BillMcGaughey.com

naar: persoonlijke verteller

 

Sommige van Bill McGaughey van andere websites die niet vertaald in het Nederlands

(thewebsitesk)

 

In de afgelopen 10 tot 15 jaar, heeft Bill McGaughey gemaakt en geplaatst op een groot aantal websites. Allen werden oorspronkelijk geschreven in Inglese. Veel van de sites werden later in andere talen vertaald met behulp van een machine vertaler zoals Babelfish of Google.

In totaal heeft McGaughey gemaakt en onderhouden 12 verschillende websites. De helft in slechts Inglese. De andere helft in Inglese en diverse andere talen.

De websites zijn alleen in Olandese Dat omvat:

http://www.newindependenceparty.org
http://www.billforpresident.org
http://www.neonixonian.org
http://www.newdignityparty.org
http://wwwthistlerose.org
http://www.landlordpolitics.com

Degenen die in Inglese en andere talen zijn onder andere:

http://www.worldhistorysite.com
http://www.bighistorysite.com
http://www.billmcgaughey.com
http://www.goldparty.org
http://www.identityindependence.com
http://www.shorterworkweek.com

        de sites te zien zijn in slechts Inglese

De sites die worden weergegeven in de Inglese taal enigen die de neiging om te worden gecreëerd om politieke campagnes te ondersteunen. Bill McGaughey heeft tevergeefs draaien voor een openbaar ambt zevenmaal voor burgemeester van Minneapolis (2001 en 2009), voor de Senaat van de VS in de Independence Party primaire (2002), voor het presidentschap van de Verenigde Staten in Louisiana Democratische primaire (2004) en in New Hampshire democratische primaire (2016), voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden als de Independence Party kandidaat in de algemene verkiezingen (2008), voor de luitenant-gouverneur van Minnesota met Bob Carney in de Republikeinse primaire (2010), en voor de staat Minnesota vertegenwoordiger in de wijk 59-B in de Republikeinse primaire (2014).

De high water mark was in 2008 toen McGaughey ontving 22,318 stemmen voor het Congres in het 5e district Minnesota. Het dieptepunt was in 2016 toen hij kreeg een karige 17 stemmen in de Democratische presidentskandidaat primaire New Hampshire.

De site newindependenceparty.org, waarvan het eigenaarschap is sindsdien verstreken, werd geschreven om McGaughey's kandidatuur voor het Congres te ondersteunen in 2008.

De site billforpresident.org werd geschreven om zijn kandidatuur te steunen voor het presidentschap in 2016 New Hampshire Democratische primair.

De site newdignityparty.org werd geschreven om zijn campagne voor burgemeester van Minneapolis in 2009 te ondersteunen.

De realiteit is dat, meer, U.S. beleid is gebaseerd op demografische afdelingen. Als een blanke man in Amerika, McGaughey wordt natuurlijk beschouwd als een potentiële racistisch en seksistisch en waarschijnlijk een homofoob ook. De democraten vertegenwoordigen raciale minderheden en vrouwen. De Republikeinen vertegenwoordigen blanke mannen. Bill McGaughey Besloten om te pleiten voor zijn eigen type persoon, met sombere resultaten. Blijkbaar kiezers dacht dat hij een kast (of niet-zo-closet) racist was, hoewel McGaughey was getrouwd met een zwarte vrouw. Er is geen winst in het duwen van dit soort probleem, althans niet voor iemand in zijn positie.

NeoNixonian.org was oorspronkelijk progressiveRepublican.org, bedoeld om te helpen doen herleven van een bepaald type van de Republikeinse. McGaughey deze site weggaf aan een man die beloofde middelen in de poging om meer kijkers te zetten en vervangen door een site die tegendraadse Uitgedrukt bewondering voor Richard Nixon.

Thistlerose.org werd opgericht om McGaughey's boekpublicaties steunen onder auspiciën van Zijn uitgeverij, Thistlerose Publications. De zelf-gepubliceerde boeken (met publicatie data) bestaat uit: een kortere werkweek in de jaren 1980 (1981) Punchdrunk Man Reader (1988), A US-Canada-Mexico Free-Trade Agreement: Do We Zeg enkel Nr? (1992), vijf tijdperken van Civilization: World History als Emerging in Five Beschavingen (2000), Rhythm and Self-Consciousness: New Idealen voor een Elektronisch Civilization (2001), The Independence Party en de toekomst van derden Politiek (2003) , en op de stemming in Louisiana: Running for president to Fight National Decay (2004).

