BillMcGaughey.com
 
 
  naar: politieke kandidaat
 
 
Mijn Campaign for Vertegenwoordiger van de Staat in 2012

Arrestaties voor huiselijk geweld in 2011 en 2012 bracht me terug in de politieke arena in wat ik denk dat misschien wel mijn laatste campagne voor een openbaar ambt zijn. Ik besloot te lopen voor een zetel in de Minnesota wetgever op een platform van de hervorming van het beleid en de praktijken met betrekking tot huiselijk geweld.

Het was een uitloper-of-the-moment beslissing. Ik diende als een Republikeinse kandidaat voor Minnesota vertegenwoordiger in District 59-B op hetzelfde moment (4 juni) deed mijn vriend Bob Carney diende als een Republikeinse kandidaat voor de Amerikaanse Senaat. In tegenstelling tot voorgaande jaren, toen ik had caucused met de Onafhankelijkheidspartij, ik caucused met de Republikeinen in februari mijn steun voor Mitt Romney wiens ik had geweten tijdens het opgroeien in Michigan te tonen. Maar nu was ik een one-issue kandidaat gericht op misstanden bekendheid op het gebied van huiselijk geweld.

District 59-B, een product van herindeling in 2010 Bestaat noorden Minneapolis tussen 26ste Straat en de I-394 en zo een groot deel van het centrum van Minneapolis. Het vorige wijk die zwaar DFL. De Republikeinse kandidaat, Gary Mazzotta, kreeg 19 procent van de stemmen tegen de DFL zittende, Bobby Joe Champion, wie wat draait nu voor een zetel in de staat senaat. Ik was de enige Republikeinse kandidaat Toen ik ingediend. Een dag later, Gary Mazzotta ingediend. Later leerde ik dat hij deed wat de Republikeinse co-voorzitter van de senaat district 59 en dus de partij onderschreven kandidaat. Zijn website aangegeven dat hij was een professional op het gebied van informatie-technologie.

Ik dacht dat ik een goede kans om Mazzotta in de primaire gehouden op 14 augustus te verslaan als ik minstens vijftig tuinborden in het noorden van Minneapolis locaties Geplaatst (exploiteren in mijn voordeel van het verkrijgen van toestemming van verhuurder vrienden die er eigendom) had en deed een aantal huis-aan -Door campagne in kiesdistricten waarschijnlijk Republikeinse kiezers op te nemen. Ik heb ongeveer $ 100 mailing aankondigingen van mijn campagne in de media en geïnteresseerden. Nog eens $ 300 tot $ 400 nodig zou zijn om het gazon borden aan te schaffen.

mijn agenda kwesties

Mijn echte doel, echter, die aan media-aandacht te krijgen voor mijn poging om de binnenlandse misbruik hervormingen te stimuleren. Een paar artikelen in kranten en interviews op radio zou bereiken deed doel tegen een bescheiden prijs. Als ik Mazzotta verslaan in de primaire, zou het makkelijker nog steeds om publiciteit te krijgen.

Ik begon na te denken over wat de tuinborden zou zeggen. "Keep officer Herron uit uw huis", die in het begin van inspiratie. Minneapolis politieagent Stephen Herron wat de man die me in handboeien gezet, zonder vragen te stellen tijdens mijn eerste arrestatie voor binnenlandse aanval. Ik kan me voorstellen Herron en zijn collega-officieren rijden door tekenen in het noorden van Minneapolis yards geplant. Hebben ze echt verwachten niemand zou vertellen wat theywere aan het doen? Maar dit wat genotzuchtig. Ik echt nodig om mijn eigen naam te bevorderen als ik wilde de primaire winnen.

