou kunnen kopen had. Ze dacht van niet. Echter, kon ik waarschijnlijk kopen heel goedkoop op een bepaald huishouden woonwarenhuis niet ver daar vandaan, die ze de naam. Ik antwoordde dat ik dankbaar zijn voor alles wat beschikbaar is uit hun eigen voorraad zou kunnen zou zijn, ook al waren gebroken of afgestoken. Ze zei dat de keuken misschien iets te hebben.

In de keuken moest ik hetzelfde argument te herhalen. Na het kijken me over voor een moment, een van de koks leidde me naar de kast, en hield twee kopjes zonder handgrepen. Ze hield een dichter. "Hier, neem deze. Het is beter, "zei ze. De beker was zacht cilindrisch, met kleine blauwe bloemen tegen een witte achtergrond. Ik vroeg haar wat ze wilde voor het. "Wir schenken Ihnen sie" (Wij zullen het aan u geven '), uitgestreken gezicht ze, en keerde daarna terug naar haar kameraden aan de tafel. In de hoek was een radio spelen orgel muziek voor de massa, die me heel erg, want ik vond het geheiligd dit moment van ontvangst van de beker tevreden.

Bedanken van de kok nog eens, haastte ik me de kamer uit, en ging terug naar de Mohren. Nu was al de boodschappen gedaan. Bij een bank veranderde ik twee resterende honderd-Schilling merkt in vijf en tien Schilling stukken, waarvan ik dacht dat ik misschien na terugkomst van de bergtop te distribueren naar kinderen in de straten van Reutte. Opzettelijk en moeiteloos ik rolde een been na de andere de hele weg terug naar mijn hotel, proeven in diepe, zelfs de late winter lucht ademt.

De middag was bijna voorbij. In mijn kamer bereid ik de kleding, voedsel, en andere materialen die ik zou nodig hebben de volgende dag. een wit overhemd: My ceremoniële kledij zouden allemaal wit (met uitzondering van een paar rode flanellen ondergoed) zijn. licht kaki, witte sneakers en sokken, een wit sweatshirt, en een witte wollen trui gebreid door mijn moeder en bijpassende ski hoed. Ik plaatste deze in netjes bundels, en vervolgens nam een ??half uur dutje.

Na de nap ik werk hervat over de tekst van het script die ik zou lezen tijdens de ceremonie. Het eerste ontwerp van beide delen moesten aanzienlijk herschreven worden. Het kostte me tot middernacht om deze correcties te maken en het document te kopiëren op schone vellen papier, een keer onderbroken door te gaan naar beneden om mijn factuur te betalen voor het indienen van de drie nachten en twee ontbijten. Bij het schrijven klaar was, las ik uit de Bijbel voor een paar minuten en ging toen naar bed.

The Ascent Begins

De volgende ochtend mijn wekker ging in 05:45 Ik lag in bed gedurende 20 minuten; dan, bang dat ik zou vallen weer slapen, stond ik vrolijk en gekleed. Al het eten en andere materialen voor de ceremonie ik gewikkeld strak in het wit sweatshirt. Door 06:40 was ik buiten in het ophelderen van de schemering en op mijn weg.

Verschillende Oostenrijkers waren al door de straten in deze tijd van de dag, maar de stad was het rustig. Het was vrij koud. Nog steeds langzaam en weloverwogen stappen, maakte ik mijn weg langs de weg in de richting van de bergketen ten westen van de stad. Ik vouwde mijn handen onder de mouwen van de trui om warm te blijven. Nu en dan de mensen gaf me in de tegenovergestelde richting. Een boer zei tegen me: "Gruss Gott" ( "greet God"); vandaag is deze traditionele groet kreeg een extra betekenis. Eveneens op het kruispunt buiten de stad was een klein houten schrijn, vergezeld van een standbeeld van Christus, dat ik die dag met bijzondere belangstelling beschouwd. Na het oversteken van de brug, nam ik de rechter vork van de weg in de richting van het gehucht Wangl, die op ongeveer 1,5 kilometer.

De rij van bergtoppen doemde over de vallei voor me. Kleine clusters van huizen werden verscholen aan de voet van de helling, en beide leek dichterbij dan ze in werkelijkheid waren. Toch is dit deel van de reis ging snel voorbij. Ik begon me af te vragen of ik de top niet kunnen bereiken door halverwege de ochtend en dan vraag me waarom ik de klim zo'n uitdaging had overwogen. Ik was niet bijzonder hongerig. In een paar uur zou al mijn zorgen voorbij.

Bij Wangl was er een oude kerk, waarvan de klok sloeg zeven toen ik voorbij. Ik zag dat het mogelijk was de piek van Wangl schaal, langs een oplopende rand. Echter, het leek makkelijker als ik begon vanaf de volgende stad, die 0,7 kilometer op de weg was. Een kaart werd vooruit geplaatst op het recht dat alle pieken, routes en afstanden in deze keten van bergen toonde. Ik besloot om de Gernspitze, immers, die de langste van de twee pieken I van de skipistes had gezien was, in plaats van één op de hogere richel achter hem te beklimmen. De Gernspitze bleek 2.100 meter hoog te zijn, en zijn spoor gestart vanaf de volgende dorp.