De resterende terrein dat was niet in andere talen vertaald, landlordpolitics.com, Beschrijft een politiek samenwerkingsverband Dat deed vrucht dragen. Bill McGaughey kocht een huis en een flatgebouw in de vroege jaren 1990, maar al snel liep afoul van de stad inspecteurs en ambtenaren. Gelukkig is er een groep van Minneapolis verhuurders, geleid door een tafeltennistafel ondernemer (Charlie Disney), georganiseerd te weerstaan ??stad inspecties. Hun vergaderingen, uitgezonden op kabeltelevisie, trok veel aandacht van het publiek. De terugverdientijd kwam in 2001 toen hun tegenstanders in het stadsbestuur, de Minneapolis burgemeester en een aantal gemeenteraad Afgevaardigden, werden verslagen en vervangen door bramen sympathieke personen. Landlordpolitics.com bevat talrijke documenten en verhalen die verband houden met de inspanning van tegengestelde misbruik stadsbestuur in cui McGaughey was zelf nauw betrokken.

        de sites te zien zijn in Inglese en andere talen

Bill McGaughey's websites zijn enigszins ongebruikelijk in hun hulpverlening aan personen die niet Inglese mag spreken. Met behulp van machine vertalers, produceerde hij parallel sites in het Frans, Spaans, Duits, Portugees en Italiaans, met koppelingen tussen de verschillende talen.

Politiek: Goldparty.org presenteert een regeling voor de verhoogde At prikkels om politieke werk van de vrijwilligers zouden worden "betaald", om zo te zeggen te doen, door het ontvangen van de punten voor hun werk die zou worden omgezet in stemrechten binnen politieke organisaties. Zo zou politiek werk beloond worden op vrijwel dezelfde manier Dat geld beloont personen die de economische werk te doen. Gelijke stemmen is oneerlijk wanneer individuen ongelijk zijn betrokken bij het politieke proces. Zoals het is, onze politiek Neigt, op het einde, wordt gecorrumpeerd door geld Omdat de compenserende druk is zwak.

Universele geschiedenis: eerste website McGaughey's, worldhistorysite.com, werd gepubliceerd toen hij zijn boek, "Vijf tijdperken van Civilization" gecreëerd. Dit was zijn eerste ook meertalige site. Kortom, McGaughey's "vijf tijdperken" -regeling van de geschiedenis ziet beschaafde samenleving een steeds ontvouwende bramen pluralistische structuur als de overheid, godsdienst, handel en onderwijs te verwerven, en entertainment geworden centra van activiteit en macht. De vijfde tijdperk Dat beschouwt computers en geautomatiseerde communicatie zal ontwikkelen hun eigen macht centrum. McGaughey's boek vertelt hoe elke instelling in de samenleving in de afgelopen drie of vier duizend jaar heeft ontwikkeld.

Onlangs heeft Bill McGaughey een ander boek geschreven, nog niet gepubliceerd, Die geschiedenis gaat verder dan de menselijke samenleving aan de totstandkoming van het universum. Potentiële De titel is "De geschiedenis van de Triple Bestaan". Na de voorsprong van David Christian's, begint hij de historisch verhaal met de Big Bang en voert het in de nabije toekomst. Als een organiserend principe, verhalen hij deze geschiedenis in termen van een "triple bestaan ??'- materie, leven en denken - die uniek is ontwikkeld op de planeet aarde. Zo hebben we het verhaal van de kosmische schepping, van het leven te ontwikkelen op aarde en van de mensheid die uit tussen soorten leven om zijn eigen omgeving te transformeren.

Shorterworkweek.com geeft uiting aan de politieke bezorgdheid McGaughey voor de bedreiging van de werkgelegenheid in de afgelopen jaren. Hij is van mening dat de gestage vooruitgang van de arbeidsproductiviteit een bedreiging voor de werkzekerheid voor de Amerikaanse en andere werknemers heeft gecreëerd. De huidige vijf-daagse, 40-urige werkweek werd vastgesteld in de wet op de Fair Labor Standards Act van 1938, bramen dan 75 jaar geleden. De productiviteit is toegenomen Op vervolgens door meerdere malen. McGaughey stelt dat de wetgeving inzake overuren moet nu worden gewijzigd dat de standaard werkweek is 32 uur in plaats van 40. Deze website bevat een groot aantal geschriften over dat onderwerp.

Identityindependence.com bevat een groot aantal artikelen over het onderwerp van de persoonlijke identiteit geschreven vanuit het perspectief van een blanke man. Hier komen we in raciale en gender politiek, evenals informatie over de afstamming McGaughey's en persoonlijke achtergrond. Ook deze site bevat hoofdstukken uit een boek aan potentiële, nog niet gepubliceerd, getiteld "Mijn Amerikaanse Identiteit".