Om te beginnen, heb ik een campagne website omzetten van een bestaande site een passend bij mijn doel. De site was ProgressiveRepublicans.org. Ik produceerde een nieuwe openingspagina met mug shot van mezelf, een foto van mij met een groene klei dinosaurus (eenmaal in handen van George Romney in Disneyland tv-commercials), en een foto van de polsband droeg ik in de gevangenis nadat hij gearresteerd voor huiselijk geweld. Met andere woorden, ik was de invoering van mezelf als iemand gearresteerd voor een misdaad. Als iedereen die geïnteresseerd is in wat de feiten van mijn zaak, hij (of zij) Kan een link naar een schrijfactie follow-up.

Dus de website bevatte een pagina presenteren van feiten over mezelf als een kandidaat en over mijn politieke agenda. De hoofdlijnen van mijn voorgenomen beleid, die tegen de politiestaat. Het zei: "Bill wil de opkomende politiestaat in de kiem smoren. Hij zou een fel tegenstander van gendergerelateerd ideologieën deed gebrek aan respect en marginaliseren Bepaalde mensen. In het algemeen, Bill zou verzetten tegen de staat binnendringen in gezin en persoonlijke relaties. (Zie zijn voorstellen voor het wijzigen van Huiselijk Geweld van wetten). "Gerelateerd aan dit was mijn uitzicht had de World Trade Towers werden niet omvergeworpen door de jet-brandstof branden op 11 september 2001, maar door gecontroleerde vernielingen. Ik verzetten zich tegen onnodige vergunningverlening voor bedrijven en beroepen. Behalve voor mijn sympathie voor de 9/11 waarheid beweging, dat waren uitzicht waarvan ik dacht dat de meeste Republikeinen zou steunen.

Na te zijn gearresteerd voor huiselijk geweld, belde ik de Men's Center in Minneapolis om te vragen of iemand verbonden met de organisatie had willen de huidige praktijken te protesteren. (Ik dacht aan picket het politiebureau.) Een psychotherapeut, Bill Ronan, belde me terug. Hij nodigde me uit voor een bijeenkomst van de Nationale Coalitie van Vrije Mensen held in zijn huis in Hopkins, Minnesota. Daar ontmoette ik een andere man, die een radio show gehost. Ik hoopte om te worden uitgenodigd om te zien zijn gedaan, maar niets uitgekomen. Ik woonde ook een bijeenkomst van een groep die met elke maand bij de Women's Center, waar ik stelde me voor en werd goed ontvangen.

Daarnaast organiseerde ik forum een ??van de kandidaten voor de nationale veiligheid staat die in een conferentie zal plaatsvinden van het centrum van Minneapolis Public Library te bespreken. De Minnesota 9/11 waarheid groep zich tot de vergadering te sponsoren. Bob Carney en andere Senaat kandidaat, Michael Cavlan, ingestemd met deelname aan de discussie. Het doel wat te onze namen te krijgen voor het publiek in de gemeenschap kalenders deed zou de vergadering gepland voor 6:30-20:00 aan te kondigen op 26 juli 2012. Als het is gebeurd, maar drie mensen, waaronder Carney en me opdagen. Dit evenement was een volledige mislukking.

verklaringen voor de Kiezers Guide

Zowel de Star Tribune en de Minnesota Liga van vrouwelijke kiezers hadden online kiezers gidsen. Mijn aan de Star Tribune ingediend kandidaat essay bestond uit de volgende: "True patriottisme betekent vandaag tegen de afglijden naar een politiestaat. Huiselijk Geweld van wetten en praktijken van Minnesota's effectief af aan de eis dat de politie te arresteren alleen op waarschijnlijke oorzaak. Judges routinematig straffen personen die mogelijk onschuldig met maandenlange "geen contact" bevelen uit te sluiten van hun huis. Zoek wetten vertonen systematisch geslachtsbias. Ze maken het een misdaad voor een man die heeft veroorzaakt geen fysieke schade aan een vrouw bang te maken. Persoonlijk ben ik niet bang voor tegen deze ongrondwettelijke, bipartisan (maar vooral DFL) heilige koe. De staat moet zich beperken in het verstoren van familierelaties. "

Eerlijk gezegd, had ik spijt van te hebben ingediend voor het huis te vervoeren. Ondanks redistricting, een Republikeinse kandidaat stond weinig kans om te worden verkozen in het district 59-B. Ik had andere persoonlijke belangen en niet veel geld hebben. Ik heb niet de productie van literatuur of klop op een enkele deur, ervan uitgaande dat, als de datum van de primaire naderde, zou ik het gazon tekenen van een bedrijf dat ik had eerder al werd gebruikt in Wyandotte, Michigan bestellen, en benaderen mijn huisbaas vrienden over ze te installeren in het noorden van Minneapolis locaties.