Terwijl ik dit dorp is getreden, een jonge school meisje gaf me. Ze was de laatste mens zag ik tot na de ceremonie. Ik veranderde in een zijstraatje in de richting van de berg. Hier waren drie of vier chalet huizen. Ik foutje in de achtertuin van een van deze, sprong over een kleine houten hek, en stapte in mijn eerste paal van de diepe sneeuw. Over het veld liep menselijke voetafdrukken en de sporen van de skiërs. Ik volgde dit pad naar een cluster van bomen aan de kant waar twee kleine herten stonden het eten van de schors. Deze krabbelde weg de helling als ik naar hen toe bewoog.

Voor een tijdje nu volgde ik de herten tracks, zodat ik geen energie zou verspillen door de intensivering door de diepe sneeuw. Voor mij leek het gunstig dat deze onschuldige schepsels van God dient te worden leidt me naar de top. Toen ik dacht dat ik zou kunnen lopen op de zode, waar alle sneeuw weg was gesmolten, ontdekte ik dat de grond was veel te glad hier; dus ik bleef aan de rand van de sneeuw, waar de herten tracks waren. Op de top van de eerste heuvel rustte ik en staarde over de rustige dorp. Ik leek al te hebben opgedaan een goede hoogte. Dit was om 07:30

Nu kwam er een lang, saai, opwaartse tocht door het licht bos. Diepe sneeuw lag overal dus ik vooral naar de herten tracks gehouden, geklemd de witte bundel stevig in mijn handen. Ergens in de buurt Ik wist dat er een voetpad, maar het was waarschijnlijk verborgen onder de sneeuw. Ondertussen volgde ik de tracks die heen en weer over de helling weefde.

Een uur of twee later kwam een ??open plek voor mij net voorbij een lage ring van pijnbomen. Ik liet het dier sporen en waadde door de diepe sneeuw op deze plek. Maar de sneeuw drift was te diep. Ik werd gedwongen om terug te keren naar benedenverdieping via mijn eigen tracks en neem een ??minder directe aanpak. Vanuit de open plek kon ik een glimp van de vallei en de omliggende bergen te vangen. Een kleine hut stond aan de andere kant. Ik kon de bergtop in de richting die ik werd geleid, bijna net zo ver weg als het uit het dal was verschenen te zien.

De clearing duurde niet lang. Ik volgde meer herten tracks door het bos als de helling geleidelijk steiler geworden. Wanneer ik de sporen achtergelaten, zou ik heen en weer cirkel in een geleidelijke klim of mijn voet zou helemaal terug naar zijn uitgangspunt glijden. Hoewel ik was niet een pad volgt, veronderstelde ik altijd dat een richting die op weg naar hoger gelegen terrein was de juiste richting. Uiteindelijk moest de hele afstand tot 2100 meter te worden beklommen. Ik verkies een cursus recht omhoog zo veel mogelijk.

Tegen halverwege de ochtend had ik mijn wens: ik kon de kale rotsen van een klif voor me te zien. Toch waren er ook kunnen bomen en richels pijnboom in die regio, dus ik was zeker dat het zou kunnen worden beklommen, Zoals ik de klif naderde, werd de sneeuw heel diep. Ondanks mijn praktijk van het oplopend op een helling, ik bleef glijden terug naar de oorspronkelijke positie en vaak net zitten in de sneeuw, walgen en moe. De bundel in het zweet overhemd werd uit elkaar komen. Ik wikkelde het strakker en plaatste het in de wollen trui die ik droeg, die een hand vrijgemaakt om te helpen bij het klimmen. Voet te voet ik mijn weg omhoog.

Nu werd het echt moeilijk. Mijn voet was een glad mengsel van leisteen, sneeuw en grind, met slechts een struik of twee tot koppeling, wanneer ik begon te schuiven. Mijn gezicht en hals groeiden heet. Het traject al beklommen was steil en ver naar de bodem. Een slechte val zou me af, ondanks de diepe sneeuw drijft.

Een kritieke sectie, die mij een half uur nam op schaal, niet mogelijk een plaats om te staan. Ik moest nauw leunen tegen de helling, opknoping op sommige boomstam of root of stevige graspol, totdat ik een andere plaats van ondersteuning op hoger gelegen om mijn gewicht te verplaatsen kon vinden. Gelukkig was er een ruwe spoor van bomen, die elk een gunstig hoger is dan de vorige, wat leidde over de klif naar links.

Mijn grootste handicap was de bundel onder mijn trui. Ik had om het te houden met een hand of meerdere punten zou beginnen naar beneden tuimelen de berghelling, die voor de ceremonie noodzakelijk waren. En zo het hele doel van de klim zou worden verslagen. Aan de hand, die zo dringend nodig was te bevrijden, hield ik de onderkant van de trui in mijn tanden, zodat de bundel rust binnen. Hoewel beide handen waren nu vrij, deze gehinderd mijn visie en het vermogen om te manoeuvreren. Echter, kon ik iets druipen uit op mijn shirt, broek en trui te voelen. Blijkbaar, de fles van de zalfolie was gekomen geopend, als de laag van kaarsvet en de 5-pfennig munt in de bottleneck maakte een defecte afdichting.

