BillMcGaughey.com

   
   

naar: persoonlijke verteller

Sammy, de eekhoorn huisdier

door Bill McGaughey

Op een dag kreeg ik een uitzinnige telefoontje van een huurder. Er was een rat of iets in elke kelder. Ik ging er om de onderzoeken. Eekhoorn van de baby zat op de betonnen vloer van de kelder. Uit angst dat de eekhoorn me zou bijten en eventueel had hondsdolheid, ik veegde het in een plastic zak met een bezem en dan wordt terug droeg de bundel naar mijn huis te ontdoen van het.

De temperatuur onder het vriespunt. Ik dacht dat de eekhoorn zou sterven als ik het gewoon naar buiten gelaten. Het leek niet in goede gezondheid. In plaats daarvan heb ik de tas op de bodem van een trappenhuis in de aanloop naar de tweede verdieping van een duplex waar ik woon. Ik zette een schar van pindakaas in de zak.

Op de volgende ochtend, ontdekte ik dat de tas was leeg. De pindakaas verscheen onaangeroerd. De baby eekhoorn had de trap beklommen en is nu ingediend achter een radiator aan de bovenkant van de trap. De radiator was nog warm.

In de komende dagen, de eekhoorn Vervolg op te hangen rond de radiator. Soms stond op een doek deksel boven op de radiator. Soms, vooral toen het werd bang, dat ingegraven achter de radiator. Ik stak een kleine schotel gevuld met water en plaatste een paar pinda's in het water. De eekhoorn at de pinda's en dronk het water.

Ik hield de deuren sluiten tussen het trappenhuis en de twee appartementen aan beide zijden, omdat ik dacht dat het moeilijk zou zijn om de eekhoorn te vangen als het ontsnapt aan deze eenheden. VOORTS aan, een hond woonde in een van deze eenheden die gespecialiseerd zijn in het achtervolgen van eekhoorns toen ik hem uit voor een wandeling elke dag. Dus mijn eekhoorn blijven wonen in de buurt van de radiator. Af en toe zou terugkeren naar de onderkant van de trap.

Wanneer ik Verschenen, zou de eekhoorn verschuilen achter de radiator. Proberen om vriendschappelijk contact te maken, leg ik mijn hand op de vloer.

Uiteindelijk werd de eekhoorn kwam uit de richting van de schotel gevuld met water. Dan ging het over aan mijn hand en begon te knabbelen op mijn vingers. Ik kon zien dat het had scherpe tanden. Wanneer de eekhoorn beet op het puntje van mijn vinger, was er een gevoel van pijn. Het was veiliger en comfortabeler te laten knabbelen aan de zijkant van mijn hand.

Zette deze routine voor enkele weken. Ik bleef een schotel met water en voedsel te verlaten. De eekhoorn zou als alternatief achter de radiator en benader mijn hand op de vloer. Besefte dat als ik veilig was om te laten de eekhoorn beet mijn vinger; Geen bloed was nog niet getekend. Zodat de baby eekhoorn en ik langzaam gewend aan elkaar.

Ik was steeds ongerust over de situatie. Hoe langer de eekhoorn woonde in mijn trappenhuis, hoe minder fit zou worden in het wild te leven. Dus ik lokte hem op een stuk hout en het hout wordt buiten uitgevoerd naar de veranda. Ik verliet het hout en de eekhoorn uit op de veranda voor enkele uren.

Op een gegeven moment de hond begon rond Barker. Toen ik de deur opende, vond ik de eekhoorn elkaar gekropen tussen haar en de hordeur, uiteraard willen om terug te komen. Bij volgende bezoeken aan de buitenkant veranda, bleef in een kruipruimte in de reling aan de andere kant. Misschien was dat OK.

Dus had ik een soort huisdier verworven. Hoe zou dit werk op de lange termijn? Tussen het bezit van een hond en een eekhoorn, ik had een bepaalde verantwoordelijkheden. De regeling voor de eekhoorn om te leven in het trappenhuis zou niet praktisch zijn na mijn vrouw terug van een lange reis. Ze zou de deuren open naar de appartementen naast het trappenhuis willen. Af en toe, zou ik de deur naar het trappenhuis te openen en vind de eekhoorn wachten bij de deur naar een mogelijkheid om dart in mijn woonruimte. Dat kan niet worden toegestaan.