Deze verkiezing wat ongebruikelijk is voor mij in had ik werd belegerd door brieven en e-mailberichten van verschillende organisaties willen mijn visie poll over onderwerpen die van belang zijn voor hun leden. (Perennial kandidaten voor het presidentschap of een andere hoge functies niet zoeken ontvangt.) Het was onduidelijk whatthese Organisaties Voorgesteld om te doen voor mijn campagne. Als ik uitzicht gunstige gehouden om hun belangstelling en wat kans om te winnen, ik dan heb ik misschien gunstig beoordeeld in een nieuwsbrief en misschien zelfs wat geld te ontvangen. De waarheid die echter, heb ik was een lange-shot kandidaat alleen geïnteresseerd in één kwestie :. hervorming Domestic-misbruik Ik was niet bekend zijn met onderwerpen uit veel van de vragen.

Dus wat moet ik doen? Ik kon naar waarheid beantwoord de vragen op het gevaar af te beledigen proefschrift Organisaties (die gen rally wilde mijn zekerheid heeft verklaard geld zou blijven stromen om hun programma's). Als alternatief, het kennen van de antwoorden die ze wilden, kon ik liegen en hopen gunstig te worden vermeld in hun nieuwsbrief. (Zelfs zo, ik stond weinig kans op het winnen van het huis te vervoeren.) Ten slotte kon ik de enquêtes negeren. Sinds mijn campagne werd gegenereerd rally gekenmerkt door uitstel, ik koos voor de optie belasting. Ik heb echter zeg het pistool lobby, die dreigde te lage cijfers aan kandidaten die niet gereageerd hebben op hun onderzoek te geven, thatthey had mijn toestemming om me een ontbrekende rang in het begin geven omdat ik niet zou reageren op bedreigingen.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn, een deel van de groepen heeft brieven gestuurd waren: Coalitie van Minnesota bedrijven, Minnesota Burgers voor de Kunsten, de Nationale Recht op Werk Comite, de Minnesota Family Institute, Americans for Prosperity - Minnesota, en Grover Norquist's Americans for Tax hervorming. Groepen die e-mails die het uitnodigen van mijn deelname aan een onderzoek waren: Clean Water Actie, Coalition of Minnesota bedrijven, Project 515 (ondersteuning van koppels van hetzelfde geslacht), Sierra Club Minnesota Politiek Comité, Protectmyvote.com (eis IDs bij verkiezingen), student eerst, en Minnesota credit Union Network. Bovendien kreeg ik een leverancier van de toepassing van de Urban League, een uitnodiging voor een fundraiser voor Minnesotans United voor alle gezinnen te wonen, en een uitnodiging voor twee gepensioneerde militaire officieren tijdens een lunch gesponsord door CLEAN horen (Coalition of Wetgevers for Energy Action Now) , Het Nationaal MS Society, Noord-Midwesten hoofdstuk, in samenwerking met de Minnesota Consortium voor de burger met een handicap (MNCCD) nodigde me uit voor een meet and greet evenement in Kingsley Commons. Een man genaamd Keith Pullman hield me spamming met een Facebook-bericht ondersteuning van het huwelijk gelijkheid.