Het was geen tijd om de bundel inpakken. Ik werd geschorst op de knie van een onmiddellijke 20-foot drop, en zelfs de bomen niet voldoende zekerheid niet bieden tegen uitglijden. Ik moest houden hurken naar de volgende plek naar links totdat het leek veilig genoeg om mijn gewicht te verplaatsen. Dan kon ik trek me van beneden en rust in het kruis van de boom totdat ik klaar om de volgende stap te proberen voelde. Mijn handen waren koud en rauw, zere uit geklemd in de boomwortels en rotsen.

Op een gegeven moment, zoals ik zojuist een greep had gekregen op een kleine boomtak, mijn voet maakte plaats volledig. Het was te steil en rotsachtig boven de boom in die plaats om te klimmen, dus ik moest mezelf te verlagen onder de boom, met zijn wortels, totdat ik me aan de andere kant zou kunnen verhogen. Er was een 20-foot drop onder me. Mijn benen trilden krampachtig. Toch slaagde ik erin te klimmen voorbij deze problemen plek in vijf minuten, en ook een kleinere boom boven het, totdat ik meer vlakke ondergrond bereikt. Afgezien van dit was het mogelijk eens te meer om te lopen door de sneeuw. Ik maakte goede vooruitgang naar een andere clearing, Ironisch genoeg was er een hek en duidelijk gemarkeerde voetpad in de aanloop van de bosrijke omgeving Ik had net geklommen.

Tijdens deze beproeving was mijn saaie hoofd gevuld met gedachten van God en passages uit de Bijbel. Ik verwachtte God te sturen me naar beneden suizen de berghelling in een van die plekken, als straf voor mijn zondige vermoeden bij de uitvoering van de ceremonie. Echter, leek het waarschijnlijk dat hij zou wachten tot nadat ik de zonde had begaan. Daarom was het meer waarschijnlijk dat het dodelijk ongeval zou plaatsvinden op mijn weg naar beneden vanaf de top in plaats van nu, in de veronderstelling dat dit Gods bedoeling. Ervan uitgaande dat God niet bestond, was het meer waarschijnlijk dat ik nu zou sterven, omdat ik zwak van het vasten was en was op dat moment in gevaar. Maar dit vooruitzicht deed geen moeite me zeer, want ik vond het mijn lot om iets belangrijks te worden beslist op deze dag. Ik kon niet opgeven op de klim, of ik moet laten het tij van zelfrespect slip weg, en vanuit deze geestelijke high water mark de rest van mijn leven in ondiepe water.

Ik dacht aan Jakob worstelend met de engel van god in Pniël, weigert zich te onderwerpen, ook al zijn dij werd gebroken. Dit precedent werd een troost voor mij in mijn eigen schijnbare strijd tegen God. Ik stelde me voor de mensen terug naar huis berispt me om te proberen een dergelijk roekeloos avontuur, maar ik heb niet echt dat de natuurlijke gevaren zou me te overwinnen, tenzij het ware de specifieke wil van God. Ik dacht dat Christus het vasten in de woestijn veertig dagen en nachten, de verleiding aan het eind van de duivel; en dit gaf me ook de inspiratie om verder te gaan. De woorden van de Psalmen kwam in mijn hoofd "Ik hef mijn ogen op naar de Heer, waar komt mijn hulp", "Hoe lang, o Heer!", Enz. Toen werd ik schaam me dat ik uit dapper op moet instellen een expeditie om God te bewijzen zijn bestaan, en het eerste moment dat ik in gevaar was, start jabbering Bijbelse uitdrukkingen opdat God genade zou hebben op mij.

Tegen het eind van de ochtend was ik langs deze gevaarlijke plek, maar een grote afstand maar bleef naar de top. Vanuit een open plek kon ik de grote rotsformatie die mijn doel was te zien. Maar de lijn van het zicht was niet continu op dat punt, dus ik wist niet precies hoe ver het was. Eerst zou ik naar een andere boom bedekte range die zich uitstrekt tot de linker beklimmen. Dan zou ik op zeer korte afstand.

Terug het bos in ging ik. De sneeuw was diep, en de heuvel was steil in deze plaats. Ik sukkelde mee in mijn gebruikelijke manier, wint voortdurend hoogte als ik heen en weer verdubbeld. Elke 15 minuten zou ik gaan zitten in de sneeuw naar de doorweekte pakket retie. Het grootste deel van de olie was uit de fles gemorst, maar er was nog wat links. Ik heb geprobeerd om dit materiaal te besparen door ervoor te zorgen dat de flessen bleef rechtop te allen tijde, die ik door de bundel kon voelen.

Ik klom langs de rand van een scherp-oplopende heuvelrug waar er een hek. Door nu de sporen dieren waren verdwenen. Op de top van de bergkam doorkruist ik een klein dal van diepe sneeuw, en weer zag herten prints. Achter mij, ver beneden de helling, kon ik mijn eigen tracks weven van links naar rechts. De bergtop was nog steeds uit het zicht. Alles was hier erg rustig. Op een bepaalde manier deze bossen en bergen waren de perfecte setting voor de vaststelling van mijn fantasie. Er waren geen mensen om me uit te brengen met hun realistische vragen en opmerkingen. Het enige storende element was dat de bergtop was nog niet binnen mijn bereik.

