BillMcGaughey.com

naar: personal verteller

 

Een bericht naar Kleindochter Harold Stassen's

door William McGaughey

Beste R. -,

We hebben onlangs overeen Over de verkiezing van Donald Trump.

Vergeef me als ik breng een ander onderwerp dat ik heb nagedacht over voor bepaalde tijd. Het gaat om je grootvader, Harold Stassen, de moord op Kennedy and Present.

Harold Stassen hoofd van de Amerikaanse delegatie in San Francisco Dat schiep de Verenigde Naties. Dit was een historische prestatie is nog niet waarvan het belang volledig gerealiseerd.

adjunct-gouverneur Stassen's Op deze conferentie was een jonge veteraan van de Tweede Wereldoorlog met de naam Cord Meyer, die zwaar gewond in de strijd tijdens die oorlog. Meyer later was in dienst van de Central Intelligence Agency.

Mary Pinchot Meyer Cord trouwde, nicht van Gifford Pinchot Wie was er een twee-termijn gouverneur van Pennsylvania en oprichter van de Verenigde Staten ook de bosbouw service. Hij is een belangrijke figuur in de VS behoud beweging. Naast het feit dat getrouwd met Cord, Mary Pinchot Meyer was een kunstenaar genoteerd.

Ik denk dat het is nu geaccepteerd Dat was Mary Meyer Ook de minnares van John F. Kennedy. Hun affaire duurde tot Zijn Witte Huis jaar. Door sommige rekeningen, werd president Kennedy denkt aan scheiden en trouwen Mary Jackie.

We weten dat president Kennedy werd vermoord Dat in Dallas, Texas, op 22 november, 1963. Mary Meyer werd in Washington een jaar later doodgeschoten. Er zijn tegenstrijdige theorieën die van de dood van de Warren Commission President Kennedy's Ten aanzien. De Verbinding met Cord Meyer is een van hen Hoewel ik geen details kan herinneren.

Ik leerde over de moord op president Kennedy op een vrijdagmiddag Tijdens mijn laatste jaar aan de Yale. Als ik niet vergis, was de president naar verwachting een college football wedstrijd tussen Harvard Yale en in New Haven, Connecticut, een dag later bij te wonen.

Mary Meyer werd begraven in de Pinchot familie plot op de Milford begraafplaats in Pennsylvania. Milford is een klein stadje in het noordoosten van Pennsylvania op de rivier Delaware. Mijn overgrootouders en ook mijn ouders met pensioen in Milford aan het eind van hun leven. Ze woonden in een huis in de buurt van het centrum van de stad. Ik momenteel eigen huis en verwachten dat er met pensioen gaan in de niet al te verre toekomst.

Mijn broer, Andy, woonde een tijd in Washington DC Waar ik wist dat de zoon van Koord en Mary Meyer, wiens naam was Quentin Meyer. Meerdere malen ontmoette ik Quentin jaar geleden. Ze hebben beide woonde een tijd in het ziekenhuis St. Elizabeth. Mijn broer kwam later naar Minneapolis om te leven met mij. Hij stierf er in juli 1999. Ik had ook een andere broer, David, stierf in 2005 WHO.

Mijn twee broers, jonger dan ik, Beiden zijn begraven op de begraafplaats van Milford in een graf plot dat is ongeveer 20 meters afstand van de Pinchot familie plot waar de resten van Mary Pinchot Meyer leugen. (Het wordt gekenmerkt door een rood marmer obelisk Die kocht ik in Minneapolis.) Omdat er ruimte genoeg voor mij, ik verwacht te worden begraven in hetzelfde perceel als ik weg ben.

Ik ben 75 jaar oud.

William McGaughey

 

verzonden 22 januari 2017

 

Voor meer informatie over de donkere geschiedenis van de relatie Mary Meyer's met president Kennedy en haar mogelijke moord, zie het artikel van Wikipedia, https://en.wikipedia.org/wiki/Mary_Pinchot_Meyer en Present informatie Acerca een boek met de titel "Mary's Mosaic" door Peter Janney bij www.marysmosaic.net. Zijn er tal van artikelen in gerespecteerde publicaties over dit onderwerp.

 

 

naar: hoofdpagina         naar: personal verteller

 

Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans

Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch     

 

COPYRIGHT 2017 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden
http://www.BillMcGaughey.com/stassenk.html