Dan waren er de verkopers van de campagne diensten of accessoires. Zij omvatten: DonationPages, Adfinitum ontwerpen, Speedy Signs USA, Mike Tierney (literatuur druppelaar) Tekenen van Momentum, SonicPrint.com en Sound messaging.

de Insight News forum

Vanuit mijn oogpunt, hoe positiever uitnodiging bevatte een uitnodiging om deel te nemen aan een kandidaat-forum op de Urban League gesponsord door Insight News, een Afro-Amerikaanse krant, en een verzoek om in gesprek met de uitgever van Noord-News, een krant gemeenschap met betrekking tot Noord-Minneapolis. Dus, de Liga van vrouwelijke kiezers me uitgenodigd om deel te nemen aan een kandidaat-forum zal worden gehouden in het Phyllis Wheatley Center in het noorden van Minneapolis op maandag, 30 juli.

Het forum gesponsord door Insight News wat gepland voor maandag 16 juli. Toen ik kwam bij de Urban League, uitgever Al McFarland begroette me met het nieuws deed het evenement was verplaatst naar de volgende dag Omdat er zo weinig kandidaten waren bij de hand. Ik zou bereid zijn om terug te komen? Natuurlijk. De volgende dag, het forum heeft plaatsgevonden waaraan drie kandidaten. Two - Raymond Dehn en Terra Cole - waren lid van de Democratische Farmer-arbeid (DFL) partij. Ik vertegenwoordigde de Republikeinse Partij.

Ik zat meteen aan de rechterkant van de heer McFarland. Terra Cole ding om mijn recht; en Ray Dehn op om hier, aan de andere kant van de tafel. Het forum, die werd gefilmd voor de presentatie op de kabel televisie.

Terra Cole, een zwarte vrouw, had de grote grootste en meest enthousiaste groep supporters op het evenement. Ze was door de voormalige Minneapolis burgemeester, Sharon Sayles Belton, vertegenwoordiger van de staat Phyllis Khan, de voormalige Minnesota staatssecretaris Joan Growe en andere DFL notabelen onderschreven. Ze had dan ook gehouden op hoog niveau appointive functies, waaronder publiciteit directeur van de 2010 volkstelling inspanning in Hennepin County. Ik dacht dat, hoewel zoet getemperd, ze was een beetje te vol van zichzelf. Ze zei: "Ik ben district 59-B" verwijzend naar de factthat ze had het grootste deel van haar leven in de wijk doorgebracht. Ze zei dat als een vertegenwoordiger van de staat zou ze willen andere jonge zwarte vrouwen dezelfde kansen op succes heeft ze had genoten geven.

Raymond Dehn, een blanke man, nam de tegenovergestelde aanpak. Hij Vrijwel verontschuldigde zich voor zijn wit. Ondersteund door de Amerikaanse Congreslid Keith Ellison, was hij een architect van beroep. Hij was op de officiële geweest met de buurtvernieuwing (NHP) en. Dehn, net als ik, stelde zich voor als iemand die eenmaal waren gearresteerd en opgesloten. In zijn geval, het is wat voor inbraak. Echter, dit was gebeurd toen hij een tiener was. Hij had via een revalidatieprogramma geweest en aangeboden zichzelf als iemand die van het hebben van een tweede kans geprofiteerd. Zijn standpunten over zaken leek een beetje meer specifieke en doordachte dan Cole's.

Mijn opening verklaring die geheel gewijd aan mijn twee aanhoudingen wegens huiselijk geweld. In tegenstelling tot Dehn, maar ik was te beweren onschuld en het beschuldigen van de politie voor wat er gebeurd was. Het leek op een positief effect op het publiek. Vroeg wat ik voor de zwarte gemeenschap zou doen, ik zei dat ik zou aandringen op de bouw van de twee light rail-lijnen, het zuidwesten lijn en Bottineau lijn in noordelijke richting Westen, dat personen die in het noorden van Minneapolis met de voorsteden banen zouden verbinden. Mijn slotzin Bracht een paar lach. Ik zei: "Als je het gevoel dat de uitoefening van riskant gedrag van dit jaar, stem Republikein." Het evenement ging goed van mijn standpunt.