Uiteindelijk kwam ik uit het bos in een ander vlak gebied. Een klein huisje stond direct voor me. Ik liep door de 4-voet sneeuw drifts en nam mijn eerste lange rust, zittend op de leuning van dit huisje. Door mijn horloge het was 12:40. De bergtop zichtbaar was eens te meer, maar was nog steeds buiten bereik, maar een beetje dichterbij.

Na het verlaten van de cabine, liep ik eens te meer in een bos. Dan opeens een duidelijk pad opengesteld tussen de bomen die de hele afstand blootgesteld aan de gigantische rots klif die mijn bestemming was. Direct onder dit was een brede, boomloze sneeuw veld. Maar ik moest klim een ??smallere rijstroken door het bos voordat ik op dit gebied konden bereiken.

Tegelijkertijd heb ik een nieuwe techniek wandelen waardoor ik de resterende afstand efficiënter dan voorheen beklimmen. In plaats van gaan bij een normale gang altijd hoop dat de sneeuw niet weg zou geven onder me, heb ik grotere, langzamere stappen, bestaande uit verschillende delen. Eerst zou ik mijn been boven het oppervlak te verhogen en te schoppen in de aardkorst. Voor een moment zou ik rust, zoals mijn been in de sneeuw zonk. Dan zou ik mijn gewicht te verplaatsen op dat been, draaien mijn lichaam rond en het verhogen van het andere been. Op deze manier kreeg ik altijd een goede houvast en nooit meer terug gleed. Hoewel mijn stappen langzamer waren, mijn vooruitgang was sneller. Ik heb niet zo vaak te rusten.

In een uur, met behulp van deze nieuwe en meer ritmische stap, bereikte ik het veld sneeuw. De rotswand leek nu heel dicht bij, maar er was een probleem welke aanpak te nemen. De sneeuw veld bleef verderop aan de linkerkant dan aan de rechterzijde; Maar van wat ik herinnerde van de kaart in het dal en van de huidige schijn deze gemakkelijke weg zou niet erg ver gaan. Aan de linkerkant van de top leek steile rotswand. De rechterkant van de rots bleek meer veelbelovend, omdat de gehele massa leek helling naar beneden naar rechts, en er leek een lijn omhoog vanaf de rechterkant langs het gezicht van de klif zijn. Daarom heb ik gekozen voor de rechterkant.

Een kleine dennenboom groeide vanaf de basis van de klif aan de rechterkant. Ik sneed een cursus en over het veld sneeuw op dat moment, wat me ongeveer 45 minuten van gestage klimmen nam te bereiken. Inmiddels is er een troep van merels in de loop van mijn hoofd. Ze cirkelden rond de afgrond meerdere malen en landde daar. Een paar minuten later vlogen ze weer uit. Ik nam deze te zijn een slecht voorteken, misschien van een aantal ongeluk zou ik lijden tijdens de laatste aanval op de top of tijdens de ceremonie. Echter, omdat ik vond deze dag was de sleutel tot mijn lot, zag ik fit te blijven. Mijn gedachten waren niet langer Bijbels, maar waren gewoon gefocust op hoe de resterende afstand te dekken. Toen ik het veld overgestoken, kleine groepjes van sneeuw verdreven uit hun posities, en rolde in het kweken van ballen de helling af, die heel ver en steil was.

De kleine boom zat in een nis tussen de rotsen in een nogal gevaarlijke plek. Een geul veroorzaakt door de smeltende sneeuw leidde tot het op mijn kant. Aan de andere kant liet de berg voor een duizend voet in de vallei. Niet ver boven mij een richel leek veilig te lopen naar de top van de klif. Ik rustte binnenkort naar de boom, en dan langzaam overgegaan tot het begin van deze richel, met de onderkant van mijn trui nog vastgeklemd in mijn mond. Meerdere keren heb ik struikelde over de drollen van berggeiten, verspreid tussen de korstmossen bedekte rotsen. Ik bereikte de veilige rand en al snel volgde het. Er eindigde het spoor.

Een steile rotswand was boven mij, en onder me aan de rechterkant. De enige richting die ik kon veilig te bewegen terug was de manier waarop ik was gekomen. Ik begon te klimmen over de duizend-foot drop een laatste mogelijkheid scouten, maar toen begon mijn benen trillen, en ik besloot om het op te geven. Was ik een back-neer van de hele ceremonie? Wellicht niet, als er misschien een kleinere piek in de omgeving die ik in plaats daarvan zou kunnen gebruiken van de Gernspitze.

Klimmen naar beneden de richel was moeilijker dan klimmen, want met de bundel die tussen mijn tanden, ik kon niet genoeg van de grond om een ??goede houvast te krijgen te zien. Toch heb ik het terug naar de dennenboom, en liep over het veld sneeuw naar de linkerkant.