Suggereerde vriend die ik maak een houten doos die kan worden achtergelaten op de veranda voor de eekhoorn om zijn huis te maken. Ik kon eten vertrekken in de buurt van de doos. Ik moet beginnen met het aanroepen van de eekhoorn op naam, zodat het me als de eigenaar zou herkennen. Dus belde ik de eekhoorn "Sammy". Ik weet niet of het werd die les, maar het zag er nog steeds pinda's te nemen van mij. Het begon klimmen mijn arm en knabbelen op mijn shirt.

De eekhoorn werd een hit met enkele kleine kinderen die naar het huis kwam. Zij zagen hem rond te rennen de veranda. We gevoed de eekhoorn een aardappel-chip; Hij stond op zijn achterpoten en at het. Eens, toen hij de kinderen zag, liet de eekhoorn rende naar hen. Ze begon rond schreeuwen. Dus moest ik de eekhoorn terug naar de bank met de bange maar blij de kinderen naar hem keek van een afstand te nemen.

Mijn vrouw kwam thuis van elke reis. Ze dacht dat de eekhoorn was schattig en is overeengekomen dat het misschien een mooi huis huisdier te maken. Echter, zoals ik had vermoed, ze wilde in staat zijn om vrijelijk tussen het appartement eenheden te verplaatsen, zonder angst dat de eekhoorn die plaatsen zou invoeren.

Per ongeluk, heeft mijn vrouw een keer de deur open voor ons appartement te verlaten, en het vervullen van mijn angsten, de eekhoorn OPGENOMEN verboden gebied. Onmiddellijk de hond blafte en joeg de eekhoorn rond een hal bij de badkamer. Toen ik verscheen, sprong op mijn arm. Ik vond dat ik kon zonder daadwerkelijk te grijpen en uit te voeren dat het wordt afgewerkt. Dus ik zet de eekhoorn terug in het trappenhuis en sloot de deur.

Mijn vrouw sectionele, als een oplossing voor de lange termijn, dat houden we de eekhoorn op een kleine veranda in de buurt van onze slaapkamer. Er waren veel dozen, tools en andere rommel op die veranda. Maar het was uit de weg van ons pad tussen het appartement eenheden en de voordeur. De eekhoorn kon wonen zonder daarbij iemand.

Dus, op de avond tussen 30 april en 1 mei, ik wordt gedragen de eekhoorn in mijn hand en gedeponeerd hem op de top van een tafel, samen met een gerecht van water. "Sammy", was meer geïnteresseerd in het runnen van mijn arm en zitten op mijn schouder. Ik geborsteld hem af en terug naar het tafelblad en de linkerkant van de kamer.

Na een uur of twee, keerde ik terug naar de veranda te popelen om te zien hoe Sammy had aangepast aan zijn nieuwe omgeving. Hij was nergens te bekennen. Het water was onaangeroerd. Nogmaals, op de ochtend van 1 mei, keerde ik terug naar de veranda. Er was nog geen teken van Sammy. Ik gecontroleerd om te zien of er waren geen ramen open. Ik keek achter de dozen en andere rommel. Maar ik heb laten wat te eten in het geval Sammy verscheen.

Het was een slimme zet. De volgende keer dat ik in de veranda, Sammy zat op de top van een aantal spullen op een metalen rek. Laat ik hem ophalen in mijn hand.

Ik nam Sammy uit naar de veranda beneden voelen voor de dagelijkse blootstelling aan het wild. Ten eerste, Sammy en ik speelde op de bank. Ik zou zijn hoofd aaien en rug en kietelen je buik gevoel. Sammy zou op en neer te springen, eerst de bank op de vlucht en dan klimmen terug voor een nieuwe ronde. Hij werd ook likken mijn hand, waarschijnlijk voor het zoutgehalte. In een intermezzo, terwijl ik rustte, een man lopen door op de stoep schreeuwde tegen me in alarm, "Hey, er is een eekhoorn in de buurt van je hoofd." Ik glimlachte.