een brief aan de redacteur van Noord Nieuws en campagne statement

Ik telde op NorthNews te verbinden met het grootste deel van de kiezers. Mijn eerste poging om een ??brief aan de redacteur te schrijven, waarin mijn opvattingen over huiselijk geweld. Gedateerd 8 juli, hier is wat in de brief:

"Dear Editor:

State overheid heeft een beperkte capaciteit om de economie te doen herleven, maar het is in staat om een ??systeem van rechtvaardigheid deed herstelt vertrouwen van het publiek en inspireert vermogende particulieren energiek en productief te zijn te creëren. America's genie is de garantie van de persoonlijke vrijheid gegeven in de Bill of Rights deed autoriteit limiet regering om binnen te dringen in bepaalde gebieden.

Nu die vrijheid in gevaar komt door wat ik zie als een post-9/11 drift in de richting van een politie- en veiligheidsdiensten staat. Gelet had recente persoonlijke ervaring op dit gebied, wil ik richten op wetten en procedures in verband met huiselijk Abuse. Er zijn een aantal specifieke problemen:

1. De wet gaat ervan uit is of vermoed deed Domestic Abuse is een misdrijf tegen de staat in plaats van tegen de persoon die een klacht heeft gebracht. Dat bedeutet, dass zelfs als de klager wil recants of niet op de vermeende dader te vervolgen, wordt de zaak volledig Roep uit haar (zijn) de handen eens een klacht wordt ingediend bij de politie.

2. De definitie van Binnenlandse Misbruik omvat naast fysieke mishandeling, het toebrengen van angst voor lichamelijke schade. Iedereen die in een binnenlandse relatie die zegt dat ze bang is voor haar echtgenoot of partner kan hebben die persoon gearresteerd en beschuldigd van een misdaad.

3. Als gevolg van de definitie in punt # 2, kan de politie mensen arresteren zonder effectief de noodzaak om de waarschijnlijke oorzaak te tonen. Geen zichtbare tekenen van mishandeling of een angst-inducerende situatie hoeft beschikbaar zijn op de scène. Dit schendt ons fundamenteel begrip van fair politiewerk.

4. Wanneer mensen zijn gearresteerd en opgesloten voor Binnenlands Misbruik, rechters routinematig geven no-contact opdrachten als voorwaarde voor vrijlating op borgtocht. De vermeende dader is verboden enig contact hebben - fysiek, via telefoon, post, e-mail, enz., Zelfs via een derde partij - tot de beslissing niet is ingetrokken die normaal na het proces en de veroordeling. Het soms bedeutet, daß de persoon niet kan bezoeken voor twee of drie maanden zijn of haar eigen huis (of kantoor aan huis). Dit is een onmiddellijke, grote straf voor iemand als onschuldig te zijn.

5. Huiselijk Geweld van wetgeving, beleid en procedures tonen systematische geslacht (anti-male) vooringenomenheid - een vooringenomenheid op basis van de politiek, doordringt de politie, openbare aanklagers, rechtbanken en de media - waarin het beginsel van gelijke behandeling op grond van de wet schendt. Huiselijk geweld beleid is dan ook een belemmering voor mannen om te trouwen te worden en leven in intacte gezinnen die voorzien kinderen met twee ouders.

De huidige wetten in verband met huiselijk Abuse gunstig zijn noch voor vrouwen of mannen. Ik voel me verplicht om mijn hoed gooien in de ring als een Republikeinse kandidaat voor de vertegenwoordiger van de staat in de wijk 59-B. Indien verkozen, zou ik naar het State Capitol van plan de eerste plaats aan de Domestic Abuse wetten te herschrijven. Ik zou mijn Tegenstanders uitnodigen en, inderdaad, anderen in de wetgevende macht om mee te doen in deze patriottische strijd voor eerlijkheid en persoonlijke vrijheid.