Aan de andere kant van de klif was een smallere sneeuw gebied, en nog verder stijgen in de richting van enkele kleinere bergtoppen. Ik liep naar een van deze, een outcropping van rock ongeveer tien voet hoog. De klim was volkomen veilig en gemakkelijk. Aan de basis van deze rots, echter, ik kon zien dat het veld sneeuw verlengd tot na het naar nog hogere posities. Ik besloot om te klimmen naar het hoogste punt mogelijk is, en er hebben de ceremonie. Voor vijftien minuten bleef ik op de helling, over stapels sneeuw en plaatsen waar de zon de sneeuw weg was gesmolten. Tot hier was het erg warm. De grond was nat, maar schoon en fris. Tenslotte bereikte ik de bovenste rand, en keek over het aan de andere kant. Een kudde van berggeiten keek terug bij me.

De nok schuin omhoog verder naar rechts. Voor me in de verte was een andere keten van bergen, hoger dan de mijne, wat ik van het skigebied had gezien. Alle sneeuw gesmolten was vanaf de top van de heuvelrug waar ik stond. Gretig Ik sprong op dit pad naar de voet van een enorm rotsblok. Het pad verder langs een reeks van met gras begroeide stappen ingeklemd in het rotsblok, die mij nodig om het te beklimmen. Opnieuw liep ik op mijn knieën over de top van een klif. Tot mijn verbazing ontdekte ik dat ik was inderdaad aan de top. Er was geen enkel punt hoger binnen vijf mijl. Voor me, in de richting Reutte, de laagste van de twin peaks stond, niet ver weg. Ik sloop langs de 20-voet nok andere uiteinde, die enigszins hoger was. Toen keek ik op mijn horloge. Het was 15:40

Neerzetten van mijn doorweekte bundel op een richel, keek ik om me heen in alle richtingen. De zon schijnt warm. Er was geen lawaai, noch enige vorm van beweging. Beneden lag Reutte en de omliggende dorpen net zo duidelijk te zien, maar onbereikbaar, omdat de Gernspitze vanaf daar was geweest. Ik was niveau met de meeste van de andere bergtoppen rond de vallei, die de hele dag heb ik bewust dat boven mij was geweest.

Ceremonie tijdens de top

Nu was het tijd voor te bereiden op de ceremonie. Ik opende de natte bundel, en plaatste de inhoud ervan op rotsachtige richels om me heen. De fles olie was bijna leeg. Het meeste was doorweekt in mijn kleren, maar de olie was ook sijpelde in het voedsel en uitgesmeerd over het script dat ik was om te lezen. De twee bladen, zorgvuldig de avond tevoren geschreven, was doorzichtig worden uit de olie, en werden gedeeltelijk bij de vouw gescheurd. De woorden van de ene zijde van het papier toonde aan de andere zijde en vice versa. Ik veegde de bladen af ??met de blauwe doek, zo goed als ik kon, en vervolgens de fles wijn op de top van hen, zodat ze niet zou wegblazen.

Nu verwijderde ik mijn kleren, en leg ze in een natte paal naast me. Mijn schoenen en sokken moesten worden getrokken inch door inch voordat ze los waren, vanwege mijn pijnlijke voeten en de vochtigheid van de gemorste olie. Eindelijk stond ik in volledige naaktheid op de bergtop, in de aanwezigheid van God, mezelf en de natuur.

De ceremonie begon met de lezing van de eigen verklaring. Langzaam maakte ik de woorden:

Ik vieren mezelf en verklaar mezelf, geboren tot op de dag eenentwintig jaar geleden. Ik ben al naar volle mannelijkheid, klaar om te identificeren en te staan ??voor mezelf komen.

Wat ik nu grotendeels niet van mijn eigen toedoen. Mijn naam en inhoud voort uit mijn ouders, nu in een ver land; mijn kennis en attitudes vanuit een breder erfgoed van dit land en andere landen, die teruggaat vele generaties. Alles wat er met me zal worden gevormd uit materialen die mij gegeven, noch kan ik ontsnappen aan het lot dat alle mensen op de Aarde te wachten staat.

Ik ben maar een flikkering van het leven, dat zich kort laat zien en daarna verdwijnt. Ik ben een wezen wiens forbearers altijd gestorven, zoals ik ook moeten doen met al mijn werk en effecten. Het is geen winst aan een monument van de prestatie om mezelf op te richten; voor meerdere generaties deze structuur zal afbrokkelen, en iemand anders zal zijn materialen steengroeve voor zijn eigen monument. Het is geen winst om een ??plaats te bereiken in de geschiedenis; hoewel ik mijn schaduw onder de mensen voor een paar jaar kunnen verlengen, in de tijd dat dit zal volledig verdwijnen onder de superpositie van andere herinneringen die tijd toevoegt. Mijn wegen zal vergaan, zal mijn nageslacht verloren gaan - zelfs de Aarde en al de broedplaatsen van de mensheid zal vergaan. Want de ruimte om allerlei het leven te houden is zeer breed, en de tijd is erg lang.

Hier auf einem Berg neben Reutte stehe ich auf. Jetzt auf einer fremden Sprache sage ich aus, who ich bin, and erklare ich auch die Zeit, dass es den ein-und-zwanzigsten Februar ist, neunzehn hundert zwei-und-sechzig. Diese Sachen weiss ich wohl; nicht aber was ich hier in diesem Leben machen sollte. No, gut.

(Hier op een berg in de buurt van Reutte Ik sta nu in een vreemde taal die ik verklaar wie ik ben en ik verklaar ook dat het 21 februari 1962. Deze dingen die ik goed ken, maar ik weet niet zeker wat ik moet doen in dit leven. Nou, OK.)