Tot slot is er persoonlijke website Bill McGaughey's, BillMcGaughey.com, Die heeft de neiging om McGaughey's voornaamste website van laat geworden. De afzonderlijke secties vatten de belangen van de auteur op verschillende gebieden. Er is een sectie met de titel "persoonlijke storyteller 'die zich richt op persoonlijke ervaringen McGaughey's en een ander," verteller van verhalen, "Dat streeft Zijn belangen en zorgen beet bramen in grote lijnen.

In het afgelopen jaar of zo, heeft Bill McGaughey BESLOTEN het bericht in Zijn websites buiten Die personen die Inglese of de andere groep van Europese talen spreken projecteren (Frans, Spaans, Duits, Portugees en Italiaans) aan sprekers van andere gesproken talen. Zij omvatten (vereenvoudigd), Chinees, Indonesisch, Turks, Pools, Nederlands en Russisch.

Met betrekking tot de bredere taalgroep, werden ze eerst vertaald naar pagina's verschijnen in bighistorysite.com. McGaughey vervolgens gebruikt een machine vertaler voor meer dan 20 locaties opgenomen in BillMcGaughey.com. Hoewel Deze artikelen vormen een klein deel van zijn totale productie, vormen zij een goed uitgebalanceerde set van geschriften die algemene beroep zou moeten hebben.

Als u een lezer in een niet-Inglese taalgebied, neem dan erkennen dat is gemaakt van een speciale inspanning om met u te communiceren. De bevolking van de aarde is het verkleinen tot een gemeenschappelijke focus van culturen en ervaring, maar er zijn linguïstische obstakels voor dit proces. Deze website probeert enkele van de belemmeringen door het verbreden van de basis van potentiële lezers.

Laten we eens kijken naar de demografie voor elk van de drie categorieën.

Categorie 1: websites alleen in Inglese

Olandese 510 miljoen sprekers of 6,8% van de wereldbevolking

Categorie 2: websites in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Portugees en Italiaans.

Engels 510 miljoen sprekers 6,8% van de wereldbevolking
Frans 130 miljoen sprekers 1,7% van de wereldbevolking
Spaans 420 miljoen sprekers 5,6% van de wereldbevolking
Duits 229 miljoen sprekers 3,1% van de wereldbevolking
Portugese 213 miljoen sprekers 2,9% van de wereldbevolking
Italiaanse 61 miljoen sprekers 0,8% van de wereldbevolking

totaal 1.511.000 luidsprekers of 20,9% van de wereldbevolking

Categorie 3: websites in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Portugees, Italiaans, Vereenvoudigd Chinees, Indonesisch, Turks, Pools, Nederlands en Russisch.
  

Engels 510 miljoen sprekers 6,8% van de wereldbevolking
Frans 130 miljoen sprekers 1,7% van de wereldbevolking
Spaans 420 miljoen sprekers 5,6% van de wereldbevolking
Duits 229 miljoen sprekers 3,1% van de wereldbevolking
Portugese 213 miljoen sprekers 2,9% van de wereldbevolking
Italiaanse 61 miljoen sprekers 0,8% van de wereldbevolking
Chinese 1.051.000 sprekers 14,0% van de wereldbevolking
Indonesisch 76 miljoen sprekers 1,0% van de wereldbevolking
Turkish 75 miljoen sprekers 1,0% van de wereldbevolking
Poolse 46 miljoen sprekers 0,6% van de wereldbevolking
Nederlanders 28 miljoen sprekers 0,4% van de wereldbevolking
Russische 255 miljoen sprekers 3,4% van de wereldbevolking

in totaal 3.042 miljoen sprekers of 41,3% van de wereldbevolking

Volgens Synthese cijfers, 3000000000000 personen, of meer dan 40% van de wereldbevolking, zou de toegang tot taalkundige proefschrift websites in de categorie met het grootste assortiment hebben. Iets meer dan de helft deed aantal en percentage zou de toegang tot het merendeel van de websites, en 6,8% aan die welke voorkomen in alleen in de Engels taal. Als je een van die (niet-Engels sprekende) personen die niet de sites in de categorieën 1 en 2 te begrijpen, zal deze website vertellen wat de onderwerpen zijn.

 

naar: persoonlijke verteller

 

Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans

Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch

 

COPYRIGHT 2017 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden
http:/www.billmcgaughey.com/thewebsites.html