Met vriendelijke groet,

William McGaughey

Helaas heeft Noord-News niet mijn brief afgedrukt. Echter, de uitgever, Margot Ashmore, interviewde me via de telefoon. Ze produceerde wat ik beschouw als een eerlijke en nauwkeurige karakterisering van mijn kandidatuur, had samen met soortgelijke uitspraken voor de andere vier kandidaten. Het artikel liep op 25 juli 2012. Dit is wat in de krant:

"William McGaughey, de Republikeinse

Geloofsbrieven: Ik ben afgestudeerd aan een Ivy League-universiteit, een voormalige accountant met Metro Transit, en een 20-jarige inwoner van Noord-Minneapolis. Ik heb co-voorzitter van Minneapolis Property Rights Action Committee, een verhuurder groep die een rol heeft gespeeld in de stad politiek geweest. Arbeidsgehandicapten, ik Zorg voor huisvesting voor lage inkomens inwoners van de stad. Ik ben ook een vechter naar oorzaken Ik geloof in.
Wat doet de overheid te doen, en een stuk van de wetgeving: 'In mijn ogen, staat de overheid heeft een beperkte macht om banen te creëren - zoekopdracht beleid wordt meestal vastgesteld op het federale niveau. Ik heb ervoor gekozen om zich te concentreren op de hervorming van de binnenlandse misbruik. Uit eigen ervaring, ik knowthat politieke spelletjes zijn in dit gebied wordt gespeeld. Het is belangrijk dat het publiek vertrouwen in de politie. (Er was een moord op mijn blok onlangs.) "

We kunnen geen mensen die willekeurig gearresteerd, de politie Inclusief valse informatie in rapporten, die onschuldige mensen uit hun huizen uitgesloten voor langere tijd, etc. Ik zou op de binnenlandse misbruik vestiging te nemen en aandringen op fair play voor iedereen. Wanneer grondwettelijke bescherming in acht worden genomen door de overheid, mensen voelen zich beter over de gemeenschap en bedrijven gedijen. '

'Matters van politie en veiligheid zijn de directe verantwoordelijkheid van de wetgever, in ieder geval, om het te krijgen besproken. Deze zijn vrij veel voorkomende problemen en het publiek is klaar om te praten over dit soort dingen. '

Hij zei dat hij is ook geïnteresseerd in lightrail komen door North Minneapolis, die toegang geeft tot banen. 'Het zal zuiniger als er meer ridership zijn, en je krijgt meer ridership op een groter systeem.' Hij woont in Harrison waar zowel de Bottineau en Zuid-West lijnen op loopafstand voor velen.

Hoe kan ik dingen gedaan te krijgen: 'Ik denk dat de sleutel tot het krijgen van dingen gedaan in de wetgevende macht is het opbouwen van relaties met de andere wetgevers en met de achterban'. De laatste keer, sloeg de DFL kandidaat mijn voornaamste tegenstander door een 4-naar-1 marge. Dit is geen gezonde situatie. Als een Republikein shoulderstand toevallig deze plaats te winnen, zou het een van de beste dingen te gebeuren voor Northside bewoners Omdat deze persoon zou kunnen werken Zowel bij de Republikeinen in de wetgevende macht en met DFLers vertegenwoordigen Minneapolis belangen. Ik heb een open geest, maar zo een neus voor de georganiseerde onzin. '

McGaughey Zo sprak van het hebben run voor president als Democraat in 2004, en het bepleiten van kortere werktijden, dat is een gruwel voor economen. 'Ik heb democratische neigingen maar geloof bedrijven shoulderstand rust gelaten worden. Ik ruzie met Rechtse Republikeinen. Ik ben het met foto-ID, ik denk dat ze shouldhave het, en als het te duur is, geef het aan hen. '
www.progressiverepublicans.org "

Onder verwijzing naar de moord op een jonge vrouw genaamd Ellie, moeder van drie kinderen, werd doodgeschoten in haar appartement eenheid op 1710 Glenwood Avenue, naast de deur naar mijn negen-eenheid appartementencomplex rond 22 juli 2012. De moordenaar, de vader van de kinderen, rende weg en is nooit gevonden. De Star Tribune uitsluitend brief melding van deze afschuwelijke incident.)

een schok van Divorce Court

Rond de tijd deed dit nummer van de krant verschenen, kreeg ik een brief van de Hennepin County Family Court bijvoeging van de beslissing van de echtscheiding-court rechter, James T. Swenson. Zijn orde, die van 20 juli, 2012. Ik was geschokt door de beslissing.