Niets wat ik kan doen zal me benoemen tot een stevige positie in het bestaan ??als ik voor het eerst deze functie ontbreekt. Kan de onwaardige benoemt zelf de moeite waard? Kan de één zonder gezag geven zichzelf gezag? Er zijn geen dergelijke bevoegdheden voor een man om zich boven zichzelf te verhogen, noch in leven, noch in de ceremonie.

Toch denk ik besta, en ik zal mijn bestaan ??verkondigen, terwijl ik in staat ben om het te verkondigen. De uitdrukking gaat direct van mij. Ik zal gebruik maken van de onzekere plaats die ik nu bezet om mezelf te verklaren nemen. Ik zal wijden dit kort moment van het bestaan, en het zal waar zijn. Mijn identiteit zal zich peg op dit moment, en dat de identiteit, een keer gegoten, zal onoplosbaar buiten de ontbinding van zijn Engendering stof blijven; het ontbreekt de capaciteit om ongedaan worden gemaakt. Ik zal niet blijven als de andere organen van levende materie die zich niet hebben verklaard. Niets kan deze weg te nemen.

Laat deze verklaring daarom bloeien als een bloem, in volle verwachting van het verval en de uiteindelijke verstrooiing van mezelf. Laat ik mezelf bloot royaal. Hier sta ik, naakt als de dag dat ik in dit leven eenentwintig jaar geleden. Dit moment heb ik genomen uit de stroom van de tijd om een ??gedenkteken voor zijn eigen beslissing. Ik bereiken over dit moment uit het verleden naar de toekomst. Het doneren van krachten van het verleden samen te stellen zich tot een enkele stof, die nu weer stappen in de komende jaren, zelfbewust en zelf bepaald.

In het teken van dit feit, hef ik mijn hoofd een vat met verschillende vloeistoffen:

- Olie, de moed van de man die worstelt tegen het gevaar aan te duiden;
- Olie, om de mens verkenning van de mysteries van zijn wezen in de wereld aan te duiden;
- Olie, om de rijkdom van zijn industrie te duiden;
- Citroensap, om de corrosie van alle grote werken, de zwakheid van het menselijk leven en het verdriet die de mens moet doorstaan duiden;
- Water, puur en meest waardevolle van alle, dat de geestelijke integriteit van de mens geef.

Deze verschillende vloeistoffen in mengsel giet ik nu op mijn hoofd om deze ceremonie te verwezenlijken, veronderstellen niet de bevoegdheden vorderen buiten mezelf, maar wat deze dag ben ik. Zoals de vloeistof uit het vat afvoeren naar de grond, zo zal mijn eigen leven wegvloeien op een later tijdstip en worden verspreid.”

Na deze woorden werden gelezen, goot ik de resterende vloeistof uit de fles over mijn hoofd. Ik stond rechtop voor een moment als het druppelde aan mijn tenen. Toen knielde ik neer en veegde de olie uit mijn gezicht. Sommige van het citroensap moet zijn gegaan in mijn ogen voor deze begon te slim. Ik vouwde het ceremoniële doek, en verspreid het over mijn rug. het script van de eigen verklaring in het kader van de fles wijn ter vervanging, nam ik nu het tweede stuk papier, die het gebed vraagt ??God om vergeving was.

Deze tweede plaat was moeilijk te lezen, want het was grondig is gedrenkt in olie. Het handschrift zien van beide kanten was onmogelijk door elkaar. Toch begon ik uit, het lezen van de woorden, die ik kon ontcijferen:

Heer, wat een basis vermoeden is het voor mij om te smeken om Uw goedertierenheid na het plegen van een zondige daad, en wordt nog steeds zonder berouw. Gij weet de hypocrisie die in mijn hart, weigeren te geloven. Gij ziet dat ik heb aangekondigd en woonde incestueus op mij, en dat ik serieus heb gelogen in het suggereren dat mijn ceremonie onsterfelijkheid zou opleveren.

'Zo zegt de Here, is het niet, omdat er geen God in Israël, dat gij zendt, om Baäl-zebub, de god van Ekron? Daarom zult gij niet afkomen van dat bed, waarop gij geklommen zijt, maar gij zult sterven. 'Als het u behaagt, Heer, pluk me uit de stam van leven die mij adoringly heeft vergeleken op dit moment om een ??bloem. Heb ik niet al thy waar geschenk van het eeuwige leven afgewezen?

Ook dit is hypocrisie. Gij kunt duidelijk zien de cynische beroep dat ik heb voorbereid. Op elk moment kon ik heb genoemd mijn zondige daad. Op elk moment kon ik hebben ervoor gekozen om uw religie te omhelzen en te accepteren uw grote belofte; zelfs nu, o Heer God. Maar als ik deed alsof ik om geloof te hebben, zou ik liegen. Ik weet niet van uw bestaan, noch heb ik naar voren gebracht in het leven van Christus bewijzen aanvaarden.