Het was tijd voor mijn vrouw en ik een aantal boodschappen te doen in de buurt van Broadway. We moesten vullen op gas, een bezoek aan de bank, en koop boodschappen bij Cub Foods. Ik verliet de bank en liep naar de auto geparkeerd op de straat naar mijn vrouw mee. Sammy here.also me naar de auto. Ik pakte hem op en zette hem terug op de veranda. Maar nogmaals here.also hij me. In feite, liep ik naar zijkant van de auto de bestuurder, Sammy was aan de straat onder de voorwielen.

Er was maar één ding te doen om te voorkomen dat u hem over: laat Sammy in de auto bij ons komen. Dus dat is wat we deden. Ik reed naar het tankstation en andere plaatsen met mijn vrouw naast me zit en Sammy klauteren rond de auto van plaats tot plaats. Hij was vaak neer op onze voeten, maar het zou klimmen over onze schouders wanneer deze vervallen. Meerdere malen hij klom op het stuurwiel en stond daar kijken terug op me.
De truc was om Sammy in de auto te houden, terwijl we onze boodschappen - vergeet niet, eekhoorns zijn snel. Ik hield een omzichtig oog op Sammy voordat slaande de deur. Ik denk dat hij bang omdat hij meer tijd doorgebracht onder de stoel. We zetten onze tassen met boodschappen in de kofferbak te openen en sluiten van de autodeur onnodig te vermijden.

Toen we terug naar huis, mijn vrouw en ik nam de boodschappen uit de kofferbak en bereid zijn om ze te boven te dragen. Ik bereikt onder de stoel om Sammy te grijpen. Terwijl het dragen van meerdere zakken van boodschappen, ik ook gedragen Sammy naar de voortuin en bracht hem daar.

Dat is het laatste wat ik zag van de eekhoorn. Ik denk dat hij liep terug naar de auto; maar later, toen ik keek onder de auto, hij was nergens te bekennen. Hij was ook niet op de veranda. Hij reageerde niet toen ik herhaaldelijk zijn naam genoemd. Er waren geen tekenen van hem ergens in de onmiddellijke omgeving; maar, gelukkig, niet de baby eekhoorns zal appea te zijn overreden door auto's op de nabijgelegen straten.

Terwijl ik dit verhaal schrijf, heb ik nog niet gezien Sammy. Maar er is een hoopvol teken: De pinda's die ik in een schotel op het buitenleven veranda zijn verdwenen.

Naschrift: De gebeurtenissen hierboven beschreven gebeurde in het voorjaar van 2008 heb ik nooit meer gezien Sammy. Nu is het de herfst van 2009. Ik heb onlangs gehoord vreemde verhalen van een eekhoorn in de buurt, dat is springen in auto's van mensen wanneer de deuren open. Deze eekhoorn werd ook betrapt bij mijn huis binnen te gaan. Zou het kunnen mijn oude vriend, Sammy?

Deze foto's, genomen vanuit het raam van een kelder appartement naast de deur, misschien van Sammy zijn, we denken.

Sammy, de ondankbare : Dit jaar, de groene vulling in een arm van de bank op mijn veranda op mysterieuze wijze verdwenen. Het werd herontdekt hoog in een boom in de voorkant van mijn huis. Vroeger was ik een gerecht met pinda's voor Sammy op deze bank te verlaten.

De ongelukkige einde: Op 21 november 2009 vond ik het lichaam van een eekhoorn die in het midden van Glenwood Avenue ongeveer vijftig meters van mijn huis.

Was het, Sammy? Vaarwel, kleine vriend.

naar: persoonlijke verteller            terug naar: MAIN PAGE

Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans

vereenvoudigd Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch 

COPYRIGHT 2017 THISTLEROS PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden
http://www.BillMcGaughey.com/sammyk.html