Rechter Swenson, verondersteld om "op een billijke en rechtvaardige verdeling" van de echtelijke woning, had me alle toegewezen van de meer dan $ 320.000 van de echtelijke schuld. Hij beval me daarom tot $ 500 per maand te betalen alimentatie voor het leven. Tot slot, wetende dat deed ik had weinig liquide middelen maar veel niet-huwelijkse vastgoed, beval hij me $ 50.000 betalen om mijn vrouw in contanten in vijf maandelijkse betalingen beginnen 1 oktober 2012. Met andere woorden, hey wat het bestellen van mij te verkopen of hypotheek mijn niet-echtelijke woning.

Dit besluit kan niet worden toegestaan ??om op te staan. Hoewel Rechter Swenson wat belangrijkste rechter van de rechtbanken Hennepin County tijdens het proces, hij had zo veel fouten, feitelijk en rechtens in zijn 24-pagina beslissing genomen heb ik voelde zijn beslissing zou worden ingegrepen in het hof. Het zou echter weken van intensief werk nodig hebben om voor te bereiden op het beroep. Eerst moest ik dertig dagen de tijd om een ??ontwerp-gewijzigde feitelijke bevindingen en conclusies van de wet, of, als alternatief te dienen voor een nieuw proces.

Het was duidelijk dat deed kon ik mijn campagne voor staatsvertegenwoordiger niet doorgaan. Ik had niet de tijd of geld om de campagne voort te zetten. Minder dan drie weken gebleven voor het proces. In plaats van nog in de race, maar niet in slagen om een ??campagne werk doen, zoals het bestellen en installeren van tuinborden, ik dacht dat het best te trekken. Ik zou mijn beslissing op de kandidaten debat gesponsord door de Liga van vrouwelijke kiezers Welke op maandag 30 juli zal worden gehouden aan te kondigen.

Ik ben gestopt met campagne

Ik herinner me schudden Ian Alexander's hand toen ik binnenkwam het Phyllis Wheatley Center. Terra Cole supporters overheerste bij deze gelegenheid als bij de Insight News debat. De Liga van de Kiezers van Vrouwen van plan om de twee Republikeinse kandidaten, Gary Mazzotta en mij, weg tegen elkaar in de eerste helft van het programma. Dan is de drie DFL kandidaten - Raymond Dehn, Terra Cole, en Ian Alexander - zouden hun beurt om te concurreren.

Ik had nog nooit ontmoet mijn tegenstander, Gary Mazzotta. Nadat we onszelf hadden ingevoerd, vertelde ik hem dat ik deed wat Terugtrekken uit de race. Ik maakte mijn officiële aankondiging tijdens mijn twee minuten durende opening statement had begon het forum. Nogmaals, ik liep door het verhaal van mijn twee aanhoudingen voor huiselijk geweld, de veroordeling van mijn huis in maart 2011 heeft de moord op mijn blok leverde gebeurd had een week eerder, en ten slotte de negatieve beslissing in de echtscheidingszaak. "Ik heb het met dit alles," Ik vertelde het publiek van ongeveer honderd personen, terwijl hen te informeren over mijn terugtrekking uit de campagne. "Ik ben 71 jaar oud en na te denken over het verplaatsen van de staat."

Op deed zure opmerking, de voorzitter van de Liga van vrouwelijke kiezers besluit deed ze die nodig zijn om het programmaschema te herschikken. Ze legde Gary Mazzotta met de drie DFL kandidaten en toegewezen aan de hele tijd om hun debat. Ik trok mijn stoel aan de zijkant, resteert tot aan de voorkant. Ian Alexander stelde heb ik achterover leunen met het publiek. Ik vertelde hem dat ik deed wat overgebleven waar ik was; en deed wat deed.