Heer, hoor toegeeflijk mijn klacht, al is het dom zijn. Hoe kan ik geloven dat uw belofte van Jezus Christus in het oude Judea? Zijn missie op aarde gebeurd al te lang geleden. Hoe kan ik weten dat de verhalen waar zijn, die worden verteld in het Nieuwe Testament? Hoe kan ik geloof aan profeteren? Zei Jezus niet beloven om terug te keren naar de wereld binnen een generatie of twee? Waarom heeft de profetie bleef onvervuld 2000 jaar? Toch moet ik bekennen, Heer, dat zelfs als deze dingen overtuigend zijn bewezen voor mij, zou ik vind het nog steeds moeilijk te geloven, zo groot is mijn liefde voor wereldse bezigheden en van mijn eigen leven.

Ik ben verdwaald. Ik kan u niet zien, Heer. Als ik in gerechtigheid te leven, kan het niet door mijn eigen inspanningen om u te bereiken. Ik ontken u helemaal; Ik behoor tot de gastheer van Satan. Als ik laat deze dag als ik binnenkwam, Heer, ik zal u verloochenen in mijn hart en voor de wereld. Alstublieft, Heer, medelijden met mijn blindheid. Pardon en corrigeer mijn trots. Verlos mij deze dag in de dood als het anders zou zijn mijn lot om het kwaad te verspreiden in de wereld. Lord, onthullen uw wil aan mij. Zuiveren mijn zondige hart -”

Op dit punt werd het papier zo slecht vaag dat ik niet lezen kon blijven. Misschien als ik genoeg tijd had doorgebracht onderzoek naar de woorden die ik zou ze allemaal uit hebben gemaakt. Echter, viel het me op dat God niet waarschijnlijk om sympathie te worden verplaatst door deze lange, berekende het gebed niet meer dan een eenvoudige korte één, die ik op zou kunnen maken op dit moment was. Dus ik geïmproviseerde twee kortere gebeden, en dat eindigde de ceremonie.

Down the Mountain en Back Home

De middag werd steeds kouder. Ik was bezorgd om de hele zaak zo snel mogelijk te verzenden op de bergtop. Ik wrong de olie uit mijn sokken en trui, en mijn natte kleren weer aan, hoewel mijn voeten waren pijnlijk. Toen begon ik het eten en drinken te bereiden. Te veel wijn zou niet goed zijn op te nemen in een keer sinds ik moest nog de lange, steile bergwand afdalen. Echter, ik opende de fles en vulde de porseleinen kop tot aan de rand. De wijn prikte mijn zere keel, maar ik kon zien dat het van goede kwaliteit. Dan at ik een paar sneetjes brood, de vingerhoed vol met honing, het hele gerookte vis, en een beetje zout om de maaltijd compleet te maken. Ik kon langer met het brood en de wijn zijn doorgegaan, maar de tijd is kort groeit.

Het verzamelen van wat overbleef van het voedsel dat ik maakte een klein bundeltje in mijn zweet shirt. Ik was van plan om de resterende voedsel achter te laten op de site van de ceremonie, als bewijs van een heilige hoorn des overvloeds, maar dat beeld werd al vernietigd. Het boeket van bloemen te worden gelaten waren slechter dan verwelkt; de vette plantaardige olie waren besmeurd over hen, zodat de blaadjes aan elkaar geplakt. Ik legde ze op een van de rotsen toch. Ik liet ook de lege whiskyfles daar, dat de ceremoniële olie had opgenomen, en gooide de rest van het afval over de klif. Het was 17:00 toen ik klaar was om te gaan.

Mijn bundel was veel beter beheersbaar deze tijd. Ik kroop op handen en voeten over de rand, en liet me langzaam naar de bodem van de rots. Hier pakte ik een brok van rots voor een souvenir. Toen kwam de nok waar ik voor het eerst de gigantische sneeuw velden weer had keek op de andere kant van de berg, en tot slot.

Voor de komende twee uur liep ik vrijmoedig naar beneden de berghelling, het gevoel weinig vermoeidheid. Mijn stappen waren groot en eenvoudig, bijna gemotoriseerde. Ik volgde mijn eigen tracks op de juiste weg naar beneden vinden, maar waar de voetafdrukken komen wond langzaam heen en weer, nu stuurde ik een weg dwars door het midden van hen.

Binnenkort bereikte ik de bergbeklimmer cabine, waar ik stopte om een ??slok wijn te drinken uit de fles. Vanaf hier de sporen geleid terug in het bos. Tegen die tijd was de zon onder de rij van bergen over de vallei, dus het werd steeds moeilijker om te zien. Bovendien, mijn enkels en kuiten van mijn benen werden steeds pijn van wordt geslagen tegen de harde korst van de sneeuw. Toch gaf ik weinig aandacht aan deze pijnen, want ik wilde zijn voorbij het klif regio voordat het te donker om te zien groeide.

Er was nog wat daglicht in de lucht toen ik het hek en het pad waar ik om 11 uur 's ochtends was verstreken. Op dat moment verloor ik mijn tracks helemaal. In plaats van te lopen in kliffen, ging ik ver naar rechts, waar de afdaling leek meer geleidelijk plaatsvinden. Ik had geen sporen te volgen, alleen de richting, maar voor een tijdje heb ik langs wat leek op een rivier bed. Zoals vallen van de avond verdikte, werkte ik mijn weg over en over een richel naar links, ooit naar beneden beweegt. Eindelijk kon ik zie twee straatverlichting heel duidelijk, en vanaf dat moment was het mijn beleid om het hoofd in hun richting. Toch was ik niet uit de gevarenzone; als ik struikelde in een aantal ravijn hier, zou het waarschijnlijk dagen duren voordat iemand mijn lichaam zou vinden. Echter, de lichten trok steeds dichterbij. Ik stak een grote sneeuw gebied, afgezet met hekken, en ten slotte was op de hoofdweg.