Als toeschouwer, had ik nu een kans om mijn vroegere rivalen te observeren. verzoek van Alexander's heb ik zitten in het publiek een slechte smaak had verlaten. Ik moest extra redenen om een ??afkeer van hem want hij had een familie-advocaat oefenen in het noorden van Minneapolis en een bestuurslid van de Seksueel Geweld Center was. Met andere woorden, Alexander behoorde tot de Domestic Abuse vestiging. Anders, leek hij een geloofwaardige en geschikte kandidaat te zijn. Terra Cole, maar sympathieke, opnieuw viel me als iemand niet in staat is het dienen effectief in de wetgevende macht. Ze was een persoon, maar zwak over kwesties.

Dat liet Raymond Dehn. Ik besloten heb als een noord Minneapolis kiezer, dan zou ik hem liever onder de DFL kandidaten. Maar ik heb ik aangekondigd zou steunen heb Gary Mazzotta, de Republikeinse. Ik weet niet veel over wat hij zei Hoewel zijn antwoorden leken redelijk genoeg herinneren.

De League of Women Kiezers forum vond plaats op maandagavond. Ik bracht een groot deel van de dag Na informeren van de media en andere geïnteresseerden heb ik had van de campaign.Two dagen later ingetrokken, nam ik een bus naar Grand Rapids, Michigan, voor een vierdaagse geschiedenis conferentie, terug maandagochtend 6 augustus ,

De campagne die meer dan voor mij. Mijn enige betrokkenheid die ansichtkaarten ontvangen van een grotendeels anoniem groep met de naam "Democraten voor Waarheid" dat Ian Alexander ervan beschuldigd een wolf in schaapskleren, omdat hij ooit een Republikein werkzaam was geweest. Dat bracht klachten van uitstrijkje tactiek uit het kamp van Alexander. Ik was getuige van de briefkaart was tussen de twee DFL kandidaten in de laatste week voor het primaire.

verrassende resultaten

Ten slotte is de primaire verkiezing, die op dinsdag 14 augustus gehouden. Ik heb vroeg in de ochtend zonder ID laten zien aan (een constitutionele kwestie van Minnesota kiezers vast te stellen in de algemene verkiezingen van dit jaar). De officiële uitslag, verkrijgbaar bij de Secretary of State website de late avond, liet het volgende zien:

Republikein

Gary J. Mazzotta 98 ?stemmen 55.37% van de totale
Bill McGaughey 79 stemmen 44,63% van de totale

Democratische Farmer-Labor

Raymond Dehn 876 stemmen 37,12% van de totale
Ian L. Alexander 627 stemmen 26.57% van de totale
Terra Cole 857 stemmen 36,31% van de totale


Terra Cole die slechts 19 stemmen van de winnaar - hetzelfde als mij - maar binnen een procentpunt van Dehn's stem totaal. Ze later betaalde $ 1.500 voor een hertelling die niet aan het resultaat ten val te brengen.

Ik was aangenaam verrast door wat er gebeurde op de Republikeinse zijde. Het slechte nieuws was: 1. Ik was de primaire verloren. 2. Ik ontving het kleinste aantal stemmen van elke kandidaat in een omstreden Huis race in Minnesota in 2012. Het goede nieuws was: 1. Ik binnen 20 stemmen van het winnen van de primaire kwam. 2. Men had voor mij, ondanks van de race twee weken eerder had teruggetrokken gestemd.

Wat een manier om mijn politieke carrière te beëindigen! Zoals ik al vertelde een vriend in de kerk voor kort had het leek God een gevoel voor humor had.

 naar: politieke kandidaat
 Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans

Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch
COPYRIGHT 2012 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden

http://www.BillMcGaughey.com/mylastcampaignk.html