Ik had je net buiten het centrum van Wangl komen. Het was aardedonker, behalve voor wat licht werd verstrekt door de straatlantaarns. De kerkklok rinkelde 07:00. Dit betekende dat ik had precies een uur om terug naar mijn hotel in Reutte te lopen, het verzamelen van mijn spullen, en neem de volgende trein naar München. Uiteraard zou ik geen tijd heb voor een aantal van de andere activiteiten die ik had gepland voor na de berg ceremonie, zoals het delen van mijn verjaardagstaart met de andere gasten in de eetkamer, of het uitdelen van kleine munten om de kinderen in de straten. Er was zelfs geen tijd om de kerk nog eens te bezoeken.

De wandeling naar Reutte duurde twintig minuten. Gelukkig zijn de zakken waren in mijn kamer klaar om te gaan. Bij de uitvoering van de taart, maar ik moest het vak kantelt op zijn kant, zodat, toen ik later opende het, de kers had tot op de bodem uit te voeren. De eigenares van het Mohren afscheid met een vriendelijke glimlach, vroeg me eens meer over de ski's. Dan zeulde ik mijn bagage naar het station vijf minuten voor de laatste trein voor de avond was gepland om te vertrekken.

Op dat uur slechts twee auto's maakte de trein van Reutte naar Garmisch. De eerste twintig minuten ik gemonopoliseerd het herentoilet in mijn natte kleren voor droge sigaren uit een koffer te veranderen. Mijn balen waren over de achterkant van de trein. De dirigent brulde me uit voor "de was doen". Uiteindelijk had ik mijn koffers netjes een rij en eindigde het eten van de rest van mijn maaltijd, net op tijd om treinen bij Garmisch veranderen voor een ruimere coach naar München.

De trein getrokken in München op 23:00 Ik ving een tram naar Romanplatz, naar mijn appartement, de string van de koek doos tussen mijn tanden droeg mijn lading van bagage, en tenslotte thuis was. Een stapel brieven, meestal verjaardags groeten, stond te wachten of me. Ik lees deze, had wat cake, en sprak kort met de hospita. Toen ging ik naar bed. Dat was het einde van de dag, die het hoogtepunt van de "heilige week" was.

Nu, achteraf, wat deed het? God had niet verscheen me in een brandende struik of een stromende robe. De enige mogelijke teken van goddelijke tussenkomst ik kon zien was dat ik niet in staat om de ceremonie precies zoals gepland uit te voeren was geweest, omdat de gemorste olie mijn script onleesbaar had gemaakt. Maar het leek me dat als God wilde dat had om zijn wil te tonen op deze manier, dan zou hij hebben ervoor gekozen om het papier met de eigen verklaring in plaats van het gebed, die mijn concessie aan religie uit te wissen. Zoals het was, had ik nog steeds nog een gebed uit te spreken. Dus ik weet niet wat er gebeurd in dit opzicht. Misschien zal de betekenis me duidelijker geworden in de komende jaren.

Vermeldenswaard is echter dat de ceremonie vervaagde snel uit mijn leven. Nooit meer heb ik woon elk uur in een dergelijke intense verwachting van het zien van een teken uit de hemel. Alleen de herinnering aan een aanhoudende beproeving gebleven. Sinds enkele dagen waren mijn voeten zo opgezwollen dat ik nauwelijks kon wagen uit het huis. Drie weken later de toppen van mijn tenen waren nog steeds zo hard alsof ze bevroren. Geleidelijk aan de droge huid op mijn voeten afgepeld; de laatste van het deze kwam twee maanden later, toen ik ging naar de sauna in het Nordbad.

Zo eindigt het verhaal van mijn zoektocht naar God te vinden. Dit werkelijk is gebeurd. Als u wilt weten wanneer, het was de dag na John Glenn de aarde meerdere malen in zijn ruimteschip gecirkeld.

Postscript (2009): Ik zou kunnen hebben op gestorven in de buurt van de bergtop of op de weg naar beneden. Toen ik het einde van het parcours bereikt en was geneigd om te beginnen met het beklimmen van de rots naar rechts boven een duizend voet klip, ik maakte een bewuste beslissing mijn zoektocht niet voort te zetten ten koste van alles. Ik besloot om mijn missie te verlaten en hoofd naar beneden de helling op dat punt. Het feit dat er een pad naar de top aan de linkerkant een ongeluk was of het zou de goddelijke voorzienigheid zijn geweest. Als ik die dag op de Oostenrijkse berg was overleden up, die over mij terug in de Verenigde Staten gaf nooit zou hebben de vreemde reeks gebeurtenissen die tot dit resultaat geraden.


 

Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans

Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch

 


COPYRIGHT 2014 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden
http://www.BillMcGaughey.com/reutte.html